Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biri este medica da ekim ücretinin 1.500 TL olmasının fabrikasyona döndüğünü falan yazmış. ben bu kurumu çok yakından tanıyorum. her bir ekim yaptırmış kişi ile kuruma gittiğinizde yüz yüze veya telefonda görüşme fırsatı sunuyor.

    Yani daha önce ekim yapmış biriyle siz ekim yapacak kişi görüştürülüyor. Doktordan değil bizzat operasyon geçiren kişiden bilgi alınabiliniyor.
    Bir de bu kişi resimlerden sizin belirlediğiniz herhangi bir hasta oluyor.

    Neden 1.500 TL onu da söyleyeyim. Bunlar kurumlarını tanıtmak ve bu işin önemli bir kısmının el emeği olduğu bilincindeler. Sonuçta senin saçını senin kafana ekiyorlar. bir malzeme harcanması durumu yok. önemli bir kısmı emek yani işin. Tabi sarf malzemeler de gidiyor. Havlu iğne vs. gibi bunlar da en fazla 500 TL tutuyor. Gerisi kira ve marka bedeli işte.

    Dolayısıyla 1.500 TL promosyonel olarak uygulanabilir bir fiyat ama 3.000 greft'e kadar bir ekimin ortalama bedeli 2.000 - 2.500 TL'dir. Amerikada bu fiyatlar 4.000 $ - 15.000 $ Arasındadır. Türkiye'de özellikle İstanbul'da rekabet çok yoğundur ondan dolayıdır bu düşük fiyatlar.

    Bir de o kurumun öncesi sonrası fotoğraflarına bakabilirsiniz.http://estemedica.com.tr/oncesi-sonrasi-fotograflar_g

    Ben Doktorlarını tanıdığım için böyle konuşuyorum. güvenmek istiyorsanız buyrun arayın kendiniz konuşun ve güvenerek yaptırın.


    Bir de şu plastik_surgeon nikli kişiye sesleniyorum: Burda kim resim yayınlasa adam yok yalan diyolar 4.000 değil 2.000 ekmişler yok yön verememişler falan yazıyo. belli ki bi kurum çalışanı ve yönlendirme yapmaya çalışıyor. Adam ektirmiş canavar gibi antalya'da bi doktora muhrem adında biri. maşallah allah nazardan saklasın harika bi sonuç çıkmış onu ble eleştiriyor. Bence adamın niyeti başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkond -- 25 Kasım 2010; 12:48:06 >
  • fkond nicli arkadaş benim yazdıklarımı yanlış okumuş galiba
    "Ekim güzel olmus iki küçük hata var,
    1.ncisini alın bölgesindeki egimi iyi verememişler, Temporal bölge ile birleşme açısında egim olması lazım
    2.ncisi 4350 greft diye sallamış (kesinlikle bir doktor degil ekim yapan) maksimim 3000 -3500 greft ekilmiş"


    görünen köy kılavuz istemez, ve ayrıca arkadaşın bana verdigi cevap çok ilginç video ya çekmiş, siz hiç 5 saat video çekimi yada ne biliyim 3 saat video çekimi gördünüzmü? Ben doktor arkadaşı kötülemek için kötü birşeyler söylemedim bunlar kötü yakışmayan davranışlar...

    Sonra sen gelmiş burada este medicanın reklamını kendince bana sataşarak yapmaya çalışıyorsun...
    Bu forumu okuyan ve buradaki okuduklarını yorumlama gücü olan kişiler 3000 greftin bir günde alınamayacını az çok biliyorlar. Sende tanışmışsın bir saglık memuruyla(muhtemel kendilerini doktor diye tanıtmışlar) oda seni kandırmış promosyon ayagına, promosyon müşteri olmak istiyorsun foruma yazmak yerine koş kaçırma...
    Bu arada sağlık içerikli hiç bir web sayfasında hastaların öncesi ve sonrası fotograflarını yayınlanamaz (T.C sağlık bakanlıgı kanunu ) ve emin ol yarın cezayı yerler anında kapanır o site, sende anlarsın o zaman bir gerçegi merdiven altı saç ekim merkezlerinde oldugunu...

