Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi ayşegül hanımdan randevu aldım. ama uzak olduğum için yüzyüze görüşmeye gitmedim tlf de hallettim randevu işini, fotoğraflarımı yukarda yayınladım. özellikle tecrübeli arkadaşlar (zafer abi gibi) bakarmısınız sizce açık alanın bir seans da kapanma ihtimali var mı? tecrübeli arkadaşlar değerlendirirse sevinirim.
  • .............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 15:05:37 >
  • @ thealchemist

    Aslinda verilen kapora geri alinmaz, cünkü Kaporanin bir nedeni varki o yüzden Kapora diyoruz ona. Bence burda Doktorun yada Sekreterin Kaporani alipta geri vermemesinde bir sakinca yada haksizlik gormuyorum. Cunku sen gelicem yerimi ayirt randevumu ver demissin benim yerime kimseyi alma diye 750 TL ucret odemissin. Sonradan vaz gecip parani istemissin, bence baskasi olsa geri vercegini sanmazdim ama genede 500 TL ni kurtarmisin onun icin yat kalk dua et sen gene. Burdaki amacim sana karsi gelmek degil, sadece Kapora zaten geri alinmaz bunu soylemek istedim. Kurbanda kurban alirken yada araba bile alirken Kapora veriyoz alicaz diye, vaz gectigimiz zaman o Kaporada ucuyor havaya hali ile. Cunku o anda senin yerini yada alicam diyip almadigin malini baskasinada satabilirdi. O yerde bu yuzden zararindan kurtulmak icin Kapora istiyor. ( Tabi bi kismini yada tamamini geri verenlerde oluyor )

    Oteki olayi okumustum bende cok kotu bir sey. Eksik ekerek insanlari kandirmis bu konuda haklisin cok. Ama onuda bilmiyoz ne kadari dogru ne kadari yanlis. Sen simdi bi hisimla atladin hemen patladin. Ben bu Forumdan baska yere pek guvenmiyorum. Belki senin gibi baskasida Kaporasini alamadi bu yuzdende yazmis olabilir :) Ama boyle bir sey gercekse yaziklar olsun tabiki. Eksik saci ekilen arkadasa Mesaj at burayada uye olsun derim ben. Hic olmazsa 150 klinikten 1 tanesinide elemis oluruz.
  • hocalar iyi güzel hoşda ben bazı yerlerden dinen caiz olmadığını duydum kimiside caizdir dior bu konuda fikrniz nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktyoktay1

    slm zafka kardeşim sen benim ekim yaptırcagım yerde ektirmişsin aysegül hanımın bi abla gibi yakın olması inan senin gibi beni de etkiledi ben havalimanında calisıyorum.orada 2 arkadasım bakırkoy özel yasar hastaneside sac ekimi şlemi yaptırmıs biri 8 ay olmus bu 8 ay olan arkadaşın saclarını dun gördügümde sac aralarında 1 ila 2 milim ara oldugunu fark ettim bu ekim yapılan yerden mi kaynaklanıyor yoksa tüm ekim yapılan yerler aynı mı yada ekim yapılan yerin 4500 greft yaptım deyipte şişirme politikasımı aysegul hanımın ekimini incelediğimde bu kadar boşluk yoktu...inan bana kafam çok karıştı bundan dolayı acil yardım senden beni en iyi sen ve tüm aysegül hanım hastaları anlar.şimdiden tesekkur ederim.


