Şimdi Ara

Eşcinsellik Hakkında (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
4
Favori
28.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

    Etrafın delikanlılarla kaynaması olayıyla 5 yaşındaki çocuğun kiminle sevişeceğini belirlemesi arasında bir alaka yok. Hatta etrafta hiç kız olmazsa sadece erkeklerle takılırsan erkeklere dürtülerin kayabilir. Çünkü dürtülerimiz bizim etrafımızdaki, sevdiğimiz canlılara kayar. Bir yere kayamazsa psikolojik olarak hastalanırsın zaten. Yani sen çölde devenle yaşayan bir insan olsan maalesef o deve bir zaman sonra sana çekici gelmeye başlar.

    Ayrıca hangi genden bahsediyorsun biraz açar mısın?

    Historia Calamitatum: Senin benim için şu anda babanın daha baskın olmasıyla alakası mantıksız gelebilir ama 5 yaşındaki çocuk dünyayı düzgün göremez ki. Olayları senin benim anladığım gibi anlayamaz. Onun anladığı da " Ben babamdan korkuyorum, onunla sevişemem ben kadınlarla sevişeceğim" oluyor. Arkadaşın gibi çocuğun kimliği şekillendikten sonra eğer eşcinselse kadınlardan zevk alamaz.

    Zaten bu sözleri sadece ben söylemiyorum hangi psikiyatra gidip sorsan sana genetik bir şey değil psikolojik bir şey olduğunu söyleyecektir. Hangisine inanacağın sana kalmış.




    300 Spartalıları övüp dururlar hani erkekler diye Onlarda Çocuk 5 yaşından sonra Orduya katılır Ev ile ilişkisi kalmaz Spartalılarda erkekler arası ilişkler çok fazladır Valla ben Strobon un yalancısıyım
  • 10 puanlık uzman sorusu; Peki prostat nedeni ile doğuştan fizyolojik olarak eşcinselliğe hazır biz erkeklerin, bu organı, karşı cinsin sevişme sırasında uyarmasına izin vermesi de eşcinsellik sayılır mı? Bilindiği üzere çoğu erkek ne kadar kabul etmesede, erkekler bu şekilde cinsel olarak zevk alabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

    10 puanlık uzman sorusu; Peki prostat nedeni ile doğuştan fizyolojik olarak eşcinselliğe hazır biz erkeklerin, bu organı, karşı cinsin sevişme sırasında uyarmasına izin vermesi de eşcinsellik sayılır mı? Bilindiği üzere çoğu erkek ne kadar kabul etmesede, erkekler bu şekilde cinsel olarak zevk alabilirler.

    Eşekle de zevk alan var, ne yapacağız şimdi? Genetik olarak her erkek eşeklere de eğimlidir deyip çıkalım işin içinden.

    Konu zevk almak değil. Hastalıklı düşünceleri bastırabildiğimiz ölçütte insanızdır. Aksi halde çocuklara eğilimli olan pedofilleri, hayvanlara eğilimli olan sapkın ruhlu insanları da, ''hasta olmayan'' olarak değerlendirmek zorundayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: castorpollux


    quote:

    Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

    10 puanlık uzman sorusu; Peki prostat nedeni ile doğuştan fizyolojik olarak eşcinselliğe hazır biz erkeklerin, bu organı, karşı cinsin sevişme sırasında uyarmasına izin vermesi de eşcinsellik sayılır mı? Bilindiği üzere çoğu erkek ne kadar kabul etmesede, erkekler bu şekilde cinsel olarak zevk alabilirler.

    Eşekle de zevk alan var, ne yapacağız şimdi? Genetik olarak her erkek eşeklere de eğimlidir deyip çıkalım işin içinden.

    Konu zevk almak değil. Hastalıklı düşünceleri bastırabildiğimiz ölçütte insanızdır. Aksi halde çocuklara eğilimli olan pedofilleri, hayvanlara eğilimli olan sapkın ruhlu insanları da, ''hasta olmayan'' olarak değerlendirmek zorundayız.


    Benzetme olmamış, ben fizyolojik bir özellikten bahsediyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: castorpollux

    Aksi halde çocuklara eğilimli olan pedofilleri, hayvanlara eğilimli olan sapkın ruhlu insanları da, ''hasta olmayan'' olarak değerlendirmek zorundayız.



