Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
100.830
Cevap
617
Favori
4.056.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50225023502450255026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vector x-31

    Evil Dead Rise 2023 ( 10 / 7.5 ) Son 10 yılda izlediğim en iyi Korku Gerilim Filmi diyebilirim...



    Tavsiyenize istinaden izledim
    max 10/5 diyorum.
    Bence cok sacmalamislar. Cocuklar haddinden fazla cesaretli. Hele o kucuk kizin sahneleri yok mu 🤦🏾‍♂️. Kiz hepimizden az gerildi, bizim kadar bile korkmadi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    May December (2023) ⭐ 6.9 | Comedy, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt13651794/

    Geçmişinde, 13 yaşındaki erkek çocuğuyla birlikte olup evlenmiş bir Hollywood ünlüsünün hayatı filme alınacaktır. Kadını canlandıracak olan oyuncu hem kadının ailesiyle hem de çevresiyle ilgili gözlemde bulunarak bir anlamda metot oyunculuğuna kendini hazırlar. Buna hazırlanırken de roller iç içe geçeceği için artık benlik algısı karışır ve persona ortaya çıkar.


    Okunması aşırı kolay, farklı hiçbir şey anlatmayan risksiz bir iş. Bunun yanında kötü işlenmemesi ve iyi oyunculukları filmi vasat seviyesinde tutmayı başarıyor. Karakterler arası gerilimin tonu iyi ve merak uyandırıcı. Şans verilmeye değer, tabii ki beklentilerin düşük tutulması şartıyla. 6/10





  • Yokmu aksiyon gerilim filmi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://m.imdb.com/title/tt17024450/?ref_=ext_shr_lnk

    Film adı: Adalet 3

    Beğenmedim beğenmedim. Yav arkadaş ya aksiyon dozu fazla olucak ya da dram dozu fazla olucak. Bu filmi yapanlar iki derede bir arada kalmışlar anlamadım gitti yani.

    Kesinlikle beğenmedim. Çok klişe bir konusu var o da cabası.

    10/4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Get Back -- 20 Şubat 2024; 16:21:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Zaferin Rengi (2024) 8/10

    "Şanlı tarihimiz var, bunu anlatan filmlerimiz yok." diyorlar ya; Zaferin Rengi bu konuda çok güzel bir iş olmuş. Tam olarak dönem filmi. Dönemin şartları, kostümleri, makyajları hatta saç stilleri bile çok özenilmiş. Fenerbahçe'nin Milli Mücadele'deki katkısını gerçeklere dayanarak, “film olması dolayısıyla” güzel bir kurgu ve hikaye ekleyerek anlatmışlar. Özellikle ilk yarısını tüylerim diken diken izledim. Bazı açılarda hiç benzemeyip, bazı açılarda aynısı gibi gözüken Yiğit Özşener’e Atatürk rolü çok yakışmış. Farklı etnik köken ve dinlere mensup Türk milletinin birlikteliği şahane aktarılmış. Nejat Baba’ya da saygılar. Herkesin dönemin imajına girdiği filmde sadece kafaya fes geçirerek şovunu yapmış. Çok sevdiğimden mi bilmiyorum, her sahnesinde yüzünde bu filmde oynamanın gururunu hissettim. Timuçin Esen’i de görmek mutlu etti. Fenerbahçeli olduğu yüzünden akan İlker Aksum’u da bir rolde görmek isterdim. Kızılcık Şerbeti’ndeki elemanı bile Fatiha okusun diye kadroya almışlar. Yılmaz Bayraktar bildiğim bir oyuncu değildi. Filmde Kubilay Aka'dan sonra en çok Yılmaz Bayraktar'ın sahnesi var sanırım. Bazı sahnelerde abartılı bulsam da; çok iyi oynamış. Kubilay Aka'ya da bu filmdeki rolünü yaşaması dolayısıyla tam puan verdim.


    Alın size tarihimizden bir olayın beyaz perdeye aktarımı. Tertemiz iş. Sırf Fenerbahçe içinde var diye, Fenerbahçe'yi sevmedikleri için IMDB'de 1 puan veren ahlaksızlar var. Oysa neredeyse tüm maç sahnelerinde tribünde Ali Sami Yen var. Film bittiğinde de saygı gösteriliyor. Şu şahane film yüzünden bile bu kadar ayrışmayı aklım almıyor.





  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim bu filmle geçmişim bir garip. Dayımın DVD'leri arasında vardı takıp izliyordum. Fakat bir nokta vardı, böyle filmin ortalarına gelmeden, hep orada takılır kalırdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wonka

    izlemeyin, izlettirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt

    O konuda eksik kalmış yapım evet fakat Genel anlamda Adrenalin hiç düşmüyor filmde birde o yönden izlemek lazım ))

  • Napolyon ( 2023 ) 10 / 8 Usta Yönetmen Ridley Scott yine güzel bir işe İmzasını atmış...



