Şimdi Ara

en sorunsuz ve piyasada en çok tututalan araba (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
105.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahsi fikrim, (Otomobillerle sadece kullanıcı olarak ilgiliyim. 98 den bu yana 1993 model Doğan SLX, 1997 model Renault 9 RNA, 1997 model Laguna 1.6, 2002 Model Corolla 1.6 Terra ve 2007 Corolla d-4d kullandım)

    Corolla en sorunsuz araç. Ama asla en konforlu, en kullanışlı veya en ucuz değil. Laguna daha konforluydu, Doğan-Renault 9 bana göre daha ekonomikti, Laguna daha kullanışlıydı, 2002 Corolla daha hızlıydı, 2007 Corolla sıfır olarak alınabilecek en iyi araçtı.

    Yolda bırakmaz, öyle saç baş yolduracak kadar sorun çıkarmaz araç diye hangisi diye sorarsan yukarıda saydıklarımdan sadece Corollayı önerebilirim. Ama tabi illa gidip alınacak araç mı değil mi desen onu değerlendirmek için farklı farklı kriterleri de göz önünde tutmalısın. (İkinci el değeri, servis yoğunluğu-kalitesi, yakıt tüketim değerleri, yedek parça fiyatları, kullanım değerleri, büyüklük, konfor v.s v.s falan filan gibi...)




  • nissan nasıldır dayanıklılık açısından?note sınıfında en çok satan model olmuş.Bunca insan nissan tercih ettiğine göre vardır bir bildikleri ama yinede merak ediyorum:
    nissan nasıldır???
  • yeni opel astra ( sorunsuz )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GKN 35

    yeni opel astra ( sorunsuz )








    sorunlu




  • Sn Sungur13
    2004 nissan almeram var,o almıştım.şu anda 72.000 kmde.
    Sorunsuz,bakımdan bakıma servise gitmiştir.yaklaşık 2 sene önce Autronic marka LPG kiti taktırdım. Hiçbir sorun çıkartmadı. Nissanlar genelde sorunsuz,servis olarak da çok iyiler. Note'yi sorarsanız,aile arabası,dieselinin takıt değerleri iyi,bir çok arabada opsiyonel olarak verilen aksesuarlar ise Note'de standart. Müzik sistemleri genel olarak muadillerinden daha iyi,bu raba sizi üzmez...
  • 1994 kasa mazda 626


    tescilli dünya rekoru var dayanıklılıkta


  • ığdır da r 19 europa idi en çok tutulan araçlardan birisi.ama benım memleketimde tutlmuyor.bakıyorsunuz iç anadoluda farklı bir marka doğu anadoluda farklı ,akdenizde farklı bir araba tutuluyor..ben anlamadım ..
    bende toyota 96 gli var ve çok memnunum
  • araba vardır köye gelir derler araba vardır uzun yola gelir derler bunların hepsinin ortak olanı toyota her türlü yaşam bölgesine yola zorluğa gelir piyasada da benim çevremin en çok aldığı ve tavsiye ettiği araba toyota dır arıza konusunda da inatçıdır kolay kolay arıza yapmaz TABİ SON TERCİH ARABAYI ALACAK OLANIN
  • toyota sıfır hata prensibi ile üretilen bir araçtır. ancak elbetteki hayat bu 10 kullanıcıdan birinde bazı sorunlar çıkabilir.

    onun dışında honda hatası az olan bir markadır. en önemli özelliği otomatik vites olayını yalayıp yutmuş olması ve otomatik vitesdede en az hata çıkaran bir marka olası .. hondanın hatası az ve taş gibidir ancak parçası biras pahalıdır.


    yani yeterli parası olan hondaya. olmayan toyotaya binebilir. idareten bir araba almak isteyende hyundai kullanabilir. hyundai de sorun pek çıkarmas ancak karoseri olarak çok zayıf bir malzemeden yapılmıştır.

    huymdai motor garanti süresini 7 yıla.. mitshubishide garanti süresini 1 milyon km ye çıkarmaya hazırlanıyordu son 2 ay içinde şirket ceo larının yaptığı açıklamada.



    karoseri sağlamlığı ve donanım bakımından ::alman arabaları.
    motor ömrü ve hata oranı bakımından :: japon arabaları
    deli gibi ebnzin yakıyım dakka başı arıza çıkarsın piyasada parça arıyım dersen:: american otoları




