Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juneight8

    herkese mrblar arkadaşlar. burda çoğu arkadaşımız müthiş paylaşım içindeler ilk önce bizden bu paylaşımı esirgemeyen ve enazından benim gibi istanbul veya ankaraya uzak olan kişileri bilgilendiren sizlere teşekkür ederim.
    forumdaki 57 sayfanın hepsini okudum. uzun süredir sayfayı takip ediyorum bazı yerleri birden fazla kere okudum. sizlerden aldığım bilgiler, gönderdiğiniz resimler ve yeni saçlarına kavuşmaya başlayan arkadaşların heyecanını gördükçe bende biran önce saç ektirmeye karar verdim. yaptığım tüm araştırmalar sonucu bende forumdaki çoğu arkadaş gibi Ayşegül hanıma karar verdim. fotolarımı gönderdim. konuştuk ve ağustos ayının başına gün aldım. ramazana denk geliyor ama başaka zamanım yok. inşallah hayırlısı olur. bu kararı vermemde ZAFKA (zafer abi) nin paylaşımlarının büyük etkisi oldu. inşallah bende onun gibi iyi sonuç alırıö. herkese teşekkürler. eklemeyi başarırsam foto ekliycem inş.


    kardeşim öncelikle foruma ve dolayısı ile aramıza hoşgeldin.sen gibi yeni arkadaşların aramıza katılması,yaşadıklarını yaşayacaklarını bizlerle,ve saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlarla paylaşması,foruma yeni kan getirir.değişik görüşler ve yorumlar her zaman kısır döngüden kurtarır.umarım herşey istediğin gibi gönlünce olur,ve sende mutlu sona ulaşırsın.haberlerini bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    ekim yaptıracak arkadaşlara U harfi şeklinde satılan yastıklar var ondan almalarını tavsiye ediyorum carrefourda 10 tl ye satılıyor.
    Benim ekim bekledigimden kolay geçti, yani korkacak bişey yok darısı tüm arkadaşların başına!



    amiin..kardeşim yeni saçların şimdiden hayırlı olsun..darısı yeni saç ekimi yaptıracak olan arkadaşların başına..
  • Dr. Alp Aslanda Sac ektiren bi arkadas vardi, Forumu bastan gozden gecirirken fark ettim. Nicki : orinoco
    Bu arkadas Foruma bayagidir gelmiyor, yada suanda baska nicklemi girdi. Bilgisi olan varsa cevap versin. Bu arkadasinda 8-9 ay oldu sac ektireli cunku.
  • teşekkürler zafer abi. inşallah sizin açtığınız yoldan bizlerde devam edip burada ekim öncesinde ve sonrasında belirli aralıklarla fotoları ve edindiğimiz deneyimleri anlatarak ekim yapıp yapmamak arasında kalan arkadaşlara yol göstermeye çalışıcaz. ben bu forumdan çok şey öğrendim enazından heyecana gelip kesin ektirme kararı alarak gün aldım. bende ektirdikten sonra foto ve bilgi paylaşımı yaparak ektirmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıcam.
  • yüklemeye çalıştım umarım olmuştur.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • .....

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • resimleri yükledim. Bir sorun olazsa ekimi, sonrasını fotoları ve düşüncelerimi saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara yardım olsun diye belirli aralıklarla paylaşıcam.
  • buarada tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. resimlere bakarak bir ekimle kapanma ihtimali var mı? veya yorumlarınız nedir? herkese tşk.
  • SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM
  • arkadaşlar merhaba,

    öncelikle burada bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim. zira 2 kez fut ekim yaptırmış ve bu kez fue yaptırmayı düşünen biri olarak forumu tamamen okudum ve saçımı ektirmem gereken yer konusunda kafamda yer alan adayları netleştirdim. burada yazılanlar ciddi anlamda yol gösterici ve umarım herkes hayalindeki saçlara kavuşur.

    bu kadar okuduktan sonra geçmiş tecrübelerim ve yaptırmayı planladığım saç ekimi ile ilgili gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim. umarım okuyanlara biraz da olsa katkım olur. biraz uzun olacak galiba, kusura bakmazsınız inşallah.

