Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
3
Favori
48.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uranus666

    Arkadaşlar bu oyun hangi kamera açısından oynanılacak, oblivion çok güzel olmasına rağmen kamera açıları yüzünden bir türlü ısınamamıştım, ben daha çok tps tarzı rpg leri beğeniyorum, mass affect,dragon age vs...

    hocam oblivionda 3.şahış kamera açısına cevirebiliyorsun R3 ile.aman diyim yazık etme güzelim oyuna
  • hayda!! desene güzelim oyunu boş yere heba etmişim Vallaha kardeş Allah razı olsun bu yıl witcher 2 ve mass effect 3 vardı listede, şimdide skyrım i de hemen ekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 22 Nisan 2011; 1:32:03 >
  • önemli değil hocam bence tekrar başla tam bir rpg şahaseri oblivionda
  • The Elder Scrolls V: Skyrim'e özel mod:

    Bethesda, büyük merakla çıkışı beklenen Elders Scroll oyunu Skyrim için sevindirici bir haber verdi. Yayınlayacakları mod kit ile oyuncular istedikleri gibi oyun içi modlar yaratabilecekler. Creation Kit denilen bu özel paket için Bethesda çok heyecanlı olduklarını, fanlarının çok iyi işler başarabileceklerine inandıklarını söylüyorlar.Özel kitin oyun ile birlikte gelmesi bekleniyor.


    Kaynak :http://www.merlininkazani.com/The_Elder_Scrolls_V_Skyrime_ozel_mod-haber-39113p1.html


    Olagan ustu olur gercekten.




  • Bu olay Morrowind ve Oblivion dada vardı...PC de bir sürü mod çıktı.
  • TES: Skyrim Sonraki Nesil için Düşünülmüş :

    Oyunun baş tasarımcısı Tod Howard'ın açıklamasına göre geliştirici firma Skyrim'i sonraki nesil için de düşünmüş, fakat Fallout 3'ün piyasaya çıkmasından sonra yapımcılar bu nesildeki konsollarda daha iyisini yapabileceklerini fark etmişler. Daha sonra ise yeni bir oyun motoru yazarak daha ayrıntılı grafikler elde etmişler.Oblivion ve Fallout 3'ten daha iyisini yapmanın çok harika olduğunu söyleyen Tood Howard'a katılmamak elde değil. Skyrim gerçekten de harika görünüyor. Bundan daha iyisi için yeni nesli beklemeyi eminim çoğu oyuncu istemez.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-TES_Skyrim_Sonraki_Nesil_icin_Dusunulmus-15158.htm




  • Çok Güzel olucak oyun! Çıksın artık! Ben Oblivion'u bitirdikten sonra (yaklaşık 2-3 yıl önce) vay be... keşke bu oyunun bir devamı olsaydı demiştim... sonra unuttum gitti! Şimdi, daha sanki dün o sözü söylemiş gibi hissediyorum ve çok heyecanlıyım! Hadi artık gel 11.11.2011!!! :)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim'den Yeni Ayrıntılar

    The Elder Scrolls V: Skyrim ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa bir Alman web sitesi olan Gameswelt'te Skyrim ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. E3'te bol bol oynanış videolarını görmeyi umduğumuz Skyrim'in yeni ayrıntıları şu şekilde:

    * Oyunda duvarlarla kapalı 5 büyük şehir bulunuyor ve bunlar farklı loading bölgelerine ayrılmış.
    * Irkçılık ve ırk birliği gibi özellikler de karşımıza çıkacak, özellikle Nord'lar ve Elfler arasında.
    * Gizlilik özelliğinizin durumu bir "eyeball" (göz küresi) ile belli olacak. Bu küre açıkçası düşmanlar sizi görüyor, kapalı ise göremiyor demek.
    * Alchemy (Simya) konusunda bazı küçük değişiklikler olacak.
    * Zindanların yarısı küçük olacak ve 15 dakikada tamamlanabilecek. Bazı zindanlardaki mücadeleler ise efsanevi olacak ve bunları tamamlamak için ise saatlerimizi harcayacakmışız.
    * Oyunda Necromancer'larla da yüzyüze geleceğiz.
    * The Nine Divines ve The Daedra da oyunda bulunacak ve bazıları size eşsiz görevler sunacaklar.
    * Mamut, karaca, geyik ve tavşan gibi hayvanlar da oyunda bulunacak.
    * Geliştiriciler hayvanları ayrıntılı biçimde sunmak istemişler, mesela her birinin sığınağı çok farklı olacak ve bazıları özel eşyalar bulunduracak.
    * Mamutlarla genellikle devlerin yakınlarında karşılaşacakmışız.
    * Geliştiriciler yakında daha fazla yaratığı tanıtacakmış.
    * Zır yapımı, ağaç kesimi, madencilik, yemek pişirme, dericilik gibi işler mini oyunlar şeklinde olmayacak.
    * Yemek pişirmek gibi bazı işler özel menülere sahip olacak.
    * Her yemeğin hem çiğ, hem de pişmiş hali olacak.


