Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saçlar da şok dökülme olacakmış .. ne zaman başlıyor acaba saç ektiren arkadaşlar. bilgi verirlermi??...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhrm -- 21 Kasım 2010; 22:00:09 >
  • Muhrm paylasimlariniz icin tesekkur ederim. ekilen saclariniz zaten dokulmeye baslamistir ama sok dokulme denilen olay kisiden kisiye ve ekimi yapan uzmanlara gore degismekle beraber, 2-4 hafta sonra gerceklestigini arkadaslarimiz tecrubelerinden aktarmislardi.

    bu dokulmenin az olmasi, var olan ana saclarin korunmasi ve ekilen saclarin daha kuvvetli cikmasi icin merkezlerin cesitli urunler, mezoterapi vs. onerdiklerini biliyoruz. size boyle birsey onerilmedi sanirim sorup arastirirsaniz sonuclari daha etkili hale getirme sansiniz var.

    sac ekiminiz basarili gorunuyor.tabi bu goreceli bir kavram.sacinizin ilk hali, acik olan alan, kafatasi yapisi, donor bolgenin sıklıgı hersey ayri degerlendirilmeli. burada onemli olan sizin memnuniyetiniz.belki sakaklara dogru biraz daha inilme imkani varmiydi bilmiyorum? ayrica greft sayma imkaniniz oldumu merak ettim yada ne gibi bir garanti verdiler o kadar greft ektiklerine dair?

    en net sonuclar 7-8 ay sonra ortaya cikacaktir. yalniz soyle bir tespitim var; ya yaralariniz cabuk kapaniyor yada ekimi yapan kisi cok ince calismis; ikiside birlikte de olabilir ama kesinlikle iyilesme sureciniz cok iyi.

    tekrar hayirli olsun umarim en kisa surede istediginiz saclara kavusursunuz.
  • birde alninizdaki yara izi mi? operasyonda mi oldu? ekim oncesi resimlerde yok..
  • bugrahan18 teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere,
    ekim 2 gün sürdü. yoruldum bende aslında yaklaşık 8 saatX2 gün
    Greft sayma imkanım olmadı tabi. ama doktor bana ilk görüşmemizde istersen bir yakınını ekime getir tek tek sayabilir demişti.İlk gün kafamın yarı bölgesinden diğer günde ikinci yarı bölgesinden saç alındı.
    Alnımdaki yara talihsiz bir olay, 3 gün önce ufak bir kaza aslında canım sıkıldı ona bir kaç kök gitti ordan.
  • güzel görünüyor.
    Nereye ve ne kadar maliyeti oldu bilgi verirseniz sevinirim.
  • güzel görünüyor nerede ektirdiniz ve fiyatı nedir?
  • Ekim güzel olmus iki küçük hata var,
    1.ncisini alın bölgesindeki egimi iyi verememişler, Temporal bölge ile birleşme açısında egim olması lazım
    2.ncisi 4350 greft diye sallamış (kesinlikle bir doktor degil ekim yapan) maksimim 3000 -3500 greft ekilmiş.

    Arkadaşlar buda burada benim kafama 2000-3000 greft ekildi diyen kişilere kapak olsun , Adamlar 4350 grefti 2 günde anca alıp ekebilmişler, bu iş böyle yapılıyor işte, o yüzden reklamlarda gördünügz 10000 saç teli, 4400 greft gibi şeylerin gerçekci olmadıgına inanın. Bu saç ekimi bilimsel birsey, babadan oğula geçen el vermeye benzemez mutlak olan dogru olan, gerçek olan sadece bir şey oda bilim.....
  • Merhaba arkadaşlar, olumlu görüşleriniz benim moralimi de arttırdı.
    Saç ekimi süreci hakkında da bilgi vemek isterim.
    Antalya da Serik Belek de Aspendos Hastanesi'nde doktor Hakan Doğanay a saç ektirdim.
    Nerden buldum bu doktoru.Başta takip ettiğim bir forumda da ismi sık gecti bu doktorun.
    Ucretlendirmesi greft başına 1 euro. Ben kredi kartına taksitle 6800 TL verdim Aslında bana 3 gün planlamıştı doktor Hakan Bey. 2 gün üst üste sonra 1 gün mola verip tekrar 1 gün daha.Doktor günde 1500 -1700 den fazla ekmeme taraftarı. Ben ısrar ettim biraz daha uzaatım 2 günde bitiirttim. tabi 2 gün olunca saat olarak biraz uzadı. Normalda 6-7 saatten fazla yapmıyorum 1 günde dedi. Ve 1 günde sadece 1 tane ekim yapıyorum demişti
    Plastic surceon 3000-3500 demişsiniz bu konuda deneyimlisiniz sanırm ama 3 nolu resme de dikkat ettiyseniz benim taa tepeden aşağı ense tarafına kadar ekim yapıldı birde tabii saymadım bilemem ama güven vermişti bana doktor bey ki 3 güne bölmüştü il k başta. baştan savma bişey yapsa sanırım 1 günde bitirebilirdi.Hatta daha önce de belirttim - istiyorsan tanıdığın birini ekime getir buzdolabına konulan kökleri tek tek saysın - demişti.

