Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA İÇİN LİKİT-FLAVOUR ÖNERİLERİ. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
178.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    ben sigara içmiyorum ama nargileyi seviyorum.

    Bu sebeple evimde rahatça içeblmek için 1 adet e sigara siparişi verdim yalnız likitler hakkında hiç fikrim yok.

    Bendeki amaç dumanı bol, boğazı yakmayan ve içimi kolay meyveli aroma.

    Sigara içmeyenler için likit önerileri nelerdir?

    Hiç bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
  • geywe54 kullanıcısına yanıt
    sigara içmiyorsan kesinlikle nikotinsiz olsun boğazı yakma konusunda ise ilk 10 pufda yakar sonradan alışıorsun saten,ağızı yakma konusunda likit ısınırken ağıza sıçrama yapabiliyor onun için ağızlıklar mevcut driptipdir adı likit önerme konusunda premium deilen likitler var ama bunlar pahalı kaçar evyaplar var onları test amaçlı 5 ml lik satanlar var ondan bakıp kendin test edebilirsin herkesin damak tadı farklı kimsi nane limonu çok sever ben nefret ederim
  • İnstagramda alman_likit diye bi eleman var, hem sağlıklı hem lezzetli hem uyguna likit veriyor, şişeler cancanlı değil sadece ama temiz cam şişe. Tavsiye ederim, bi arkadaşım yarım litre aldı geçen gün :D
  • Vallahi insanın kafası karışıyor :)

    bir çok likitçi var fakat hangisi iyidir hangisi kötü anlamak mümkün değil.

    5-10 lirasında değilim inanın 25 tl verip lanet etmektense 40 lira veririm zevkime bakarım :)

    yok mu gerçek fiyat/performans ürünlerini bulacağımız birinci ağızdan deneyen bilen birilerini önerecek ?

    Bu arada 0mg biraz zor bulunuyor sanırım,

    sigara kullanmayan biri için 3mg nikotinin etkisi ne olur var mı bilgisi olan ?
  • yurtdışından orjinal ürün getirtebilen oldu mu arkadaşlar. yurtiçindeki satıcılara hiç güvenim kalmadı o yüzden parası neyse verip yurtdışından sipariş etmek istiyorum. tecrübesi olan arkadaş varsa paylaşım bekliyorum.
  • batuta kullanıcısına yanıt
    yurtdışından likit getirmek çok zor, gümrükte muhakkak takılır
    ancak likit malzemeleri olan nikotin, vg ve pg yurtdışından ithalat yoluyla yasal olarak getirilebiliyor
    en kısa zamanda nbase alarak kendi likitini kaliteli malzemelerle yapmanızı dilerim, evyap için endişelenmek bence yersiz. hazır likit almayın, risk de kalmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stentli

    Arkadaşlar şimdi bana kızacaklar ama, daha önce elektronik sigara deneyimi olmuş ve maalesef orjinal likit sorunu yüzünden sigaraya dönmüş, şimdi yine lanet sigarayı bırakabilme ümidiyle tekrar elektronik sigaraya geçmeye çalışan biri olarak gerek daha önceden gerekse şu bir aylık tecrübelerimi yazmadan edemeyeceğim.
    1- Ülke içinden bir çöp almayın. Ya sahtedir, yada en az 1'e 10 kazık yersiniz.
    2- Bizim sahtekarlar sitelerinden satamadıkları likitleri, fahiş fiyatlı e-sigaraları, forum siteleri kurarak ve orada gariban kullanıcı ayağına birbirlerine iyi notlar verip, birbirlerini teyitli satıcı ilan ederek satıyorlar. Sonra da gariban tiryakiye lap.
    3- Hele yerli sitelerden kesinlikle likit almayın, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, lap diye sahte likiti yersiniz. (Bunca tecrübeye rağmen, herkesin çok övmesi nedeniyle bir deneyeyim diyerek buharistan'dan dün gelen 5 likitin 4'ü sahte çıktı.)
    4- Yurt dışından takılır yaygarasını koparanlar da yine bizim yerli satıcılar. Doğru takılır ama, 10 siparişinin belki 1'i takılır. De ki 5'i takıldı, bırak takılsın geri kalan 5 yine ucuza gelir ve hiç olmazsa ne kullandığını bilirsin.
    5- Kendi likitinizi kendiniz yapın ama, Vg-Pg'yi ayrı ayrı ve kimya sitelerinden alın, sakın forumlardan ya da böyle sigara malzemeleri satan yarlerden almayın. Nikotin yada nbaseyi de yine yurt dışından alın.
    6- E kardeşim bunları biliyordun da sen niye hala kazık yiyorsun:) şeklinde düşünen olabilir. Yeni gelen elektronik sigaramı acil denemem gerekiyordu o yüzden. Başıma geleceği de önceki tecrübelerimden tahmin ediyordum açıkçası ama bir ümit dedim işte.
    Hepinizin sigara illetinden kurtulması dileğiyle.