    Burada bir plastik cerrah olması sizi ne kadar rahatsız ediyor boyle ne oldu.. saglık memurların işlerine taşmı koyuldu saç ekim hastalarını bilinçlendirince ..... :)))



  • hayır bir fotoğraftan nasıl bu kadar bilgiye sahip olabiliyorsun anlamıyorum. hatta hastaneler bizzat görüşmenden yön vs. konusunda bile bilgi veremiyorken sen bi resimden hemen adamın analizini yaptın. belki alttaki saçları o yönlere uygundu ve öyle ekildi.

    anlamadığım şu ki kendini alim zannedip burda her ekim yapan adamda hata bulmana şaşırıyorum. dünyanın en zeki ve akıllı plastik emliyatçısı sensin ama gel görelim ki senin kadar doktor olmuş onca adam belki de yüzlerce saç ekim operasyonu yapmış ama senin bi fotoğraftan gördüklerini adamlar 2 gün boyunca ekim yaptıkları adamda göremiyorlar... vah vah vah.

    Ben de reklam amacıyla bahsetmedim estemedica dan. Biri oranın fabrikasyon olabileceğiniz yazmıştı ona cevaben yazdım. Bildiğim bi yer orası 1.500 TL'ye de ekim yapılabileceğini maliyetleri belirterek yazdım sadece. Ki o kurum dediğim gibi daha önce operasyon geçirmiş her hastasıyla bizzat görüşme fırsatı sunuyor ki bu kendi işlerine olan güvenlerinin bir göstergesidir.

    Bi de şu öncesi sonrası resim kanunen aykırı olması durumunu da açayım. o sayfa mail ile yollanıyor isteyen herkese yani sitede öncesi sonrası fotoğraf talebinde bulunursanız bu sayfa geliyor. içerikten ulaşılamaz bi yer yani.

    he şimdi dersen ki ben şikayet ederim diye ki bu felsefe ile o mümkün -malum herkese taş atmandan rahatsız olduğum için buraya mesaj yazdım zaten- olabilir.

    Sen sadece burda mesaj atmışsın zaten amacın belli senin bu foruma kaydolmadaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkond -- 26 Kasım 2010; 0:30:49 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 4 Şubat 2011; 20:33:37 >
  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 4 Şubat 2011; 20:33:59 >
  • plastic_surgeon

    Arkadaşım sen bu işten iyi anlıyorsun belliki. sence en iyi 3 saç ekimi yapan yer neresi lütfen yazar mısın? bir de mesleğini öğrenebilirsem sevininirim. teşekkürler.
  • plastic_surgeon

    arkadaşım bir de ben saçıma 5000 graf ektirmeyi düşünüyorum. peki ben kaç graft ektiklerini nasıl anlayabilirim. yani nasıl kandırılmadan bu ekimi gerçekleştirebilirim.
  • plastic_surgeon sende bi numaralar var ama çözemedim... Bana biraz kalpazansın gibi geldi
  • Plastic_surgeon sen buradaki kendini bilmez arkadaşlara bakma adam daha senin yazını anlayamadan yorum yazmış, saç çizgisi için cizim yapmışsin erinmeyim egim şöyle olması lazım diye adam onu saç ekim açı zannetmiş aklınca sana birşeyler göstermeye çalışıyor... ve üstüne üstelik illegal bir saç ekim sitesinin gönderdigi resimleri savunup aklınca gizli reklam yapmaya çalışıyor. Arkadaşın ne yapmaya çalıştıgı gayet ortada..

    Bu forumda siz ve bugrahan18 hocanın yazıları olmasa ortalıkta her zaman bahsettiginiz gibi saç ekim merkezi sahipleri ve çalışanlarından geçilmez, kendilerince doktorlara ve işi hakkınca yapanlara iftira atarak birseyler yapmaya çalışıyorlar.