    selam oktay..arkadaşlarının 8 ay önce saç ekimi yaptırdığını söylemişsin.ve saç aralarındaki açıklıktan bahsetmişsin.öncelikle şunu bilmekte fayda varki hiçbir saç ekim merkezi yada teknoloji şuan itibari ile ana saçımız dediğimiz o ilk hallerimizin olduğu şıklığı malesef sağlayamıyor.o yüzden kimse lepiska gibi saçlarım olacak,tam olarak eski halime döneceğim durumlarına düşmesin.yanlız şu varki ekilen greft sayısı çok önemli.sayı ne kadar çok olursa yoğunluk otomatik olarak o kadar artar.ekim alanında saçların sık olmasını ve ekilmesini sağlamak için ekim yapmadan önce ekim yapılacak alanın bir nevi sıvı yardımıyla şişirilmesi,gerdirilmesi olayı bir nevi can simidi gibi imdada koşmuş.basit ama verimli bir olay.deriyi gerip saçı ekiyorsun,deri eski haline dönünce ekilen greftler birbirine daha yakın hale geliyor.
    biraz dolaylı anlattım ama toparlamak gerekirse ekilen greft sayısı ve bu germe işleminin doğru olarak yapılması saçın sıklığını etkileyen başlıca iki faktör..tabiki bunu ekilen greftlerin ne kadarının çıkacağı durumuda peşinden takip ediyor.acaba arkadaşlarınada 4500 civarındamı bir greft ekildi yoksa 2000 3000 lerde kalındımı?birde bu var..şahsen ben 4560 grefti bir seferde ektirdim.bazı arkadaşlarım gidişhatımın iyi olduğunu söylüyorlar.sağolsunlar varolsunlar.ama dediğim rakam değilde atıyorum 2500 adet greft ekilseydi ne kadar düzgün çıkarsa çıksın o alanı kapayabilirmiydi..?.kapamazdı tabiki.greft dediğim olayı saç teli diye algılama.greft 1 li 2li 3li 4lü hatta beşli saç telinden oluşan bir topluluk.ortalamasını 3 olarak alırsak 2500 greft 7500 saç teli eder.4500 greftte 13500 saç teli eder.demek istediğim greft sayılarında pek bir fark yokmuş gibi görünsede olay saç teli sayısında korkunç farklı rakamlara gidiyor..daha fazla hesapla kitapla aklını karıştırmayayım ama ilkokul hesabıyla sonuç ortada..senin en büyük avantajın saç ekimi yaptıracağın yerin bir seferde en yüksek grefti ekmesi.bu sayede hem ikinci bir ekime gerek kalmazken hemde aynı meşakkatli süreci bir daha yaşamayacak olman..

    juneight@ : kardeşede buradan cevap vereyim.bilmişlik yapıp konuşmayayım ama resimlerden anladığım kadarı ile senin şu anki saçların benim eski saçlarımdan çok daha iyi.hiç olmazsa bazı bölgelerde saçların kısmen mevcut..ben ön tarafa ağırlık vermek kaydı ile saçlarının tek seferde kapanacağına inanıyorum.benimde arkalara doğru saçlarım seyrekleşiyor.o şekilde olursa çokta güzel sonuçlar alacağına eminim..

    arkadaşlar umarım iyi kötü fayda sağlayabilmişimdir.iyi akşamlar
  • ekim yaptıranlar benim ekimin 2. günü bugün başım fena kaşınıyor(özellikle greftlerin alındıgı yerler, deniz suyu verdiler kaşınınca sık diye ama kesmiyor varmı başka bir yolu ?????

    acil yardım
  • ÖNCELİKLE HERKESE SLM LAR ARKADAŞLAR BENDE AYŞEGÜL HANIM VE ÖZEL ENSAR HASTANESİNDE KALDIM DAHA KARAR VEREMEDİM.TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM DİĞER BİR SORUMDA ACABA AYŞEGÜL HANIM İSTANBUL ESTETİCA KREDİ KARTINA TAKSİT YAPIYORMU
  • @busyman61
    Evet İlhan Bey'de yaptırmıştım. 3,5 ay oldu ve çok memnunum durumdan. Biraz yukarıdaki mesajımda foto var. Zaman ilerledikçe öncesi- sonrası şeklinde paylaşım yapıcam zaten.

    @selenga_68
    Bu konuda ben de fetva araştırması içine girmiştim. İnternetteki kaynaklardan ve çevremde bu konuda güvendiğim kişilerden bilgi almıştım.
    Baskın olan görüş caiz olduğu yönünde.
    İnternet üzerinde metinlere rastlayabilirsiniz. Okuyup, dinleyip içinize sinmesi önemli.

    -----
    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 19 Temmuz 2011; 0:59:40 >
  • selamlar, arkadaşlar 6.5 aylık resimleirmi paylaşıyorum...
    Antaly aspendos hastanesi dr. hakan doğanay tarafından
    toplam 4250 greft 2 güne bölünerek ekildi.
    ekim öncesi ve 10 günlük resimleri sayfa 14 de eklemiştim.

    bunlar da 6 ay 10 günlük resimler.


    http://img535.imageshack.us/img535/8729/18072011282.jpg

    http://img231.imageshack.us/img231/2937/18072011272.jpg

    http://img843.imageshack.us/img843/4808/18072011278s.jpg

    http://img825.imageshack.us/img825/5712/18072011286.jpg

    5 aya kadar seyrek görünüm varken 5. aydan sonra hızla ilerlemeye başladı.
    şu anki süreçten memnunum. 1.yılın dolmasını bekliyorum

    forumdaki tüm arkadaşların her şeyin gönlünce olması dileğiyle..
  • Raif07 : Eski sayfalardaki eski haline bakinca farki cok iyi anliyor insan. Gercekten guzel olmus saclarin umarim dahada cok cikar 1 yila kadar.