    Açıkçası ben bizim forumda çok da ayrıntılı şeylerin yazıldığını düşünmüyordum, bu e-sigara konusunu esigaram.us dan detaylı bir şekilde araştırmasını yapıyorum. yazınızı okuyunca gerçekten de anlayan kişilerin olduğunu görmek heyecan verici. Madde madde yazdığınız çoğu şeye noktası virgülüne katılıyorum.Fakat 5. madde yazdığınız saf nikotini alıp Vg-Pg ile ev ortamında karıştırılması çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.Nikotini sizde biraz araştırdıysanız tene teması,yanlışlıkla evde çocukların içmesi ölüme neden olabilir, yüksek toksik madde sınıfına girmektedir. Dolayısı ile güvenilir bir yerden yurt dışı yurt içi farketmez Nbasenin alınması en mantıklı olanıdır. Ben yurt dışından 2 kere getirtmeye çalıştım ama gümrükte takıldı sadece arkadaşım Ukrayna'ya gittiğinde getirebilmişti bana onu kullanabildim. yurt içinden de( yapay sigara . net , keyif. us , ilkekimya .com , lykyt. com ,buharistan . us) gibi sitelerden nbase satın aldım ,insanları kandırmayacak bir site illa vardır deyip. ilke kimya ve keyfin nbaseleri beni tatmin etti. Aroma olarak da ithal ve adı bilinen aromaların alınmasını öneririm. HERKESİN SİGARA ZIKKIMINDAN KURTULMASI DİLEĞİYLE.
  • arkadaşlar aroma ve nbase konusu önemli evde likit yapmak ne kadar kolay olsa da likit yapmak için gerekli malzemeler i alacağımız siteler sınırlı
    buradan sizlere yeni keşfettiğim ve %100 güvenilir bir siteyi paylaşayım
    hugbuhar.com aromaları orjinal ve piyasadaki en ucuz fiyatlarla satıyorlar NBase fiyatları da öğle içeriklerini gizlemiyorlar ve sadece cam şişe kullanıyorlar mediko nbase 100ml deneme amaçlı hediye yolladılar ben sigma vg + merck pg olandan sipariş vermiştim ve hediye ettikleri nbase de gerçekten çok iyi her zaman ulaşabileceğiniz bir whatsaap hatları mevcut satış öncesi ve sonrasında yardımcı oluyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stentli

    Muhabbeti izleyin:) Yüzsüzlüğün bu kadarı olur.

     ELEKTRONİK SİGARA İÇİN LİKİT-FLAVOUR ÖNERİLERİ.

    En lanet sitedir kesinlikle uzak durulması gerekir 32 gün bekledikten sonra siparişimi binbir şikayetle alabildim.
    Tavsiyem evyap likitlere hiç girmeyin buna bulaştım son 3 aydır sigara içiyorum çünkü yaptığım her likit birbirinden iğrenç oldu. Tavsiyem babylon likitleri denemeniz. benim tek beğendiğim likitler bunlar oldu. Şuanda sigara içiyorum. Tekrar dönmeyi düşünüyorum elektroniğe
  • cem_uar kullanıcısına yanıt
    DOLANDIRICI ONLAR. ARKADASLAR İNTERNETTEN SİGARA SİPARİŞİ VERMEYİN HEPSİ YALAN DOLAN. İLETİŞİM ADRESLERİ YOK BİŞEYLERİ YOK NUMARALARI ARAYIN BAKIN HEPSİ KAPALI GİDİN GÖRÜN ALIN. EMİNÖNÜNDE BİR SÜRÜ DÜKKAN VAR.
  • Club der dampfer

    Tütün istiyorsan başka aroma arama. 1 ml ile 50ml likit yapabilirsin.



    Alevkimya nbase al. Dikkat et nikotini serttir 6 içiyorsan alevden 5 sipariş et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuta kullanıcısına yanıt
    ben daha yeni optimanın nbasesini aldım ilke kimyadanda almıstım hem premium olanını 80 20 6 mg nik ama optima daha kalite sekde içtim demledimde gayet memnunum sitede adres olmamasından korkmayın optimaya 2 kere havale yaptım ikisindede paramı geri iade yaptılar not kısmına likit yazdıgım için resmi olarak satısı yasak gizli satıyolar ertesi gün elime geldi optima bence dene.
  • Hijyenik, temiz, kaliteli evyap likit yapıp satıyorum. Düşünen olursa pm atabilir.
  • Elektronik Sigara ile ilgili tüm sorularınızı Tİcari amaç gütmeden cevaplarım Çekinmeden PM atabilirsiniz.
  • Selamlar. Likit sipariş vermeyi düşünüyorum. Nikotinsiz,güvenilir,tavsiye edebileceğiniz likitler nelerdir?
  • Bir miktar USP gliserin yeterli. Arzuya göre bir miktarda USP monopropilen glikol ve aroma ilavesi belki. Kimya siteleri dışında hiçbir yeri tavsiye etmem, zira zaten yasa dışı oldukları için hiç bir şartta hesap sorma şansınız yok.
  • stentli S kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok teşekkür ediyorum.
  • Paraniz varsa cuttwood unicorn milk icin baska bisey aramassiniz bir daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nargile niyetine e sigara kullanıyorum açıkcası yazıcıoğlundaki likitler istediğim etkiyi vermedi.Tabi bir nargile beklemiyorum elbette ama boş boş çekiyorum çoğunlukla tat yok

    Nereden kaliteli ve güvenilir likit alabilirim. Ayrıca aroma tavsiyelerinizde varsa çok makbule geçer
  • Hocam pm nizde gerekli cevapları verdim Şu site güvenlimi sorusu gerçekten garip 10 kişi alışveriş yapar 11.inciye kaxıklayacağı tutar. Bi güvencesi yok hiç bi sitesinin. Ama kendi alışveriş yaptığım birkaç siteyi pmden gönderdim deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.