Şimdi Ara

Epox 8RGA+ Sesler çok kötü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler epox 8rga+ bir türlü sesleri net alamıyorum. Driverları denedim olmadı hatta netten nvidia nforce 2.41 sanırım driverı indirdim oda olmadı. Fakat normalde Aygıt Yöneticisinden <font color='red'>NVIDIA(R) nForce(TM) MCP Audio Processing Unit (Dolby(R) Digital)</font id='red'> driverı kaldırdımmı sorun gidiyor winamp da takılmalar hızlı ilerleme gibi sorunlar olmuyor bilgisayar ilk açılışta yine bu driverı kendi otomatik kuruyor bu sorunu nasıl giderebilirim.Forumdan bir arkadaş bana xp yüklememi önerdi , olmazsa bugün onun tavsiyesini denerim :-/



  • Nobody arkadaşım 2,41 sürücüleri sorunlu sürücülerdir nvidia nın sitesinden 2,03 sürücülerini indir bir daha dene bir de yeni bir sistem kur ondan sonra 2,03 sürücülerini kurarsan daha iyi olur
  • Ben de 8RGA+ kullanıyorum. Önceleri Win me kullanıyordum herhangi bir sorun olmadı. Sonra XP Pro kullandım gene sorun yok. Yalnız 2.41 sürücüleri sorunlu Nvidia nın. RAM sorunu olabilir mi diyorum. Çünkü bu kart çok RAM seçiyor. Şu anda Spectek 333 kullanıyorum gayet iyi. Ha bu arada XP yükleyeceksen muhakkak SP1 ekle. Yoksa çok uğraşırsın çoook.

    Yine de sorunun çözülmezde bence hoparlör kablolarını fişlerini ve ses sistemini kontrol et o da olmazsa ses arabiriminde sorun var demektir.
  • Ram'de sorun olduğunu zannetmiyorum tek ram Kingston 256mb DDR 400
    gayet iyi. Dediğiniz driverın linkini verebilirmisiniz ?
  • Sanırım ılk kullandıgın ısletım sıstemı wın98 dı. Benım de bılmedıım bır neden den dolayı o versıyonda suruculer stabıl deıl. wın2000pro yada XPpro kurarsan buyuk olasılıkla sorun duzelıcektır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.