    Benim kafama takilan sey ; Halen kafanin arkasinda yada ekilen alanda uyusukluk varmi yada rahatsiz oldugun bir sey ? Doktor bey ve ekibi nasildi ve sana kimlerin ekim yaptigini hatirliyormusun hemsirelerden ?

    Sac cizginde iyi gozukuyor gercekten, sadece ön kisimlarda kivrimli saclar var. O saclar duzeliyormu zaman gectikce yoksa o sekildemi kalicak Doktoruna sordun mu ? Cunku benim saclar dokulurken ayni oyle kivrimli oldu zamanla zayiflayipta dokuldu cunku.
  • slm arkadaslar sevgili zafka öncelikle teşekkürler verdiğin bilgilerden dolayı.8 ay önce ekim yaptıran arkadaşımın yanlış hatırlamıyorsam 4500 greft 3 ay önce ekim yaptıran arkadaşım ise 3500 greft ekim yaptırmış bu ikinci ekim yaptıran arkadaşın 3500 greft ekim yapıldığına kendi kişisel kanaatim ihtimal vermiyorum ama dediğim gibi alın kısmı açık iç kısım seyrek.neyseki ben ayşegül hanıma ekim yaptırıcam gerisi teferruat.şimdilik herkese tesekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.


    ERDEMMLI YAZDIKLARIN ICIN SAGOL BENDE SENIN SON DURUMUNU MERAK EDIYORUM
    DOKTORLAR GENELLIKLE 1 SENEYE KADAR CIKAR DIYORLAR
    ALMAN FORUMUNDA BIR KISININ SACI TAM 1 SENE SONRA CIKMAYA BASLAMIS
    SUANDA HERHALDE 6 VEYA 7.AYDASIN
    INSALLAH SENIN VE HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLUR



    drogba ve diğer arkadaşlar 4200 greft - 161. gün - Dr Hakan Doğanay - Aspendos Hastanesi - 3 güne bölündü

    Tüm arkadaşlara selam ve saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.


    ERDEMMLI YAZDIKLARIN ICIN SAGOL BENDE SENIN SON DURUMUNU MERAK EDIYORUM
    DOKTORLAR GENELLIKLE 1 SENEYE KADAR CIKAR DIYORLAR
    ALMAN FORUMUNDA BIR KISININ SACI TAM 1 SENE SONRA CIKMAYA BASLAMIS
    SUANDA HERHALDE 6 VEYA 7.AYDASIN
    INSALLAH SENIN VE HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLUR



    drogba ve diğer arkadaşlar 4200 greft - 161. gün - Dr Hakan Doğanay - Aspendos Hastanesi - 3 güne bölündü

    Tüm arkadaşlara selam ve saygılar


    Resimler

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17


    quote:

    Orijinalden alıntı: erdemmli


    quote:

    Orijinalden alıntı: drogba17

    SELAM ARKADASLAR;

    ÖNCELIKLE FORUMA ZAFKA GIBI MOY GIBI KISILERI TEBRIK ETMEK ISTIYORUM
    KENDILERI SAC EKIMINI VE EKIMDEN SONRA GELISMELERI BIZIMLE PASLASTIKLARI ICIN
    BENIM EKIMIM HAKAN DOGANAYDA GERCEKLESECEK BENDE ONLARIN YOLUNDA GIDECEGIM ALLAH IZIN VERIRSE
    VE HERKESI EKIMIM KONUSUNDA BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM;

    BURDAN HAKAN DOGANAYDA EKIM YAPTIRMIS ARKADASLARA YAZIYORUM
    MUHRM;
    DIORE;
    ERDEMMLI;

    SIZDE ORDA EKIM YAPTINIZ VE SON GELISMELERI MERAK EDIYORUM RICA ETSEM AYDINLATSANIZ BENI;

