Şimdi Ara

Elektrikte fazla kullanım zamlı tarifesi klimaları vurur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden elektirikte belli bir kilowatın üzerinde kullanımlar yüzde elli zamlı tarife üzerinden hesaplanıyordu. yine öyle olacak diye bazı haberler okudum. Acaba ne kadar doğru. Evde ısınmak için bir klima var bir tane daha almak niyetindeydim fakat bu haber beni frenledi. eğer böyle bir tarife gelirse klimalar tasarruflu ısınma aracı olmaktan çıkar sanırım.
    bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: serencam

    Eskiden elektirikte belli bir kilowatın üzerinde kullanımlar yüzde elli zamlı tarife üzerinden hesaplanıyordu. yine öyle olacak diye bazı haberler okudum. Acaba ne kadar doğru. Evde ısınmak için bir klima var bir tane daha almak niyetindeydim fakat bu haber beni frenledi. eğer böyle bir tarife gelirse klimalar tasarruflu ısınma aracı olmaktan çıkar sanırım.
    bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.


    Arkadaşım eğer evinde A+ sınıf COP değeri yüksek ınverter kliman varsa bir şey olmaz,onu bunların dışında kliması olanlar düşünmesi lazım,biz hep diyoruz A sınıfı klima alın COP degeri yüksek klima alın ama bir kulaktan girip bir kulaktan çıkıyor,halkımız klima almayı buzdolabı almakla karıştırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.