    bundan önceki saç ekimlerim FUT yöntemiyle, 2005 ve 2008 yıllarında gerçekleşti ve her iki ekimde de 1.200'er greft ekim yapıldı. operasyon ve iyileşme süreçleri çok rahat geçti. kafamın üst orta ve arka taraflarında açıklık çok belli olmadığından asıl amacım şakaklarımdaki açıklıkları kapatmaktı. ve genel anlamda sonuçtan memnun olmakla birlikte forumdaki arkadaşların paylaşımlarını görünce çok daha güzel sonuçlar elde edilebileceğini anladım ve açıkçası üzüldüm. benim bu iki ekimle ilgili en büyük problemim ekilen saçlarımın çıkış açısının kendi saçlarıma oranla çok dik olması ve ne kadar uğraşırsam uğraşayım yatmaması. 2005'teki ekimden sonra bu durum çok sıkıntı yaratmıyordu benim için ama 2008'de yapılan sıklaştırmadan sonra saçların çoğalmasıyla bu durum daha da kötüleşti.

    ilk ekimde alternatiflere göre pahalı olmasına rağmen ektirdigim yeri seçmemdeki en büyük neden güvenilirliği ve referanslarının olumlu olmasıydı. ikinci ekimde seçmemdeki neden ise 2005'teki ekim sonrası sürecin sorunsuz geçmesi ve 9 günlük iznin sonunda işe başladığımda dikkatli bakılmadığında ekim yapıldığının fark edilmemesiydi. burada fut tekniği yapıldığında saçın tamamının kesilmemesi sadece ekim yapılacak şakaklarımın traş edilmesi de önemli bir etkendi. ortadaki saçlarım kamufle konusunda çok yardımcı oldu ancak yine de meraklı bir iş arkadaşım durumu tesadüfen fark etti ve ciddi makara konusu oldum ofiste. ama bu benim için hiç önemli değildi açıkçası çünkü ben buna ihtiyacım olduğunu düşünmüş ve bu tarz durumlara katlanmayı çoktan göze almıştım.

    işlem sonrası bana verilen ilaçlar Monodoks, Apranax Fort, Ultralan 20 mg., Sebamed Everday şampuan ve Bepanthol Body Lotion şeklindeydi. Bepanthol cildi nemlendirerek; kabukların dökülme ve yaraların iyileşme sürecini hızlandırıyor kesinlikle.

    ekim yapıldıktan 7-8 gün sonra neredeyse bütün kabuklar döküldü ve bana doktorumun söylediğinin aksine ekim yapılan saçlarda şok dökülmeler yaşamadım. 15. günden sonra mevcut saçlarımın daha sık görünmesine ve benim ciddi özgüven kazanmama yol açan bir görünüm elde ettim açıkçası.

    doktorum mevcut saçlarımın dökülmemesi için propecia kullanmamı tavsiye etti ancak ben bunu ilk 1-2 aydan sonra ciddi aksattım. ekim dışındaki mevcut saçlarım genetik nedenlerle dökülmeye devam etti ve ben 2008 yılında tekrar saç ektirmeye karar verdim. ilk ekimden genel olarak memnun kaldığımdan ve iyileşme sürecini çok çabuk atlattığımdan, bir sorun yaşamamak için yine ayni firmayı tercih ettim. bu ekimde yine gayet sorunsuz oldu ancak sıklık anlamında istediğim katkıyı pek sağlamadı. yine de ekim öncesindeki duruma göre daha tatmin edici bir görünüme kavuştum sanıyordum; ta ki forumda resimlerini paylaşan arkadaşların elde ettiği sonuçları görünceye kadar.

    2008'den bugüne kadar saç koruyucu bir ilaç kullanmadım ve maalesef bu kez üst orta ve üst arka bölgelerde açılmalar meydana geldi. Propecia ya da forumda yazılan ilaçlardan kullansaydım fark eder miydi emin değilim. sonuç olarak 10 gün önce yeniden saç ektirmeye karar verdim ve araştırmaya başladım. forumla tanışmamda tam olarak bu zamana denk geliyor. 57 sayfa tek tek okumak, ileri geri gidip gelmek, ekim yaptıran arkadaşların öncesi - sonrası resimlerini aramak açıkçası bu sıcak yaz günlerinde ciddi yorucu geldi ama kesinlikle pişman değilim, yukarıda da yazdığım gibi okuduklarımın bana kesinlikle çok faydası oldu.

    internetten bulduğum firmalar ve forumda bu konuya yazılanları okuyup, fiyat unsurunu da göz önünde bulundurarak 7 firma belirledim. bu firmalar Boğaziçi Tıp Merkezi, Çevre Hastanesi, Este World (Altunizade), Apex Hair Trans, Ensar Hastanesi, İstanbul Estetica ve Armamed. bu kadar fazla yer belirlememin nedeni bana söylenenleri karşılaştırmak ve ortalama bir fikre sahip olmak.