    HERKESE BOL SACLI GÜNLER DILERIM


    drogba17 önceki gönderdiğim resimlerden sonra her ne kadar beklentilerimin altında olsa da biraz daha farklılık olduğunu düşünüyorum, ama öyle de olmalı çünkü yeni saçlar çıksın yada çıkmasın saçlar uzadıkça normal olarak görüntü değişecektir elbet. Beklentilerin nedir diye sorarsan tamamen foruma katkıda bulunan arkadaşların fotolarına bakarak bu yorumu yapıyorum. Örneğin 4 ay civarı olan Zafka, 6 aylık süreçteki fotoları ile Turksat, Hoca3343 vs. Açıklık alanım bana göre fazlaydı ama Dr. Hakan Bey bana benim açık alanımdan daha fazla olan kişilerde bile iyi sonuç aldığını söyledi, ayrıca saçlarımın seyrek olacağı beklentisi ile ben bu işlemi yaptırma kararı almama rağmen Doktor Bey'e saç tenim gözükecek mi diye sorduğumda bana kesinlikle kapanacağını söyledi. Hakan Bey ile 1,5 -2 aylık bir süreçte yaptığım görüşmede bana istediğimiz sonucu elde edemezsek tekrar bir ekim yapacağını söylemişti, çok özverili yaklaşıyor ama istediğim sonucu elde edemezsem bir daha aynı riski aynı yerde almak istemem doğrusu. Elimden geldiği kadar sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama hala yorum yapacak aşamada değilim inan drogba kardeş. O aşamaya geldiğim zaman da kimse yapacağım yorumlar konusunda bana engel olamaz buna inan. İstediğim sonucu alırsam buradakiler ister reklam desin ister demesin buradaki arkadaşların benim gibi istedikleri sonucu alabilmeleri için reklamı yaparım, ama sonucu alamazsam da benim gibi istemediğim sonucu almamaları için olumsuz reklamı mı yaparım. Amacımızın başarılı ve başarısız yerleri belirleyerek ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmeyi hedeflediğini düşünüyorum. İnsanlara yardım edebilmek adına burada olduğumuzu düşünüyorum, yoksa hergün 1 saat bu forumda olmanın vakit kaybından başka bir amacı olmadığı kanaatindeyim.

    Forumu bugün açtım ve mesajını/mesajlarını gördüm, yarın ilk işim fotolarımı çekerek sana göndermek olacak Allah'ın izni ile. Herkese selam ederim.


    ERDEMMLI YAZDIKLARIN ICIN SAGOL BENDE SENIN SON DURUMUNU MERAK EDIYORUM
    DOKTORLAR GENELLIKLE 1 SENEYE KADAR CIKAR DIYORLAR
    ALMAN FORUMUNDA BIR KISININ SACI TAM 1 SENE SONRA CIKMAYA BASLAMIS
    SUANDA HERHALDE 6 VEYA 7.AYDASIN
    INSALLAH SENIN VE HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLUR



    drogba ve diğer arkadaşlar 4200 greft - 161. gün - Dr Hakan Doğanay - Aspendos Hastanesi - 3 güne bölündü

    Tüm arkadaşlara selam ve saygılar


    Resimler

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    kardeşim, ekim alanında sanki kızarma var gibi, yoksa fotodan mı kaynaklanıyor. ten rengin ile üst kısım arasında fark var.
    açıklayabilir misiniz.
    teşekkürler...
  • nedense bazı kişilerde ekim sonrası kızarlıklık oluyor ve kolayca da geçmiyor forumda bir arkadaş nizoral şampuanla yıkama yapınca kızarılıkgın geçtiğini yazmıştı
  • Kızarıklık sorunu ben de çekmiştim ve Nizoral kullanmaya başlayınca azalarak yok olmuştu.
    Bilmiyorum şampuan sayesinde mi oldu. 2. aydan sonra büyük ölçüde azalıyor.
    Doktoru da aramıştım 4. aya kadar bişey kalmaz demişti. Net olarak Nizoral bu konuda faydalı mıdır bilemiyorum.
    İsterseniz siz de bir deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    ekim yaptıranlar benim ekimin 2. günü bugün başım fena kaşınıyor(özellikle greftlerin alındıgı yerler, deniz suyu verdiler kaşınınca sık diye ama kesmiyor varmı başka bir yolu ?????

    acil yardım



    ekim bu işin kolay kısmıymış kafam fana kaşınıyo, çıldıracam
  • .......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 15:06:58 >
  • ARKADAŞLAR EKTİRENLER ŞİMDİKİ HALİYLE BİR FOTO GÖSTERE BİLİRMİ RİCA ETSEK VE NERDE YAPTIRDIGINI DA YAZARSA SEVİNİRİM.
  • arkdaslar cevre hastanesı yada memorial şişli hastanesınde kı sac ekım ekıplerıyle yada kurumlar ile ilgili bilgisi olan var mı

    veya Son zamanlarda bu kurumlardan birinde sac ektırmıs olan ??
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.