Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA İÇİN LİKİT-FLAVOUR ÖNERİLERİ. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
178.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 17 Aralık 2016; 17:38:14 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün aranıza katıldım ama bazı sıkıntılarım var likit olarak 6 mg Natura elma tavsiye etti satıcı kendisi sanırım alışkındı oldukça Bol duman çıkartıyordu fakat ben ne yaptıysam çok fazla çekemiyorum çünkü boğazıma oldukça acıtıyor daha yumuşak İçimli bir likite ihtiyacım var ne önerirsiniz ayrıca likit değiştirirken nasıl değiştiriyoruz bu konuda da yardımcı olabilir misiniz
  • 1 Yıldır e sigara kullanıyorum kendi yaptığınız likiti kullanın içeriğini bildiğiniz likit olur
  • sigara içmiyorum ancak arabada bazen keyfi kullanmak için bana hangi likit önerirsiniz. İçinde nikotin olmasın ve içimi rahat hoş kokulu ve güzel tatlı acaba ne önerirsiniz. Birde site önerirmisiniz. Çünkü bu yukarıdaki sitelerin hiçbiri çalışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: criptex

    Merhaba arkadaşlar ben de bugün aranıza katıldım ama bazı sıkıntılarım var likit olarak 6 mg Natura elma tavsiye etti satıcı kendisi sanırım alışkındı oldukça Bol duman çıkartıyordu fakat ben ne yaptıysam çok fazla çekemiyorum çünkü boğazıma oldukça acıtıyor daha yumuşak İçimli bir likite ihtiyacım var ne önerirsiniz ayrıca likit değiştirirken nasıl değiştiriyoruz bu konuda da yardımcı olabilir misiniz

    At at at hemen çöpe at, imha et dök onu. İsmini duyar duymaz bogazım acıdı

    Facebookda gruplar var, satan kişilerden evde yapılmıs dogal likitlerden almanı tavsiye ederim. İstersen öm at grupların linki yollayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulfast

    Tamamen zararsız likit var mı acaba? Ağız alışkanlığı oldu ben de, sadece buhar gelsin, herhangi bir tat/zarar istemiyorum... Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

    Biraz hortlatmak gibi olacak ama sizin sorunuzun cevabı nbase içmek olacaktır. Yani aromasız likit...
    İçinde aroma olmadığından çok daha sağlıklı olur, ucuz olması da cabası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çekomastik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ulfast

    Tamamen zararsız likit var mı acaba? Ağız alışkanlığı oldu ben de, sadece buhar gelsin, herhangi bir tat/zarar istemiyorum... Bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

    Biraz hortlatmak gibi olacak ama sizin sorunuzun cevabı nbase içmek olacaktır. Yani aromasız likit...
    İçinde aroma olmadığından çok daha sağlıklı olur, ucuz olması da cabası.

    Selam.

    Üzerinden bayağı geçti. Dediğiniz gibi nbase içiyordum, şimdi nikotini de bıraktım. Sadece base içiyorum :)
  • Merhaba arkadaslar. Jersey bioteknology adinda 6mg nikotinli 90vg+10 pg oranindan nbase aldim. Ve ayni markanin aromasi 100 de 10 oraninda karistirdim. İcimi cok sert oldu siZce sebebi nedir. Yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm. Likit vs alabileceğim güvenilir ve ucuz bir sayfa var mı bildiğiniz.
  • ben de 2 haftalık amatör bir buharcı olarak aranıza katıldım ama orijinal aroma veya likit konusunda önerilerinizi rica ediyorum.

    nBase konusunda iyi bir site buldum ve aldım. orjinal olduğu çok bariz belli. kutusu koruması barkodu şişe tıpası vs herşey çok iyi fakat aroma konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var. organik olsa daha iyi olur ama olmasa bile sağlıklı zararsız aroma ihtiyacım var ve nereden alabiliceğim konusunda yardım istiyorum...

