Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Selamın Aleykum .
    Tanırsınız Beni Venüs'ten GraL'ın ilk sahibi .
    Arkadaşlar Kısaca Şunu söylemek istedim .Bu kadar Güzel gösterilen Legit kavramının o kadar da güzel olmadıgını sizde Anlayacaksınız . Tabi eger Venüs'te 1 ay kadar oynasanız .
    Bende bu oyuna legit başladım Ama şartlar ( okul , asosyalleşme vs.) Sonucu Botla tanıştım . Aslında Charı bota bırakıp Seyretme pek akıl karı değil . Ki mecbur kalmadıkca botter lar dahil kimse yapmıyor bunu . Ama kimse de onlarca saat pc başında kalmaktan ve 1234 1234 gibisinden parmakları acıyana kadar ugraşıp didinmek istemez.
    Tamam , Sen istersin ama istemeyene hiçbir şey yapmaya da hakkın yok .( Zamanında bana da çok denediler serverın 2 90 chestinden biri bende oldugu için ) . Ama Tabi başarılı olamadılar . Hatta illusionist,Ben ve bi kaç arkadaş bazı legit arkadaşları bezdirdik :)
    Nese Gelelim konumuza , Hep şunu söylemişimdir Avalon da yada legit guildler de hiçbir zaman eşit davranılmadı. Bunu genel Anlamda söyleyemem ama En azından fw den elde edilen goldlar açısından söyleyebilirm .
    Neden mi ? Ben hiç Spankstastik ( yada öle bişi ) onu stall açarken görmedim . Ama Bu yaz o heriften kazandıgım parayı kimseden kazanmadım
    Saolsun Ne kadar stone varsa siler süpürürdü . Gold almıyorsun , Stall açmıyorsun , Bu para nerden geliyor ? Diyeceksiniz ki Fly dan alıyor .
    Eywallah , Ama agamotto sürekli stall açıp bi +4 sete bile sahip olamazken ( Yanlış anlaşılmasın onu sevdigimden söylemiyorum ) Bu herifler nasıl elde ediyor ? Demekki neymiş Fly adamına göre para veriyor , yada birilerini kolluyor.Bunu çok legit e sordum ama açıklayanı henüz görmedim .
    ////
    Oyunu legit yada botter olarak oynamak kişinin tercihine yada şartlara baglıdır.yaptıgınız pk yada diger anti botter uygulamalar aklı başında olan pro oyuncuları Bıraktırmak için çare değil sadece bir ateşleyici olmaktan ileri gitmiyor .Mesela benim ısrarla Venüst'e kalma sebebim Bu Bot Vs legit Olayı .
    Hatta sizin yaptınıgız Bu pk olayı işini bilene büyük bi fırsat set sahibi olmak konusunda , eninde sonunda düşüyor piyasaya

    Neyse Hayırlı Olsun açtınıgız Guild&Union .Bu yaz yeniden Venüs'teyim .Bunları söylememin amacı Konuyu sabote etmek değil yada Tartışmakta ,Sadece söylemek istediklerimi söyledim .
    Başarılar dilerim tekrar . Siz başarılı olun ki rakip olsun değil mi ? :)
    Selametle ...




  • Gel gel bekliyorum. Herkes beleşe sun dağıtmıyor Gelin gelin iyi olur
    Amphibius'dan selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodytribe -- 22 Şubat 2009; 19:05:33 >
  • Ve aleykumselam ;)
    löl , Özledim lan seni , Normal şartlar da seni adam yerine koyup cvb yazmam , Sen git büyügün gelsin derdim ama demicem](hiç demedim dimi)
    Konu sabote olmasın . Tabi sataşan olursa banada iş çıkar orası ayrı .

