Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
942
Cevap
32
Favori
178.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gecenin geç bir vakti ve sitenin avukatları iş başında ama avukat hukuk fakültesini bitirmemiş,öyle cahilsin ki,satın almamışım ve suç vuku bulmamış,ben bilgi almak için siteye girdim diyeceğim

  • @furkanbeyy001 ahahahah bir yarım saat ellemeyin şurada doya doya yarılayım.    


    bana eczacılık fakültesi kaç yıl diye sordu ben de 5 yıl dedim.Sonra bana doğru dedi ve koskoca eczacı olmuşsun ama ilk siteyi girdiğinde yeni üyelere satışımız yoktur yazısını görmedin mi dedi,evet gördüm ama ilk defa alacaklar nasıl alacak dedim


    ahahahahahahhahahaha bildiğin oltalamış birde sonra zınk diye sokmuş lafı. bir de polise gidecem diyor hahahahah git git hahahahahahahha çabuk git. hakikaten eczacımı acaba yahu troll mü bu? bu kadar kendi kendine ahahahahah yav yazamıyorum hakikaten karnım ağırıdı. LMAO diyorlar bu tiplere karşı.


    @mert2004 eczacı kardeş biraz omega3, selenyum, özellikle ayık olmak için "modafinil", çinko, b1,b6 ve b12 bak kesinlikle ihmal etmiyorsan. Sonr abol bol fosfor biraz güneş altında direkt vurmasın gerçi yanacak çok bir şey yok gibi ama sabah güneşi olması dermis epidermis için çok kavrulmamış olursun. Bak bunlar kesintisiz 45 gün!!


    Ha bu arada furkanı dinleme sanıkın gitmek için kendi başını yakarsın :)





  • Alıntı

    metni:
    @mert2004 hocam kim burada sizin yada başkasının avukatlığı için burada değil ama furkan arkadaşın yaklaşımı biraz abartı gibi dursa da özellikle bana yazdıklarınızda absurd gelmedi değil. Hem orada yazılı şeyi okuduğunuzu hem de yok adam sizi pışpışlaması gerketiğini söylüyorsunuz da yani kendinizi komik duruma düşüren ve düşmesi için gerekli çabayı yapan sizmişsiniz sizin yazdığınız kadarıyla.
    Ayrıca furkan arkadaşın ilettiği gibidir durum. Almadın etmedin de orada işin ne? Yani mahal bir topluma açık bir yer değil ki geçerken gördüm dikkatimi çekti yanaştım diyesiniz. Belli sitede bulunuş amacınız gidiş amacınız ve konuşmaları da zaten kendiniz yazdınız bu konuşmaları siz verirseniz böyle yayıncı kuruluşun aradığı adam olarak gidersiniz kucaklarına ve sizinde ensenizde bir kandil lüks lambası yakarlar ki gel de derdini anlat sonra güzel bir para cezasına bir hükmettiriler onların avukatlarıyla uğraamazsınız fikri sina-i mahkemelerinde bildiğiniz aç bırakılmış canavar gibi bekliyorlar adamlar. Eczaneyi satsanız pek bir hakdır dönersiniz hacıvat ile karagöz oyununa.
    Ha kendi telinizi kendiniz çalın buyurun yollar orası ama siz kendiniz kaşınmışssınız vesselam! Doğruya doğru yiğidi öldür hakkını yeme demişler!


    Yukarıdaki mesaj hesabım ele geçirilerek yazılmıştır. Bilerek silmedim görmeniz için. Dolandırıcıdır, itibar etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 25 Ekim 2023; 21:6:57 >




  • mert2004 M kullanıcısına yanıt

    Ben de benzer bişe yaşadım aynı kişiyle.

    Seninle dalga geçen arkadaşlar ; sana küfür eden o kişinin ya kendisi ya da arkadaşı.

    Farkettiysen sana küfür etmelerine hiç takılmıyorlar. O vatandaşın küfürleri, ölüm tehditleri normal, ama senin sözde cahilliğin! anormal.

