Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
37
Favori
348.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben kısırlaştırdıktan sonra proplan ve haftada 1 light ton balığı veriyorum. Yanına ciğer koy yemez; o kadar mamasını seviyor yani
  • -OD- kullanıcısına yanıt
    bizim kedi de zeytin sevgisi var ama direk yemez öne uzun süre oynar sonra yavaş yavaş ağzında çiğner sıkınca geriye temiz bir çekirdek bırakır
  • patimax-drycat var şuan mama konusunda sürekli aynısını vermekten yana değilim önceki farklı bir markaydı ama ismi aklımda kalmadı.
  • Benim kedim royal canin'e bayılıyor, diğer kedi manalarina burun kiviririyor. Ama ne kadar besleyici olduğu tartışılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonacibo tek geçilir içeriği en sağlıklı mamadır kanımca




  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151960248699242&set=a.10151960247729242.1073741832.830989241&type=3&theater

    Bu benim aslan parçası. Doğum günü yaklaşıyor 15 Ekim 2014 tarihinde 1 yaşına girecek ablaları, abileri, teyzeleri, amcaları, dedeleri, babaanneleri ve anneanneleri. Kuzuuuum.

    Aşağıdakilerden hangidi bu oğlana doğum günü hediyesi olarak alınmalı sizce?

    http://www.petburada.com/pro-plan-gourmet-perle-izgara-cigerli-yas-kedi-mamasi-85-gr-5-1

    http://www.petburada.com/pro-plan-gourmet-gold-parca-sigir-etli-kedi-konserve-mamasi-85-gr-51




  • pire için bi bilgim yok önceleri bende ne yesek onu veriyordum ama bi zaman sonra istemedi bende mam tüketimine başladım kedi maması nında bir çok çeşidi var hangisindenden versem bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  • En iyi Kedi ve köpek mamasi hill'stir. Bizim kediyede veteriner önerdi. Royal canın ve pro plan bunların içinde bile az araştırma yaparsanız anlarsınız çok az bir miktarda kimyasal bulunuyor, ama hills de kesinlikle yoktur içiniz rahatlıkla verebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi kedi köpek maması hillstir demişsiniz ve ardından da veterinerim önerdi yazmışsınız. Neden önermiş, neye göre önermiş, hangi mama ile hillsi karşılaştırmışta bu kanıya varmış. Ben size veterineriniz neden önerdi söyleyeyim çünkü veterineriniz hills mama satıyor. Benim veterinerimde proplan en iyi mamadır dedi bende kedimi hep ona muayeneye ve aşılarını yapmaya götürdüğü için ondan proplan mama alıyorum.
    Demek istediğim veteriner ne satıyorsa o en iyi mamadır ancak tam 1 yıldır kedi sahibi olmam ve yapmış olduğum araştırmaların ardından hiçbir sıralamaya koyamadığım gerçektende çok üst seviye mamalar var. Peki bu mamalar hangileri mi? Sıralama yapmadan yazıyorum bu mamaların hepsi benim için bir numaradır.

    Proplan
    Royal Canin
    Orijen
    Acana
    Hills
    N&D

    Bu mamaların hepsi Şahanedir bir numaradır.
  • Benim kedimde mama konusunda çok seçici. Hatta çok cins bir kedi. Veterinerden hills aldım yüzüne bakmadı. Micho yiyor birtek. Eskiden whiskası severdi en son aldığımda yüzüne bile bakmadı. Goody almıştım bi kere onu da sevdi. Etli balıklı mama yemiyor sadece tavuklu yiyor. 2 yıldır bıkmadı tavuktan.

    Birde whiskasın içinde domuz olsa ne olur olmasa ne olur. Mamayı yiyen sonuçta kedi. Beğendiyse sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yeterli standartları sağlayan mamalar arasında dönem dönem kedi mamasını değiştirmek lazım. Siz hergün makarna, pilav, salata vs yiyebilir misiniz?

    ara sıra değiştirin gitsin. Goody leş bir mama, kedilerinize karşı ucuza kaçmayın lütfen. Siz kediye bir kere pro plan balıklı verin bak goody, micho hiç yüzüne bakıyor mu?

    bu arada micho temizmama'nın en ucuz kedi maması, o mamadan çok fazla şey beklemeyin. Tamam kötü değil ama en iyilerden değil.

    Bonacibo'lar, mito'ları da deneyin bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Eylül 2014; 23:32:31 >
  • hangi mamayi verirseniz verin,islak mamalaran uzak durun.

    besin takviyesi olarak,
    migroslarda sardalyenin kilosu 7 kusur lira. bir kiloda 15-25 adet sardalye cikiyor. yani bir kutu konserve mama yerine bir kilo sardalye.atiyorsunuz buzluga,gunde bir adet pisirip veriyorsunuz. bir konserve mama 1-2 gun gderken 1 kg sardalya 15-20 gun rahat gidiyor.besleyici ve dogal...

    ayni sekilde kasaplardan kaburga vs etsiz kemikler alinip az suda-duduklu tencerede iyice kaynatilip suyu kedinin mamalarinin yaninda verilebilir.oldukca besleyici oluyor. bu gibi ek lerle kuru mamalrin besin eksikligini giderebilirsiniz.ben boyle yapiyorum sahsen.kedi basina gunde bir sardalye.
  • ben bizim kedilere ciğer, tavuk, 100% salam, yumurta, ton balığı vs hepsini alıyorum da onun bile yüzüne bakmıyorlar.
  • Markaların kiminde kediler severek yesin diye şeker oranı fazla. Kiminde alerjiye neden olan fazladan tahıllar var. Diğerleride sabıkalı. Biraz paraya kıyıp Acana ve N&D tahılsız seri.
  • Konuyu takio edemiyorum pek kusura bakmayın arkadaşlar

    Suanda royal canin var bizde ama az veriyorum çünkü kedim sokak hayatını öğrendi gidip geliyor haliyle fazlada yemiyor ama sevdi mamasini bu senedr fazla pire görmedim iyi oldu yani

    Sakın kedinize ucuz mama yedirmeyin benden tavsiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aylık kedim var sizce mama ve besin olarak ne önerirsiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecmfdn -- 15 Aralık 2014; 14:31:42 >
  • bu aralar levent'te bir petshop'da hill tavukl alıyorum kilosu 17 lira. Ekabir kedilerim beğendi valla. Şimdi purina proplan yanına bunu da ekledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    bu aralar levent'te bir petshop'da hill tavukl alıyorum kilosu 17 lira. Ekabir kedilerim beğendi valla. Şimdi purina proplan yanına bunu da ekledim.

    Rindaman kedinizin beğendiğini söylemişsiniz.
    Hill mama derken Hills mi demek istemiştiniz?
    Levent'te satılan açık mamamı yoksa kapalı mama mı?
    Son kullanma tarihini biliyor musunuz?
    Kedinize vermiş olduğunuz mama Hills marka ise, kapalı olmamasına rağmen satıcının söylemiş olduğu mamanın son kullanma tarihine inanabilirsem sizden satıcının adresini rica ed,yorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecmfdn

    5 aylık kedim var sizce mama ve besin olarak ne önerirsiniz ?

    Proplan tavuklu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.