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    Bonnie and Clyde (1967) ⭐ 7.7 | Action, Biography, Crime
    https://www.imdb.com/title/tt0061418/

    Ekonomik buhran zamanı bankaları soyan bir çetenin gerçek öyküsü. Fransız yeni dalga esintileri var. 1967'de çekilmiş bir Hollywood filminden ziyade bağımsız bir dil kullanılıyor. Birkaç teknik sıkıntı ve oyunculuk problemi hariç sürükleyici ve bundan sonra gelecek filmler adına çığır açıcı bir yapım. Bonnie ve Clyde çiftinin GTA VI için de ilham kaynağı olduğunu söylemek lazım. 7/10

  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    Speak No Evil (2013) ⭐ 3.3 | Horror
    https://m.imdb.com/title/tt2503358/

    Abicim bu ne saçma, ne ucuz bir yapımdır. Hiç yorum yazmak bile içimden gelmedi. O derece. Puanım 2/10.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    The Zone of Interest (2023) ⭐ 7.7 | Drama, History, War
    https://www.imdb.com/title/tt7160372/

    Sinema işte bundan dolayı enfes bir sanat. Bir adım ötelerinde, Auschwitz kamplarında insanlar yanarak can verirken hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam eden nazileri işliyor. SS komutanı ve karısının merkezde olduğu film; yeşillikler, çiçekler ve müthiş konforlu bir cennet portresi sunuyor. Yahudilerden aldıkları değerli eşyalar, bahçelerinden evlerine giren leziz yemekler eşliğinde hayatlarına devam ediyorlar. Filmin posterinde de bu evin belli kontürlerle sınırlandırıldığını ve geriye kalan her şeyin siyah olduğunu görüyoruz. Bu soyutluk, filmdeki nazilerin kendi ben merkezleri dışında nasıl umarsız bir hayat yaşadıklarını da gösteriyor. Kamptan gelen çığlıklar ve silah sesleri filmde adeta çok az kullanılan sesler kadar nadir ve korkutucu. Bedenleri yakılan masum insanlardan çıkan alevlerin kızılı ise bu ailenin evine bir cehennem yansıması olarak düşüyor. Filmin sonunda dördüncü duvarın yıkılması da beni çok etkiledi. Sabit kameraların, geniş planların eşliğinde sahte cennet görüntülü yıkıcı bir cehennemin eşsiz anlatımı. Övgüleri sonuna kadar hak ediyor. 8/10





  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızimdb
    Top Gun: Maverick (2022) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt1745960/

    Daha önce izlemiştim; hatırlamak için yeniden izledim. Gene çok sürükleyiciydi. Başından sonuna kadar zevkle soluksuz izletiyor. Son yıllarda izlediğim en dengeli modern aksiyon yapımlarından birisi diyebilirim. Filmin her bir sahnesinin sizi filmde tutan bir ağırlığı var. Karakterler, gelişimleri, aksiyon, gerilim, mizah, alt metin, ruh her şey yerli yerinde, sizi içine çeken bir harmoni halinde. İlk filmini izlemediğim halde bana Hollywood'un altın çağını hatırlattığı ve ilk film hakkında yeterli bilgiler sunduğu için nostaljik hissetmeyi başardım. Tabii bunda filmde seçilen müziklerin, gün batımı veya doğuşu temalarının, mekanların rolü büyük. Filmin barı bile çok güzeldi yahu. Çağdaş sosyo politik mesajların da hiçbirisi yok. Gene çağdaş filmleri istila etmiş "sex sells" mantığıyla çekilmiş pornografi ve f*ck buddy takılıyorlar havası veren sığ bir ilişki yok, onun yerine eli yüzü düzgün, relate edebileceğiniz, olgun bir romantizm var. Karakterlerin hepsi - büyükten küçüğe - kişiliklerinin özgünlüğüyle öne çıkıyor. Yeşil perdeden ziyade daha çok gerçekten - hem de agresif - uçan uçaklar seyrediyorsunuz. Sanki filmi tekrar izleyince daha çok beğendim. Hani her şeyin bayalaştığı ve yapmacıklaştığı şu devirde gerçekten hem taptaze sıcacık bir yemek gibi hem de geçmişe, her şeyin büyük (glorious) olduğu bir devre dönüş gibi. Şahane. Dünya varmış yahu. Puanım 9/10.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tek derdi en iyi skoru yapıp her şeyin en iyisi olmak olan, düpedüz bir narcissistic assh*le lanse edilen bir karaktere (Hangman) bile kendisine sempati duyabileceğiniz ufak sub-plot yedirebilen, sonunda o karakteri bile tatmin edebilen ve hamurundaki saklı iyi yönünü bize gösterip onu bile geliştirebilen/parlatabilen ve sizi de bu şekilde tatmin edebilen bir film.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    The Beekeeper (2024) ⭐ 6.4 | Action, Thriller
    https://m.imdb.com/title/tt15314262/

