Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.108
Cevap
28
Favori
803.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü


(En Son Oy Tarihi: 26.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • aküm ölmek üzre 'champion' diye bir markayı övdüler bana bilginiz varmı dostlar..?
  • o markayı hiç duymadim ama "kocabay" marka aküyü de önerebilirim ben 1.5 senedir 60 Ah aku kullanıyorum simdiye kadar bir sorun cıkarmadi ve gayet kaliteli bir akü
  • bilmediğin markayı almıcaksın arkadaşım mutlu akü en iyisi.

    en baba 6 yıl gider akü
  • inci ve mutlu çok kaliteli.En kötü iklimde bile kullanıcı hataso olmazsa en az 4 yıl hizmet eder.
  • en ıyı aku benım aractakı olabılır. cunku daha markasını bıle bılmıyorum
  • 6.5 - 7 yıl Mutlu kullandım 2 ay önce yenisini aldım. Ben Mutluyu tek geçerim.
  • yav kardeşim şaştım kaldım BOSCH diye bir aku var mutluya inciye 10 basar yavvv bırakın bu işleri listeye bile koymamıssınız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

    yav kardeşim şaştım kaldım BOSCH diye bir aku var mutluya inciye 10 basar yavvv bırakın bu işleri listeye bile koymamıssınız


    Eski aracımın orjinal aküsü İnci idi..2,5 yıl dayandı...Tofaş ın inci ye yaptırdığı aküyü kullandım...Yine 2,5-3 yıl dayandı...En son Bosch aldım..3 yıl kullandım ..Tık demedi ve arabayı sattım..İnanıyorum ki 3 yıl daha tık demeyecektir....Araç:Uno sx di...
  • arabamda 60 amper akü var..ve iyi bir müzik sistemi kurdum..anfi ile 380 watt iki kolon..akü eskidi ve değiştirmem gerekiyor..yine 60 amper mi almalıyım yoksa amperi yükseltmelimiyim.?
  • Ben mutlu akü kullanıyordum 2 senedir. marş almıyordu bazen aküden dolayı şarj ettireyim dedim ama akü bitmiş. Yeni bir mutlu ver dedim gene aynısı olur dedi en iyisinden ver ozaman hemen bitmesin dedim. Sana en iyisi olan tam bakımsız kapalı devre hiç bakım gerektirmeyen 3 yıl garantili acdelco vereyim dedi.Acdelco da neymiş dedim hiç duymamışım, yan sanayi falan değil dimi dedim. Adam arkasını döndü bi tarafıyla güldü. İyi ver dedim adama, o da: sende 105 ytl ver dedi. Oha çüş yuh diyerek verdim. Pahalı olsun en iyisi olsun.2-3 senede değiştireceğime 7-8 sene de değiştiririm.
  • Bundan 15 sene kadar önce Mutlu Akü kullanırdım ve gerçekten 6-7 sene giderdi ve hiç sorun olmazdı.Son 5 senedir ise Mutlu aküden nefret ettim desem yeridir.Olmadık zamanlarda beni yarı yolda bıraktı. Düzgün şarj tutmadığından çok kısa sürelerde 2 aküyü çöpe attıktan sonra bir daha tövbe ettim.(Hele bir tanesini kullanmadığım zamanlarda tampon şarjda tutmama rağmen kendi kendine 2 senede tükendi, gitti)
    Piyasaya çıktım ve çok çeşitli yerlerde ve oto elektrikçileri ile de görüşmeler yaptım.Bunun sonucunda tamamen karşıtı olmama rağmen içim acıya acıya Amerikan malı AcDELCO aldım..60A ve ufacık da birşey.Otogazlı ve platinli bir yerli araba kullanmama rağmen marş basmama, tükenme, şarj tutmama, soğuk hava problemlerim bu akü ile bitti. Kontrol ediyorum, arabamı şu sıralar çok sık kullanmama rağmen şarjında ciddi bir düşme görmüyorum.Marşı canavarlar gibi çeviriyor.Sıklıkla tek başıma dağ-taş insansız doğa bölgelerine gittiğimden, doğada kamp yapma gibi meraklarım olduğundan kuvvetli ve güvenilir bir aküye sahip olmanın huzurunu yaşıyorum.İsterdim ki bu kaliteyi yerli malı da verebilsin.Ama ne yazık ki yıllarca önceki kaliteli üretimi yerli şirketler şimdi yapmıyorlar...Bu belki bana denk geldi diyebilirdim ama işi çok iyi bilen çevreler AcDelco'yu öneriyorlar.Savaş ve yolcu uçaklarında da bu akü kullanılırmış.




  • Aracın orjinal marka aküsünü kullanıyorum.. Akü garanti kapsamı boyunca 1 ay çalışmadan soğukta bile durdu bitmedi fakat garantiden 3 gün sonra araba çalışırken yıkama bandına soktum çıkınca zorlanarak son birkez daha çalıştı buseferde benzin aldıktan sonra çalıştıramadım.. Nasıl ayarlamışsa adamlar.. Yinede güzel garanti süresince içim rahat kullanabiliyorum her koşulda..
  • bencede ACDelco akü 1 numara ve en güzeli 3 yıl garanti vermesi baska akülerde bu garanti süresi yok 2 yıl önce aldım akü sorunum kalmadi ve bir yerde okudum 2 dünya savaşından kalma bir ucak enkazini michigan gölünden 50 yıl su altinda kalamasina ragmen cıkarıldığında üzerindeki acdelco aküsü hala calışır vaziyetteymış
  • Üretici firmalar 2 veya 3 yıl garanti vermektedir. Fakat Akü ömrü aracın bakımına, sağlıklı ve doğru kullanımına bağlı olarak daha uzun sürelerde de dayanıklılık göstermektedir. Benim tavsiyem kesinlikle KOÇ imzasıyla pazara sunulan OPAR AKÜDÜR. En büyük avantajı Türkiye'deki tüm FIAT servislerinin yetkili olarak OPAR AKÜLERİNE servis hizmeti vermesidir. Bu kadar güçlü bir servis ağını diğer hiçbir markada bulabilme olanağı yoktur. Karşımızda teknik yeterlilikten uzak elektrik tamiratı yapan yerler yerine kurumsal alt yapısını oluşturmuş, yüksek teknoloji kullanan FIAT YETKİLİ SERVİSLERİ VE İMZASINI KOYAN KOÇ GRUBU BULUNMAKTADIR.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: areano

    arabamda 60 amper akü var..ve iyi bir müzik sistemi kurdum..anfi ile 380 watt iki kolon..akü eskidi ve değiştirmem gerekiyor..yine 60 amper mi almalıyım yoksa amperi yükseltmelimiyim.?


    Ticari araçlar için üretilen 72 Amper aküyü tercih etmenizi öneririm.
  • varta
  • Bende Mutlu Akü diyorum...
  • Delphi Freedom
  • Tudor da iyidir, babamın arabasında 6 yıldır Tudor var. kışın bile marşa basarken tek seferde çalışıyor (araba lpgli hem de ;)
  • en iyi akü bosch aküdür.ankette verilenler piyasadaki sıradan aküler birinin diğerine bir üstünlüğü yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.