Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
21
Favori
105.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • toptancısından şirketim pc işi yaptığından fatura bilgilerimi vererek kendim aldım kurdum özel bir yetenek ve ustalıkta istemiyor service manuel inde herşeyi anlatıyor kablolu olarak Crow marka ürün aldım kalitesi işçiliği içerisinde kullandığı katı kapasitorlari jel aküsü ile dış abs plastiğinin kalıbının kalitesi ile tatmin edici bir ürün

    kablosuz olayına bende katılıyorum kablosuzlarda stabilite uzun vadede sorunlar açabiliyor crow -dsc-ve paradox bu işin mercedes idir bunun dışındaki global dünya çapında sitesi olmayan sadece türkiye ye özgü adam gibi bir firmware indirilebilecek sitesi dahi olmayan android market veya appstorda kendi programları olmayan markalardan uzak durun derim...

    unutmadan bir arkadaşım israil malı o yüzden tercih etmiyorum v.b. demişti bazı markalar için inanın kaliteli yapsınlar adını mahmut koysunlar alırım ancak ucuz pcp ler ve beş para etmez vızıldayan smps ler ile beslenen yerli ürünler den her zaman uzak durdum

    milliyetçiyimdir ancak örnek vermek gerekirse video switch matrix switch lerin bir bentleyi ni kramer marka olarak israil üretiir bahsi geçen ülke ile yakınlığım veya sempatim yada antipatikliğim yok ancak ürettiği teknik donanımlarda özen gösterdiği sağlamlık ve uzun vadeli kullanılabilme + 724 stabilitesine hayran olmamak elde değil

    keşke cisco güvenik sistemleri yapsada alsak :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 25 Haziran 2014; 23:18:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kindness

    Arkadaşlar evime hırsız girmeye çalıştı, çok şükür kapıyı açamamış, levye ile baya uğraşmış ama kilit kısmını kıramamış, tabi kapı perişan... Bende "bir musibet, bin nasihatten iyidir" sözünü tasdik ederek evime alarm taktırmaya karar verdim.
    Ama hangi marka iyidir, bana uygundur bilemiyorum. Abonelikli sistem düşünmüyorum, cihazı kendim alacağım.

    Evim 8. katta, üstte 2 kat daha var. Pencereler görünürde çok tehlike arz etmiyo,
    Hangi alarm markalarını tavsiye edersiniz, maliyeti hakkında bilginiz var mı?
    crow, paradox gibi markalar gördüm arkadaşlar tavsiye etmişler, maalesef israil malı, bu ürünlere rakip olabilicek yerli markalar var mı?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    quote:

    Orijinalden alinti: kindness

    Arkadaslar evime hirsiz girmeye çalisti, çok sükür kapiyi açamamis, levye ile baya ugrasmis ama kilit kismini kiramamis, tabi kapi perisan... Bende "bir musibet, bin nasihatten iyidir" sözünü tasdik ederek evime alarm taktirmaya karar verdim.
    Ama hangi marka iyidir, bana uygundur bilemiyorum. Abonelikli sistem düsünmüyorum, cihazi kendim alacagim.

    Evim 8. katta, üstte 2 kat daha var. Pencereler görünürde çok tehlike arz etmiyo,
    Hangi alarm markalarini tavsiye edersiniz, maliyeti hakkinda bilginiz var mi?
    crow, paradox gibi markalar gördüm arkadaslar tavsiye etmisler, maalesef israil mali, bu ürünlere rakip olabilicek yerli markalar var mi?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Ozaman Armed Alarm Sistemlerinden taktyrmanyzy tavsiye ederim. hem türk firmasy hemde ürünler canada maly ve dsc kullanyyorlar. bende çok ara?tyrdym bu firma kesinlikle i?çili?iyle ve ürün kalitesiyle 10 adym öndeler. internet sitelerinden bakyn derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sealth

    reklam ve ilanlara bakarak bosch marka tercih etmek yerine işi sadece alarm sistemi üretmek olan firmaların alarm sistemlerini tercih edin derim,(paradox,dsc ,ge caddx gibi.),söyledğim markaların hepsinde sizin belirttiğiniz özelliklerde dedektörler mevcuttur.kapı pencere açık kullanmak isterseniz pır dedektörler perde tipi de olsa hava akımlarından veya yansıyan ışıklardan dolayı asılsız alarm verebilir o yüzden tavsiye etmiyorum.

    ilk olarak karar vermeniz gereken şey sistem kablolumu kablosuz mu olacak ona karar vermek,kablolu sistemlerde takılacak her dedektöre alarm panelinden kablo çekilmesi gerekir,bu da kablo kanalı veya kroşe ile olur.

