Şimdi Ara

Eski LG kullanıcıları V30 alır mı? Kronik sıkıntılar ve deneyimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar kronik sorunları olan telefonlar ürettikden sonra lg alırmıyım asıl soru şu paranla rezil olmak istermisin ?

  • Gönlüm LG diyorsa da aklım hayır diyor gerçekten çok şans verdim hep mağdur oldum kronik sorunları bitmek bilmiyor ekran sararmış başta olmak üzere saç baş yolduruyor o yüzden almam artık LG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Adamların bir iki modelinde sorun olabilir, hersene 3 veya 5 tane model çıkarıyorlar. Elektronik bu biraz şans işi, şans diyorum bazı firmaların ısgartaya ayırdığı ürünleri toplayıp düzdün cihaz olarak piyasaya sürenlerde var.. İşlemci olsun telefon olsun bunları duyuyoruz. Ne kadar denetim olsada bir çok ürün bir şekilde sana bana satılıyor.
    LG hanıma almıştım 4 yıl önce L3 Model, sıkıntı yok, şimdi LG nin Q6 modelini düşünüyoruz, başka sitede incelemesi var, fiyatı uygun sayılır 1300 tl.

    Siz bir iki modelde sorun yaşandı diyebilirsiniz ama bu bir iki değil çok daha fazlasında yaşandı ve yaşanıyor. Kaldı ki dünyada bile kötü gidişe bir son veremeyen bir marka bu kadar güven kaybettiyse bu bir iki tüketici yüzünden değil kendi kronik sorunları yüzünden yaşadığından dır. Maalesef sattığı ürünün arkasında duramayan bir marka çünkü Türkiye de bile mahkemelik olup bu marka hakkında haciz kararı çıkarıldı. Tüketicinin baskısından dolayı sorunu zorla kabul eden bir marka. Elbette elektronik bir şans işi ama bu kadar kronik şansı fazla zorlamak değil mi? Türkiye de daha akıllı telefon yokken bu cihazları en başından beri kullanan birisiyim ve bende bu markayı kullandım ve bu kadar vasat bir marka görmedim, bir hafta bile kullanmadım. Tekrar eski telefonuma geri döndüm.




  • İlk yılında değişim gören LG G3, garanti bitince sim kartı yuvası bozuldu. Pili hiç gitmemesine ve aşırı ısınmasına rağmen idare ediyorduk. Tamir filan derken anakart çöp. V30 güzel yapmışlar ama bedava 1000 lira deseler almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonM -- 23 Eylül 2017; 22:33:53 >
  • Burak Şolt ‘un hevesini kırmak istemem iyi niyetli bir arkadaş ama kendisini geliştirmesi lazım. Öncelikte videoyu v30 ‘u kullandıktan sonra çekse daha anlamlı olurmuş video amaçsız duruyor. Çok fazla tekrarla düşüyor.Çekime hiç hazırlanmamış telefonun çıktığı yılı işlemciyi özelliklerini “gaiba , emin değilim” demesi videoyu basit bi YouTuber videosuna benzetmiş. Burası donanımhaber biraz daha profesyonellik lütfen.

  • Bende lg g3 vardi yeni surum oldugu icin catlama kapanma yokdu. Ekran kasa orani , arayuzu ve hizi dolasiyisiyla cok severdim. Taki calinana kadar

    G4 aldim sonra, ghost screen vardi. Bootloop olmadan sattim.

    Lg den uzak durun kendini tekrar kanitlayana kadar.

    Ama bence arayuzu ve tasarimlari cok guzel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G3 aldım bin pişman oldum elden çıkardım en sonunda. Kaç defa değişim oldu yok düzen almadı. Aman uzak olsun bana...

  • V30'u anlatırken 3 özelliği yanlış söyledin.

  • Burak Bey LG Ankara' da mobil servisleri teke düşürdü. Aşağıdaki Resmi yorumsuz paylaşıyorum.
    (Ekleme; Eski LG V10 kullanıcısıyım)
    Eski LG kullanıcıları V30 alır mı? Kronik sıkıntılar ve deneyimlerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan06 -- 23 Eylül 2017; 23:9:38 >
  • yeter be bıktım sitenizden! eminim tr'de bu işten en çok para kazanan sitelerden birisiniz, ama siteniz hala yerlerde sürünüyor. ve yıllardır hiçbir gelişme sağlamadınız. günde 10 kere çöken forumu geçtim, anasayfanız ve videolarınız bile düzgün çalışmıyor. bugüne kadar benden yana tek kuruş kazandıysanız tamamı HARAM OLSUN! yıllardır bu forumdayım, bırakamıyorum da.

