Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
21
Favori
105.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar eve alarm sistemi taktırmak istiyorum.Aklımda Desi WTGKS modeli var. GSM üzerinden habarleşmesi benim için önemli.1500 tl civarına kadar önerebileceğiniz başka bir marka/model mevcut mu?Teşekkürler.

    Edit: Yale marka alarm alıp kendim taktım teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ag67 -- 2 Ekim 2018; 18:57:5 >
  • Güvenlik konusunda tecrübeli kişilerden bilgi almanız daha yararlı olur arkadaşlar. Çünkü, bu işle sürekli uğraşan ekipler hırsızların nereden gelip neler yapabileceğini önceden öngörüyorlar tecrübelerinden sebep. Yani bir alarm sistemi ve benzeri güvenlik sisemlerini kurmadan önce ekipler gelip inceleme yapar size öneri sunar. Ben takacağım diyorsanız, sadece alarmı takmış ve içinizi rahatlatmış olursunuz bence. Hani, artık alarmım var ve ben güvendeyim hissini psikolojik olarak yaşarsınız. O yüzden benim tavsiyem profesyonel bir ekipten yardım almanız yönünde. Benim size tavsiyem, Makrotek. Sitesinden ilgili güvenlik hizmetlerine bakabilir, iletişim kurup bilgi alabilirsiniz.




  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben ğronette güvenlik danışmanıyım. Burdaki çoğu bilginiz doğru ancak para yönünden bakarsanız doğru düzgün ürün alamazsınız pronet türkiyede 1 numaralı bir güvenlik alarm merkezidir pazar payının %70 sahiptir. İleri teknolojiler mevcuttur.paraya bakacaksanız tepe dsc vs vs alın ama kalite ve hizmete bakıcaksknız pronet alın. Eğer yardım isterseniz ulaşın yardımcı olurum. 05534464100 iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edriye E kullanıcısına yanıt
    DSC Alarm Sistemi Nedir?

    DSC Alarm Dünyaca ünlü kaliteli Kanada malı bir alarm sistemidir. Sorunsuz çalışan alarm sistemi banka gibi önemli yerlerde kullanılmaktadır. Kaliteli uygun fiyatlı Ev alarm ve işyeri alarm sistemi olarak kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı alarm sistemleri ev ve işyerlerinin korunması için geliştiriliyor. Bu teknolojiler arasında haberleşme modüllerinin kalitesiyle ön plana çıkan DSC alarm sistemleri, caydırıcılık açısından önemli bir fayda sağlıyor. Haberleşme sistemi sayesinde herhangi bir hırsızlık girişiminden hemen haberdar olmanızı sağlıyor. Alarm sistemleri için haberleşme modülünün önemi bilenler için kablolu veya kablosuz DSC alarm sistemlerini tercih etmeleri gerekir.

    Alarm sistemlerinin avantajı

    DSC alarm sistemleri sayesinde ev veya işyerlerinizi korumak çok daha kolay olacak. Oldukça fonksiyonel yapısı ve estetik tasarımıyla işyerlerinizde veya evinizde kaba bir görüntü ortaya çıkarmayacak. Bununla beraber en önemli niteliği, yüksek mühendislik ürünü olmasıdır. Birçok güvenlik protokolüyle uyumlu şekilde çalışabilen yapıdaki DSC alarm sistemleri, haberleşme açısından en iyi mesaj protokollerini içeriyor. Bu da, herhangi bir hırsızlık girişimi söz konusu olduğunda erkenden uyarı mekanizmasıyla haberdar olmanızı, müdahale de çok daha erken davranmanızı sağlıyor.




  • Dsc Alarm D kullanıcısına yanıt
    DSC Alarm Sistemi Nedir?

    DSC Alarm Dünyaca ünlü kaliteli Kanada malı bir alarm sistemidir. Sorunsuz çalışan alarm sistemi banka gibi önemli yerlerde kullanılmaktadır. Kaliteli uygun fiyatlı Ev alarm ve işyeri alarm sistemi olarak kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı alarm sistemleri ev ve işyerlerinin korunması için geliştiriliyor. Bu teknolojiler arasında haberleşme modüllerinin kalitesiyle ön plana çıkan DSC alarm sistemleri, caydırıcılık açısından önemli bir fayda sağlıyor. Haberleşme sistemi sayesinde herhangi bir hırsızlık girişiminden hemen haberdar olmanızı sağlıyor. Alarm sistemleri için haberleşme modülünün önemi bilenler için kablolu veya kablosuz DSC alarm sistemlerini tercih etmeleri gerekir.iletişim :https://www.dscalarm.net/

    Alarm sistemlerinin avantajı

    DSC alarm sistemleri sayesinde ev veya işyerlerinizi korumak çok daha kolay olacak. Oldukça fonksiyonel yapısı ve estetik tasarımıyla işyerlerinizde veya evinizde kaba bir görüntü ortaya çıkarmayacak. Bununla beraber en önemli niteliği, yüksek mühendislik ürünü olmasıdır. Birçok güvenlik protokolüyle uyumlu şekilde çalışabilen yapıdaki DSC alarm sistemleri, haberleşme açısından en iyi mesaj protokollerini içeriyor. Bu da, herhangi bir hırsızlık girişimi söz konusu olduğunda erkenden uyarı mekanizmasıyla haberdar olmanızı, müdahale de çok daha erken davranmanızı sağlıyor.