    görüşmeler öncesinde; daha önce 2 kez fut yaptırdığımdan ensemde şerit halinde saç alınan açık bölgelerin mevcut olmasının (bunlar birbirine çok yakın mesafedeler ve saçlarım biraz uzayınca fark edilmesi mümkün değil) fue'yi nasıl etkileyeceği ve yeterli greft alınıp alınamayacağı kafamı kurcalıyordu. neyse ki şu ana kadar görüşme yaptığım yerler bana bunun problem yaratmayacağını ve kafamda hala yeterli greft mevcut olduğunu belirttiler. 23 nisan'daki törenlerden sonra babası tarafından lunaparka götürülen çocuklar gibi sevindim, yalan yok =:)

    Cuma günü sırasıyla Ensar, Apex, Çevre ve Boğaziçi ile görüştüm.

    Ensar : Telefonla görüştüm, bu ay ekim yapmıyorlarmış, ekip izindeymiş. Ağustos'ta ekim yapabileceklerini, fix fiyatlarının 2.500 TL olduğunu ve ne kadar greft çıkarsa o kadar ekim yaptıklarını belirttiler. buradaki arkadaşların referansları gayet olumlu ama ben Ağustos'a kalmamak için, burada yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik.

    Apex : doktor ile görüşemedim, bana fiyatı ve işlemin detaylarını ofisteki bir bayan verdi. 3.000 greft ekilebileceğini ve bunun maliyetinin 2.800 TL olacağını belirtti. ekim yaptıran hastaların resimlerini inceledim ve sonuçlar gayet iyi. ama orada bire bir ekim yaptırmış kimse ile görüşmedim ve referansta istemedim açıkçası. bunun nedeni sadece fikir alma amaçlı gitmemdi ve sonra görüşeceğim firmalar olmasıydı.

    Çevre : burası ekim yaptırmayı düşündüğüm 2 yerden biri şu anda. uzun bir beklemenin ardından Fatoş Hanım ile görüşme şansım oldu. uzun beklemeden şikayet edebilirdim ama o sırada ortamı gözlemleme şansım oldu ve Fransa'dan ekim için gelen bir arkadaşla tanıştım. bu arkadaş tepe bölgesi tamamen saçsız bir akrabasının burada ekim yaptırdığını ve doğallık & sıklık açısından gayet memnun kaldığını anlattı. bu arkadaşın o gün ekimi yapılacaktı ama arkadaş inanılmaz heyecanlı ve endişeliydi. bunun nedeni iğneden çok korkmasıymış. 2 kez benzer işlemler yaşadığımı anlattım ve biraz rahatlatmaya çalıştım. sonra fatoş hanım beni odasına davet etti. kendisiyle yaptığım görüşmede 3.500 TL'ye, 3.500 greft civarında ekim yapabileceklerini ve ekim sonrası 3 gece hastanede tek kişilik odalarda gözlem altında tuttuklarını anlattı. bunun şehir dışından gelecek arkadaşlar için faydalı olabileceği kanaatindeyim. İstanbul'da yaşayanlar için istenirse 24 saatten sonra taburcu ettiklerini de söyledi. ben burada ekim yaptırırsam en az 48 saat kalmayı planlıyorum çünkü operasyon sonrasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı anında müdahale etme şansları olsun. belki 3 gün kalıp ilk yıkamadan sonra da çıkabilirim, bakalım. fatoş hanım'dan e-mail adresime öncesi sonrası resimleri yollamasını istedim ama henüz ulaşmadı. sonuça olarak görüştüğüm arkadaşın anlattıkları ve hastane ortamı olması bana ciddi bir güven verdi. tek sıkıntı 3.500 TL'nin diğer görüştüğüm yerlere göre yüksek olması ve taksit imkanının olmaması. ama işlem sırasında 3.000 greft ekerlerse 500 TL iade ettiklerini de söyledi.

    Boğaziçi : burası tam bir devlet dairesi gibi geldi bana. önce saç ekim koordinatörü kişisel bilgilerimi aldı, daha sonra beni doktora yolladı, doktor bir görüntüleme aracını kafama dayayıp bana greftler hakkında bilgi verdi ve 1.750 greftin yeterli olacağını anlattı, fiyat için de beni başka bir görevliye yolladı. buradaki görevli peşin 2.100 TL, kredi kartına 10 taksit için 2.450 TL fiyat çıkardı. açıkçası buraya çok sıcak bakmıyorum çünkü doktorun görüşmemiz esnasındaki tavırları ve diğer yerlerin neredeyse yarısı kadar greft ekeceğini söylemesi bende soru işaretleri oluşturdu. dolayısıyla burada ekim yaptırmayı pek düşünmüyorum.

