Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
3
Favori
48.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her yerleşim yeri eşsiz olacak. Örneğin Markarth Side şehri etkileyici kayalık uçurumları var ve bazı binaların uçurumun kenarında resmen sallanıyor. Haafingar adlı yer ise Skyrim'in en geniş ticaret merkezi olacakmış. Skyrim'deki şehirlerden birisi ise Dunmer'dan Dark Elfler fazlasıyla etkilenilerek tasarlanmış.Skyrim'de meteorolojik etkiler de bulunacak. Mesela bulutlar dağların etrafını saracak.Oyundaki ekonomi de Obliviona göre çok daha iyi tasarlanmış.Bir şehrin gelirini yok ettiğinizde,o şehir farklı yollardan ihtiyaçlarını gidermeye çalışacak.Örneğin bir şehrin tahıllarını yok ederseniz, o şehir en yakındaki şehirden tahıl ihtiyacını karşılamaya çalışacak ve tahıl fiyatları da talebe göre yükselecek.Okçular atış yaparken nefeslerini tutabilecek, bu onların dayanıklılığını stamina düşürse de, daha iyi nişan almalarını sağlayacak.Yaralı bir ejderle yerde savaşma şansımız olacak.NPC'lerle diyaloğumuzu yarım bırakıp yolumuza devam etme şansımız olacak.Dragon Shout, PS3'te R3 tuşuna atanmis.




  • YENİ BİLGİLER.

    * Ataklarınızı yavaşça düşmana doğru yöneltmeniz sayesinde "Magnetism"in savaşlar sırasında arkadaşlarımıza karşı kullanılması engellenmiş.
    * Bazı büyülü silahların "gizli" etkileri bulunuyor ve kullanana kadar bunların ne olduğunu bilemeyeceksiniz.

    * Bir elinizde silah, diğer elinizde büyü varken koruma (block) yapamayacaksınız. Koruma hareketleri sadece iki elle tutulan silahlarda ve silah-kalkan ikilisinde kullanılabilecek.

    * Spell Shield efekti geri dönüyor.
    * Barlar (meyhane, taverna artık ne derseniz) oyunda büyük rol oynayacak. Buralarda insanların konuşmalarına tanık olacaksınız ve yeni quest'lere başlayabileceksiniz. Ayrıca duyumlarınızı doğrulatma şansınız da olacak.

    * Siz etrafta dolaşırken Skyrim'in dünyası da gerçekten yaşayacak. Mesela herhangi bir Bar'da bazı insanların hırsızlıktan söz ettiğini duydunuz. Onları takip edip, tuhaf davranışlarına tanık olabilir ve hatta hırsızlık yaptıklarını görebilirsiniz.




    * Quest'leri veren kişiler, size karşı eğilimlerine bağlı olarak az ya da çok bilgi verebilecekler. Eğer sizden hoşlanırlarsa size yol boyunca eşlik edip quest'in tam yerini bile gösterebilecekler.

    * Oyundaki quest'ler ilerleme düzeninize göre değişecek. Örneğin "A" quest'inden önce "B" quest'ini yaparsanız, "A" quest'i değişebilecek.

    * Bazı yeni büyüler de bulunuyor. Örneğin "Ice Trap" sadece düşman üzerinize yürüdüğünde aktif olacak. "Circle of Protection" ise düşmanları sizin çevrenizden belli oranda uzaklaştıracak. Fury ise düşmanları birbiri ile dövüştürecek.
    * Bildiğiniz gibi Skyrim'de "ölüm hareketleri" de bulunacak. Bu hareketler düşmana son vuruşu yaparken aktif olacak. OPM'de bu hareketlerden bir tanesinde kılıcımızı düşmanın göğüs kafesine sapladığımızı söylüyor, tabi bu sırada düşmanımızı çığlıklarını da duymamız mümkün olacak.

    * Oyunda "free-form" faaliyetleri de bulunacak. Bunlar yemek yapma, odun kesme, madencilik ve metal işleri gibi şeyler olacak.

    * Bir Dragon Shout sırasında zamanın yavaşlayacağından bahsediliyor.

    * Bazı Dragon Shout'lar zindanlarda bulunacak.

    * Riverwood adlı bir kasabanın da oyunda bulunacağı söyleniyor. Burada ahşap çatılı evler ve bir kereste fabrikası varmış.
    * Radiant Story'de Fallout 3'teki tesadüfi karşılaşmalardan esinlenilmiş.

    * Oyunun grafikleri hareket halinde inanılma derecede iyi görünüyormuş. Çevredeki etkilemişim mükemmel olduğu söyleniyor. Örneğin rüzgar suda küçük girdaplar yaratıyor veya dalgalanmalar oluşturuyormuş.