    şu videoyu izleyeyim dedim, 338p gibi saçma sapan bir ayarda bile 5 defa dondu yarısına kadar. forum desen ne zaman lazım olsa çökmüş halde. yıllardır teknolojiyle donanımla uğraşan insanlarsınız, bunu halledemeyecek kadar salak olmadığınızı bu forumdaki herkes de biliyor. çok merak ediyorum geçerli bir sebebiniz var mı bunu düzeltmemekte?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkyb

    V30'un ekranı güya OLED ama ekranda ışık sızması var. OLED gibi her pikselin kendi ışığını ürettiği bir ekran teknolojisinde bunu nasıl başardılar anlam vermek güç.

    Eski LG kullanıcıları V30 alır mı? Kronik sıkıntılar ve deneyimlerim


    İyi de ben söyledim. P-OLED düşük kaliteli malzemeden üretilmiş bir ekran teknolojisi imiş.
    AMOLED de Aktif Matrix var, OLED de yok. Her pixeli aktif veya pasif yapamıyor diye bir yerlerimi yırttım.
    Ekran uzmanları(!) burada beni taşa tuttular. Sen ne anlarsın dediler. Görmedikleri bir ekran için Ekran çok kaliteli
    dediler. Donanımhaber.com , bilmese bile ahkam kesen "Herbokolog" ların yeri..




  • lg g4 çift sim kartlı paralel ithalat var elimizde ve şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaratmadı.kamerasi ekranı gayet güzel tlf güzel ama kulllanılan işlemci pil vasat.3+4 saati geçmiyor pil süresi.lg g5 yerine 821 işlemciyi g4 takıp anakartı v.s hallletselerdi g5 rekor kırardı tutuş v.s çok güzel tlf.

  • İnceleme hakkında yorum yapacak olursam da ben de g2, g3 ve v10 kullandım. şu an ise g5 kullanıyorum. Muhtemelen almazdım.

    - 3 tane G2 aldık kuzenlerimle. Hepsinin ya ekranı ya dokunmatiği arızalandı 2 yıl içinde.

    - Babamda ve bende g3 vardı. Ben ikinci el aldım ancak aldığım cihazda ekranda lekeler vardı. Hemen sattım. Babamın telefonu ise 3 kere ekran değişimi gördü (hepsi ekran sararması) , garanti bittikten sonra son ekranı da sarardı. Şu an sarı sarı kullanıyor 2 ay önce anakartı yandı, ekranı kırık g3ten söktüğüm anakartı taktım öyle idare ediyor. 2 kere kasa çatladı ve ekranla birlikte kasa da değişti. Yine son ekran değişiminde ses açma tuşu arızalandı kendim değiştirdim.

    - Sonrasında v10 aldım. Onda ise aşırı bir şekilde ghost screen sorunu vardı. 2 dakika whatsappta mesajlaştım diyelim, klavye, yazılar, yazıştığım kişinin ismi yarım saat ekrana kazınıyordu her yerde belli olacak şekilde.

    - Şu an ise 6 aydır g5 kullanıyorum. Genel olarak bir sıkıntısı yok şimdilik. Sadece ghost screen var ancak v10 kadar değil, hatta ısınmadığı sürece belli bile olmuyor. Bir de diğer serilere göre kasa ve ekran dayanıklılığı çok çok düşük. (30 cm mesafeden yere düştü ekran darmadağın oldu. Hadi şanstır dedim sonrasında 10 cm mesafeden düştü tuzla buz duruma geldi bu sefer )

    Anlayacağınız sorunsuz bir LG yok. En sorunsuzu bile ufak sorunlara şükür ettiriyor sadece.





  • nasıl bir kronik sorunsa benim g4üm mis gibi çalışıyor tek bir sorun göremedim 1.5 senedir. 1200 tlye on numara beş yıldız telefon.

  • Şahsen bu telefonu çok sevdim ama alınırmı bilmiyorum. Yıllar önce LG ile kötü bir deneyim geçirmiştim.. Tegra 2 diye fena gaza gelip Optimus 2x isminde bir model almıştım. Deneyimi berbattı sürekli takılır arasına kapanıp açılır di. İşkence gibiydi. 2010 olabilir.

    Eski LG kullanıcıları V30 alır mı? Kronik sıkıntılar ve deneyimlerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 24 Eylül 2017; 0:2:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 Kullandım ve çok çok memnunum ilk çıktığında almıştım hevesle. Satmaya kıyamayıp kız kardeşime verdim arabanın altına girdi tekeriyle ezdi ekranın köşesinde bir siyahlık var ve hala kullanıyor. Arabanın altına girmesi elbette ki telefonu yüceltmez ama iyi telefon hala kullanan arkadaşlarım var.