    Cocuklara egilimi olan bir insan ile, escinsel bir insani nasil karsilastiriyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Swamplord

    Neden bu kadar çok insan eşcinselliği savunuyor anlamadım.

    hepimiz eşcinseliz
    tövbeeee
  • Eşcinsellere şiddet kampanyası düzenlediğimiz düşünülmesin. Onlar bizim arkadaşımız yada dostumuz olabilir. Hiçbir zaman dostlarımıza sırt çevirip, onların bu durumu ile dalga geçme yada küçümser bir tavrı benimseme hakkını kendimizde bulamayız. Eşcinsel olduğu için değil onalara şiddet uygulamak, sözlü tacizde bile bulunmak büyük bir terbiyesizliktir.
    Hiç kimseyi rencide etme hakkını kendimde görmediğim gibi, şimdi de bu hakkı kendimde görmüyorum.
    İstemeden bazı arkadaşlarımızı rencide edecek bir davranış içinde bulunduysam, bunun için özür diliyorum.
  • eşcinselliğin tıp dalından çıkarıldığından artık hastalık olarak kabul edilmediğinden hiç bir şekilde tedavi edilemediğinden edildiğini iddaa edenlerin kısa sürede sahtekar olduklarının ortaya çıktığından gerçekten haberin yokmu yoksa sadece işine gelenemi inanıyorsun ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tirvana461

    eşcinselliğin tıp dalından çıkarıldığından artık hastalık olarak kabul edilmediğinden hiç bir şekilde tedavi edilemediğinden edildiğini iddaa edenlerin kısa sürede sahtekar olduklarının ortaya çıktığından gerçekten haberin yokmu yoksa sadece işine gelenemi inanıyorsun ..


    Ölmüş bir konuyu diriltin aferin.
  • Bu bir hastalık apartmanda ki bir kadının çocuğundan biliyorum ellerinden hiç bir şey gelmiyorum gerçi çocuk daha 3-4 yaşında ama doktor açık açık söylemiş hormonlarla alakalı bir şey galiba annenin hormonları daha baskın oluyor.
  • şimdi anladığım kadarı ile eşcinsellik doğal bişey öylemi?

    yani bu travesti ablalar öyle hormonları istediği için tro oluyor öylemi?

    iyi, öğrenmiş oldum..

  • Eşcinselliğin hastalık olduğuna dair çalışmalar var.Hatırladığım kadarıyla fetüs anne karnında hormonları almaya başlıyormuş.Testosteron hormonu bir şekilde beyne az ulaşırsa ya da ulaşmazsa eşcinsellik olabiliyormuş(erkeklerde sanırım,çünkü belgeselde tek yumurta ikizi olan iki erkek kardeşi gösteriyordu).Yani eşcinselliği doğal karşılamak veya bir seçim olarak nitelendirmek bana göre yanlış.Bilim daha kesin bir şey söylemedi.Doğanın belli kuralları vardır.Bu kuralların değişmesi demek anormallik demektir.Anormalliğin adına ne derseniz deyin ister hastalık ister sorun ama kimse bana eşcinselliğin normal olduğunu savunamaz.Bilimin bu konuda benim düşüncemi destekler sonuçlara ulaşacağına inanıyorum.

    Ayrıca homofobik değilim.Tam aksine bir hastaya nasıl davranılması gerekiyorsa bu kişilere de o derece nazik yaklaşırım.Dışlamak söz konusu bile olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 15 Eylül 2011; 12:17:42 >
  • @uohk061_TS in işaret ettiği gibi beyin cinsiyetiyle ilgili bir durum. Büyük ölçüde fetüs aşamasında belirleniyor. Eşcinselliği hala tercih veya sapkınlık sanan varsa öğrensin.

    Bu arada BBC.co.uk nin beyin cinsiyetiyle ilgili bir testi var, buradan bir fikir edinebilirsiniz: http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sex/add_user.shtml
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pentacle*


    quote:

    Orijinalden alıntı: uohk061_TS

    Eşcinselliğin hastalık olduğuna dair çalışmalar var.Hatırladığım kadarıyla fetüs anne karnında hormonları almaya başlıyormuş.Testosteron hormonu bir şekilde beyne az ulaşırsa ya da ulaşmazsa eşcinsellik olabiliyormuş(erkeklerde sanırım,çünkü belgeselde tek yumurta ikizi olan iki erkek kardeşi gösteriyordu).Yani eşcinselliği doğal karşılamak veya bir seçim olarak nitelendirmek bana göre yanlış.Bilim daha kesin bir şey söylemedi.Doğanın belli kuralları vardır.Bu kuralların değişmesi demek anormallik demektir.Anormalliğin adına ne derseniz deyin ister hastalık ister sorun ama kimse bana eşcinselliğin normal olduğunu savunamaz.Bilimin bu konuda benim düşüncemi destekler sonuçlara ulaşacağına inanıyorum.

    Ayrıca homofobik değilim.Tam aksine bir hastaya nasıl davranılması gerekiyorsa bu kişilere de o derece nazik yaklaşırım.Dışlamak söz konusu bile olamaz.

