Şimdi Ara

Eminim yazacak birşeylerin vardır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba.Uzun süredir mpporg oyunlar oynuyorum.En sonunda wowu keşfedebildim.Hep paralı olması beni itti ama.2 hafta önce kadar cd keyi alıp başladım.Ve ne salakmışım ki bu zamana kadar böyle bir oyunun farkına varamamışm.Öncelikle bir kaç sorum olucak.Şuraya bak başka yere bak konu açılmıştı diyecek arkadaş varsa zahmet edip yazmasın.Hep biraz muhabbet hem de bilgi alışverişi olsun diye açıyorum bu konuyu.

    1-Mage açıp 53 lvl'e kadar kastım.Ancak araştırdığımda itemler çok pahalı oldugunu farkettim.Meslek ile kasiyim dedim mining ve skninng yaptıp aralıksız 2 3 gün birsürü şey koydum ah'ye normal fiyatından aşşagı satılmadı.Ne yapabilirim
    2-Tank warrior kasıyorum yan çar dk'yı yükseltip ileriki levellerde solo farm yapıp gold kasarım diye düşünüyorum.İnternette işte gold slotları falan varmış.Doğru mu.
    3-Tank için stamina mı tercih etmeliyim.Armor mu.Ya da blocklayan yada ıskalatan özellikler mi ve onların isimleri nelerdir.
    4-Outland nedir.Ne yapılır.Kaç lvlde gitmeliyim.


    Şimdiden yazan yazmayan herkezden Allah razı olsun...
    Hayırlı Ramazanlar.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: akagac6464

    Herkeze merhaba.Uzun süredir mpporg oyunlar oynuyorum.En sonunda wowu keşfedebildim.Hep paralı olması beni itti ama.2 hafta önce kadar cd keyi alıp başladım.Ve ne salakmışım ki bu zamana kadar böyle bir oyunun farkına varamamışm.Öncelikle bir kaç sorum olucak.Şuraya bak başka yere bak konu açılmıştı diyecek arkadaş varsa zahmet edip yazmasın.Hep biraz muhabbet hem de bilgi alışverişi olsun diye açıyorum bu konuyu.

    1-Mage açıp 53 lvl'e kadar kastım.Ancak araştırdığımda itemler çok pahalı oldugunu farkettim.Meslek ile kasiyim dedim mining ve skninng yaptıp aralıksız 2 3 gün birsürü şey koydum ah'ye normal fiyatından aşşagı satılmadı.Ne yapabilirim
    2-Tank warrior kasıyorum yan çar dk'yı yükseltip ileriki levellerde solo farm yapıp gold kasarım diye düşünüyorum.İnternette işte gold slotları falan varmış.Doğru mu.
    3-Tank için stamina mı tercih etmeliyim.Armor mu.Ya da blocklayan yada ıskalatan özellikler mi ve onların isimleri nelerdir.
    4-Outland nedir.Ne yapılır.Kaç lvlde gitmeliyim.


    Şimdiden yazan yazmayan herkezden Allah razı olsun...
    Hayırlı Ramazanlar.


    Şimdiden gear derdine düşme 100 levela kadar dungeon/questlerden gelen en yüksek ilvla sahip cloth/intleri giy. DK ve warrior için str ve stamina veren plate itemları tercih et yine bunları dungeon ve questlerden elde edeceksin. Genel olarak AH den gear almana gerek yok senin sattıklarının da nr olduğunu işe yarar yaramaz şeyler mi bilmediğim için yorum yapamayacağım. Alt karakterler gold farmlamak için kullanışlı olabiliyor ama oyuna başlar başlamaz alt kasman çok gerekli değil main classında uzmanlaşman max levele ulaşman gear toplayıp progress yapman daha öncelikli olmalı oyuna yeni başladığın için alt karakterler hem dikkatini hem zamanını böler. Tank itemlarını zamanla tanıyacaksın plate stamina/str tabanlı oluyorlar DK ve Warrior itemları bunların yanında bonus armor gibi statlar da içerebiliyorlar. Outland TBC eklentisi ile eklenen bir harita 60-70 arası leveling için quest alanları dungeonlar ve 70 level raidler bulunur ana şehirlerdeki hellfire penisula portallarından veya Blasted Lands'deki Dark portaldan geçerek ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1. item almak için AH ye gerek yok. Dungeon yaparsın, görev yaparsın, AH deki itemler kadar iyi itemi sende düşürebilirsin.
    2. İkinci bir karakter gold farmdan çok, ayrı bir meslek kasmak, hem ana karakterinin maliyetini düşürmek hem de AH ye iki kolla sarılmak için faydalı olabilir. Onun dışında gold slot vs filan görmedim.
    3. Tank yeni başlayan biri için ideal bir rol değildir. Bende lvl 100 bir dps karakteriniz olduktan sonra ikinci karakterde tank deneyin. Stam vs vs konusunda her sınıfın kendine göre öncelikli bir statı vardır. http://www.noxxic.com/wow buradan takip edebilirsin ama buradaki her bilgi doğru diye bir şey yok. Yol göstermesi açısından yeni arakdaşlara tavsiye ederim.
    4. Outland; dark portaldan geçerek 58 lvl ve üstünde gideceğim harita. Orada da lvl 68-70 kasabilir, sonra northland vs vs vs




  • Çok teşekür ediyorum öncelikle.Outlanda gitmeyi başardım.Tank konusunda haklısın oynamamam gerek.Çünkü oyunu yeni öğreniyorum.Ancak 1 haftadır forum forum gezdiğim için birsürü şey kaptım.Yani 40 kere falan girdim dungeona 3 gündür.Bi sorun yaşamadık çok şükür.Slotları üzerime alıp tutabiliyorum kendimde.