    Başka bir konuda da yanılmışşsınız saç ekimini bizzat doktor bey kendisi yaptı kesinlikle hemşireleri değil.Ama benim saç ekimime doktorun yanında 4 hemşire daha katıldı. 1 hemşire ve doktor bey birlikte kökleri mikromotorla aldılar Hemşire solaktı. sağlı sollu kökleri çıkardlar.,İlk gün kafamın yarısından diğer günde diğer yarısından kökleri aldılar diğer 3 hemşire çıkarılan kökleir tek tek temizletyip cam kutular icine yerleştirip buzdolabına koydular

    Saç ekme kısmında ekimi sadece doktor bey kendisi yaptı. Bu aşamada ise 2 hemşire saç köklerini tek tek özel kalem dedikleri ucunda enjektör ucu gibi olan bi aletler vardı bol sayıda onların icine tek tek yerleştirdiler.
    Doktor da bunları tek tek ekti. Bu kalemle ekim bence hasta için çok rahat ama yapanlar için çok zor..
    Ekim sırasında doktor beyle sohbet şeklinde geçmişti 2 tür kalem ucu kullanıyorum dedi .çapları 0,6 ve 0.8 mm 1li kökler için 0,6 2 v 3 lü kökleri için 0.8
    incecik iğenu ucu gözle zor görülüyor. büyüteçle kökler yeleştirildi kalemlere sonra da ekildi hepsi.
  • ilk gün 2100 , ikinci gün 2250 kök çıkarıldı. ben doktor beyle ilk görüşmemde 2 tane de canlı örnek görmüştüm saç ekilmiş.başka deneyimli birileri anlayabilirmiydi bilemem ama ben bu kişileri bana saç ekildikleri söylenmese anlayamazdım. Çevremde 3-4 kişi görmüştüm saç ekitren.. çim adam gibi dik dik görüntüler saç dipleri çukur çukur.. ve ektiren kişiler memnun değillerdi. Yaklaşık 2 yıldanberi araştırıyordum..Ya doğru dürüst eken biri ya da hiç diye... Yaşım 27...

    Bu kalem türü aletle eken başka yer varmı bilmiyorum ama yabancı forumları da takip ediyordum sonuçları epeyce iyiydi arkadaşlar. Ben doktor doğanay ın ekimlerini görmeden önce iki tane videosunu seyrettim bu kalemle ekim olayı bana epeyce mantıklı gelmişti zaten.
    o videol linkler de you tubede var

    http://www.youtube.com/watch?v=tqqDSvFXVBE

    ve

    http://www.youtube.com/watch?v=-E2XyjDwDaQ

    gerçi daha şimdiden memnunum yada değilim demek çok mantıklı değil...sanırım 6-8 ay beklemek gerekiyor herkese bol saçlı günler dilerim...
  • "Ya doğru dürüst eken biri ya da hiç diye..."

    kesinlikle en onemlisi bu. cok para vermissiniz gibi gorunuyor ama buna degecegini dusunuyorum.ekimde uzman elinin degdigi birsekilde belli oluyor.ben iyilesme surecine sasirmistim.son halini gormeden konusmak erken ama umarim saclariniz tam olarak ciktiklarinda burada resimlerinizi gorur ve vay be deriz
  • gerçekten başarılı ekimler, ben kalemle ekmiyorum ama kalem işide gerçekten çok mantıklı, biraz yavaş alışana kadar ve belkide saç köklerine zarar veriyordur ama denemek lazım biraz kullansınlar populer olsun,, belki bizde ilerde bu şekilde ekime geçeriz..

    muhmr adamların ne dedigini bilmiyorum vebali boyunlarına ama ben deneyimlerime göre söyledim.. bir seansta zaten 2000 üzerine çıkmak çok zor birde 2 defa alınan yerden tekrar greft almak hiç kolay degil ve hakan bey 2200 demiş bence uçmuş(bu benim kişisel görüşüm) . Kesin kanıt varmı benim yok senin varmı seninde yok o yüzden benim kendi bildigim dogru olsun senin kendi bildigin dogru olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersan_ankara

