Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
21
Favori
105.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Ne istiyorsunuz tam olarak?
    Bir anlatsanız belki elimizden birşey gelir.
    Çamaşır makinesi filan mı gerek?
  • Bekircos B kullanıcısına yanıt
    İlgi alanım diyerek takip etmeye çalıştığım konunun buralara gelmesi hayal kırıklığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycastro -- 10 Mayıs 2021; 17:51:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Bunları üretici firmayada yazdınız mı ? Neden max 12 saat demişler belki testler bu kadar basit yapılmıyordur :) sizin yaptığınız test 10 kg lık çamaşır makinasına 15 kilo koydum yıkıyor mis gibi kokuyor demekten ileri gidemez malesef :)

    Hayır efendim yazmadık, ya siz katalog bilgisine 12 saat yazmışsınız ama bu alet 24 saat çalışıyor biz mi yanlış kullanıyoruz diye sorma gereği duymadık. Çünkü bunun bir kusur olmadığını düşünüyoruz, 12 saat dedikleri halde 10 saat gitse tamam haklısınız.

    Yaklaşık olarak 6 aydır kullanımda olan sistemin elektriği kesilip test edildi, test etmenin farklı bir yolu varsa size gönderelim bir takım set sizde test edin, bu hırsız alarm sistemi sonuçta, müşteri evinde iş yerinde nasıl kullanacaksa o şekilde test edildi, bizim bildiğimiz kadarıyla üretici firma da benzer şekilde test etmiş olmalı  Ev alarm sistemleri tavsiyesi  çamaşır makinesi değil bu  Ev alarm sistemleri tavsiyesi 





  • bycastro kullanıcısına yanıt
    Nasıl ne istiyorum ? Bekir beyin scooter sorunu varmış isterseniz onunla ilgilenin. Herşeyi açık açık anlatıyorum anlamıyor musunuz acaba ?
  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    Katalog bilgisine 12 saat yazan ben değilim üretici firma öncelikle burda anlaşalım :)
    Size sadece şu ufak bilgiyi vereyim ; bildiğiniz üzere neredeyse tüm piller sıcaklık düşüşüyle orantılı olarak güç kaybı yaşar ve tüm pillerin sıcaklık ve güç denge grafikleri vardır bunları pil üretici firmaları sağlar. Aynı şekilde elektrik-elektronik kompenentlerinde sıcaklığa göre enerji çekme grafikleri vardır. Hatta evinizdeki tüm bakır tesisat kablolarının bile sıcaklık farkında davranışları farklıdır.Sandığınız gibi bunu yaptık hadi bağlayalım kaç saat gidecek test edelim gibi bir test yapılmaz :) en azından mühendisler yapmaz :) bu cihazı tasarlayanlarda herhalde teknisyen değilde mühendistir diye düşünüyorum :)
    O yüzden en basitinden bile bir test yapılsa ortam şartları ( sıcaklık ,nem,rakım) , sensör uzaklıkları ve engelleyicilerin varlığı, ortamdaki kişi sayısı, sensör yakınındaki manyetik alan akısı genişlikleri vsvsvs yüzlerce parametre girilir. En son cihazın en zorlu ve en kolay ortam koşullarında çalışma süresi incelenir daha sonra ortalaması alınıp belli bir yaklaşım yapılarak max saat belirlenir.
    Yani sonuç olarak üretici firma sizin kadar basit düşünmez :)
    Şimdi bu cihazı bizim teknisyenler test etti 24 saat pili dayanıyor diye sattınız adamda tutup bolu dağındaki kış evine taktı adam evde yok, evin sıcaklığı 0 dereceye düşmüş sizce 24 saat dayanmasının imkanı var mı ? Telefonunuzu lütfen buzluğa koyun şarjın nasıl yok olduğunu göreceksiniz. Bu tip cihazlar 0-40 ya da -10-40 C ( daha farklıda olabilir )de çalışmaya göre üretilir ve ona görede ortalama şarj ömrü yazılır. Sizin yaptığınız ya da yaptırdığınız oda sıcaklığındaki örnekler o yüzden hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü ortam koşulu bilgisi sıfır sıfır sıfır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 10 Mayıs 2021; 21:3:46 >




