Şimdi Ara

Erteleme Sonrası Bedelli ve Yurtdışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Üniversite mezuniyeti nedeniyle olan 2 yıllık ertelemem 2022 Temmuz ayında bitiyor. Sorum, erteleme tarihinden sonra yoklama için ne kadar süremiz var? Erteleme bitmesiyle aynı dönemde de yurtdışında çalışmak üzere gitmek için vize görüşmem var fakat eğer o konuda sorun yaşarsam ve ülkede kalırsam bedelli yapmayı düşünüyorum.

    Burada aklıma takılan konu şu, ertelemenin sona erdiği tarihten sonra yoklama yaptırma sürem 31 Aralık'a kadar sürecek mi yoksa daha öncesinde yoklama kaçağı durumuna düşme ihtimali var mı? Bunun için erteleme tarihinden önce bedelliye başvurup, sonra yurtdışı ihtimaline göre konsolosluktan tekrar erteleme başvurusu yapmam mı gerekiyor yoksa yoklama için bir süre daha kadar beklemem bir risk yaratır mı? Çünkü vize konusunda herhangi bir sıkıntı yaşarsam ve erteleme tarihi de geçerse yoklama kaçağına düşüp bedelli hakkımı da kaybetmek istemiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/2022-yili-yoklama-duyurusu-22122021

    Yıl sonuna kadar (31 aralık) yoklama yaptırmak için süreniz olacak. 1 ocak itibarıyla yoklama yaptırmadıysanız veya tecilli değilseniz yoklama kaçağına düşersiniz. Ona göre kendinizi ayarlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 20 Mayıs 2022; 2:20:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.