Şimdi Ara

Enteresan fan sesi ve fan sesi değişimi hakkında.. (T1) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benimde Lg A515'im var. Bu sorun ne yazık ki bende de var. Yazarken de devam ediyor şu an. Normal kullanımda, fan bir hızlanıyor, bir yavaşlıyor. Vuuuuuuuuu yapıyor, duruyor, sonra tekrar Vuuuuuuuu diye devam ediyor. Sadece o sese odaklanırsam kafayı yedirecek seviyeye geitriyor. Özellikle gece, sessiz ortamlarda felaket rahatsızlık veriyor. Fakat, Oyun oynarken böyle bir durum yok, normal çalışıyor. Ayrıca, Bios güncelleyince geçiyor falan hikaye. Hiçbir etkisi olmadı. Servise vereceğim ama servis'in nasıl olduğunu bilmiyorum. Fan'ı yüzünden, başka birşeyini bozarlar diye korkuyorum. Çünkü Fan dışında bilgisayarımdan çok memnunum. Birde Bu LG'nin İstanbul'daki servisi nerede acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nbayram61

    Arkadaşlar merhaba, bnde lg A520 XAC5RT kullanıcısıyım ve bende aynı fan sorununu yaşadım. Mevzu bahis olan fan sorunu kullanıcıdan kaynaklanan bir sorun değil lg Bios ayarlarından kaynaklanan bir durum LG yayınladığı son Bios güncelleştirmesiyle fan sorununu halletti sizinle bu güncelleştirmeyi paylaşayım:

    http://www.lg.com/tr/support-product/lg-A520-K.AC5RT adresinden yazılım güncelleştirmeye gelin ve U262.zip adlı güncelleştirme dosyasını indirin rar şifresi lg dir. daha sonra bunun içindeki proğramı calıştırın sorun hallolacaktır umarım bi faydasını görürsünüz. kolay gelsin.

    sınır bozucu ses sayende gıttı teşekkur ederım :D




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.