Şimdi Ara

En kolay şekilde evden web sitesi yayınlama(amatörce - profesyonel değil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
29.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yapılmaz dıyen arkadaslar denedınızmı ? yokk.. ahmetten mehmetten duyduguklarıyla haraket edıyolar.

    benım 2 mbt baglantı ıle evınden web hızmetı saglayan tanıdıgım ınsanlar var adam beledıyeye bıle hostıng hızmetı saglıyor.

    reklama gırerdıye lınklerı vermıyorum ama ısrar edersenız surerım lınklerı pıyasaya mort olursun.

    Sonuç Olarak; Bu Is Evden YapıLabiLir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atarci -- 14 Aralık 2009; 18:18:36 >
  • düzgün anlatılmamışki nsl denizcez
  • Bu İşi Evden Yapacaklar;

    ADSL Bir Half - Duplex Baglantı Tipidir, UpStream Hızı Düşüktür. Bu Baglantı Tipi İle 1 - 2 Site Açabilirsiniz Sonrası İçin UpStream Hızı Yetersiz Kalacaktir Ve Modeminiz Bu Duruma İsyan Edecektir.
    ADSL Baglantı Tipinde DownStream Ve UpStream Eşit Değerde Değildir.


    Bizim İşimizi Full - Duplex Baglanti Tipi Görecektir. 10 - 12 Siteyi Rahatlıkla Full - Duplex Baglantı Türü İle Sorunsuz Şekilde Yayınlayabilirsiniz. Bu Baglantı Tiplerinden Biriside G.Shdsl'dir.
    G.Shdsl Baglantı Tipinde DownStream Ve UpStream Eşit Değerdedir.
    Fiyatını Bilmiyorum, Araştırın.

    Bilgisayarımız 7 / 24 Açık Duracaktır, Sogutma Sistemleri, Güç Kaynakları Vs

    Bunları Tamamladıkdan Sonra Bir Sunucu Kurabilirsiniz.

    Ben Sadece Yapılabilecegini Hima Ettim, Bana Sorarsanız Boşa Kürek Sallamayın. Saten Gelecek Elektrik Parası, Baglantı Parasi İle Bir Suncu Kırayabilirsiniz SANIRIM ,)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atarci -- 15 Aralık 2009; 12:43:42 >




  • beyler bu konuyla ilgili pcnet bir sayısında uzun bir yer ayırmış.hangi sayı olduğunu paylaşabilecek biri var mı.
  • 2006 nisan sanrm anlatılana göre.

    dostum senn sorunn farklı diger konudanda bliyorm. bu işi yapabilmek icin öncelikle alttaki işlemi yapabilmek gerekiyo.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

    Pm'inize cevap olarak(Konuyu iki kere yazmayayım dedim) öğlen aklıma gelmeyen önemli bir konuyu dile getirmek lazım, adsl modeminiz router'lı ise port açmalısınız. Yoksa bilgisayarınıza dışardan bağlanılamaz.

    Her modemin port açma şekli farklıdır. Google da veya forumda 'modemin markasi port açma' şeklinde aratırsanız sonuca ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca modemin arayüzüne adres çubuğundahttp://192.168.2.1 ya da 10.0.0.1 (İkincisi yanlış olabilir, benim us robotics marka modeminde ilki kullanılıyor) yazarak ulaşabilirsiniz.

    Modem arayüzündeki linkleri inceleyerek de nasıl port açılacağını bulabilirsiniz.




  • http://78.90.20.72/

    kim demis olmuyor diye ":)
  • NAT ayarları doğru yapılınca oluyor, birde dyndns servisi ve updater ı olunca domaininiz de olmuş oluyor.
  • Evden sitenizi yayınlamak için linux centos 5 ile ücretsiz kloxso web server (mysql, apache, bind dns vs.. tümü içinde) yeterli

    Gerisi size kalmış.

    Ben dedicated serveri teslim aldığımda yanlızca centos yüklüydü geri kalanı ben hallettim şu an dedicated sunucu kullanıyorum kloxo panel ile ücretsiz servis sağladım ama neticede aylık 110$ ödüyorum bu masrafı 1 mb up hızı ile ttnet kullanarak çözmekte sıkıntılı gibi
  • ARKADAŞLAR PC DEN WEB SİTESİNİ YAYINLAMA VAR DOĞRUDUR MİCROSOFTAN POROGRAMI İNDİRDİM FTP OLARAK BAĞLANIP KURABİLİRYORSUN DÜNYADA BAZI UYANIKLAR BEDAVA YAPILAN İŞİ ÇÖZMÜŞLER PARA İLE MİLLETE SATIYORLAR SUNUCULARI SERVERLERİ HOSTİNGLERİ O ARKADAŞIN DEDİĞİ DOĞRUDUR ÇÜNKÜ BENDE WEB SİTESİ YAPMA KİTABI VAR KURSTAN ALDIM SİTE BİTİNCE KİTABIN SONLARINDA SİTEYİ PC DEN NASIL YAYINA SOKACAĞIZ ANLATMIŞİLAR O ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ POROGRAMIN ADI WEB_PUBLİSHİNG_WİZARD TIR BUKADAR
  • ARKADAŞLAR BEİN BİR SORUNUM VAR YAPTIĞIM SİTEYLE ALAKALI SİTEYİ TEST EDİYORUM ÇALIŞIYOR HOSTİNGE VERİYORUM AŞŞAĞIDA YAZAN SORUN OLUYOR YAPTIĞIM ÇALIŞMA DOSYASININ ÖRNEK LİNKİNİ VERİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMhttps://****.com/files/1... bu yayına hazır sitemi yayınlamaya kalktım sitenin içindeki menü barın yerine yukardan aşşağı isimler yazan liste geliyor index basınca site açılıyor bu sorun neden acaba yayından kaldırdım sitenin dosya linki indirebilirsiniz hata nerede tes edince düzgün çalışıyor sunucuya hostinge yollayınca düzgün çalışmıyor isim listesi çıkıyor acil yardım lütfen file ziladan yüklüyorum
  • vay be şuanda erişim sağlayamadığım hesabımla az takip etmemiştim bu konuyu.. 56k bağlantımla bu işin pek te doğru olmadığı kararına varmıştım.


    quote:


    ARKADAŞLAR BEİN BİR SORUNUM VAR YAPTIĞIM SİTEYLE ALAKALI SİTEYİ TEST EDİYORUM ÇALIŞIYOR HOSTİNGE VERİYORUM AŞŞAĞIDA YAZAN SORUN OLUYOR YAPTIĞIM ÇALIŞMA DOSYASININ ÖRNEK LİNKİNİ VERİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMhttps://****.com/files/1... bu yayına hazır sitemi yayınlamaya kalktım sitenin içindeki menü barın yerine yukardan aşşağı isimler yazan liste geliyor index basınca site açılıyor bu sorun neden acaba yayından kaldırdım sitenin dosya linki indirebilirsiniz hata nerede tes edince düzgün çalışıyor sunucuya hostinge yollayınca düzgün çalışmıyor isim listesi çıkıyor acil yardım lütfen file ziladan yüklüyorum


    Carlos hocam ne demek istediginizi tam olarak anlayamadım..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.