    kablosuz sistemlerde dedektörler için kablo çekilmesine gerek kalmaz,dedektörler pil ile çalışır,kablolu sistemlere göre fiyatları biraz daha yüksektir.


    genel olarak piyasada ki bütün firmaların kurduğu sistem şu şekildedir,giriş riski olan bütün açılır kapı ve pencerelere manyetik kontak,ortak koridor ve geçiş noktalarına hareket dedektörü şeklindedir.
    alarm sistemini ev içindeyken kurduğunuz zaman hareket dedektörleri devre dışı kalır kapı ve pencrelerde ki manyetik kontaklar çalışır,istedğin bir dedektörü iptal ederekte alarm sistemini kurabilirsin.vasistaslı kapı ve pencerelerde manyetik kontaklar alt köşeye montel edilirse pencereler vasistas konumunda açıkkende alarm sistemini kurabilirsin.



    dsc dediğiniz ürünü Armed Güvenlik Sistemleri firmasıda getiriyor. ve üretmesede bu işi hakkıyla yapıyorlar. yani üreten firma önermişsiniz ama bu işi iyi yapan firmalarıda unutmamak lazım. misal ben çok memnun kaldım dsc dediğiniz ürün zaten bütün firmaların kullandığı marka ve kaliteli bir hizmetle birleşince üründan alınan verim ve çağrı merkezi desteği daha iyi oluyor. siz bir armed alarma bakın derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: editörankara

    arhadaslar ,crow bir israil üretimi olan marka ,paradox bir kanada (çin) üretimi marka , pronet bir mexika üretimi marka ,teknim bir türk üretimi marka , desi bir türk üretimi marka şimdi seçim yapacak olursak mantıklı olan bizim için uzun ömürlü olması yani parça desteginin olması burada bizim için en çok parça destek garantisi verebilecek olan yine türk markaları yani teknim ve desi ikisi arasında uzun ömürlü kullanımınız için arastırmalarınıza devam edin bence ben size kısa bir sonuç vereyim , elde olanı korumak gidenin yerine koymaktan kolaydır . ( desi edition )


    canada ürünü dsc öneriyorum. türkiyede bu ürünü getiren firmalardan biri armed alarm zaten garantisinide veriyorlar.




  • mrb arkadaşlar bende alarm taktırmak istiyorum kale alarmla dsc arasında kaldım kullananlar varsa fikirlerinizi belirtimisiniz
  • Merhaba alarm sistemlerinde çok farklı markalar bulunmakta, haliyle hangisin daha iyi olduğuda kafa karıştırmaktadır. Cevaplara baktığımda ağırlık dsc alarm sistemi yada paradox alarm sistemi markalarından yana tavsiyelerde bulunulmuş. Taktırmak istediğiniz ev alarm sistemi kablolu alarm mı olacak yoksa kablosuz alarm sistemi mi kurdurmak istiyorsunuz. İki sistem arasında ciddi bir fiyat farkı vardır.

    Alarm sistemleriyle ilgili bilgi ve incelemelere aşağıdaki siteden ulaşabilirsiniz.

    http://www.elektronikguvenliksistemleri.info/




  • Kale güvenlik kullanıyorum şuana kadar ilgilerinden gayet memnunum, fiyatı dışında!!!

    çatı katındaki başka bir daire için alarm düşünüyorum fakat bu sefer daha ekonomik ve makul olsun diyorum. Kiralama değilse, satın alma opsiyonu daha mantıklı sanki. kimi neyi tavsiye edersiniz? Fiyat performansı iyi olan hangi markalar var ve maliyetleri nedir?
  • Valla ben Armed kullanıyorum çokta memnunum, çalışanlar titiz ürünler hem Dsc hem uygun fiyatlı, servisleri çok iy, Tavsiye ederim yani arkadaşlar
  • ilçede müstakil bir ev hafif şehir dışı sayılabilir ama etrafında bi kaç ev var hangi sistemi önerirsiniz ?
    o kadar çok firma ve model var ki işin içinden çıkmak çok zor ...
  • Armed alarmı yazayım dedim de zaten yazmışlar. gerçekten ilgili dikkatli yapıyorlar işlerini tavsiye ederim ..
  • Alarm tavsiyesi konusunu görünce, bende bir not düşeyim dedim.

