Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.697
Cevap
230
Favori
509.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaliteli ferah buz hissi olan sekerli olmayan likit ve alındığı yer tavsiyesi istiyorum.Elf ayarinda elfdende bu tarzda denenmis aroma tavsiyesi alabilirim ve nereden aldığınızda belirtirseniz.

    Not:Efkar.Mobylabs.Jvaper. gbi yerli kalitesiz tavsiyelere kapaliyim.Lutfen yabanci ve kalite diyorum altini cizerek.Bunlardan bıkkınti geldi ve bi dunya servet odedik resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 24 Nisan 2024; 23:31:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Elf ayarinda istiyorsan elf'in kendi likiti olan Elfliq al. Elf'in içindeki likit o zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • camasya99 kullanıcısına yanıt

    Elf zaten ilk sırada hocam ama sadece tek bir sitede var ve aromalar fazla cesit yok.Alindigi yer ve aroma deneyimi olan varsa diye yazdim.Bulunabilirlik ve deneyim anlaminda.Ben sekerli sevmiyorum.Ve buzlu seviyorum.Tek bir sitede satis var.Bakalim sanirim kör alım 1.2 tane alacam en son care


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben saltbuhardan alıyorum orda 10-15 çeşit var diye biliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Üstadım likitlerimi beğenmemenize üzüldüm. Web sitemde üye olurken "Daha önce ürünlerimizi hiç kullanmadıysanız sizi doğru ürünlere yönlendirebilmemiz için lütfen bizimle iletişim kurunuz." şeklinde bir uyarı var. Sizinle iletişim kurduk mu hatırlamıyorum ancak buz hissi bir likit sorsaydınız size kesinlikle tavsiyede bulunmazdım. Vazol vs tek kullanımlık cihazlarda kullanmak isteyenlere kesinlikle efkar tavsiye etmiyorum.


    Üstadım hammadde olarak kesinlikle kullandıklarımın premium marka likitlerin hammaddelerinden daha ucuz ve kalitesiz olduğunu da düşünmüyorum. Muhtemelen premium markalardan merck nikotin kullanan yoktur mesela. Bunu hiç zannetmiyorum.


    Size kesinlikle doğru bir bilgi vereceğim. Fransız bir şef (Mutfak Şefi) müşterim var. Hadi diyelimki burada başka likit bulamıyor benim likitlerimi kullanıyor. Neden yurtdışına giderken litrelerce yanında götürsün? Damak zevki yok desek kendisi şef.

    Ben kendi yaptığım likitlerden cezve, mırra ve birinciyi içemiyorum. Bu likitlerin kötü olduğundan değil ki. Bana hitap etmiyor.


    Kullandığınız ELFîn nasıl bir tadı var bilmiyorum fakat eğer vazollar gibiyse zaten ben öyle bir likit üretmem. Yüksek aromalı likitler başta cazip gelebilir ancak zamanla bayacaktır. Ve sağlığınız için yüksek aromalı likit kullanımını önermem. İleride böbreklerinize zarar verebilir.


    Ayrıyeten; kocatepeye yüksek miktarda etil maltol eklesem muhtemelen halo tribecaya benzeyecek. Bunu yapamıyım? Asla yapmam.


    Paranızın boşa gitmesine de gerçekten üzüldüm üstad. :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasreddin3 -- 25 Nisan 2024; 16:58:16 >
  • Nasreddin3 kullanıcısına yanıt

    Objektif yorumunuz icin teşekkür ederim öncelikle.Muhtemelen aroma ve doygunluk ile alakali diyelim.buzu çoğu kisi sevmez ben aksine bogazimi buz tutsun istiyorum sekerli tadlarida sevmem mesela ama.genelinde seker var malesef.Herkese hitap edecek diye birsey yok.Kimiside elf i sevmez goreceli bi kavram diyelim.kotu demiyorum sadece benim . doygunlul.seviyemle örtüsmedi diyelim beliide pufflarda gelen bir aliskanlik.Ellerinize sağlık ustad


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Anlayışınız ve nazik cevabınız için teşekkür ederim. Hangi likitleri aldınız bilmiyorum ama günde 1 paket sigara içmiş 30 yaş üstü birine likitleri hediye ederseniz sevinirim. Çöpe gitmesin en azından.