    Salı günü sırasıyla Transmed, İstanbul Estetica ve Este World ile görüşeceğim. buralardaki izlenimlerimi de sizlerle paylaşacağım. Armamed'i arayıp randevu istemeyi de düşünüyorum.

    yukarıda da belirttiğim gibi 2 yer ön planda biri gözlemlerim nedeniyle Çevre Hastanesi diğeri ise forum okuduklarım doğrultusunda İstanbul Estetica (Ayşegül Hanım). Salı gününden sonra hangisine ekim yaptıracağımı netleştireceğim.

    İstanbul Estetica'da ekim yaptıran arkadaşlardan ricam, işlem sonrası kendilerine fatura ya da yazılı bir belge verilip, verilmediğini bildirmeleri. ayrıca burada ekim yaptıran arkadaşlarımız genelde saçlarını çok kısa kestirmişler resimlerinde, bu Ayşegül Hanım'ın önerdiği bir şey mi yoksa kişisel olarak mı bu kısalığı tercih ediyorsunuz, bilgi verirseniz sevinirim.

    umarım yazdıklarım sizler için faydalı olur ve umarım herkes istediği görünüme kavuşur. uzun yazdığım için tekrar kusuruma bakmayın. sorularınız olursa cevaplamaktan memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busyman61 -- 20 Temmuz 2011; 19:14:21 >
  • selam arkadaşlar son 10 sayfadır bi şey yazmadım araştırmalarım sonucunda istanbul estetica da karar kıldım.gecenlerde aysegul sevincin ekim merkezine gittim bi insan bu kadar mı mütevazi bu kadar mı işinin ehli olur şaştım kaldım.bana ekimini gerceklestirdigi 3 günlük bi hastasını ve o gün ekim yapılan bi hastasını bizzat gösterdi hem rahatladım hem ekimi orada yapmaya karar verdim duyulan acıyı bizzat ekim yaptıran arkadastan duydum bi o kadar daha rahatladım.ekibi de bi o kadar sıcak kanlı insanlardan olusuyor cok heyecanlı bi yapım oldugundan orada heyecan namına bi şeyim kalmadı.uzun lafın kısası bu işin bana göre ağa babası ayşegül sevinç.yeride bahçelievlere şirinevlerde.ekim yaptırmayı düşünen arkadaslara tavsiyem birde bura ya ugramaları ben ekim ayında yıllık izininimde ektirip eski saçlı hallerime kavusucam.sizlere iyi araştırmalar.
  • guney75 arkadaşım hayırlı olsun ekimin. bogaziçi tıp merkezinde ekim yaptıran bazı arkadaşlarım var 1.5 sene önce ektirdiler çok güzel görünüyor her ikiside. sende boğaziçi tıp merkezinde ektirmişsin orası hakkında biraz bilgi verirmisin öngörüşmeden operasyon sonrasına kadar neler yaşadın fiyat ilgi alaka v.b aydınlatırsan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.
  • rahmi kardeş(busyman 61) öncelikle bu kadar uzun ve güzel bir yazı yazdığın için teşekkürler.araştırmalarının içine duygularını o kadar güzel yansıtmışsın ki,insanın okudukça okuyası geliyor.birazcık mütevazılıktan uzaklaşayım;bana ilk yazılarımı hatırlattın.bu zamana kadar iki kez fut yöntemiyle saç ekimi yaptırmak,o süreçleri iki kez yaşamak hiçte kolay olmasa gerek.bunun akabinde üçüncü kez saç ekimini düşünüyorsun.denildiği gibi hala yeterli sayıda greftin varsa neden olmasın...sonuçta fue yöntemi fut,a nazaran çok çok daha fazla başarılı bir teknik.en basidi greft sayısı ve iz kalmaması.bilmiyorum araştırmaların esnasında şu soruyu sordunmu?..;Acaba daha evvel fut yöntemiyle ektirmiş olduğum ve görüntü açısından dik dik olan ekim saçlarımıda,yapacağınız ekim esnasında düzeltebilirmisiniz..yani amiane tabiriyle şu eski ekim saçlarımada bir el atın..
    eğer yanlış bilmiyorsam daha evvel yapılmış kötü ekim kötü görüntülü saçlarıda düzeltmek mümkün.bu sayede hem yeni ekim yaptırırken hemde eski dik görünümlü saçlarıda düzeltme imkanı bulmuş olursun.yani bir taşla iki kuş misali.şimdiden hayırlı olsun diyelim.