    Daha sık yazmanız dileklerimle... Düşmanlarınızdan daha çok seveniniz olduğunu unutmayın..
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen bu gün katıldım. Öncelikle sosyal bir ortamda konuşamadığımız ve asla bahsinin bile açılmasını istemediğim bir konunun burada aynı dertten muzdarip arkadaşlar tarafından fikir vererek paylaşılması muhteşem bir şey, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Moy, ozzyouz, reşat206, Muhrm vs vs verdiğiniz bilgiler sac naklini yaptıracak olan bizler için çok önemli. Bende bu işlemi yapmadan önce sonunda yaşayacaklarımı düşünerek ince eleyip sık dokumak ve operasyonun bir DOKTOR tarafından yapılmasını istiyorum ve sizlerden sağlıklı bilgiler alabilme adına resimleri mi (kafamdaki açıklık çok fazla olduğu için pek umudum olmasa da) daha sonra ekleyeceğim.

    Bir konu daha, burada plastik_surgeon'cular ve karşıt görüşlüler olarak zıtlaşılmasının forumu kötü yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Plastik_surgeon bu konudaki değerli görüşlerinden eminim herkes faydalanmak ister fakat herkesin bu kadar hassas durduğu bir konuda tutumunun biraz daha ılımlı olması iyi olacaktır. Herkese saygı ve selamlarımla,
  • arkadaşlar gördüm ki, burda istemeden belkide neden olduğum uygunsuz bir tartışma ortamı oluştu. Bu na üzüldüm. Bundan dolayı ki resimlerimi tamamıle kaldırdım.
  • Ne kadar çok sevenim varmış,
    resat206 bu forumda kalitesiz sorulara cevap vermeyecegim ne demek siz necisiniz? İlk önce konuşmanızı düzeltip öyle soru sorun lütfen..

    fkond- ben hasta bulamadıgı için internette yazılar yazan zavallı bir plastik cerrahım o kadar çok beceriksizimki sadece agzımla iş yapıyorum (mutlu oldunmu)..
    :)) benim amacım bu peki senin amacın ne onu çok merak ediyordur forum sitesi bence, yoksa kapılara promosyon dagıtanlar varya onların internet versiyonumusun ??? .. Müşteri toplamak için hasta resimleri gönderen ve bunun kanunlara aykırı oldugunu bilen, günü kurtaralım mantıgında olan bir merdiven altı bir saç ekim merkezindemi çalışıyorsun yoksaa..

    yaşarlar 61 istanbuldaki saç ekim merkezlerini bilmiyorum, aslında ankaradakileride çok iyi bilmiyorum ama şunu biliyorum ekim yapan ekipde seninle görüşen kesinlikle bir doktor olsun( siz doktormusunuz diye sor açık açık, adam para sayarken çekinmiyor sen niye çekineceksin) mümkünse plastik cerrah, ameliyarında seninle ilgilensin yani para saymaktan daha önemli görevleride olsun, saç ekim işini basite indirgemesin, yalan söylemesin, allah korkusu olsun falan filan... 5000greft ekildigini şöyle anlarsın eger operasyon 28 saat üzerinde sürüyorsa ve adamlar çay kahve molasını çok vermediyseler büyük ihtimalle ekmişlerdir diye düşünüyorumm... 5000 greft için 2,5-3 seans lazım, başka nasıl anlayacaksın belki 18 saat boyunca kameraya çektirisin sonrada oturup izlersin ve hepsini sayarsın..

    Kenshi kalpazan haksız kazanç elde edene denir allaha şükürler olsun şimdiye kadar harama el uzatmadım uzatmamda.. Bir numara var evet buda bir plastik cerrah olmam ve hastalara saygım olması... emin ol sen kendini ne kadar dürüst hissediyorsan ben ondan daha dürüstümm..

    cold_fire34 yazılarımın anlaşılması için sanırım belli bir iq düzeyi lazım, ama yazılarımı takip edip beni anlayanların olduğu gösterdigin için sana teşekkür ederim... Merak etme yazılarımız uygun düzeyde devam edecek..

