Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aman cold_fire34 seninde sordugun soruya bak, işinin erbabı süper donanımlı saniyede 3 greft alabilen bir seansta 4000 greft alabilen (daha fazlada alabilir ama almıyor) süper süper sağlık memurları
  • Anlaşıldı merkez
  • yok estagfurullah burada kimse kimseyi yalancilikla suclamiyor.
    sadece fikir olmasi acisindan iyi olur. hemde bizde uzmanlastik sayilir
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:47:03 >
  • "Kelin ilacı olsa,başına sürer".:)))))
  • resat206 sen bu saç ekim işini kaportacıya benzetiyorsun. Al bak işi ögrendin hadi sende yap diyebilmek cahil cesareti dışında birsey degil. Uğraştıgını kişi demir parcası degil insan.. Yani ben inanamıyorum bu düşüncelere.
    Seni doktor dışında birisi ameliyat etse gidip desenki bu adam bana cerrahi girişimde bulundu adamı içeri atarlar adam yaralamaktan, senin aklın başındamı. İnsan kendi sağlıgıyla oynarmı?
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:47:23 >
  • :))
    Büyük ihtimallede bişey olmadığı için bu kadar yaygın bu saç ekim merkezleri, ama olursada çok üzülürdün..
    Beni merak ettigim sağlık sektöründen bile olmayan insanlar nasıl güveniyorsunuz? Doktora ulaşmak çok zor degil, o kadar pahalıda degil gidip adama 2500tl vermişsin doktora gitseydin 3000tl verirdin. Eğer doktora yaptırmıyorsan bu işi 600tl ye yaptırda ucuz olsun desin millet, tornacı zaten günlük 300tl zor kazanıyordur. 2500tl ye yaptırıyorsanda git adam gibi birine yaptır gidip tornacıya degil... Valla migdem bulandı, şu yazıları yazarken tornacıyı gözümün önüne getirdimde bir an....
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:47:41 >
  • arkadaşlar merhaba. bende bayramdan hemn sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende ön taraflarda açılma var birçok yerle görüştüm.ama akrar veremedim.
    marmara med. medikal park. ataköy hastanesi. este medika. armamed . repair esteik.. v i birkaç yerle daha..
    bana bunlardan en çok güven veren armamed doktor1 günde bir hasta yapıyor ve kendisi yapıyor. ama fiyatı biraz pahalı geldi. 1 gretf 1 euro
    medikal park bahçelievler 2000 e yapıyor onlarda yaptıran varmı acaba orda doktor yapmıyor ekibe bakıyor sanırım birde yeni bir yer güvenemedim. yaptıran varsa yazsın.
    este medika(eski adı hairtransist) 1500 e yapıyorlar fakat bu kadar ucuzsa fabrikasyon olabileceği düşüncesi doğdu bende. ondan kararsız kaldım.yani hızlı yapılırsa düzensiz olur ve dik çıkar diye korktum.yoksa saç ekilen her yerde çıkar diye düşünüyorum sadece işcilik ve yön vermek önemli olan.

    eğer bu yerlerde yaptıran varsa düşüncelerini paylaşırlarsa memnun olurum.
    armamed de yaptıran varmı?
  • Bir plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrah olmayan birinin ektigi bu çok kötü çekilmiş resimde bile apaçık ortada. Küçük ayrıntılar bu farkı ortaya çıkarır. Alın cizgin çok geride kalmış (burnu görmek lazım tam olarak anlamak için ama bu bu resimdede belli oluyor) temporal bölge dedigimiz(kulak üstündeki alan) alan ile saç ön çizgisinin birleşmesi çok dik olmuş bu durumda alında kubbe vari bir görünüm oluşur.
    Ama şuda bir gerçek norwood sınıflamasına göre 4-5 olabilirsin 1 seansta alınacak en iyi sonuç bile hastayı tatmin etmez. Sen bu durumdan bile mutlusun. 2 seansını bir doktora yaptır gör o zaman tornacı ile doktor aradasındaki farkı. Bu iş öyle filimsel şekilde değil babadan oğula geçecek şekilde degil, bilimsel olan mutlak, analitik olarak ortaya birsey koyarak ögrenildigini anlarsın.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:48:00 >
  • Bende kime söylüyorsam doktora doktur diyen birinin tornacıya saç ektirmesinden dogal ne olabilirki.
    İnşallah şansın yaver giderde sonra mahkemede karşılaşmazsın.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:48:28 >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 11 Şubat 2011; 20:48:48 >
  • Herkese selam öncelikle uzun zamandır saç ekim merkezlerinin sitelerinde araştırma yapıyorum ve burayı takip ediyorum 24 yaşındayım ve genetik saç dökülme problemim var aşağıya da resimlerimi ekledim bir çok yere konsültasyon için resimlerimi gönderdim antalyadayım yani ince eliyip sık dokumam bir kerede gidip yaptırmam lazım.

    quote:

    Este Medicadan bir mail aldım ama burda okuduklarımdan dolayı güvenemiyorum:

    Açık alanınızı kapatmak elbette mümkün. 2 seanslık saç nakli ile gayet güzel bir sonuç elde edilecektir. Kasım ayında başlattığımız kampanya dahilinde 1. seansınız 800 euro olacaktır. 3000grafts saç ön bölgeye ekilecek. 2. seansınızda 2000 grafts saç tepeye ekilecektir. 2. seansınız için fiyat şimdiden veremiyoruz. Yıl sonuna kadar yaptırırsanız yine aynı kampanyadan faydalanmanızı sağlayabiliriz. Kasım sonuna kadar geçerli olan kampanyamızdan yararlanmak için en kısa zamanda rezervasyon yaptırınız.


    Ensar hastanesi ise hem dr.hamdi beyin özel mailine hemde hastanenin mailine attığım mailden hiç bir cevap alamadım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bilgileriniz ışığında bu işlemi uygun fiyata ve çim adam olmadan nerede en sağlıklı şekilde yaptırabilirim :(




  • arkadaşlar Beşiktaş jinemed hastanesinde Emre Çiçek'e cumartesi günü saç ekimimi yaptırdım

    yaklaşık olarak 9 saat falan sürdü ve ilk akşam uyumak çok zor oldu

    Fiyat olarakta 3000 tl'ye patladı, şimdi resimleri ekliyorum ve gelişmeleri buradan yazıcam

    Ektirmeyi düşünenlere tavsiyem hiç düşünmeyin hemen ektirin






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 14 Kasım 2010; 21:59:27 >
  • willerdem
    bu saç ekiminden mutlumusun ?
    o kadar bariz hatalar varki
  • merhaba arkadaşlar yukarıdaki yorumları okudum kararsız kaldım konhair hakkında farklı yorumlar var benım sorum ankara da güvenilir saç ekim merkezi adresi olacak ve saç ekimi için daha önceden herhangi bir işlem gerekıyormu aynı gun sac ekımı yapılıyor mu ? benım orta kısım ve tepe bolgesı ve ekım yontemlerınden hangısı daha ıyı şimdiden yapacagınız yorumlar için teşekkürler
  • internette ankarada saç ekimi diye yazınca dolu reklam çıkıyor, git hepsine tek tek deki saç ekimi yapan doktor görüşmek istiyorum de, eger adam laf cambazlıgına getiriyorsa kaç ordan, eger ki doktor çıkıp evet ben ekiyorum derse ve güvende teşkil ettiyse ektir bu ekim ister konhairde ister başka yerde olsun tek geçerli gerçek budur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.