Şimdi Ara

En iyi hızlı, adminliği veren kısıtlamayan internet servisi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar superonline kullanıyoruz, superonline denen kurum, adminliği vermiyor ve dolayısıyla Türkiyede yasaklanmış sitelere giriş yapamıyorsunuz, ve kendi sistemi olduğu için internette ziyaret ettiğiniz her siteyi biliyorlar bu yüzden internetleri hızlı gözüksede hızlı değil, aldığımızdan beri internette film izleyemiyoruz.

    Hesabımızı kapattıracaz, şimdi kardeşimle d-smart ile türknet arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?

    En önemli kriter adminliği bize bırakması, sonrasında hızlı olması uygun fiyatlı olması.

    Sizin önerebileceğiniz bir servis var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • adminlik derken bütün firmalar senin hangi siteye girdiğini hangi mikili filmleri izlediğini isterse görebilir, yasaklı sitelere girmek istiyorsan vpn ile girersin, siteleri bakanlık yasaklıyor firmalar değil.
  • Devlet illaki seni izler ,nereye girdiğini kontrol eder.Maalesef öyle bir dünya yok.

    Sen sadece Vpn ile yasaklanmış sitelere girebilirsin.
  • Yazıyı bu müzikle beraber okuyun yok böyle bir kafa

  • adminlik vermek ne ya
  • Fiber altyapıda adminlik alamazsınız ama vdsl adsl kullancaksanız türknetş önermem
    İnternet hızı destek açtım 1 haftada döndüler fatura ödeme desteğe 40 dakikada
    Ama ille de türknete geçcem diyorsan benşm kodumu kullanırsan sevinirim burda paylaşmak yasak oyüzden pm at

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuhanbay

    Fiber altyapıda adminlik alamazsınız ama vdsl adsl kullancaksanız türknetş önermem
    İnternet hızı destek açtım 1 haftada döndüler fatura ödeme desteğe 40 dakikada
    Ama ille de türknete geçcem diyorsan benşm kodumu kullanırsan sevinirim burda paylaşmak yasak oyüzden pm at
    Hocam söylemek istediğim şu, ben türknet kullanıyordum geçen sene, burada ana dns değiştirirdi kardeşim her siteye girerdik vpn mpn uğraşmazdık, ne zaman superonline’a geçtik, ana yerden dns değiştiremiyoruz dolayısıyla vikipedi vs giremiyoruz.



    Yukardaki arkadaşlar VOPONO kollon, demiş opera kullanmayı biliyoruz, ama opera neden kullanayım?



    Turknette opera falan yoktu, kardeşim id şifre girer dns değiştirirdi, wifi bağlanan kim varsa her siteyi açardı.



    Reklam gibi olmasında fullhdfilmizlesene sitesinden film izleyemiyoruz sürekli doluyor donuyor takılıyor, türk net kullanırken bunlar yoktu

    Demem o ki, superonline aşırı derecede yasakçı rezil bir firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 13 Ocak 2019; 22:20:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Netspeed DNS ile Wikipedia tarzı sitelere giriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi dns ile girebildiğin sitelere yarın rahatça girebileceğinin bir kanıtı yok



    Dünyada en çok sansür olan ülkelerden biri Türkiye şimdilik kurumsalda sansür yok diye biliyorum oradan alabilirsin



    Ayrıca vpn sadece yasaklı sitelere girmek için kullanılan bir sistem değil ve sadece operadan çalışmıyor millet ile dalga geçmeye çalışmışsın ama kurumsal firmalar bankalar bile kullanıyor yavaş olan siteler için bile kullanıyoruz yeri geldiğinde



    Adminliği vermek nedir pppoe kullanıcı adı şifresi zannettim Superonline dediğinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 13 Ocak 2019; 22:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pusula@

    Netspeed DNS ile Wikipedia tarzı sitelere giriyor
    Aradığım cevap.



    netspeed’mi türknetmi, d-smart’mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik Netspeed açıyor DNS ile bir dönem ise d smart net kullandım statik ip aldım aldığım ip kurumsal bloktaydı hatta işid askerleri yakma vakasında sosyal medya sansür uygulanmıştı mobilden giremiyordum ama evdeki internetten girebiliyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kurumsal için şahız firması dahi kabul etmiyorlar vergi numarası kaşe imza sirküleri istiyorlar en makulü statik ip alıp kurumsal bloğa dahil olmak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devlet DNS ile yasaklı sitelere girişin önünü uzun zaman önce kapattı. ISP bazlı engellemeler getirdi. Uymayanlara ise yüklü miktarda ceza vermeye başladılar. Türk Telekom, Superonline, Vodafone, Türknet, Türksat ve diğerleri. Hepsi bu karara uymak zorunda. Netspeed'de girebilir. Ancak devlet bunu gördüğü, tespit ettiği anda netspeed de ISP bazlı engellemeye geçecektir. Ve DNS'ler çalışmayacaktır. D-Smart ve diğer firmalarda da durum bu şekilde.