    Siz tankı falan bırak yani alt karakter oynama.Kendi clasını oyna zamanla itemini dizersin mi diyosunuz.Ben galiba biraz aceleci davrandım.

    Birde şu internette wariorların sağda solda slotlardan deli gibi altın kastığı videoları izledim.Onlar biraz cezbetti beni.

    Şimdi meslekten kastım ben maden topladım birsürü bide deri topladım onları koydum ahye.Satılmadı hiç.Bir de dungeondan gem gibi şey düştü ahde araştırıp fiyatlarını ona göre koydum 3 gündür falan bişi satılmayınca moralim bozuldu.Sonra dedim tank aciyim farm yaparım slotlardan gold kasarım dedim.Sizce doğru mu bu

    Bir de şimdi meslek olarak toplayıcılık yap demiş herkez forumlarda.Yani mininng devam mı ediyim.Yoksa işte üret şunu yap bunu yap iyi getirisi var dediğiniz meslek veya bir yöntem var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akagac6464 -- 25 Haziran 2015; 18:43:14 >




  • Üzerine toplama meslek alma iki adet üretici meslek al, 100 olunca da garrison dan gelen herb/minig sana yeter de artar. Ürettiklerini de satarsın.
    Son level de meslek harici, eski raid ve dungeonları temizlersin hem mog düşürür hem goldunu kasarsın, bir yandan raid girersin bir yandan pvp yaparsın. Bunları yaparken de gold da kasmış olursun dolaydı yoldan.
    Bu level de mesleklere çok kafayı takma, amacın karakterini öğrenmek olsun 1 karakterle git onuda main yap ister dps ister tank ister healer tercih senin. Yalnız tank olursan dps den veya healer dan çok daha fazla üzerine yük biner ayrıca tüm partiyi de taşıyan da tank/healer dır. O level de yaptığın tanklıkla son level de raid içinde yapacağın tanklık arasında dağlar kadar fark var. Dps gidip raid'in havasını iyice bir soluyunca düşünürsün bunları.
    Kolay gelsin, iyi eğlenceler hocam.
  • Allah razı olsun.

    Çok iyi anladım mevzuyu.Garrisondan kastın nedir.İleriki levellerde takılacağım yerler mi

    Benim ana mainim mage.Elimi wowa alıştırırsam.Güzel işler yaparım mageyle.

    Spell cast mı diyorsunuz wowda bilmiyorum.Mesela mage ile büyü yaparken aşşagıda cast süresi geçiyor.

    Onu kısaltmak için bir item veya benzeri birşey var mı wowda
  • akagac6464 A kullanıcısına yanıt
    İtemlerde haste statı oluyor. Bu da spell cast süresini kısaltıyor. Salise bazında kısaltıyor. Örneğin 100 haste 0,1 saniye gibi bişey.

    Edit. Haste potion var bide. O da kısa süreliğine haste artışı sağlıyor. Bide playerlardan gelen bufflar haste artışı sağlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 25 Haziran 2015; 19:36:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman hiç haste falan uğraşmiyim böyle devam.Okadar az fark ediyorsa gerek yok ona göre item dizmeye.

    Bende kötü bir huy var.Kendimi garantiye almaya çalışıyorum niyeyse.Yani şimdi lvl kasarken sürekli aklıma geliyo nasıl item dizicem gold nerden bulucam.Forumlara giriyorum yabancıların videolarına bakıyorum falan.Keşke böyle bi huyum olmasaydı.
  • akagac6464 A kullanıcısına yanıt
    Daha erken kaygılanman :) Gold bişekilde birikiyor görev yaparken falan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikler gitmişti.Yazamadım kusura bakmayın.Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
  • İlk başta DPS kasıp sonra da healer ya da tank deneyebilirsin. Healer ve tankı bazıları beceremez.
  • Sorduğun soruların hepsi 100 olduğunda kendin cevaplayabileceğin şeyler. Kasmana bak, ne buluyorsan onu giy. İnt-Stamina item mi buldun? Giy anasını satayım. Ben oyuna başladığımda hangi item daha fazla armor veriyorsa onu giyiyordum mesela. Oyuna başlar başlamaz min/ max meslek falan düşünürsen oyun büyüsünü çabuk kaybeder. Ben oyunda zıplayıp yüzebildiğimi öğrendiğimde bile sevinçten pcnin başında 3 tur atmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyosunuz.Ben aceleci davrandığım için kurt düştü içime.Haklısınız dediğiniz gibi yapıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.