    Nerde calisma varmis hastalik oldugu hakkinda ? WHO hastalik statusunden cikardi kac sene de boyle devam etti, edecek.


    Belgeselde izledim ben söylemiyorum bunu.En son araştırmalar bu yöndeymiş.Ayrıca belgeseldeki tek yumurta ikizi kardeşlerle ilgili başka bir şeyler daha vardı.Homolog kromozomlarla ilgiliydi.Belgesele göre şuana kadar lisede bile öğretilen bu kromozomlarla ilgili bilgi yanlış.Tam hatırlayamadığımdan yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 2 tane olması gerekirken 3 tane mi neymiş böyle bir şeydi.Yani bilim her an yenileniyor ve gelişiyor.WHO'nun ne olduğu belli.FDA'nın da aynı şekilde.Bu tarzdaki organizasyonlara hiç bir zaman güvenmem.Çıkar ilişkileri doğrultusunda ahlak dışı şeyler gerçekleştirebiliyorlar.

    "Etti edecek" gibi kesin konuşmalarınızı neye dayanarak söylüyorsunuz?Bu konuda bir araştırmanız mı var?Yoksa bu forumdaki herkes gibi klasik Türk yaklaşımını uygulayarak başkalarının araştırmalarını mutlak gerçek gibi mi savunuyorsunuz?Eğer böyleyse başkalarının araştırmalarını her an takip etmek gerekir ki bunu beceremediğiniz ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 15 Eylül 2011; 19:37:49 >
  • Çoğu şizofren hasta da hasta olduğunu kabul etmez.Belki siz de psikolojik bir rahatsızlık içindesinizdir.Beyninize az testosteron gitmiş olabilir.Veyahut genetik bir bozukluktan dolayı eşcinselliğe yatkın olmuşsunuzdur.Yani bunlar bu günkü tahlillerle gözükmeyebilir.Her şey normalmiş gibi gözükebilir.Ve hepsi anormal durumlardır.Bunda ayıp bir şey yok.Sizin suçunuz da değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emredici

    Çok kısa bir sorum olacak. Günlerdir kafamı kurcalıyor.

    Eşcinsellik eğer kalıtsal bir meseleyse, milyonlarca yıllık süreçte üreme yetisinden ırak olan bu insanlar genetik özelliklerini günümüze kadar nasıl taşımışlar?
    Seçilime uğramaları beklenmez miydi?

    Teşekküler.



    Hemen cevap vereyim, eşcinsellik 1990'larda Dünya Sağlık Örgütü tarafından hastalık statüsünden çıkarılmış yani genetik rahatsızlık ya da hormonel dengesizlik değil, cinsel seçimdir. Hormonlarda dengesizlik olsa dahi bugünkü teknoloji ile cinsel denge sağlanabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NosteruioN


    quote:

    Orijinalden alıntı: emredici

    Çok kısa bir sorum olacak. Günlerdir kafamı kurcalıyor.

    Eşcinsellik eğer kalıtsal bir meseleyse, milyonlarca yıllık süreçte üreme yetisinden ırak olan bu insanlar genetik özelliklerini günümüze kadar nasıl taşımışlar?
    Seçilime uğramaları beklenmez miydi?

    Teşekküler.



    Hemen cevap vereyim, eşcinsellik 1990'larda Dünya Sağlık Örgütü tarafından hastalık statüsünden çıkarılmış yani genetik rahatsızlık ya da hormonel dengesizlik değil, cinsel seçimdir. Hormonlarda dengesizlik olsa dahi bugünkü teknoloji ile cinsel denge sağlanabiliyor.