    CROW RUNNER marka alarmı 6 sene önce kurdurdum.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki; ya kuranların (yetkili bayii) acemiliğinden yada her ne ise, kurulduğu günden beri sorun
    yaşadım. özellikle kışın daha az ama daha çok yaz aylarında çok sahte alarmlar geliyordu.. Buna artık alıştıydık, evde yokken fare falan geziniyor dedik sonunda!! .. zehirler koyduk her tarafa !!
    son zamanlarda CROW RUNNER artık ALAN (A) dan ama olmayan ZON 'dan alarm vermeye başladı.. ona da şu şekilde çözüm ürettim;
    olmayan ZON (X) By-Pass yapıyorum (tabii zahmetli bir iş anlayacağınız). Ara da bir de olmayan ALAN (B) ' kurmaya kalkıyor..
    Kısacası KAFAYI iyice yemeye başladı..

    Alarm alacaklar;
    1. insan psikolojik olarak rahat ediyor ama bu tip sahte alarmlara da hazır olsunlar. ev içine siren koymasınlar!!
    2. bağımlılık yapıyor :)
    3. şahsen iyi bir marka olsun diye o günkü para ile alabileceğim en iyi sistemi kurdurdum ama.... nafile!
    4. zaten abonelik sistemi ile çalışan şirketler.. onlar ayrı bir sorun (maliyet olarak).
    + kurulum esnasında, ayarlarda ne kadar çok merkezle iletişim kurarsa bir o kadarda telefon parası cabası !!

    Kısacası ben CROW RUNNER markasından hiç memnun kalmadım !!

    Ben ne yapıyorum şimdi; IP KAMERA yöneldim...




  • bende Armed alarm taktıranlardanım son zamanlarda epey duyar oldum. güvendimde aradım gelip keşif yaptılar sonra makul br fyata anlaştık şimdide memnunum. alarm merkezleride var oraya bağlattım çağrı merkeziyle kanka oldu alarmı kurdurtmadan çıkarmıyorlar dışarı hatta elektirik kesintisinde mesaj bile geliyor. eski br firmaymış araştırdım 20 yıllık bir firma. araştırmadan bu işlere girmeyin.




  • Arkadaşlar bu alarm işini çok araştırdım. Pronet zaten DSC kullanıyor. Öğrendiğim kadarıyla bu işin en iyileri paradox ve DSC.
    DSC ve PARADOX Kanadada eskiden tek firmanın iki ortağıymış ve paradox sonradan ortaklıktan ayrılmış.

    Bazı arkadaşlar paradox kötü diyebiliyor. Bu şekilde düşünürseniz, Sony marka aldığım ürünün kısa sürede bozulmasıyla tüm sony ürünlerini
    kötülemem de doğru olmaz...
    Ben de 2 yıldır paradox kullanıyorum. bir kez arızası oldu, onu da zaten kontrol panelinde ışığı yanma şeklinde gösterdi,
    çok basit bir şeydi, geldiler ve hemen yaptılar.
    Sorunsuz şekilde kullanıyorum. Bu işler ciddi işlerdir. Evinizi bir makinaya emanet ediyorsunuz.
    Bir kez alıyorsanız kalitelisini alın derim...

    Saygılar..
  • İzmir'de alarm sistemleri nerede satılıyor bir bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 11 Mayıs 2015; 23:50:04 >
  • Kent Alarm K kullanıcısına yanıt
    Biz o işi hallettik. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhabalar evim için alarm sistemi kurdurmak istiyorum bir tanıdık desi önerdi desi hs 102 wtks+plus modelini ürünlere baktım bana çok eski teknoloji gibi geldi. Ben biraz daha teknolojik olsun istiyorum lcd panel gsm modülü ve türkçe menüye sahip olan vs. Bazı arkadaşlarda atak diye bir marka var dediler sizce ne yapmalıyım maksimum bütçe 600 tl. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen sonuçlandırmadıysanız yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Konu hort olmuş olacak elbet ama yeni konu açıp, kirlilik yaratmaktansa eskisini hortlatayım dedim. Kaldığımız ev zemin kat. Eve bir alarm sistemi düşünüyorum. Ancak ilerde başka eve taşındığımda, yanımda götürüp o eve de bu sistemi kendim kurabileyim. Evde kedi de var gece atlayıp zıplıyor. O yüzden dedektörlü/hareket sensörlü bir sistem işime yaramaz. Balkon kapısı, camı, veya dış kapı aralanırsa cep telefonuma bilgilendirme msjı atan yada sisteme ait kendi çağrı cihazından bu durumu haberdar eden ve o cihazdan alarmı kapatabileceğim bir alarm sistemi türü var mıdır?
  • Kapı sensörlü basit sistemler hakkında bilgisi olan var mı?
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/kapi-pencere-alarmi-seti-hirsiz-guvenlik-sistemi-225208581
    Daire girişine şu tarz bir şey koymayı düşünüyorum. Etkili olur mu sizce?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sykoman kullanıcısına yanıt
    Karar verdiniz mi? Bosch ve Kale listenizde yok; onermez misiniz bu iki firmayi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.