    Ek olarak, bilgisayar üzerinden DNS değiştirmeniz ile modem üzerinden DNS değiştirmeniz aynı yola çıkar. Modem üzerinde girili olan DNS'ler sadece lokal bağlantı özelinde DNS ataması için kullanılır. Otomatik modda kullananlar için. Onun dışında siz manuel olarak giriş yaptığınız zaman zaten modem üzerindeki DNS'in etkisi kalmaz.

    DNS değiştirerek her siteye girilen devir büyük sağlayıcılar için çoktan kapanmıştı. Küçükler için de kapandı artık. Boşuna aramayın.

    Sorunuza gelirsek, Superonline Fiber varken Türknet VDSL tavsiye etmem. D-Smart hiç tavsiye etmem. 24 ay sözleşme imzalayıp 24 ay internetsiz bırakabilecek düzeyde bir firma. Superonline Fiber varsa Millenicom üzerinden hizmet alabilirsiniz.




  • D smart net neden tavsiye ermezsiniz yaşamış olduğunuz olumsuzlukları yazabilirmiziniz sözde Salı günü bağlamaya gelecekler 100 mbps 85 tl ye verdiler akşamları hız düşme oluyor mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zaman önce dediğiniz olayı anlayamadım ben 2017 de kullanıyordum d smart net ama 1 ay kullandım dns değilde statik ip vardı. Sosyal medya yavaşlaması ne hikmetse bana vurmuyordu herhangi bir yerde terör saldırısı ve ses kaydı filan çıktığında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezi yetersizliği, bilgisizliği ve şikayetlerin ortalama çözülme süresi yüzünden tavsiye etmem. 100Mbps fiber ise pek sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama VDSL ise ve altyapı da azıcık sorunlu ise, tamamen işkenceye dönüyor. Türknet'in olmayan müşteri hizmetleri bile daha iyi çalışıyor. Akşamları hız düşme olacağını sanmıyorum. Olursa da zaten ilk ay yaşarsınız tüm sorunları. Onda da cayma hakkınız var.

    Sosyal medya yavaşlamaları vurmuyor olabilir belki. Türksat kullanıcısı olarak bir çok kişi etkilenirken ben de etkilenmedim zamanında. Ama DNS bazlı sansür aşma devri sona erdi. Bundan bahsetmiştim.
  • Evet hocam eve kadar 100 mbps fiber var gpon altyapı.Mh doğru yetersiz gibi.Peki akşamları hız düşmemesi için statik ip alın kurumsal bloğa giriyor diye bir yazı okumuştum haberlerde.Sizce ne kadar doğru çünkü bazı milletvekilleri tutuklamalarında iş yerleri Doğu bölgesinde özellikle eczacılar büyük sıkıntı çekmişti ilaç satışı yapılanmıyordu.Konu sağlık olunca işin boyutu değişir Bunuda eczacılar odası önermişti.Siz katılırmısınız statik ip gerçekten uzaktan yönetim dışında etkili mi faydası var mı alınmalı mı cgnat kullanmıyorsa bile iss gerçekten gerek var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Hizmet bağlanınca belli olacak hocam her şey. GPON ise bağlandıktan sonra ilk gün dengesizleşme yaşayabilirsiniz heyecana kapılmayın hemen 24 saatin sonunda stabilleşiyor sistem.
    Akşam hız düşümü uygulanırsa eğer denenebilir statik ip. Ancak önce MH ile sorunu çözmeye çalışın 1-2 gün. GPON altyapıda hız düşümü tamamen operatörden kaynaklı olur çünkü. Daha sonra satın alırsınız. Statik IP ise kurumsala girmez. Bildiğim kadarıyla Türk Telekom şu an veri merkezleri dışında kurumsal IP atamasını çok nadir yapıyor. Hal böyle iken şirket sahibi de olsanız, holding sahibi de, alamazsınız
    Devletin bu tip kurumlar ve durumlar için kendi lokal fiberlerini döşemesi gerekiyor. E-Devlet için yeni veri merkezine de başlanmış iken bunu da yapmak gerek. Yoksa TT üzerinden devam ederse bunun gibi yığınla sorun çıkmaya devam eder.




  • Ben 4 sene ttnet mh de görev aldım İnan’ın asistanın yapacak birşey yok kayıt açıp gönderiyoruz çünkü sistem yok iki adet buton var reset on port port reseti birde hız yukarı kaldır aşağı indir başka birşey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.