    İnsanların zekasıyla dalga geçmeyi bırakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozarlak -- 9 Ekim 2023; 1:50:26 >
  • hozarlak H kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    @hozarlak hocam. Olay küfürü yadırgamak değil. Evet küfür hoş bir durum değil. Küfür filin cilasıdır der bir ünlü oyuncumuz hatta bir röportajında. Fakat bir durum var siz iddialarınızda resimlerinide küfür edildiğini ilettiniz ama davranışın kişiyi tahrik etmeniz üzerine oluştuğu aşikar kı hatta iddialarınız da bende size yazmama rağmae sizi haklı çaıkarak olan kanıtları paylaşmanızı istememe üzerine ne hikmetse iddianızı tamamen sildiniz laf gaf olu bir anda...
    Şimdi bu arkadaş gelmiş zaten adam yazmış oraya yok diye daha neyi zorluyorsun be (mert2004) adam ? Yani neymiş öyle deseymiş özür dilermiş de gidermiş ama öncesinde okumuş zaten. Ya sen koca fakülteyi bitirmişsin ve insnalara hizmet eden bir iş yapıp hizmet veriyorsun eczacılık gibi kutsal bir mesleği ama okuduğunu algılamayıp yine hala bunu yapıyorsan ben bu mesleğin layıkıyla yerine getirilip getirilmediğinden şahsen şüphe duyarım. Az öncede dedim. Bu sokak ortasında bir satıcı değil ki misal t0rbac1 gibi seslendi gittim yanına böyle böyle gelişti desin.
    Sen bilerek araştırarak gidiyorsu sonra bu yazışmaları gösteriyosun polis şikayetini alır gönderir ok orası tamam. Bundan sonraki savcı sorgular senin gitme amacın nedir diye birde açtım mı davayı ooovvvv... Zaten elde var bir adam o konti garanti!
    Gelelim Sözde cahillik diye bir kavran yoktur. Babhsettiğiniz gibi ZEKA vardır. Zekası olan insana ZEKİ, Eğitimsi insana cahil, Zekadan yoksun insana geri-zeka (geri-zeka = zihin yetersizliği veya mental retardasyon, zihinsel işlev kapasitesi, normal kabul edilen sınırların anlamlı ölçüde altında olan ve uyumsal davranışlarda yetersizlikleri olan bireyleri tanımlamak için kullanılır. ) denir.
    Cahil kelimesini; fakülte bitirdiğiniz söyleyen HERHANGİ bir birey için kullanamazsınız eğitim almıştır!ZEKİ kelimesini; üstlediğimiz bireylede cahilce ve saçma hareket etmeler özellikle kendini hem salak hem komik duruma düşürecek şekilde de ifşa etmezler
    ATLAMIŞIM: Şimdi küfür konusunu netleştirecek olursak bakış açısına göre bir laf vardır büyüğüne dalaşma dayak yersin küçüğüne dalaşma küfür yersin diye.. eh ortam bir nevi küçük büyük değil rel olmayan sanal bir ortam. Sen adama dalaşırsan adamı tahrik edersen etki tepki de bu olur basbaya!
    Eh bunca demeye artık alim olunur bunu okuyan herkes çok iyi net anlar! Kavramlara iyi çalışınız lütfen. Teşekkürler beni ve diğer arkadaşları akşam akşam çok güldürdünüz zeki ve metin çifti gibi


    Yukarıdaki mesaj hesabım ele geçirilerek yazılmıştır. Bilerek silmedim görmeniz için. Dolandırıcıdır, itibar etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 25 Ekim 2023; 21:7:36 >




  • Adam ölüm tehdidi savurmuş. Şu adamı bir kınayın Allah aşkına. Burda neyin dalgasını geçiyorsunuz. Rahatsız olmuş ki savcılığa gideceğim diyor.

    Mesajlarımı silmemin sebebi rahatsız olmam. 13 yıldır bu foruma üyeyim. Yazmasamda çok iyi takip ederim.

    ekran görüntüleri var yeniden yayınlayabilirim. Ama uzatmaya gerek yok. Lüzümsuz bir durum oldu beni rahatsız etti.


    küfür normal ölüm tehditi normal. Siz dalga geçin. Kınamayın. İnşallah sizin başınıza gelir de anlarsınız

  • Az önce iptvboxpro firmasından 6 aylık üyelik paketi alınmıştır. Hiç bir iletişim yada işlem sorunu yaşanmadan dakikalar içinde üyeliğim gönderilmiştir.

    Tüm forum arkadaşlarıma sunulur.


    GÜNCELLEME 21/10/2023 : Derbi SIFIR DONMA ile izlendi. Sorunsuz prüzsüz ayna gibi cam gibi bir derbi oldu. Gerçekten helal olsun verdiğim paranın her kuruşu. İçim rahat raht önerbilirim ve tavsiye edebilirim tüm forum arkadaşlarıma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleconus -- 21 Ekim 2023; 21:12:42 >
  • Denemek için 3 aylık pakette ben aldım altif alfa üyesiyim arasında dünya kadar fark var geçiş kalite vs adına. Hafta sonu pek bir şey yok malum ama haftaya derbi sırasında herşey netlice belli olacak o zaman notu alacak benden. Ama çevremden şahsi buradan da diğer kullanıcılardan aldığım tavsiye ile her şey muazzam görünüyor.