    mehmet kardeş.(drogba)bizleri unutmayıp forum sayfasında andığın için asıl ben teşekkür ederim..amacımız elimizden geldiğince sizlerle tecrübelerimizi paylaşmak,ve aydınlatmak.umarım herşey gönlünce olur ve sende en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursun.

    oltay seninde uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu.kayboldu derken tekrar aramızda görmek güzel..ekim ayına pekte birşey kalmadı.sanada şimdiden hayırlı olsun diyorum..
    aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...
  • oltay yazmışım.pardon oktay kardeşim...
  • Evet, önceki operasyonlarda açı ve çıkış yönü iyi ayarlanmamış saçlar FUE tekniği ile bulundukları yerden çıkartılıp tekrar olması gereken şekilde yerleştirilebiliyor.
    FUE'nin avantajlarından biri de budur. Atilla Kaya'nın sitesinde örneklerini görmüştüm. Siz de inceleyebilirsiniz.
    Mesela; hastanın saç ön çizgisinde tekli greftler bulunması gerekirken 3'lü greftler konulmuş. Doktor bu greftleri tek tek çıkarıyor, bölerek tekli hale getiriyor ve tekrar ön çizgiye uygun şekilde yerleştiriyor.
    @busyman 61
    Dik çıkmış saçlarınız için düzeltme işlemi yapılabilir. Görüştüğünüz doktorlardan bunu isteyin bence.
    Tabi bu işlemler tek seansta bitmeyebilir. Üçüncü kez saç nakli işlemi yaptıracaksınız.
    Bir kez yaptırmış kişiler olarak bir çoğumuza oldukça zahmetli gelmiştir. Sabrınıza ve çilenize değecek şekilde, olabilecek en iyi sonucu almalısınız.
    Biz de yaptırdık bakalım. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah güzel olur herşey =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.


    ERDEMMLI YAZDIKLARIN ICIN SAGOL BENDE SENIN SON DURUMUNU MERAK EDIYORUM
    DOKTORLAR GENELLIKLE 1 SENEYE KADAR CIKAR DIYORLAR
    ALMAN FORUMUNDA BIR KISININ SACI TAM 1 SENE SONRA CIKMAYA BASLAMIS
    SUANDA HERHALDE 6 VEYA 7.AYDASIN
    INSALLAH SENIN VE HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLUR
  • @zafka : kardeşim, öncelikle mesajın için teşekkürler. dediğin gibi çok kolay bir süreç olmadı ama bu problem özgüveninizi ve dolayısıyla yaşamınızı etkiliyorsa, bunu rahatlıkla göze alabiliyorsunuz. sizin ekim sonuçlarınızı da takip ettim, herşey gayet güzel gidiyor maaşallah, umarım daha da iyi olur.

    zafer dostum, Ayşegül Hanım işlem sonrası size fatura ya da yazılı bir belge verdi mi, bilgi verirsen sevinirim. bir de resimlerinizde saçlarınızı çok kısa kestirdiğinizi farkettim, bu Ayşegül Hanım'ın önerdiği bir şey mi ? yoksa tamamen kişisel tercihiniz mi ?


    @bilgin : dostum sana da mesajın için çok teşekkürler. Atilla Kaya'nın sitesini inceledim ve bu tarz uygulamalarının olduğunu fark ettim. aşağıda şimdiye kadar görüştüğüm yerlerde bu soruma verilen cevapları yazıyorum. siz İlhan Bey'e ekim yaptırmıştınız sanırım, şu an kaçıncı aydasınız ve gelişim istediğiniz gibidir umarım. size 2. bir seans uygulanması gerekecek mi yoksa tek seferde sorunu çözme şansınız oldu mu ? ben ilk ekimleri hevesle ve yeteri kadar araştırmadan, ta 2005'te yaptırdığımdan, sorunun üstesinden tam olarak gelemedim maalesef.

    dik çıkan saçlarla ilgili olarak Apex'te, dik saçların arasına yeni greftler yerleştirerek baskı uygulayabileceklerini ve daha doğal görünüm elde edebileceklerini belirttiler. Çevre Hastanesi ise dik çıkmış saçlara çok fazla bir şey yapılmasının mümkün olmadığını ifade etti ancak çok üstüne gitmedim açıkçası. bir kez daha telefonda görüşeceğim, daha net bir şekilde soracağım kendisine. Boğaziçi'nde çok sıcak bir görüşme olmadığından hiç üstünde durmadım.