    * Bütün yetenekleri 100'e kadar çıkarmak mümkün, ama bütün perkler için bu mümkün değil.
    * Oyunda 8 tasarımcı tarafından tasarlanan toplam 120 zindan olacak. Zindan'lardaki bazı karşılaşmalarda diyalog olmayacak ve düşmanlar size doğrudan saldırabilecek.



    * OPM, NPC'lerin ve Radiant'ların gelişmiş yapay zekasının olduğunu söylüyor.

    * Her yerleşim yeri eşsiz olacak. Örneğin Markarth Side şehri etkileyici kayalık uçurumları var ve bazı binaların uçurumun kenarında resmen sallanıyor. Haafingar adlı yer ise Skyrim'in en geniş ticaret merkezi olacakmış. Skyrim'deki şehirlerden birisi ise Dunmer'dan (Dark Elfler) fazlasıyla etkilenilerek tasarlanmış.

    * Skyrim'de meteorolojik etkiler de bulunacak. Mesela bulutlar dağların etrafını saracak.
    * Oyundaki ekonomi de Oblivion'a göre çok daha iyi tasarlanmış. Bir şehrin gelirini yok ettiğinizde, o şehir farklı yollardan ihtiyaçlarını gidermeye çalışacak. Örneğin bir şehrin tahıllarını yok ederseniz, o şehir en yakındaki şehirden tahıl ihtiyacını karşılamaya çalışacak ve tahıl fiyatları da talebe göre yükselecek.

    * Okçular atış yaparken nefeslerini tutabilecek, bu onların dayanıklılığını (stamina) düşürse de, daha iyi nişan almalarını sağlayacak.
    * Yaralı bir ejderle yerde savaşma şansımız olacak.

    * NPC'lerle diyaloğumuzu yarım bırakıp yolumuza devam etme şansımız olacak.

    * Dragon Shout, PS3'te R3 tuşuna atanmış.




  • http://www.bethsoft.com/elder_council_wallpaper/
  • Bu oyun yüksek ihtimal move destekli olur.(Haberlerin içinde geçiyo olabilir hepsini okuyamadım) İşte o zaman camı çerçevi dağıtırız . Tadından yenmez. Ha bir de 3D olursa vuhuuu
  • sniper83us kardesimde vermis yaklasik 46 dk kaldi ilk oyun ici vidyoya. Bu yil basda Battlefield 3, L.A.Noire, Uncharted 3, Elder Scrolls V: Skyrim, liste uzayip gidecek.Geri sayima az kaldi.


    http://www.bethsoft.com/elder_council_wallpaper/


    Bethesda'nın bloğunda bugün çıkan bir haber herkeste merak uyandırdı. The Elder Council sayfasında hem Dragonborn'un yedi farklı boyutta duvar kağıdı bulunurken hem de garip gizemli bir geri sayım sayacı bulunuyor.Aslında sayacın amacı hemen altında da yazdığı gibi süre sonunda Elder Scrolls V: Skyrim'e ilk oyun içi bakış atabileceğiz.Şu an için 50 dakikadan az bir zaman kaldı dolayısı ile bizim saatimizle öğleden sonra dört civarında süre dolacak ve Skyrim'i daha yakından tanıyabileceğiz.

    http://www.merlininkazani.com/Elder_Scrolls_V_Skyrim_icin_esrarengiz_geri_sayim-haber-39864p1.html







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Ekim 2012; 11:23:18 >
  • @ Computeus ellerine saglik. Muthis gercekten bu yil Dark Souls la beraber bekledigim iki RPG den bir tanesi.
  • Vuhuu videolar bombaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Computeus



    Oyun yine dehşet geliyor
    Bu mekanlar hele hele super gözüküyor videodan




  • Morrowind'in giriş müziğini coverlamışlar, güzel olmuş. İnşallah oyun tarzı da benziyordur. Yalnız bu videodaki çoğu görüntü sgi gibi geldi bana.
  • Bu oyunun en sevdigim yani, Ormanda yuruyim hayvan avliyim. Gece patika yolda giderken haydutlar beni soymaya calisip ya parani, ya canini desin bende savunun uleennn deli kadir modu :) alayini ayikla mursel :) bu yil beknenilmesi gereken muthis bir RPG

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • Daha çok var ya
  • The Elder Scrolls V: Skyrim hakkinda yeni detaylar :

    Skyrim'de klasik büyülerin yanında artık yeni bir büyü olacak; Dragon Shout. Ne zaman bir ejderha öldürseniz onun ruhunu ele geçirecek ve bu şekilde ülkenin etrafına yayılan harabelerdeki yazıları okuyabileceksiniz. Bunları çözdüğünüz zaman da, klasik büyülerden farklı olan Dragon Shout büyülerini yapabileceksiniz. Dragon Shout'lar sizin teleport veya force push gibi büyüler yapmanızı sağlayacak.Skyrim'de ayrıca Enchantment yeteneği de geri geliyor. Oblivion'da bu yeteneği Mage Guild'e giriş hakkı kazandıktan sonra yapabiliyorduk. Skyrim'de Enchantment yeteneği ile bildiğiniz bütün büyüleri bütün silah türlerine uygulayabileceksiniz. Hatta görünmezlik su altında nefes alma gibi büyüleri bile ekleyebileceksiniz.

