Şimdi Ara

Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartının stok soğutucusunu söktüğümde termal padler paramparça ve çok pisdi ayrıca incecik kalmışlar. termal macun buharlaşmış kurumuş stok fanın macununu yenileyip denediğimde sadece 1 derece farketti en son 105 gördüm yük altında sonra pc kapandı vortexle fena halde bir ısı düşüşü oldu hatta yeni taktım gereğinden fazla soğukmu diye 1 saat boyunca testte beklettim sonuç gayet tatmin edici gerçekten
  • takipteyim..
  • İşlemci ve boyaları bekliyorum pazartesiden sonra önce uzay montajla sistemi test edeceğim ardından kasanın boyama işlerine başlıyorum inşallah Hafta sonu fanların ledlerini değiştirmek ve yan kapak için tasarım düşünmekle geçecek
  • takipteyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suç.ve.ceza -- 12 Mart 2011; 16:18:28 >
  • Peşindeyiz hocam güzel çalışmalar eline sağlık.
  • Teşekkürler herkese

    Boyaları bekliyorum artık başka yapılacak birşey kalmadı bahsettiğim gibi fanların ledlerini değiştirmek dışında..

    Can sıkıntısına kasayı parçalara ayırdım.. İskelet haricindeki tüm parçalar;

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Parçaları da parçalara ayırdım arka metalleri boyanacak.

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Son olarak web cami de parçaladım mavi kısımları altın sarısına boyamayı düşünüyorum. 2 tl lik dandik sprey aldım ısınma turlarımı dandik spreyle web cam parçalarında yapacağım

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Kasanın ön tarafına kullanacağım mesh. arg-ist hocama sonsuz teşekkürler.

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    şimdilik bu kadar malzeme eksikliği çok kötü bir olay insanın elini kolunu bağlıyor yaşadığım ilde ince zımpara bulmak bile ayrı bir olay




  • kardeş işlemci elinde kalırsa kendin yapmaya çalış
    ayak yamuk ise saç kurutma makinesi ile ısıt dier taraftan ve iğneyle düzelt
    ayak kopuksa anakarta ayak boyutunta bir tel dik işlemciyi yerleştir frumda bunları yapan çok arkadaş var
  • Boyalar geldi.. Yarın boyamaya başlıyorum.. Bir kaç test yaptım ufak parçalar üzerinde ancak boyanın çatlaması ve pütürlülük olayına rastladım ne tavsiye edersiniz? Önce zımparalayıp temizliyorum daha sonra astar atıyorum kuruduktan sonra boya atıyorum ancak çatlama yapıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oLgan

    Boyalar geldi.. Yarın boyamaya başlıyorum.. Bir kaç test yaptım ufak parçalar üzerinde ancak boyanın çatlaması ve pütürlülük olayına rastladım ne tavsiye edersiniz? Önce zımparalayıp temizliyorum daha sonra astar atıyorum kuruduktan sonra boya atıyorum ancak çatlama yapıyor..


    Boyanın markası ne?
  • Boyalar akçalı marka biraz olsun çözdüm sanırım problemi.. Metal parçalarda problem yaşamıyorum sadece plastik parçalarda meydana geliyor bu sorun.. Parçaları selülozik tinerle iyice temizleyip güzelce zımparaladım ilk astar katları attım.. Bugün tekrar zımpara yapıp ikinci astar katları da atmayı düşünüyorum.. daha sonra tekrar zımpara ve asıl boyayı atıcam bakalım neler olacak..
  • Biraz düzelttim gibi problemleri.. Resimler biraz kötü gözüküyor.. Şimdilik kurumaya bıraktım yarın hataları tekrar zımparalayıp elden geçircem fare ve webcam parçalarını da gece boyamayı düşünüyorum astarların kurumasını bekliyorum..

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Bunlarda fanlarda kullanacağım sarı ledler ve lazım olursa dirençler.

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Ön panel ve kasada bazı düzenlemeler yapacağımdan dolayı dremele ihtiyacım var o nedenle önce küçük parçaları bitirip biraz da deneyim kazanıp büyük parçalara öyle geçmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 16 Mart 2011; 18:52:56 >




  • hocam sanırım o aldığın ledler ufak ışıklardan nereden buldun onları? her yerde aradım o ne la? diye bir cevaba ulaştım
  • gittigidiyordan aldım hocam
  • ne olarak geçiyor adı?
  • Mesajım bulunsun.
  • Küçük parçalarla işim bitti bundan iyisi can sağlığı artık tozsuz ortam bulamadığımdan ve aşırı sabırsız olduğumdan dolayı çıldırttı beni boya yapmak keşke siyah seçseydim renk olarak açık renkler çok fena hata gösteriyor Bir de vernik atmıyorum vernik çok pis bir görüntü gösteriyor boyayı siyahlaştırıyor sebebini anlayamadım.

     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod
     Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod  Eski parçaları değerlendirme ve kasa mod

    Dremel aldım haftasonu elimde olur yan kapağa nasıl birşey yapabilirim onu düşüncem artık.




  • Verniği ne zaman atsam tam olarak kararma problemiyle karşılaşmam? Vernik boyayı deliyor resmen (1 gün kurutma yapmama rağmen) haliyle sil baştan yapmaya başlıyorum bu sefer oyaladıkça oyalıyor.. 3 ~ 4 gün kuruması yeter mi vernik için bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oLgan

    Verniği ne zaman atsam tam olarak kararma problemiyle karşılaşmam? Vernik boyayı deliyor resmen (1 gün kurutma yapmama rağmen) haliyle sil baştan yapmaya başlıyorum bu sefer oyaladıkça oyalıyor.. 3 ~ 4 gün kuruması yeter mi vernik için bilgisi olan yazarsa sevinirim.

    beyaz renk üzerine attığın vernik , kararma değilse bile sararma yapacaktır. en kaliteli oto boyamasında bile bu sorun yaşanıyor açık renkte vernkten kaçma veya saramayı göze almak gerekiyor.
  • klavye bile çok akıllıca olmuş tebrikler, takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.