  • _smttr_ _ kullanıcısına yanıt

    Trabzonspor-Adana Demirspor ve Fenerbahçe-Kasımpaşa maçlarını sorunsuz izledim. İnternet hızım 50 mbit. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim yok ben kurumsal müşteri hizmetleri isterim diyorsanız iptv işinden vazgeçin temizinden bein sports bağlatın

  • Alıntı

    metni:
    @_smttr_ hocam bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz işte. Sorunsuz donamasız problemsiz yayın izliyorsun hizmet alıyorsun. Diğerler iptv satıcılarından aldığınız gibi kanal açtığınızda yok, yada habire donan veyahut çamur gibi geriden gelen yayın sebebiyle adamların sitesinde online desteklerinde adeta yatıp kalkmıyoruz.
    Eh bunu bulmuşlar hala yok şöyleymiş böyleymiş birde kendi kendilerine nazlı niyazlılar. Sen bakacaksın ödediğin paranın karşılığını alabiliyormusun? Beni oradaki adam satın aldığımda şöyle tavladıydı dün gibi diyaloğu unutmam oradan zaten tavladıya... Yayın takılması donması vs vs gibi şeyler varmı yok mu falan sorarken adam/kadın artık bilmem cevap veriyor bende yumuşatmak amacıyla işte iptv bu olabilir donabilir sırf onun tarafında donacak diye bir durum söz konusu derken bana kullandığı rakam "sen para veriyorsun ben de bu verdiğin paranın karşılığını eşek gibi verecem yeterki senin tarafında cihaz, internet sorunu olmasın yayında sorun çıkmaz" demişti. şahsen tam anımsayamıyorum ama 3 yada 4 yani bir elin parmakları kadar değil yayınlar açılmıyor diye gittim bu zamana kadar. 1 tanesinde yakın zamandı 2 ay olmamıştır açık açık data center tarafından dolandırılmışlar tamda fener maçı öncesiydi. ilk 10-15 veremediler. Birinde 2 defaydı galiba Dns değiştirmişler modemi kapat aç görür o zaman demişlerdi bir de yayınları alamıyordum gitti süren dolmuş dediler :) ödedim hemen maç öncesi yetiştirdiler.
    Aynen öyle hocam bende senin kelimelerini izninle alıp tekrarlıyorum "yok ben kurumsal müşteri hizmetleri isterim diyorsanız iptv işinden vazgeçin temizinden bein sports bağlatın" kendinize yontmayın hayatı biraz da karşının çerçevesinden bakın. Genel çerçeveye baktık zaten yapılmış birşeyler yapmışlar birşeyler. Bu sefer avukatları gibi cevapladım çünkü son zamanlarda burada gördüklerim okuklarım ve cevapladıklarım bu adamları sütten çıkma kaşık oldukları anlamına gelmyor ama yapılanlarında yerinde olduğu anlamına geldiğini gördüm. Her aklıselim kişi görür anlar.
    SAYGILAR ve İYİ CUMALAR!


    Yukarıdaki mesaj hesabım ele geçirilerek yazılmıştır. Bilerek silmedim görmeniz için. Dolandırıcıdır, itibar etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 25 Ekim 2023; 21:8:1 >




  • Arkadaşlar tarayıcıdan ip tv izleme yolu varmıdır? eklentiyle vs..

  • archieduke kullanıcısına yanıt

    Hizmet alacağız buradan. IP TV kullandın mi diye soruyor evet geçen sene kullandım diyorum. Banliyorum diyor 😁 neyin kafası anlamış değilim.

  • Smart ip Tv de ileri sarma tuşuna basıyorum sonraki programa atlıyor net ip Tv indirdim yine ileri geri sarmiyor var mı böyle bir problem yaşayan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arveleson

    Bu mesaj silindi.
    Hangi ülke hocam,
  • emirkanim kullanıcısına yanıt

    UK Windermere de yaşıyorum.

  • İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin zaten engellemeler yapıyordu. Zaten bu işin sıkıntısı patlak vermesi ingilizlerden çıktı. Şimdi Almanya ve Türkiye de başladı. Türkiye geçen seneden beri yapıyorduda şimdi ince ince SKY DE sebebiyle almanya da engellemeler başladı.


    Misal Türkiye de VPN satan firmaarın siteleri ile kullandıkları vpn ip leri de engelletiriyorlar. O yüzden kendi VPN nizi kendiniz kurarsanız çok rahat olursunuz.

  • _smttr_ _ kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de sizin dönüşünüz üzerine 1 yıllık satın aldım. IP TV kullanan kişi zaten test ettiğinde hemen fark ediyor kaliteyi. Pırıl pırıl birde derbiyi bekliyorum şu anda bende diğer arkadaş gibi sorun yaşamayacağıma dair oldukça emin hislerdeyim ama görecez :) Tavsiye konusunda tekrar teşekkür ederim.   

  • Konudaki çoğu kişi sadece reklam yapmış. Adamların sitesinde yeni kullanıcıları almıyoruz yazıyor millet satın aldım yazıyor bunu anlamış değilim. Var mı başka bir yer kullanmış olan lütfen buradan olmasa da özelden yazsın sıkıntı çekmeyeceğimiz bir yer bulalım.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.