    http://www.merlininkazani.com/The_Elder_Scrolls_V_Skyrime_yeni_detaylar-haber-40285p1.html




  • Ancak sadece silahlarda değil, Enchantment yeteneğini gerek kolye olsun gerek kalkan, aksesuarlarınız üzerinde de kullanabileceksiniz. Oblivion'da Enchantment işlemini öldürdüğünüz düşmanların ruhlarını ruh mücevherlerine hapsederek yapabiliyorduk. Skyrim'de öldürdüğümüz ejderhaların ruhlarının yararlı olacağı bir başka nokta da burası olabilir.Oyun hakkında açıklanan bir diğer detay da Radiant Storytelling sistemi yani başka bir değişle "Değişken hikaye akışı". Bu sistemde oynayış tarzınıza bağlı olarak değişen bir yapı mevcut olacak. Skyrim'de yaptığınız her şey oyunda bir etkiye sebep olacak ve Radiant yapay zeka da sizin oyun tarzınızı göreve/hikayeye uygun bir hale getirerek sizin oyundan en iyi tecrübeyi almanızı sağlayacak. Dolayısı ile bu özellik sayesinde herkesin oyunu bir diğerinden benzersiz olacak.

    http://www.merlininkazani.com/The_Elder_Scrolls_V_Skyrime_yeni_detaylar-haber-40285p1.html


    Super gelismeler insani dahada heycanlandiriyor.




  • The Elder Scrolls V: Skyrim'den Büyü Ayrıntıları


    Bethesda'nın merakla beklenen RPG'si The Elder Scrolls V: Skyrim ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

    Skyrim'de Dragon Shout isminde seriye yeni eklenen bir özellik bulunuyor. Bir dragon öldürdüğünüzde onun ruhuna sahip olarak dragon dilinde yazılmış yazıtları okuyabilecek ve çeşitli büyülere sahip olabileceksiniz. Bu büyüler ile teleport olma gibi yeni özellikleri kullanabileceksiniz. Ayrıca bu yazıtları çözmek bir çeşit bulmaca olacak.

    Skyrim'de, Oblivion'da da bulunan Enchantment sistemi bulunacak. Bunun sayesinde Mage'lerin topluluğuna giriş yapabilecek ve silahlarınızla büyüleri birleştirebileceksiniz. Böylece görünmezlik ya da su altında nefes alabilmek gibi büyüleri daha güçlü hale getirebileceksiniz. Enchantment'lar silahların haricinde yüzük ya da kolye gibi eşyalarla da kullanılabilecek.

    Ayrıca Radiant Storytelling System sayesinde oyun, yapacağınız hareketlere göre değişiklik gösterecek. Mesela oyun tarzınıza göre görevler ve hikaye daha fazla keyif alabilmeniz için uygunluk sağlayacak. Böylece oyunu her oynayışınızda farklı deneyimler kazanabileceksiniz.

    Kaynak :

    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_V_Skyrimden_Buyu_Ayrintilari-14281.htm




  • Akıl almaz güzellikte bir oyun, akıl almaz bir senaryoyla da birleşirse oyun tarihine damgasını vurur.
    3.'sünün en önemli eksiği hikayeydi, bütün görevleri yaptıktan sonra ana hikayeyi bitirmiştim. Zaten zor da değildi. Bitirmesem olurmuş.
  • sabırsızlıkla bekliyorum ,,, hatta az kalsın gidip oblivionu tekrar alıp oyniyacaktım
  • The Elder Scrolls V: Skyrim'in yönetmeni olan Todd Howard, oyunun multiplayer modunun düzenli olarak ele alındığını, ama her seferinde bu düşüncelerini rafa kaldırdıklarını söyledi.        Multiplayer modlarını istediklerini ve bunun da çok eğlenceli olacağını düşündüklerini söyleyen Howard, geliştirici ekibin en iyi tek kişilik deneyimi sunmak için çalıştığını ve bu nedenle kalplerinin bunun için attığını söyledi. O nedenle multiplayer her zaman askıya alınıyormuş. Oyunculardan gelen en büyük iki isteğin Ejderha'lar ve multiplayer olduğunu belirten yönetmen, bunlardan birisi olan Ejderha'ları oyuna koyduklarını söyledi.Multiplayer ise başka bahara kalmış.PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 11 Kasım'da piyasaya çıkacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim'in tek kişilik modu bile bizi çok uzun süre oyalayacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bethesda_Skyrimde_Multiplayer_Konusunu_Dusunduk-14555.htm




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.