  • bycastro kullanıcısına yanıt
    Ruh hastası kesinlikle değilim ama genelde insanlar kendi sorunlarını başkalarının üstüne yıkmaya çalışır…
    Rol kesinlikle yapmıyorum yapıyor olsam en başından beri söylediğimin arkasında herhalde durmazdım.
    Siz konunun derinliğini anlayamadığınız için farklı şeyler konuşuyoruz zannediyorsunuz ama yazdıklarım hep alarm sistemiyle ilgili zaten başlık ya da konu dışına asla çıkmadım.
    Şikayet etmeniz gören olmaması değil şikayetinizin anlamsız olmasıyla alakalı olabilir. Adminler şikayetleri hızlı şekilde dikkate alıp inceliyorlar hiç şüpheniz olmasın.
    Size soru sormasamda sürekli bana laf atmaya çalışıyorsunuz,anlamlı cevaplarıma malesef yazacak bişey bulamıyorsunuz ve saldırıya geçiyorsunuz,bence aklı selim olanlar yani konudan biraz anlayanlar cevap veriyor zaten.
    İstemiyorsanız lütfen bana yazmayın sizi zorlayan yok.
  • Yani biz sizinle boy ölçüşemeyeceğiz konu daha fazla dağılmasın, bolu dağında çamaşır makineniz ile size güzel bir hayat diliyoruz. Bir daha tartışma yaratacak konulara girmezseniz mutlu oluruz. İyi günler.


    Normal hayat standartları yaşayan kullanıcılarımıza gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki, eğer elektriğiniz kesilirse bu hırsız alarm sistemi 12 saatten fazla bir kullanım ömrü sunuyor, zaten genel olarak 12 saat kadar elektrik kesintisi yaşama durumu olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bycastro kullanıcısına yanıt

    Konunun dağılmasına katkım bulunmuş olabilir herkesten özür dilerim.Herkes gönlüne göre bir alarm sistemi bulur inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    Öğrenim seviyenizin ne olduğunu bilmiyorum ancak mühendis olmadığınız apaçık ortada. Hala daha çamaşır makinası diyip konuyu dağıtmaya çalışıp birde kendinizce dalga geçiyorsunuz ancak bu yazışmaları okuyanlar kesinlikle ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Tartışma yaratacak konuyu yaratan sizsiniz hala daha bana laf atmaya çalışıyorsunuz. Üretici firmanın verdiği bilgiyi satın alacak kişinin istediği özelliklerdeymiş gibi değiştirip sanki üretici firmanın verisiymiş gibi paylaşıyorsunuz. Sonrada gelip burda teknisyenlerin yaptığı testler diyorsunuz :) kusura bakmayın ama bu cihazları teknisyenler değil mühendisler üretiyor. Şurada savunduğum şeyleri bir elektrik elektronik mühendisine sorun birebir aynısını söyleyecektir benimle. Size gerekli bilgileri veriyorum teşekkür edip yanlışınızı düzelteceğiniz halde garip garip yazılar yazıyorsunuz.
    Cahillik bilmemek değil öğrenmemektir saygılarımla.




  • Herkese merhabalar, elimde eski bir ev alarm sistemi var. Giriş katta oturuyoruz ve ev çok güvenli değil. Şu anda yenisini almak maliyetli olacak,imkan olmadığı için bunu evime takıp kullanmak istiyorum. Code Security Technologies marka alarm. Bu modelin içerisinde telefonla bildirim sistemi var mıdır, yoksa sadece hareket sensöründen komut gelince alarm mı çalıyor. Ayrıca, bu alet şu anda çalışır mı, içerisinde kuru akü var iki tane En son 15 yıl önce kullanılmış.Bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi. Elektrikçi olmadan kendi başıma montajını yapmam riskli olur mu. Aşağıda resimleri de ekledim.
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi

     Ev alarm sistemleri tavsiyesi
    T
     Ev alarm sistemleri tavsiyesie
     Ev alarm sistemleri tavsiyesiş
     Ev alarm sistemleri tavsiyesie
     Ev alarm sistemleri tavsiyesik
     Ev alarm sistemleri tavsiyesik
     Ev alarm sistemleri tavsiyesiü
     Ev alarm sistemleri tavsiyesir
     Ev alarm sistemleri tavsiyesil
     Ev alarm sistemleri tavsiyesie
     Ev alarm sistemleri tavsiyesir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kablosuz alarmların hepsinde jammer koruması yok diye biliyorum. Jammer tespit ettiğinde alarmı çaldıracak bir dedektör varmıdır sonradan yapılabilir mi