    yarın diğer yerlerle görüştüğümde hepsine bu soruyu soracağım ve cevapları paylaşacağım. ama cevabın olumsuz olması beni çok ta üzmeyecek çünkü bu 3. ekimi yaptırmamdaki neden, üstteki açıklıklar nedeniyle saçların biçimsiz olması ve düzgün şekil almaması. yani öncelikli hedefim kafada açıklık olan bir bölgenin kalmaması. saçlarımın geri kalanını da dik olarak kullanarak şimdilik çok fazla problem yaşamadım ama düzeltilirse kesinlikle çok daha iyi olur tabi.

    yarın görüşmelerimden sonra size gelişmeleri bildiririm. en azından benim gibi problem yaşayan insanlara belki biraz katkım olur. hadi hayırlısı. herkese yeniden geçmiş olsun.
  • rahmi kardeşim ayşegül hanımdan herhangi bir belge yada fatura isteme yada alma gibi bir durumum olmadı.kendim üzerinde durmak istemedim.çünkü karşılıklı güven oluştuktan sonra ben sizden fatura yada belge vermenizi istiyorum deseydim tutarsızlık olurdu bana göre.bizim diyaloğumuz biraz daha değişik geçti.hani resmiyet değilde abla kardeş gibi.yapı itibariylede sıcak kanlıyımdır ortama uyum sağlarım.size güvenim tam,sizden tek isteğim kendi kardeşinize saç eker gibi ekim yapmanız dedim.buraya gelip saç ekimini yaptırmaya karar veren her insan bizim kardeşimiz gibidir.bizim için bir tek greft, bir tek tel saç dahi çok önemlidir cevabını aldım.sonra yerime oturdum.ha işin resmiyetine,iş başka arkadaşlık başka kuralına bakarsan tabiki istemek gerekli.söz uçar yazı kalır demişler.
    saçlarımı kısa kestirme olayım şöyle oldu..birgün işyerinde sakal tıraşı olurken rahat dokunsun,sen al o jileti yeni çıkan saçların ortasından caarrt diye içeri gir..saniyesinde pişman olldum ama iş işten geçmişti.sonradan saçlarım azda olsa uzadı.bukezde kendi saç makinamla bir operasyon daha yaptım.bukez yanları 1 numara yaptım.o son resimler hemen akabinde çekildi.şimdi hiç ellemiyorum.bıraktım kendi haline.
    denizede giriyorum havuzada.ali kardeşim.sudan güneşten pek etkilenmedi ama senin saçlar 1 küsur aylık.zannediyorumki sanade bir zararı olmaz.umarım o görüntüde biran önce kendini toparlar..
    bugün sacımın ön taraflarında sivilcemsi bişey hissettim.içinden dışarıya doğru saç teli çıktı çıkacak.ama kıl dönmesi şeklinde.iğneyle çekip dışarı aldım.saç deri altında havasızlıktan ölmüştür vücut dışarı atıyor derken o tek saç teli olduğu gibi yerindeki görevini aldı.düşmedi.demek istediğiim gerçekten saçlar dahada çıkmaya devam ediyormuş.erdem kardeşiminde sonradan bir nüfus patlaması yaşamasını temenni ediyorum.
    saçlarım uzasın resimlei yine seve seve paylaşırım..
  • slm zafka kardeşim sen benim ekim yaptırcagım yerde ektirmişsin aysegül hanımın bi abla gibi yakın olması inan senin gibi beni de etkiledi ben havalimanında calisıyorum.orada 2 arkadasım bakırkoy özel yasar hastaneside sac ekimi şlemi yaptırmıs biri 8 ay olmus bu 8 ay olan arkadaşın saclarını dun gördügümde sac aralarında 1 ila 2 milim ara oldugunu fark ettim bu ekim yapılan yerden mi kaynaklanıyor yoksa tüm ekim yapılan yerler aynı mı yada ekim yapılan yerin 4500 greft yaptım deyipte şişirme politikasımı aysegul hanımın ekimini incelediğimde bu kadar boşluk yoktu...inan bana kafam çok karıştı bundan dolayı acil yardım senden beni en iyi sen ve tüm aysegül hanım hastaları anlar.şimdiden tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.