    merhaba arkadaşlar
    bu forumdaki moy arkadaşın yazısını okuduktan sonra ensar hastanesini aradım ve arkadaşın telefonunu aldım, kendisiyle görüştükten sonra da ensar hastanesi yetkilileriyle görüştüm. geçen hafta esenler ensar hastanesinde saç ekimi yaptırdım, beklediğimin çok üzerinde bir ilgi, samimiyet ve hassasiyet gördüm. 11 saat boyunca hiç bıkmadan başımda çalıştılar, dermatolog hamdi osmanoğluna, merve ve cemile hanımlara çok tşk ederim.
    2bin lira para verdim, 2950 greft ektiler, bir tane bile grefti gözden çıkarmaksızın çok hassas çalıştılar. daha önce bahsini duyduğum, ağrı, acı, şişme...hiçbir rahatsızlık yaşamadım, ilk önce yapılan anestezi iğnesinden başka hiçbir acı duymadım.
    öncelikle bu foruma ve foruma yazan moy rumuzlu mutlu kardeşime tşk ederim.
    ben tavsiye ediyorum, bunu buraya yazmayı minnet borcu olarak gördüm ve insanların da az paraya çok iyi sonuç alabilmeleri için bir hizmet olsun istedim.
    sonuç beklediğimin çok üzerinde, zamanla umuyorum daha da iyi olacak.





    Hocam ben de mail yoluyla iletişime geçtim bahsi geçen hastane ile. Gidip yüzyüze görüşeceğim. Onlar da bunu tavsiye ediyorlar. Resim filan da yollamıştım mailimde. (bu arada hotmail kullanan arkadaslar ensar hastaneinin mailleri önemsize düşüyo bilginiz olsun :)) )

    Komik bulmazsan birşey soracağım: Ödeme hususunda nasıl yardımcı oluyorlar? İndirim filan oluyor mu? Ya da mesela kredi kartına taksit gibi bişey...Bazı yerler bunu yapıyo mesela.
    Yaşam Reçetesi programına her hafta bi saç ekim uzmanı katılıyo. Orada görmüştüm. Bakirkoysacekim.com kredi kartına 12 taksit filan :))
  • merhaba arkadaşlar.

    süreç itibarıyla 11 12 . günüm.

    şu ana kadar hiç şişlik olmadı. doktor bey bana şişlik olma ihtimaline arşı bir ilaç vermişti ama ihtiyac duymadım
    plastik surceon, bu konuda sanırım epey bir tecrübelisiniz. tecrubelerinizden faydalanmak isterim. 4300 3500 meslesine cok takılmayalım bence de. bunu bu gun doktorumu aradım bana 4350 mi 3500 mi ektiniz diye...biraz sitemkar bir cevap verdi.. saç ekimimin hemen hemen büyük coğunluğu videoya cekilmişti... adresime kargo ile dvd yollluyorum dedi. saç ekimini baştan sona alan dvd
    kendinsay artık ben bir lşey demiyorum dedi.. Benim sadece şuna yorum vuruyorum benim için 3 gün ve 4500 greft planlanmıştı yani gün başına 1500. benim ısrarımla 2 güne bölündü süre uzadı 4350. oldu. tabi burda rakamlarla konuşmak afakii kavram olan olmuş ekilen ekilmil iş bitmiş... ama şu var bende bırakılan intibaa.. keklenmedim gibi sayısal olarak yani...plastic surceon bu konuda tecrubelisiniz sizin fikirlerinize de saygı duyuyorum ve de duymak isteirm
  • xxxxxxxxxx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhrm -- 26 Kasım 2010; 20:00:32 >
  • @Muhrm

    Cok cok güzel duruyor...
    Dikkatimi cok güzel bir ayrinti cekti.Asagidada belirttigim Yerlerde operasyondan once zaten saciniz varmis(SIK olmasada). Ve bu isaretledigimm yerlerle Ön saclariniz arasinda Fark yok gibi su anda.Ve bu resimleri Florasan altinda Yada Camera Flash altinda cekmissiniz. Saci dökülmemis olan Baska bir kisi Su sekilde Resim cekse Eminimki BUndan hicbir farki olmaz..Ben Sonraki resimleri (Operasyondan 1-2 gün sonraki)görmemistim ilk once.Ve Direk 2 numara sac dedim..
    Isin özü gercekten cok cok iyi duruyor .. Yakinim yakin zamanda Sac ekimi yaptirdi ama simdi Düsünüyorum ki gercekten Yakinim sac ekimi yaptirmamis.Cim adam gibi duruyor..
    Saciniz uzadiginda Diger Resimleri gercekten görmek isterim...

