Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: night131313

    Bu serverdaki bot/legit savaşı ancak ve ancak bu serverda alınan silk miktarı min. seviyeye geldiğinde firmanın dikkatini çekebilir.


    Arkadaşlar, bizim politikacılar gibi olmayın. Madem gelin, hep birlikte yapalım. Bu iş anca böle olursa düzelir, şöyle olursa Joymax botları banlar demekle o iş olmuyor. Kurulmuş, işleyen bir sistem var, gelin destek olun.
  • @Hypocrites

    Şuan iyi misin Evet bağımlıyız en büyük suçlusuda alchemy sistemi.Çünkü tam bir kumar alıştırıyor insanı.Hele bir iki kez kazanınca bırakamaz oldum şahsen ama hala senin durumunda olmadığıma göre iyi durumdayım.Kopmaya çok çalıştım hatta 2 aydır sun itemleri $ a çevirmeyi çok istememe rağmen bişey hep engel oluyor bana

    @gssimi

    Gelmeyi çok düşündüm ama botla bile 2-3 ay alan bu serüveni legit olarak tekrar yaşamak gerçekden ölüm geliyor siz nasıl aştınız bu farm işini yada aşabildiniz mi bilemiyorum...
  • @night131313

    Benim için kolay değildi gerçekten. Okulla ve işle ilgili yüklerim arttıkça ara ara bırakmak zorunda kaldım. Ama herkesin yaptığı şey lvl50 ye kadar az bir gap ile tek build gidip lvl50de PEG moblarında yan build için farm yapıp en kısa sürede lvl76 olmak. Lvl 76 da Chasers Partilerine başlıyosun ve 81 de 9 gap ile esas farmını yapıyosun. Olay süreyi verimli kullanmana bağlı. Chaserslara kadar tek build gelip tüm farmını orada yapan da var. Ne kadar süre alıyor diye sorarsan 1 ay ile 4 ay arası değişir az önce belirttiğim sebepten dolayı.
  • kolay elle kasma alps te 64 te bıraktım elle kasmayı oda sattıgım ıcındı :D
  • Aklıma şöyle birşey geldi. Siz Venus serverını botlardan temizlediniz diyelim Nasıl olsa gbot yok girişler rahat loadersız bile tekde girebiliyosunuz ve nitekim premiuma vs ihtiyacınızda yok dimi. Joymax bence aranıza gmleri sokar kim küfür etti lem diyip küfürden banlatır yada başka bi sebepten. Sakına yanlış anlamayın baltalama falan yapmıyorum sadece aklıma geldi bi söliim dedim
  • Peki @gssimi

    Ben şöyle bir şey yapsam 7x levele kadar illegal bir şekilde gelsem sonra size katılsam illegale venuste karşı olsam olurmu
  • Ben bunu şaka olarak algılıyorum. Arkadaşlar inanın oyunun zevkli max level yada yüksek level olunca değil ara levellarda çıkıyor. Ya bi söyleyin diğer hangi serverda level58 adamın serverın max level Traderı olduğu görüldü? İşte esas bu mantık sizi bot kullanmaya yöneltiyor. Bakın şu resme:

     Eski SRO'yu Özleyenler!!!!

    Böyle 1 tane adam gösterin bana diğer serverlarda ve ilk mesajdaki trade videosunu izleyin. O videodaki traderların çoğu lvl45-60 arası. Level düşük olmak eziklik değildir. Bırakın botlar ne derse desin, biz onlara gereken cezayı veriyoruz.

    Bu arada Cyclo dün görüşemedik, girebildin mi Overkill'e?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 23 Şubat 2009; 10:26:33 >




  • Peki madem onuda kabul etmedin.Farm bitsin büyük ihtimalle düşünebilirim,ancak yarın öbürgün haydin beyler şu server a yada şu oyuna geçiyoruz gibi bir şey duyarsam canım çok sıkılır,bunuda belirteyim.
  • Ancak şöyle birşey olabilir, üzerinde çalışılan bi özel server var ama database mühendislerine falan ihtiyaç var. Eğer bu özel server biter ve düzgün çalışırsa belki bu özel servera taşınma durumu olabilir.
  • O özel server olursa murderuo zaten kendisi geçmek ister aga , neden dersen güç dengesini özellikle ayarlayacaklar int build int build olacak warlock tüm chineseleri , blader herkesi , glavier kimseyi alamaz durumu kalkacak , bot olmayacak , g.bot diye bir kavram olmayacak , sürekli eventler olacak , yarışmalar olacak , her ay bir ton para ödemek zorunda olmayacaksın , elit bir kesim ile oynuyor olacaksın ve benim tek isteğim eski job sistemi olacak vs vs vs daha sıralarım kısacası oyun oyun olacak ki bu venüsü bırakacağımız anlamınada gelmiyor ama tabiki bahsettiğin proje şu an için hala çok zor ama ileride gerekli altyapıyı hazırlayıp başaracaklarını umuyorum .
  • İlk mesajdaki videoları tekrar düzenledim:

    http://www.wegame.com/player/video/Venus_The_Last_Fight/

    (Yüksek kalitede izleyin)


    (Serverdaki ilk Uri kesimi)


    (Avalon'un 2. Shai kesimi, ilkini de Avalon kesti )


    http://www.wegame.com/watch/Venus_Epic_Trade_Run/ (Venuste yapılan kervanlara bir örnek)