    Kimse kimse birşeyler kanıtlamak zorunda degil eger bu işi benden daha iyi biliyorsanız sizde yorum yapın ortaya mutlak birşey koyun tartışalım.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshi

    plastic_surgeon sende bi numaralar var ama çözemedim... Bana biraz kalpazansın gibi geldi



    sacmalama adami taniyorum, calistigi yeri biliyorum, adam gibi plastik cerrah... siz boyle ortamda size yol gostermeye calisan kalifiye bir insandan faydalanacaginiza, okuz altinda buzagi ariyorsunuz. ben plastic_surgeon'un yerinde olsam, bu foruma bir daha donup bakmazdim bile. helal olsun sana yine ugrasiyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasarlar_61

    plastic_surgeon

    Arkadaşım sen bu işten iyi anlıyorsun belliki. sence en iyi 3 saç ekimi yapan yer neresi lütfen yazar mısın? bir de mesleğini öğrenebilirsem sevininirim. teşekkürler.


    foruma uye olma amaciniz mesaj sayinizdan belli. bu isin en iyi ilk ucu falan yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhrm

    kurban bayramı öncesinde saç ektirdim bu gün 9.günüm arkadaşlar 4350 greft ekildi 2 günde resim ekliyeceğim
    saç ektirmiş arkadaşların ve tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum


    4350 mumkun degil en iyi ihtimalle sen onu ikiye bol. bu arada operasyon ne kadar surdu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasarlar_61

    plastic_surgeon

    arkadaşım bir de ben saçıma 5000 graf ektirmeyi düşünüyorum. peki ben kaç graft ektiklerini nasıl anlayabilirim. yani nasıl kandırılmadan bu ekimi gerçekleştirebilirim.


    alinan greftler cam kaplar icerisine onarli gruplar seklinde siralaniyor. alinan greflerin kondugu cam kaplarin yuksek cozunurluklu fotosunu cekip tek tek sayarsin; o zaman karsilasacagin rakam ile hayal kirikligi yasarsin, ben bir arkadasima refakat ettim, sonradan saydik; toplamda net 9 saat sac ekiminde; eli ve deneyimi olan 3 kisi kombine bir sekilde calisti; 3000 greft alindigi soylenmisti ama bizim sayim sonucumuz: 1900-2000 greft.

    buradan hareketle sana ekilecek greft sayisi maksimum 2500, sac teli sayisi ise senin 2'li, 3'lü ve 4'lü greftlarine bagli en iyi ihtimalle 6500-7000 olur

    saygilar
  • [simage][/simage][simage][/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_snap -- 2 Aralık 2010; 19:48:50 >
  • Evet bu sayım işi oldukça önemli. Bende sırf buyüzden hala kararsızım.

    Görüştüğüm yerlerle iligli maillerimi aşağıda yolluyorum size. Bu arada arkadaşlar saçlarımın üst ve tepe noktasında hiç bişi yok. alnım biraz fazla açık sadece. Bunu fiyat açısından kıyaslama yapacak olan arkadaşlara referans olması açısından söylüyorum.

    Bakırköy Saç ekim merkezi
    Göndermiş olduğunuz fotoğraflarınızı plastik cerrahi uzman doktorumuz ve saç ekim uzmanlarımızın incelemesi sonucu size yapılacak saç ekim operasyonunda greft sayısı vermeden maximumu düşünülerek ön saç çizginize yoğun bir ekim yapılacaktır.Kendi saç sıklığınız hedef tutularak doğallığı yansıtacak şekilde saçlarınızın tamamen dökülmediği göz önünde bulundurularak tamamlayıcı bir ekim uygulaması yapılacaktır.
    Ekiminiz bir önceki mailimizde detaylıca belirtmiş olduğum gibi FUE tekniği ile ağrısız sızısız kesi dikiş olmadan lokal anestezi altında yaklaşık 5 saat içerisinde gerçekleştirilecektir.
    Şuanda mevcutta var olan saçlarınızın kalitesi iyi görünmektedir.Fakat İleriye dönük sizinde üzerinde durduğunuz gibi koruma altına alıp dökülmelerin engellenmesine yönelik kişinin ihtiyacına göre uygulanan saç tedavileri de yapılmaktadır.