    Hemen cevap vermeden önce yazılanları okumalısın.
  • eşcinsellik doğru bir şey değildir, insanın doğasına aykırıdır bir kere
    sanırım asıl sebebi hormonal dengesizliktir
    peki eşcinsellik genetik midir?
    ailenizde hormonal dengesizliğe sahip olanlar varsa, onun bu özelliği bir sonraki nesle de geçebilir
    sürekli erkeklerle beraber olan veya tersi olan durumlar ile eşcinsellik ortaya çıkmaz
    eskiden askerlik 4 yılmış,o zaman erkeklerin çoğunun eşcinsel olması gerekir
    ama durum böyle değildir
    istediğiniz kadar deveyle yaşayın, deveseksüel olmazsınız
    her insanda erkeklik hormonu ve kadınlık hormonu vardır, kromozomlarda da ortaklık vardır,
    eşcinselliğin gerçek sebebi hormonal dengesizliktir veya genetik bozukluktur
    bu insanlar hastadır, onlara ona göre yaklaşmak gerekir
    kişi hastalığını kabul etmeyebilir, bu durum bir çok hastalıkta olabilir, kişinin hasta olduğunu reddedmesi onu sağlıklı yapmaz
    olayı sadece psikolojik düşünmeyin, işin aslı psikoljoik değil, hormonlarla ilgilidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    eşcinsellik doğru bir şey değildir, insanın doğasına aykırıdır bir kere
    sanırım asıl sebebi hormonal dengesizliktir
    peki eşcinsellik genetik midir?
    ailenizde hormonal dengesizliğe sahip olanlar varsa, onun bu özelliği bir sonraki nesle de geçebilir
    sürekli erkeklerle beraber olan veya tersi olan durumlar ile eşcinsellik ortaya çıkmaz
    eskiden askerlik 4 yılmış,o zaman erkeklerin çoğunun eşcinsel olması gerekir
    ama durum böyle değildir
    istediğiniz kadar deveyle yaşayın, deveseksüel olmazsınız
    her insanda erkeklik hormonu ve kadınlık hormonu vardır, kromozomlarda da ortaklık vardır,
    eşcinselliğin gerçek sebebi hormonal dengesizliktir veya genetik bozukluktur
    bu insanlar hastadır, onlara ona göre yaklaşmak gerekir
    kişi hastalığını kabul etmeyebilir, bu durum bir çok hastalıkta olabilir, kişinin hasta olduğunu reddedmesi onu sağlıklı yapmaz
    olayı sadece psikolojik düşünmeyin, işin aslı psikoljoik değil, hormonlarla ilgilidir



    Eşcinsellik hastalık değildir,insanın kontrolü dışında ortaya çıkan DOĞAL bir durumdur.En azından bilim böyle diyor... Senin birini hasta olarak sınıflandırman da o kişiyi hasta yapmaz.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fcinsellik#.22Hastal.C4.B1k.22_stat.C3.BCs.C3.BC

    İş hormonlarla ilgili değlidir.Neyle ilgili olduğunu bilim de daha çözememiştir (genetik olduğu düşünülüyor) ancak hormonlarla ilgili olduğu iddiası sadece düz mantıkla hareket eden insanların ortaya attığı bir iddia.Bahsettiğin şey testosteron hormonu, östrojen hormonu olayı sanırım.Birçok eşcinselde bu hormonlar gayet normal seviyededir.Senin dediğin gibi olsaydı eşcinsel erkeklerin hepsinde sakal,bıyık,vücut kılı gibi şeylerin yok denecek kadar az olması gerekirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 16 Eylül 2011; 3:25:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I Love Cookies


    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    eşcinsellik doğru bir şey değildir, insanın doğasına aykırıdır bir kere
    sanırım asıl sebebi hormonal dengesizliktir
    peki eşcinsellik genetik midir?
    ailenizde hormonal dengesizliğe sahip olanlar varsa, onun bu özelliği bir sonraki nesle de geçebilir
    sürekli erkeklerle beraber olan veya tersi olan durumlar ile eşcinsellik ortaya çıkmaz
    eskiden askerlik 4 yılmış,o zaman erkeklerin çoğunun eşcinsel olması gerekir
    ama durum böyle değildir
    istediğiniz kadar deveyle yaşayın, deveseksüel olmazsınız
    her insanda erkeklik hormonu ve kadınlık hormonu vardır, kromozomlarda da ortaklık vardır,
    eşcinselliğin gerçek sebebi hormonal dengesizliktir veya genetik bozukluktur
    bu insanlar hastadır, onlara ona göre yaklaşmak gerekir
    kişi hastalığını kabul etmeyebilir, bu durum bir çok hastalıkta olabilir, kişinin hasta olduğunu reddedmesi onu sağlıklı yapmaz
    olayı sadece psikolojik düşünmeyin, işin aslı psikoljoik değil, hormonlarla ilgilidir



    Eşcinsellik hastalık değildir,insanın kontrolü dışında ortaya çıkan DOĞAL bir durumdur.En azından bilim böyle diyor...

    http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fcinsellik#.22Hastal.C4.B1k.22_stat.C3.BCs.C3.BC


    wikipedi bilim değildir, wikipedi'de yazılanların hiç bir gerçeklik payı yoktur,çünkü isteyen değiştirebilir
    hormonal dengesizlik insanın kontrolünün dışında oluşan bir şeydir
    ama eşcinsellik doğru değildir, hem mantıken hem de anatomik açıdan doğru değildir,
    bu kadar açıkca yanlış olan bir şey, normal bir durum değildir
    adına ister hastalık dersin, ister rahatsızlık dersin ne dersen de
    ama eşcinsellik doğru bir şey değildir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.