    Sinema bölümünde bu film için özel bir başlık açılmış olsa da buraya da yazayım dedim. Statham kendisinden bekleneni yine fazlasıyla veriyor. Aksiyon, dram, intikam ve bazı SJW unsurlarının tamamı filmde üst düzeyde yer alıyor. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Aslında mesajı ikinci kez yazıyorum, ilk yazdığım mesaj az önce sanırım sansürlü bir kelime nedeniyle yayınlanmadı. 🤣


    Puanım 7/10. Güzel film. ❤️


    Spoiler içerisinde düşüncelerim:

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Mağdur ve annesinin intiharı ile sarsılan Verona Hanım meslek aşkı ile yanıp tutuşarak, annesinin intikamını almaya çalışan Adam Clay (Statham)'i haklamaya çalışıyor mal bir şekilde. Adam tek başına adalet dersi veriyor (Equalizer filmindeki Denzel abi gibi) ve kanunun yetersiz kaldığı noktada kendi hayatını tehlikeye atıyor ama Verona'da tersine ona zorluk çıkarıyor. Filmin sonunda gerekeni yapıyor neyse ki. Sinirlendim lan. Bir de yaşlı CEO Wallace'ı da öldürmesi veya cezalandırması gerekirdi Clay'in. Onu es geçti. Derek denen iblis çocuğun anası başkan Danforth'u da salıp kanuna emanet ediyor, o kısım da biraz tartışmalı geldi bana göre. Ayrıca son bölümde göçmen Alman kılıklı protez bacaklı biyonik koruma suratına kurşun yedikten sonra nasıl devam etti çatışmaya? Genel olarak FBI ve SWAT ekibinin tek bir kişi karşında aciz kalarak betimlenmesi de ayrı bir husus. Statham söz konusu olunca çok da saçma değil gerçi. 🤣



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2024; 3:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Past Lives


    ya birader alın şu nuri bilge ceylan'ın elinden kameralarını, tüm gücümüzü şu tarz film yapmaya harcayalım 3 saatlik boş filmlerden bize oscar'da bir şey geleceği yok, abudik konu 0 diyalog kalitesiyle adamlar popüler film çıkarıyor.


    in-yun yerine de alın yazısını yedir miss gibi olay


    6/10

  • Elric. kullanıcısına yanıt

    Past Lives iyi film ama yılın en abartılmış filmlerinden. Bu kadar gürültünün sebebi ise Kore için Amerikan green card'ı bir kurtuluştur mottosunun verilmesi. Hikayenin arka tarafında bağıra bağıra dönen şey bu maalesef. Yoksa ne anlatı ne de hikaye anlamında bir esprisi yok.

  • Atatürk 1881-1919

    ♥️🇹🇷

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.imdb.com/title/tt3480822/?ref_=ext_shr_lnk

    Black widow/karadul

    Tipik bir marvel filmi gayet güzel akıcı aksiyonu olan güzel bir film öneriyorum.

    7/10

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınızımdb
    The Equalizer (2014) ⭐ 7.2 | Action, Crime, Thriller
    https://m.imdb.com/title/tt0455944/

    Bu seriyi tersten (karışık) sırayla izlemeye başlamıştım. Önce serinin üçüncü filmini ve şimdi de ilk filmi izleme fırsatı buldum. İkinci filmi izleme imkanı bulamadım henüz. Üçüncü filmden daha iyi buldum desem yeridir. Üçüncü filmde İtalyan, ilk filmde Rus mafyası söz konusu. Denzel abi muazzam bir figür. Saygıyla anıyorum reyizi. Puanım 7/10.

    Lakin:

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Filmin sonunda dostu/mesai arkadaşı ve bacağından vurulan şişman çocuğu sigorta odasında bırakıp arkasını dönüp gitti Denzel abim. Senaryoda bir sıkıntı oldu galiba, yoksa böyle yapmazdı reyiz. Öyle değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Bu serinin karakteri adeta makine gibi. Gerçek olamayacak kadar iyi.


    Ama bir yandan bu seriyi bu kadar tatmin edici kılan da bu. Bir sürü kriminal şerefsizin ortasında duran bir ölüm meleğinin, insan terminatörün kademe kademe ilerleyerek, en etkin ve verimli darbeleri en uygun anlarda indirerek - motto zamanlama - onları avlaması, tüm bunları kriminallerin zarar verdiği masumların adına yapması, bu süreçte karakterin hem vicdani iç hesaplaşmalarına hem de koruduğu masumları doğru yola yöneltecek biçimde onlarla giriştiği hesaplaşmalarına yer verilmesi seriye özgün havasını ve adını veriyor. Denzel de karakterin altından iyi kalkıyor.


    It is literally a Monk Punisher but on steroids.


    İkinci filmi de fena değildir. İlkini beğendiyseniz kaçırmayın derim.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 50225023502450255026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.