  • Arkadaşlar merhaba. Daire için alarm sistemi almak istiyorum. Pır sistem kullanılıyor sanırım genelde. Hem alarm olmali hemde arama yapabilmeli sanırım olması gereken sistem. Aliexpress de pır dedektör li alarmlı var uygun fiyatlı ama araması yok . Bazisida telefona uygulamaya uyarı yolluyor ama alarm çalmıyor dairede .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

    Merhaba, sabit telefon aramalı alarm sistemi istiyorsanız klasik eski model DSC, Paradox, Crow vs gibi bir sistem tercih edebilirsiniz. Alarm çaldığında cep telefonunuza arama gelir. Bir de internet ile çalışan, alarm durumunda mobil uygulama üzerinden bildirim gelen yeni nesil sistemler mevcut. Bu sistemler ile eski sistemler arasında çalışma prensibi açısından bir fark yoktur. Bütün alarm sistemlerinde eğer siren varsa çalışır, sistem haber verme işlemini gerçekleştirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ev alarm sistemleri tavsiyesi
     Ev alarm sistemleri tavsiyesişikayet merkezi türkiye'nin şikayet var portalı
    Pronet Güvenlik | Şikayet Merkezi Türkiye'nin Şikayet var Portalı
    https://sikayetmerkezi.com/marka/pronet

    şikayetleri okuyun önce hocam

  • Alacaksınız caddex marka kablosuz sistem bri de gsm arama abonelik bu kadar. 8. Kat sadece kapı sensör bir tane hareket sensör bir de ısı duman sensörü. Bu pahalıya gelmez size. Benim evimde 12 tane cam var 6 tane de hareket sensörü 3 tane de duman ve ısı sensörü Ha aynı zamanda gaz sensörü bunlar. Yani 3-4 işi yapıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam üstadlar, aboneliksiz , 4 bölgeli , 2 kapı sensörü olabilecek , Ethernet girişli kablosu yada GSM modüllü ekonomik bir alarm bakıyorum. Eğer mümkün olursa kurulumu falan kendim yapacağım. Müstakil bahçe içinde bir ev var interneti olacak, bende internet için küçük bir ups ile desteklemeyi düşünüyorum, Amazon’da Çin işi basit sistemler var ama gsm modülü falan sıkıntı çıkartır diye tavsiye edeceğiniz bir marka var mıdır? Yada link.. ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca bu basit alarm yanına yine internetten izleyebileceğim 6 kanal (5 i sabit 1080P 1 i hareketli Split mi neymiş ) dvr cihazı tavsiyesi olan var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Güvenlik konusunu hafife almamanızı ve kaliteli bir sistem almanızı tavsiye ederiz. Yurtdışından alacağınız bir sistemde sorun yaşasanız muhatap olacak kimse bulamayacaksınız. GSM modülü olursa BTK'ya kayıt edilmesi gerekir bunu da unutmayınız.


    Biz hem alarm hem kamera sistemi konusunda Hikvision markasını tavsiye ederiz. Son derece kaliteli ve güvenilir bir markadır, dünyanın en büyük güvenlik sistemleri üreticisidir. Ürünlerini araştırmanızı, dilerseniz bizden de yardım almanızı öneririz.


    İyi günler.

  • Sayın makrotek çok teşekkür ederim ben de zaten yaptığım araştırmalar sonucunda fiyat performans ürünü olarak sizin bahsettiğiniz HIKVISION Markasına karar verdim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sekizli kamera kayıt sistemini alacağım, ancak alarm da kablolu alarm olsun istiyorum fakat piyasada bulmakta zorlanıyorum
    Alarmda ihtiyacım olanlar şunlar ;
    4 PIR , 2 kapı kontak , harici siren ve panel… ( tuş takımlı veya kumandalı da olur ) Ax hyrid sanırsam modeli ama bir firma bulurum abi dedi onun dışında fiyat alabileceğim alternatif bulamıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.