    teşekkürler.
  • Likitler mutlaka kendiniz yapmaya çalışın ben bugüne kadar hep dışardan aldım BOĞAZ YANMASI-ÖKSÜRME vs oluyordu. kendim özenenerek mg ları ayarlıyorum ve demliyorum şuan lokum gibi gidiyor
  • canlı canlı C kullanıcısına yanıt
    Hocam aroma markasi onerebilirmisiniz. Nbase ne kullanicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihhans C kullanıcısına yanıt
    Buharistan dan fumetti nbase kullanıyorum. Oldukça kaliteli. Aroma olarak tuana kimya nın aromalarını tavsiye ederim.
  • Garraro G kullanıcısına yanıt
    Hocam tuana kimya aromaları oldukça güzel ve güvenilir. Konya merkezli bi firma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihhans

    Merhaba arkadaslar. Jersey bioteknology adinda 6mg nikotinli 90vg+10 pg oranindan nbase aldim. Ve ayni markanin aromasi 100 de 10 oraninda karistirdim. İcimi cok sert oldu siZce sebebi nedir. Yardimci olursaniz sevinirim

    aromaların karışım oranları farklı oluyor. Üzerinde yazan maksimum değerden fazla aroma koyarsan aroma tadı çok fazla olur ve bayar.
  • Merhabalar
    Konu bilindiği üzere fikir,beceri ve önerilerin paylaşıldığı bir konudur.Forum kuralları gereği ikinci el ya da sıfır elektronik sigara ilanı açılması yasaktır.Bu konuda ısrar ile ticari amaçlı paylaşım yapan üyelere yaptırımlar söz konusu olabilir.Bu konudaki anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar merhaba likit tavsiyesi olan var mı ? Hali hazırda Lotus isimli likit kullanıyorum başka marka ve daha uygun fiyatlı likitler var mıdır veyahut yurtdışından getirebilme şansımız nedir :)?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bana kızacaklar ama, daha önce elektronik sigara deneyimi olmuş ve maalesef orjinal likit sorunu yüzünden sigaraya dönmüş, şimdi yine lanet sigarayı bırakabilme ümidiyle tekrar elektronik sigaraya geçmeye çalışan biri olarak gerek daha önceden gerekse şu bir aylık tecrübelerimi yazmadan edemeyeceğim.
    1- Ülke içinden bir çöp almayın. Ya sahtedir, yada en az 1'e 10 kazık yersiniz.
    2- Bizim sahtekarlar sitelerinden satamadıkları likitleri, fahiş fiyatlı e-sigaraları, forum siteleri kurarak ve orada gariban kullanıcı ayağına birbirlerine iyi notlar verip, birbirlerini teyitli satıcı ilan ederek satıyorlar. Sonra da gariban tiryakiye lap.
    3- Hele yerli sitelerden kesinlikle likit almayın, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, lap diye sahte likiti yersiniz. (Bunca tecrübeye rağmen, herkesin çok övmesi nedeniyle bir deneyeyim diyerek buharistan'dan dün gelen 5 likitin 4'ü sahte çıktı.)
    4- Yurt dışından takılır yaygarasını koparanlar da yine bizim yerli satıcılar. Doğru takılır ama, 10 siparişinin belki 1'i takılır. De ki 5'i takıldı, bırak takılsın geri kalan 5 yine ucuza gelir ve hiç olmazsa ne kullandığını bilirsin.
    5- Kendi likitinizi kendiniz yapın ama, Vg-Pg'yi ayrı ayrı ve kimya sitelerinden alın, sakın forumlardan ya da böyle sigara malzemeleri satan yarlerden almayın. Nikotin yada nbaseyi de yine yurt dışından alın.
    6- E kardeşim bunları biliyordun da sen niye hala kazık yiyorsun:) şeklinde düşünen olabilir. Yeni gelen elektronik sigaramı acil denemem gerekiyordu o yüzden. Başıma geleceği de önceki tecrübelerimden tahmin ediyordum açıkçası ama bir ümit dedim işte.
    Hepinizin sigara illetinden kurtulması dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 4 Mayıs 2017; 17:20:4 >
  • Muhabbeti izleyin:) Yüzsüzlüğün bu kadarı olur.

     ELEKTRONİK SİGARA İÇİN LİKİT-FLAVOUR ÖNERİLERİ.
  • buhardaşlar yurt dışından alışveriş yapabileceğimiz uygun fiyata premiıum site varmı türkiyedekilerin çoğu sahteker klon likit gönderiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murt82 -- 18 Mayıs 2017; 19:35:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.