  • BİRİLERİ DEMİŞ MERCEDES
    226 KM ORTALAMA HIZ YAPMIŞ FALAN FİLAN
    KAÇ PARAYMIŞ O ARABA BİR DE ONU YAZSAN DA ARKADAŞLAR AYDINLANSA
    ONA VERİLEN PARA İLE BUGÜN 3-4 TANE TOYOTA ALINIR

    EN MAKUL FİYATA ALINACA EN SAĞLAM SORUNSUZ ARABA TOYOTADIR
    DÜNYANINDA BİR NUMARASIDIR BU KONUDA KİM NE DERSE DESİN
  • Bence en sorunsuz araba Hyundai kullandım biliyorum. hatta bi gazetede okumuştum ilk üçteydi ilk ikinin adını sanını duymadım acayip markalar.
    Birde mercedes filan diyenler var 90 100 bin verdikten sonra şahinide sorunsuz yaparlar.
  • Ben pek anlamam arabadan ama çok iyi anlayan bir tanıdığın bana tavsiyesi Subaru olmuştu. 2. el, yedek parça, yakıt gibi konuları gözönünde bulundurunca 94 model Corolla aldım. Gayet memnunum. Kayınbiraderin yaptığı kazadan da Mitsubishilerin çok sağlam olduğunu biliyorum. Daha da başka birşey bilmiyorum...
  • Tempraclub sen temprayi saglamdir diye mi savunuyorsun yanlis mi anladim?
    bir sene kullandim ocagima incir agaci dikti sattim kurtuldum.
    allah dusmanima vermesin.
  • Toyoto açık ara önde anlaşılan..




    Birde sorun yaratmanın ötesinde bi kaza durumunda falan (Allah esirgesin) fahiş fiyatlar çekmeyen markaları konuşabilseydik keşke.
  • ISUZU NPR neden mi?

    85 model sıfır aldık ticari idi 10 yıl kadar kullanıp plakayı defteri bırakarak aracı kızağa çektik. yaptığımız tek şey takoza almak oldu. ne yağ değişimi ne de başka bir bakım yapıldı. 5 sene kadar marşa basılmadı. 5 senenin ardından üzerindeki orijinal aküsünü yağ ve mazot filtrelerini değiştirip marşa bastık. hiçbir sorun yok. çok az kullanıp tekrar yağ ve filtreleri değiştirdik halen de yollarda. maşallahı var çok memnununz. bmc pikap dönemediği yerden rahat dönebilirsiniz bu özelliğini de seviyorum ki direksiyonu hidrolik de değil.

    mitsubishi için fazla şey söyleyemem 2 aydır kullanıyorum ama sıfır araç alacak olsam yine mitsu alırım gözü kapalı.
  • Buyrun en sorunsuz araçlar. Anket var, ezbere konuşmaya gerek yok.
    http://www.whatcar.com/NonCar/1057740480.jpg
    Tablo son 3 yıldır aşağı yukarı aynı. Lexus ve Toyota Prius Türkiye'de olmadığına göre en sorunsuz araçlar;
    Honda Jazz ve Skoda Octavia.
    Skoda'nın ikinci eli çok başarılı değil. Belli bir alıcı kitlesi olan Jazz anında satılıyor.
  • bendede skoda octavia var araba ne kadar saglam tahmin edemessiniz o kadar celik kalınlıgı varki cok süper birşey bu her türlü yasama uygunluga gelince ben ögretmenin bir tane bag var ben arabayla hem sehir ısı hem sehir içi hem köy yolu hem bag bahce sürekli gezerim 2.elde biraz sorunlu ama suanki arabaları cok güzel ben mesela bunu satmayı düşünmüyorum ama satarsam yine skoda diyorum
  • corolla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omercalikir

    merhaba
    ben ankara da daıhatsu servisi işletiyorum ve memnun değilim biraz daha imkanım olsa toyota,mazda veya mitsubishi servisi olmak isterim çünki biz bu araçlara motor yağı,hava filitresi,yağ filitresi,buji ve her 50.000 km de önfren balatasının haricinde hiç bir şey satamıyoruz. oysa çevremizdeki diğer markaların servislerine bakıyoruzne kadar çok çeşitli malzemeler tüketiyorlar özellikle ucuz olan yerli markalar, onların servisliklerine güç yetmez işçilik ücretleri bile bir ömre bedel.
    görüşmek üzere hoşçakalın.

    dostum süpersn ya
  • nissan.3000 km oldu dahaa tık demedi nazar değmesin herkese kendi arabasıyla sorunsuz kmler satarken kolaylıklar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.