  • Üstadlar selam,


    Elimde 2 adet cihaz var, kutularında duruyorlar hiçbir sorunları yok, ilk günkü kıvamlarında tertemiz cihazlardır. Kartuş ve coil alarak direk kullanabilirsiniz. Kartuş veya coilleri yoktur almanız gerek. Fiyat için PM lütfen. Elden almanızı tercih ederim. Suadiye/Bostancı/Erenköy civarı elden teslim ederim.


    NOT: SATILDILAR


    Elektronik Sigara - ANA KONU-


    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 30 Nisan 2024; 11:47:14 >
  • Bende de bunlar mevcut. vaporesso luxe x pro- vaporesso xros3- vopoo argus g İsteyen olursa pm yazsin. Kozmetik olarak 9.5/10

    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrozc -- 26 Nisan 2024; 12:0:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

    ben foruma yeni uyeyim dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ama e sigara oncesi (hala neyin ne oldugunu okumakla mesgulum bayagi teferruatli mevzuymus toparlayip oyle danismak istiyorum )

    Ancak suan sehir disinda oldugum icin puff almak istiyorum gecici olarak bildiginiz aldiginiz sikinti yasamadiginiz bir site varmi? Bilen yardimci olursa cok sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozzooo O kullanıcısına yanıt

    Ben onceden kullanıyordum sureklı aldıgım bır yer vardı.. kesınlıkle orjınal urun okutabılırsın sıkıntı cıkmaz. puff onerır mısın dersen onermem :) özelden telefonunu yazıyorum

  • Tesekkur ederim bilgi icin surekli kullanici olmam muhtemelen ben daha cok pod cihazla devam dusunuyorum bu simdilik gecici


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

    İyi forumlar herkese

    Görseldeki ürünleri iki ayrı set halinde satıyorum istanbul içi. Aksesuar setinde vozollar, hazır sarılı clapton teller ve tüm likitler dahil hepsi 2000 tl. Cihaz setinde nokta hatasız caliburn explorer ve 16 sıfır 8 ise kullanılmış coil var o set de 2000 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen forumda yazmıştım ilke kimya ürünü aldığım nbase ler bende alerji yaptı vs 2 kere değişim yapıldı geçmedi 3 ay sonra yazdığımda anında iade aldılar ürünü geri kargoya vermeden para iadesi hesabıma geçti.
    Ben bu şekilde müşteri memnuniyeti olan bir firma daha görmedim 20 senedir internet ten günlük 2-3 sipariş geçen bir kullanıcıyim.
    firma aşırı iyi kargoyu geri gönderirken ben afedersiniz utandım firma da müşteri memnuniyeti arşa çıkmış

    Keşke işime yarayacak likit burdan tedarik edebilseydik de alışveriş e devam edebilseydim likit arayışı dayım
    Geekwape stylus ve uwell caliburn G3 cihazların var bunlara uyacak likit arıyorum
    G3 başlık isteyen varsa satabilirim adet 150 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 2 Mayıs 2024; 10:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vozol veya Nasty Puffları temin edebileceğim yer varmı arkadaşlar?


    Telegram grubunda satıcıların %99u dolandırıcı gözüküyor.


    Aylar önce forumdan biri yardımcı olmuştu sağolsun da, mesajları kaybettim bulamadım Elektronik Sigara - ANA KONU- 

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    +380 63 179 7194 cok cesıt bulabılırsın.. nasty satmıyor sanırım.. ama elf vozol saltıca ve bırkac cesıt daha var... ben cok alısverıs yaptım daha once guvenılır.. orjınal urunlerı.. cihaz lazım olursa bana ulas.. xros butun cesıtlerı var bende..kartus da mevcut

  • onrozc kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler sordum wpden

  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.