    Başarılar arkadaşlar .
  • Azcık kaldı... İmzamdada belli pre de çektim.. Hiç şansı yok bu sefer
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __MaSaKi__

    GM ne kadar para veriyo sana


    Gm ile birlikte joymaxı batırcaklar gold botlar yok botterlar yok herkez eziq eskiden böğle olmasına ragmen şu anki playerların kaç katı player vardı şimdi isteselerde eskisi gibi playerları toplayamazlar.. onlara göre bir adet preli player 100 adet free oynıyanı ezer geçer Herşeyde haklısınız da sürekli böğle konular açılıyor yorumlanıyor ediyor kimse kimseyi zorla tutmuyor ki"aslında biz joymaxa da kızgınız" siz kimsiniz ki joymaxın gözünde pre alan silk alan venüsteki 3-5 topluluk.. Eski sroda umdugunu bulamayan bagladı bota bastı preyi.. Eski sro dönemlerinde oynamıs oyunun son halinden memnun olmayanlarda bıraktı delete etti charları sattı herneyse.. Herşey iyi hoşta memleket meselesi haline getirmeyin bu bir oyun adı üstünde..




  • Ulan ben +5 full blue farm setini bi yerimemi sokayım Ama az kaldı, işlerimi yoluna koydum sayılır, oyuna daha fazla zaman ayırıyorum artık. Bu arada son setim yıl öncesinden hazır

    FW parasına gelince, Fortress Savaşlarına gelen 2 union var, 2 unionda toplam en fazla 10 guild çıkar. Guild başı yaklaşık 25-30 milyon civarı alıyoruz. Zaten haftalık 400m civarı getirisi var. Geriye kalan 100m nereyemi gitti? Eğer diğer serverlarda kale sahibi olduysan kalenin repair masrafı, üretilen axeler, trade hayvanları ne kadara mal olur biliyosundur. Bandit Kalesinin haftalık getiri 2m, masrafı 30m. Gerisini sen hesap et.

    Acaba spankın stall charını sölesem mi sana bilmiyorum. Ama şu kadarını söylesem bişi olmaz sanırım. Çok az kişi esas charıları ile stall kuruyor.

    @kskLeeTurk

    Bizim kim olduğumuzu merak ediyosan oyuna girerken Venus serverını seç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 22 Şubat 2009; 19:40:35 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gssimi

    Acaba spankın stall charını sölesem mi sana bilmiyorum. Ama şu kadarını söylesem bişi olmaz sanırım. Çok az kişi esas charıları ile stall kuruyor.


    Multi mi açıyor?

    @DeLü_KurBik
    İmzandaki charı Agamotor'dan mı satın aldın, buguüne kadar onun imzasındaydı da...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
    Multi mi açıyor?


    Hahahaha günün en koik esprisi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

    @DeLü_KurBik
    İmzandaki charı Agamotor'dan mı satın aldın, buguüne kadar onun imzasındaydı da...


    Charın farmını o yaptı keyfini ben sürüyorum
    Agaaa
  • Uzun uzadıya konuyu okudum,keşke anlatılanların yazılanların hepsini imkanı olanlarda uygulayabilse.Ben ilk olarak olympus server ında başlamıştım.O zaman ki charımı yaklaşık hatırladığım kadarıyla 3-4 ayda anca güle eğlene 3x küsür level yapmıştım.O zaman universitedeydim arkadaşlarım vardı beraber kasar beraber +18 fotolar çeker ,güler eğlenirdik.Sever da Billi0n vardı 70 level sınırı vardı,ne zaman kervan çekmeye kalksam hep o adamı görür elindeki 64 sworda biterdim..Çok güzeldi .Trader olurdum 3-5 bişey kazanırdım sonra giderdim theif olurdum hep o adamla karşılaşırdım(kendisi hunter dı).Benimle birlikte dolaşan ve leveli yüksek olan theif lere 14-15 k nuke atar ben ağzım açık izlerdim..Arkadaşları çağırır"hacıııııııı adam 15 k vurdu laaaaaaaaaaaaan " diye bağırırdım..Sonra Fikret ve Refik abiyle tanıştım her gün oturur oyunun ince ayrıntılarını bize anlatırdı,bir şeyler öğretirdi.Bir gün bize "bu serverdan gideceğiz" dedi,"peki abi" dedik ve greece server ı açılır açılmaz bizde manyang katliamına başlamıştık.Sanırım o zaman update ler gece bitiyordu,hemen o saatte başlamıştık.Tabi ben hayalimdeki charı kasmaya başladım "NUKER".___mua___ vardı daha ismini hatırlyamadığım bir sürü iyi insanla tanışmıştım,___mua__' ya imrenirdim,hep onu yabancı birisi sanardım,bot kullanıyorsun gibisinden hep suçlanırdı.Anlamazdım bot neydi nasıl kulanılır nereden temin edilirdi vs vs.___mua___ önden gider,bizde her gün mua'yla yarışırdık,"hacı mua xx level olmuş,yetişmemiz lazım" gibisinden.Artık levelimiz bayağı bir yüksek olmuş serverda ufakta olsa sözümüz duyulur olmuştu.___mua___ ile tanıştım çok iyi birisiydi,kendisi de NUKER di.Bana açmam gereken skilleri sorduğumda yardımcı olmuştu.