    (Yukarıdaki videonun youtube versiyonu)


    --------------------------------------------------------------------------
    Youtube videolarını sorunsuz açmak için host dosyanızın sonuna şunları ekleyin:
    quote:

    208.117.236.70 youtube.com
    208.117.236.70www.youtube.com

    --------------------------------------------------------------------------

    Ben hala videolar için yourm bekliyorum




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gssimi

    Ulan ben +5 full blue farm setini bi yerimemi sokayım Ama az kaldı, işlerimi yoluna koydum sayılır, oyuna daha fazla zaman ayırıyorum artık. Bu arada son setim yıl öncesinden hazır

    FW parasına gelince, Fortress Savaşlarına gelen 2 union var, 2 unionda toplam en fazla 10 guild çıkar. Guild başı yaklaşık 25-30 milyon civarı alıyoruz. Zaten haftalık 400m civarı getirisi var. Geriye kalan 100m nereyemi gitti? Eğer diğer serverlarda kale sahibi olduysan kalenin repair masrafı, üretilen axeler, trade hayvanları ne kadara mal olur biliyosundur. Bandit Kalesinin haftalık getiri 2m, masrafı 30m. Gerisini sen hesap et.

    Acaba spankın stall charını sölesem mi sana bilmiyorum. Ama şu kadarını söylesem bişi olmaz sanırım. Çok az kişi esas charıları ile stall kuruyor.

    @kskLeeTurk

    Bizim kim olduğumuzu merak ediyosan oyuna girerken Venus serverını seç

    Valla Artık nerene sokarsın o senin kişisel tercihin , Biz charların üstüne giydirmeyi seviyoruz :)
    Lütfen Bana hikaye okuma , Geçen yaz sırf ben günde 3-4m lik pot harcıyordum . Ki zaten tüm 7/24 kasan ch charlar harcar .
    Ve sen haftada 400m den bahsediyorsun peh..
    quote:

    Acaba spankın stall charını sölesem mi sana bilmiyorum.

    Sen diyorsun ki herif tek stall charıyla Çogu 6-7 stall char kullanan botter dan kısa sürede +5 set +7 +9 wep sahibi oldu ?
    Buna önce sen inan , Sonra bana anlatmayı dene ...
    Tabi spank ın birden çok stall charı var demeye çalışıyorsan , O da sizin ayıbınız olsun ne diyelim :)




  • Anıl dimi ismin yanlış hatırlamıyorumdur inşallah, şimdi bana ekonomi dersi verdirtme :D de eğer lvl100de geri döneceksen bu aralar 150k-200k arası satılan elx weaponları denk getirmeye çalış. Dün ben 100 tane aldım. Bilmem demek istediğimi anladınmı.....

    Ayrıca Spank daha önce kendisine 2 tane +9, Khaara'nın som staffa +9, ve sayısını bilmediğim bi ton adama +7 bastı. Adamda deli gibi şans var

    400m e gelince, sana gün ve gün kalede biriken paranın ssini çeksem inanırmısın?




  • videoları izleyemedim ve ayrıca oyuna gelirsek uniona alacağınız nerden belli
    ve bişi sorcam uniona nasıl girilio
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gssimi
    --------------------------------------------------------------------------
    Youtube videolarını sorunsuz açmak için host dosyanızın (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizini altında) sonuna şunları ekleyin:
    quote:

    208.117.236.70 youtube.com
    208.117.236.70www.youtube.com

    --------------------------------------------------------------------------


    Yukarıdakini yaparsan izlersin. Ayrıca sanırım ilk mesajı okumamışsın, uniona girmek için Argonaut a pm atın oyunda ya da bana burdan pm gönderin.




  • mai sendemi sroya geri dondun :)
  • Yok kanka nasıl anlatayım ki şimdi ben sadece sro nun görsel tarafı ile ilgileniyorum ; forumları takip ediyorum , videoları izliyorum , updatelere bakıyorum falan filan ama aslında Erdal ın charı olan isim babası ben olduğum ve en az erdal kadar emeğimin olduğu (bol bol tablet harcamak silah yok etmek vb) Mai isimli charla venüs serverında takılıyoruz ama aylar oldu ben oyuna bakmadım hatta pc imde oyun yüklü değil öyle diyeyim ama teknik olarak evet sorunun cevabı 1 yıl önce filan bu charla venüs serverında sro ya geri döndüm .
  • .... pardon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terry277 -- 24 Şubat 2009; 17:36:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: terry277

    İçimden venüse gitmeliyim diye bir ses geçti sanki Arkadaşlar odinde 90 ff blader nick: GaM3_OVeR venüs serverinde veya başka bir serverda
    warrior char ile takas yapılır. Oyun içinden veya buradan bana pm atabilirsiniz.

    Not:Özellikle venüste olur ise harika olur.
    Teşekkürler.


    Arkadaşım biz burda legitlikden bahsediyoruz. Sen char alışverişinden bahsediyorsun




  • ben videolar için yorum yapmak istiyorum shai wideosu özellikle mutheşem kalite müzik sizin organizasyon seyrederken baya kefiy aldım (genelde tek başıma beklediim için sıkıcı oluyordu ama baya eğlenceli geçmiş sizinki )
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.