    G3 Aldım 1 ay kullandım erkek kardeşime teslim ettim çünkü telefon yanıyordu.. ayrıca her ne kadar kaliteli bir ekran deseler de ben pek haz etmemiştim. Şuan 2 sene anca oldu herhal hala kullanıyor 4 kez ekran değişti ama kendi hatasıyla kırdı. Telefon sadece ısınıyor.

    G4 Syn Şolta katılıyorum zevk aldığım en en iyi telefondu ekranı çok iyiydi o curved ekran çok iyiydi.. Hiçbir şikayetim olamazdı olmadı da taaaki hayatımın ilk İstanbul seyehatinde beni bir başıma koca şehirde yalnız bırkana dek hava çok sıcaktı cihaz donmalar yaşıyordu eve geldim bir yeniden başlattı kendine ve kapandı.. Anakartı yanmış dedi servis değiştirme süresi 30 iş günün aşınca bana geçen sene G5 yolladılar.

    G5 Abi dönüminin iyisi olamaz ama benim en iyimdi G4 de şarj sorunu yaşıyordum şikayetçi değildim ama az gidiyordu ekrandan ötürü olsa gerek G5 beni mutlu etti epey çok memnundum. Ta ki geçenlerde hiç düşünemeyceğim ve kınadığım bir hareket olarak gördüğüm bir ofkeyle kaldırıp kolumu silkip incitecek derecede duvara savurana kadar. Bir köşeden bir köşeye betonaa fırlattım telefonu yere düştü ne ekran kapandı ne görüşme sonlandı ne de bir kırık vardı ekranda, sinirlenip bir daha attım kırılmadı bir yeri diye ofkem telefona değil içindeki konuşana idi.. Neyse çıktı ekran gövdeden tuz oldu servise yollayacak vaktim yoktu. Verdim bir esnafa hala yapacak. Keşke servise verseydim en azından emin ellerde olurdu..
    İşte böyle serinin her cihazını kullandım ve şikayetim sadece G3 için ısınması oldu. Kronik sorun yaşamadım. Ayrıca 4 tane G3, 2 tane G2, 2 tane G4, 4 tane de G5 Almasına sebep oldum çevremin. Onlarda da sıkıntı olmadı olsaydı bilirdim.

    Evet sizleri yalanlayacak değilim elbetteki kronik sorunlar olmuştur eh sonuç olarak bende g4 ümü şehit ettim. Ama LG kameralarına hastayım imkanım olsa bu seriyi almak yerine V serisi bir telefona sahip olmak isterim ama asgari ücretle çalışıyorum ve hiç ihtimal yok.. LG Güzel şeyler yapıyor. Gözüm kapalı alırdım V30u aşık oldum cihaza hatta ülkenin şu durumunda asgari ücretle bile birşeyler yapıp almak isterim bakalım.. Çok şeyapmayın o diğer markalar da da sorunlar olabiliyor. Teknoloji işi şans biraz sanki be.




  • LG nin tel piyasaya sürmesine ilginç. Tanıtıyorlar sonra birkaç ay piyasaya durmuyorlar. Kafalarına göre takılıyorlar.

  • İlk Lg telefonum Optimus 4x HD idi ve o zaman için mükemmel bir deneyimdi. İlk 4 çekirdekli telefonu. Şarjı çok az gitmesine rağmen root atıp işlemcisiyle istediğiniz gibi oynamak çok işlevseldi. Daha sonra ki LG telefonum G4 idi, pil ömrü ve aşırı ısınma gibi sebeplerle her ne kadar süper bir kamerası olsa bile kötü bir deneyimdi. Yeni çıkan modellerine bakıyorum da bir daha LG telefon almayacağım sanırım. Ama TV de favorimdir.

  • Konuyla alakasız bir şey söyleyeceğim. Yanlış biliyorsam lütfen bilgilendirin beni. Burak! G2, G3, G4, G5 ve G6'yı telaffuz ederken G'nin İngilizce okunuşu olan "Ci" diye telaffuz ediyorsun ama iş V10, V20 va V30'a gelince neden V'nin İngilizce telaffuzu olan "Vi" diye telaffuz etmiyorsun da "Ve 30" diyorsun? Konu dışı ama videoda çok kafama takıldı bu. Size iyi forumlar...

  • Lg cep telefonlarını bende dahil olmak üzere kullanıcıların çoğu fiyat performans konusunda başarılı olduğu için aldı. Bu telefonda o da yok. Lg g3, özellikle g4 rezalletinden sonra telefonlarında %50 indirim bile yapsa zor satar. 1 yıldır Lg telefonum için mahkemelerde icralarda sürünüyorum. Deli mi dürttü ki bi daha lg alayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.