    Veeeee levelim 68-69 iken botla tanıştım inanılmaz bir şeydi,çok hoşuma gitmişti hiç yorulmuyor istediğim zaman uyuyor ve birden fazla kişinin sırayla 24 saat boyunca yaptığı işi yapıyordu.Artık bende bir botter olmuştum.Bota karşıydım ancak bunu sıkıla ede,guild master'ıma söylemiştim.Bayağı bir tartıştık (münazara) ettik,sonunda artık server dan soğumaya başladığımızda oda başlamıştı.

    Şimdi çalışan biri olduğum ve oyuna olan tutkumdan dolayı bırakın legit kasmayı charı açıpta bota koyacak zamanı bile bulamıyorum desem yeridir.Keşke okul zamanım ve bu bilgim olsa,kısaca imkanım olsa bende inanın legit kasarım.Çünkü legit kasmanın zevki bambaşkadır,oyun oynadığınız zamanın her dakikasından zevk alırsınız.

    Kusuruma bakmayın,bende yazma gereği duydum sıkıntımı dile getirdim.Legit taraftarı olan arkadaşlar eğer bir kaç sene sonrada hala aynen devam ederseniz belki bir gün bende size katılabilirim




  • @murderuo Morgan ı unutuyorsun kalbimi kırıyorsun
  • Olaya öyle bir görüntü veriyosunuz ki sanki bizler çalışmayan, sabahtan akşama kadar boş vakti olan insanlarız. Bu topluluktaki insaların %60ından fazlası çalışıyor. Sizin ki sadece kendinize ürettiğiniz bir bahane.
  • şahsen bende günde 1 saatimi anca ayırabileceğim yaza kadar hafta sonları belki 2 ye ulaşır ulaşmaz ama tamamen zevk adına oynuyorum zaten son karakterimide satıp oyunu bırakmıştım eğer botlar tamamen venüsü bırakır gerçek playerlar orda olursa joymax aradaki farkı görüp diğer serverlardada temizliğe gidebilir...
  • Olacak inşallah, ama destek lazım. Konunun açılma amacı da bu zaten...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mai_mai

    @murderuo Morgan ı unutuyorsun kalbimi kırıyorsun


    Unutulurmu hacım hiç :/..o günleri asla unutamam keşke tekrar o günlerde olsak da zevk alabilsek

    @gssimi

    Eğer illegale benim için izin varsa birde orayı denerim neden olmasın ,farmımda bitecek nasılsa 20 güne.Şükür 450 k sp yi topladık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    şahsen bende günde 1 saatimi anca ayırabileceğim yaza kadar hafta sonları belki 2 ye ulaşır ulaşmaz ama tamamen zevk adına oynuyorum zaten son karakterimide satıp oyunu bırakmıştım eğer botlar tamamen venüsü bırakır gerçek playerlar orda olursa joymax aradaki farkı görüp diğer serverlardada temizliğe gidebilir...


    Aslında bunu Joymax den beklemek büyük bir hata,neden dersen kurulu düzenden 1$ az kazanacakları hiçbir adımı atmaz bu firma.Gbotları istese her 5 saatte bir banlayabilir ama yapmıyor neden?İnsanlar kolaylıkla setlerini tamamlayıp,sox itemler ulaşsın ki oyuna daha da bağlanıp çok daha fazla silk alsın diye.