     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 24 Kasım 2010; 3:24:01 >
  • zaten bu saç ekimi lafı bir garip buna başka bir isim vermek gerek sanki tarlaya domates yada parka çim ekmek gibi..

    saç nakili olabilir mesela böylece piyasadaki kasaplar biraz olsun kendilerine çeki düzen verirler veya biz nakilin babasını yaparız diye gerine gerine dolaşırlar.

    arkadaşların dedigi gibi ekimde güzel ayrıntılar var ve sanıyorum kalem ile eğim daha güzel veriliyor. iyileşme sürecine de pozitif katkısı var.

    unzerstörbar yakının nerede ektirdi paylaşırsan araştıran arkadaşlar ağlarına düşmesin
  • Yeni bi tartışma yaratmak istemiyorum ve iyi niyette olduğundan şüphem yok ama Plastik Surgeon arkadaş daha az yorum yapsa, en azından ekimi yaptırmış olan insanları üzecek yorumlar yapmasa daha hoş olur bence. Kul işi bu sonuçta illaki ufak tefek hatalar olur ancak bence de sanki saçları hiç dökülmemiş ve 2 numaraya vurdurmuş gibi. Yani gayet başarılı bi ekim. Ama ufak tefek hatalar da olur/olabilir yani bunu büyütmenin anlamı yok.

    Bu haftasonu forum sayesinde ünlenmiş olan Ensar Hastanesini bide ben ziyaret edicem.

    Attığım maile aşağıdaki cevabı verdiler;

    merhaba GOKTURK_-_ bey
    öncelikle doktorumuz dermatolog kendisi ve ekibi ile ekimi gerçekleştiriyor.tabiki size gerekli sayı belirleniyor ama o sayı tam olarak çıkmayabilir çünkü ense kökünüzden alınacak sağlam kök hücrelerine göre değişiyor.bire bir görürşmemiz daha iyi olur.ödeme konusunda doktor bey nakit çalışıyor ama dediğim gibi gelip görüşmeniz daha sağlıklı olur.
  • Göktürkbey_-_

    Ekim yapıldıkdan sonrada nasıl olmuş diye sorarsan yoldan geçen bir vatandaş, aaa süper olmuş der(yoldan geçen vatandaş bizim evin kapıcısıda olabilir) , ama saç ekimi ile ugraşmış biride burada küçük hatalar var der, sonuç olarak biz yigidin hakkını her zaman veririz.. Ama birileri hastaları kandırmak için ben bu kadar greft ektim ben şu kadar ekerim derse bende gerçegi savunurum benim yapım bu ve bende bu foumu okuyan herkesin aynı düşüncede oldugunu düşünüyordum(top sakalllı sağlık teknisyeleri ekmegine taş koydıgım için gıcık olabilirler bana) .
    En azından biraz bilinçlendirdigimide düşünüyorum insanları artık kimse 10000 kök ektirdim gibi saçma sapan şeyler söylemiyor..

    Sende gidersin ensar hastanesinde itina ile saç naklini yaptırısın deneyimlerini paylaşırsın bazıları iyi bazıları kötü yorum yapar tartışırlır sonrada gerçek olan ortaya çıkar. Bu arada gerçegi ortaya çıkaran 'o yoldan geçen vatandaş' ( eve su getiren arkadaş) olamaz normal olarak. Eğer o vatandaşa sormak istiyorsan foruma girmene gerek yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    zaten bu saç ekimi lafı bir garip buna başka bir isim vermek gerek sanki tarlaya domates yada parka çim ekmek gibi..

    saç nakili olabilir mesela böylece piyasadaki kasaplar biraz olsun kendilerine çeki düzen verirler veya biz nakilin babasını yaparız diye gerine gerine dolaşırlar.

    arkadaşların dedigi gibi ekimde güzel ayrıntılar var ve sanıyorum kalem ile eğim daha güzel veriliyor. iyileşme sürecine de pozitif katkısı var.

    unzerstörbar yakının nerede ektirdi paylaşırsan araştıran arkadaşlar ağlarına düşmesin


    Haklisin Hocam Aslinda "Ekti" lafi biraz Tuhaf deliyor kulaga..
    Ama sende Düsmüssün tongaya Sende ayni sekilde yazmissin :)
    Nese isin sakasi tabi bunlar ,
    Hocam benim yakinim Istanbul Avcilarda özel bir Klinikte "Sac Nakli"yaptirdi ,Tam olarak ismini hatirlamiyorum Ama özel Klinik oldugunu biliyorum .Gercekten son gördügümde kötü duruyordu , Ve Iyilesme süreci cok cok sancili gecti.20 gün kadar Kafasinda Kabuklanma vardi Ve asiri agri oldugu Her defasinda belirtiyordu.

    Gercekten "Muhrm" nikli arkadasin Saci cok cok iyi duruyor, Dedigim gibi sanki 2 numara kestirilmis sac gibi...
  • Cevap icin tesekkurler Unzerstörbar.
    sen çim adam gibi deyince ekim lafı kendiliginden geliyor
    şaka bir yana bu iş sağlık işi çok dikkatli olmak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.