    Kaynak : Bölüm Sonu Canavarı




  • Keşke efsanevi zindanlar Co-Op olarak oynanabilse.
  • "Oyunda duvarlarla kapalı 5 büyük şehir bulunuyor ve bunlar farklı loading bölgelerine ayrılmış. "
    Bu olay Oblivionda da vardı. Keşke grafikten ödün verip bunu kaldırsalardı. Oyunun atmosferine çok zarar veriyor bence şehre girerken yapılan loading ler.
  • Bethesda her zaman tebrik ettigim az sayida oyun firmalardan birisi. Gercekten cok iyi bunu bile dusunmusler :))
    " * Yemek pişirmek gibi bazı işler özel menülere sahip olacak. * Her yemeğin hem çiğ, hem de pişmiş hali olacak."

  • "Bethesda's ditching the eight main attributes you may remember from Oblivion. Intelligence, Agility, Speed and all the rest are out. Instead, you get Health for hit points, Magicka for magic points and Stamina for doing anything athletic. It's a loss of a layer of complexity, but it's not necessarily a bad thing according to Todd Howard.

    "In Oblivion you have your eight attributes and 21 skills. Now you have 18 skills and three attributes. What we found is that all those attributes actually did something else. A fan may say 'You removed my eight attributes!', and my answer is, which ones do you want? They're all a trickle down to something else. Now when you level up you can just raise your Magicka. In Oblivion you have to raise your Intelligence knowing that you're Intelligence raises your Magicka."

    nasıl yaptılar merak ediyorum. 7 den 70 e herkes skyrim oynayabilsin diye işi basitleştirmişler de bizim mi haberimiz yok. Skyrim böle işi.




  • Kardeş bunda şaşılacak bir durum yok, aynı şey son dönemde çıkmış bütün oyunlarda var. Her kesime hitap etmek istiyoruz diye başlayıp,orjinalden uzaklaşmyla devam eden bir süreç ... Daha önceki oyunu oynamadım ve seriye bu oyunla başlıyacam. Anladığım kadarıyla oyun çok kaliteli,inşallah kalitesi bu oyunda devam ederde bende sevdiğim rpg lerin yanına,bir alternatif daha eklerim
  • Suanda yapim asamasinda olupda gelecek nesili temsil eden iki oyundan bir tanesi The Elder Scrolls V: Skyrim digeride BF3. Nitekim bunu anlamak cok guc degil. Zira Bethesda nin resmi aciklamasida bu yonde. Kasim ayi dop dolu gecicek cok sukur.
  • çok yanlış yaptılar çok.
    ben ki odama kanalizasyon tesisatı çekmeyi düşünürken onlar kalktı oyunu basitleştirdi. Hiç hoş değil, son şakaları güldürmedi.
  • heyecanla bekliyoruz
  • guzel oyun
  • Bir şey soracam,konuyla alakasız.. henüz mass effect 2 yi oynamadım , almayı planlıyorum şimdi.. en uygun hangi fiyatla nerede bulabilirim ?
  • bu oyunda demons souls gıbı oldukten sonra oyunun en basından baslamak zorunda kalmayız ins. demonsouls hayatımda oynadım oynayamadıgım en zor oyundu (sırf bu save sıstemı yuzunden )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaQ24 -- 7 Mayıs 2011; 19:36:31 >
  • Up

    Toplu mail yollasak acaba oyunu Turkce yaparlar mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.