    Diğer online oyunlar nasıl para kazanıyor yada oyuncular botsuz nasıl oynuyor derseniz quest sisteminin farklılığı bunu getiriyor.İstenilen sp miktarları bir ay boyunca 7/24 botta kalsanız bile zor toplanıyorken el ile toplanmasını beklemek gerçekden büyük saçmalık....Ancak aylık ücreti olmayan bir oyunun en büyük gerçeğide bot malesef .Gerçi aylık ücreti olan oyunlardan çok daha fazlasını veriyoruz...

    Bu serverdaki bot/legit savaşı ancak ve ancak bu serverda alınan silk miktarı min. seviyeye geldiğinde firmanın dikkatini çekebilir.Bence Avalon kendine şunu sormalı "Botun party sinde bulunan birini de legit olarak görmüyorum peki neden botların yanında duran JOYMAX i dost görüp silk alıyorum??" Niyetliydim denemeye bu serverı ama joymax aynı parayı kazandığı sürece legit mi değilmi düşünmediği sürece aynı tas aynı hamam...




  • aksine eski düzene dönersek 90 level veya son level olmak için kaç pre harcarız şuanki durumda kaç pre harcarız ?? bence daha fazla silk satışı olur bot giderse
  • quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    aksine eski düzene dönersek 90 level veya son level olmak için kaç pre harcarız şuanki durumda kaç pre harcarız ?? bence daha fazla silk satışı olur bot giderse


    Peki bu haline alışmış insanlar bu quest sistemi ile sro mu oynar wow mu oynar Oyuncu değil müşteri kaybetme korkusu oyunu bu günlere getirdi.
  • zaten dediğin gibi bu haline alışmışlar oynuyor çok değerli oyuncular çok önceden bıratılar oyunu onlar geri dönerse bazı kişilerde değişirse sronun tadından yenmez özellikle joblar konusunda eu uptadeinden sonra büyük bir düşüş yaşandı kağıt üstünde güzel bir sistem var fakat bot-bot-bot uygulanamıyor ben gene bot kullanana pek bişey dememde hiç tuşa basmadan 90 olan var yahu adama pvp diyorsun ben bilmem diyor ama 90 level sözde kral ne diyim oyunun çürümüşlüğüne örnek ararsak her serverda bu tipleri bulabiliriz ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: night131313


    quote:

    Orjinalden alıntı: splendour.rrr

    aksine eski düzene dönersek 90 level veya son level olmak için kaç pre harcarız şuanki durumda kaç pre harcarız ?? bence daha fazla silk satışı olur bot giderse


    Peki bu haline alışmış insanlar bu quest sistemi ile sro mu oynar wow mu oynar Oyuncu değil müşteri kaybetme korkusu oyunu bu günlere getirdi.


    İnsanların sroyu oynaması biraz da bağımlılıktan yani ben sroya harcadığım parayı wowa harcar krallar gibi oynarım ama o srodaki eroin, esrar, kokainden daha beter olan böyle değişik bir çekiliği olan birşey var.Öyle birşey ki içinden bıraktım ulan sildimde oyunu ohhh birde indiren böyle olsun diyorsun sonra 1 ay geçiyor 2 ay geçiyor bir sabah uyanıyorsun ve elin ayağın titremeye başlıyor için içini kemiriyor. Evde aile fertlerine bakıp bakıp sro sro diyorsun seni kimse anlamıyor, Hemen indirmeye başlıyorsun ttnet sağolsun 3 saat boyunca krizler geçiriyorsun kafanı duvarlara vuruyorsun kendini yaralıyorsun intihara yelteniyorsun haplar içiyorsun balkondan sarkıyorsun halisünasyonlar görüyorsun ( evin içinde uniq falan) sonunda delirmek ile normal yaşam arasındaki o kırmızı çizgide sağ köşeden Download completed yazısını görüyorsun... 3 saatin ardından yüklenen oyun ve açılan oyun herşeyi unutturuyor.Herşey rayına oturuyor..




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.