    Size yapılacak bu saç ekim operasyonun maliyeti 4.250 TL olarak belirlenmiştir..
    Aşağıda belirtilen telefon numaralarından iletişime geçerseniz yapılacak olan bu cerrahi operasyon öncesi sonrası işlemler ve fiyatlar konusunda detaylıca görüşülebilir.Kredi kartına taksitlendirme ve nakit ödemelerde indirim olanakları da sunmaktayız.
    Tedavilerde ise kesinlikle fiziki muayene şarttır.%80-90 ‘lara varan sonuçlar aldığımı tedavilerimizde kişinin saç dökülme problemi ortadan kalkarken aynı zamanda saç köklerine birebir beslendiği için saç kalitesi artar saçlar eski hacmine canlılığına kavuşurken saç telleri kalınlaşacağı için görüntü itibariyle saçlar daha gür daha dolgun bir hal alır


    Hasan Fındık (hasanfindik.com baya profesyonel bi yer)
    Saç ekimi operasyonunun toplam maliyeti (iz birakmadan ve ekim oldugu belli olmayacak sekilde kil köklerinin yerlestirildigi FUE yöntemiyle) 5000 TLdir. Bu fiyat içerisine hastane ücreti-ekim ücreti- sampuan- losyon- ilaçlar sapka - saç bandi havalimani karsilanmaniz ve tüm transferleriniz- ****otel konaklamaniz dahildir. 3 gün Istanbul'da kalmaniz gereklidir.
    Otel ve transfer talebiniz olmazsa bu fiyat 4500 TL olacaktir.
    Iyi günler




    Ya bir de P.R.P ve Saç mezoteripisi yaptıran arkadaşlar var mı? Erkek tipi saç dökülmesinde bu tedaviler dökülmeyi tamamen durduruyor mu?
  • sn. göktürk;

    aslına bakarsan bu tamamen güven esasına dayalı bi mesele yoksa hiç bir şey insanın kendini mutlu hissetmesinden daha önemli değil yani bunu parayla ölçemezsin ben sac nakli işini yaptıralı 22 gün oldu ve aynaya baktıgım zaman kendimi daha mutlu hissediyorum.bilmiyorum artık dogrumu yalanmı ben ortalama 3600-3700 arası greft nakli yaptırdım.birde nakil işi başlamadan önce cam içine alınan köklerimi inceledim 15 adet idi ve ortalama içlerinde 200- 250 arası gret vardı.ondan dolayı fazla düşünme kendini hazır hissediyorsan ve sana güven veren yer bu işi en iyi yapacak yerdir.Ha birde arkadasların dedigi gibi doktor eşliginde olmasına dikkat et neden olsa en ufak bi yanlıslıkta hemen müdahale edebilir.


    saygılarımla...
  • sayın by_snap

    Öncelikle paylaşımız için çok tşk ederim. Kendinizi bu kadar mutlu hissetmenizden dolayı inanın ben bile mutlu oldum. Aynı mutluluğa ve güven duygusuna kavuşacağım günü iple çekiyorum. Daha çok şüpheleriniz üzerine durmuşsunuz, yaptığınız operasyon ile ilgili biraz daha fikir paylaşabilir misiniz acaba? Mesela ne kadar açıklığınız vardı, operasyon süresi ne kadardı hatta ekimden önce ve sonra fotolarını atarsaanız çok sevinirim. Bu arada Erzurum'da yaptırarak gösterdiğiniz cesaretten dolayı tbr. ederim, Erzurum'a bir çok defa geldim ama ben İzmir'de dahi çekiniyorum açıkçası, Bu işi yapan en deneyimli doktorların İstanbul'da olduğu gibi bir izlenim uyanıyor insanda. Herkese saygılar!
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.