    Kamera sistemleriyle beraber kullanabilir mi?

    Kamera sistemleri hırsızlık olayları için önemi bir caydırıcı olsa da, gece meydana gelen hırsızlık olayları için pek bir önemi kalmamıştır. Sadece hırsızlık olayının tespit edilmesi ve delil toplanabilmesi açısından işlevsel bir araçtır. Alarm sistemleri ise, hırsızlık girişimlerini ortadan kaldıran bir üründür. Alarm ve kamera sistemlerinin beraber kullanılması çok daha iyi olabilir. İş saatleri içerisinde meydana gelebilecek ufak hırsızlık olayları için alarm sistemleri değil, kameralar daha caydırıcı olabilir. Alarm sistemlerinin aktif edilişi, iş saatlerinin bitişi olduğundan daha çok geceleri gerçekleşebilecek hırsızlık olayları için alarm sistemleri daha uygun bir caydırıcıdır.

    Hırsızlıktan korunmak için her iki sistemin de beraber kullanılması gerekir. Böylece mal emniyetinin daha iyi sağlanması mümkün olabilir. Günümüzde hırsızlık olaylarının pek çok çeşidi ortaya çıksa da, hala dükkanların kapsını kırmak ve kilitleri patlatmak suretiyle yapılan soygunların sayısı hayli fazladır. Başkalarının emeklerine ve kıymetli mallarına salınarak, geçim için adi bir yol seçmiş kişilerin şerrinden korunabilmek için kul olarak alınması gereken tedbirlerden en önemlisi, alarm ve kamera sistemidir.




  • Dsc Alarm D kullanıcısına yanıt
    bilgilendim teşekkürler.
  • Pronet'in hizmet kalitesinin vs abartılacak yanı yok. Pronet bu piyasanın tekeli olmuş ve insanları resmen sövüşlüyor, alan herkes kontrat süresi biter bitmez kaçıyor. İnsanları korkutarak ürün pazarlıyor bizden almazsanız şöyle olur böyle olur alarm sisteminiz kolayca sabotaja uğrar filan diye. E Pronet'in sattığı sistemlerinde kullandığı ürünlerde zaten yine DSC veya Paradox. Sadece çağrı merkezi hizmetini kendisi veriyor. Pronet, Kale, Tepe gibi sistem satmak yerine kontratla kiralayan firmalardan Alarm Sistemi almak yerine, mantıklı olan bilinen ve işini iyi yapan kurumsal firmalar ile görüşüp DSC, Paradox gibi dünyaca kullanılan Alarm Sistemleri almak. Çünkü en azından aldığınız sistem ömür boyu sizin oluyor, kontratla kiralama yöntemi ile aldığınızda ise kontrat bitimi tüm ürünleri geri alıyorlar. Şahıs firması ve elektrik ustası kişilerden hizmet almayızı tavsiye etmem, böyle kişiler ilk başta ucuza hizmet veriyor ama arızanız vs olursa zamanla pişman olursunuz çünkü ilgilenmiyorlar. DSC ve Paradox Kanada üretimidir ve oldukça kalitelidir. En az 10-15 yıl kullanırsınız. Alarm devreye girdiğinde size ve Alarm Haber alma merkezine ihbar gönderebilmesi için mutlaka sabit telefon hattınız olmalı. Telefon hattı yok ise GSM Modülü kullanıp SİM Kart takılması gerek ve bu uzun vadede daha pahalıya geliyor. Alarm panelleri telefon hattınız var ise sisteme tanımlanan 10 numaraya kadar arayıp haber veriyor. Alarm Kontrol Merkezi isterseniz bunun ücreti de yıllık 100-150 USD oluyor ama bence gereksiz polisi vs arayacağına sizi arasın daha iyi. Ayrıyetten evinize-iş yerinize 1 veya 2 kameralı sistem kurulumu yaptırın alarm çaldığında eğer orada kimse yok ise uzaktan bağlanıp kameralarınızdan evinizi-iş yerinizi kontrol edersiniz içiniz rahat eder.

    DSC veya Paradox Kablolu Alarm Sistemi, 1 manyetik kontak ve 1 pır dedektör ile yaklaşık 300 dolar civarı tutuyor, 2 kameralı ve ses kaydı yapan 2 MP 1080P kamera sistemi de 250 dolar civarında tutuyor fakat kamera sisteminde kayıt cihazınızın 1080P olmasına dikkat edin, 1080N yazan kayıt cihazları 1.3 MP olarak kayıt yapar ve daha ucuzdur. Toplamda 450-500 dolar civarına ev ve iş yerinizi güvence altına alabilirsiniz.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzcihanozyurt

    Güvenlik konusunda tecrübeli kişilerden bilgi almanız daha yararlı olur arkadaşlar. Çünkü, bu işle sürekli uğraşan ekipler hırsızların nereden gelip neler yapabileceğini önceden öngörüyorlar tecrübelerinden sebep. Yani bir alarm sistemi ve benzeri güvenlik sisemlerini kurmadan önce ekipler gelip inceleme yapar size öneri sunar. Ben takacağım diyorsanız, sadece alarmı takmış ve içinizi rahatlatmış olursunuz bence. Hani, artık alarmım var ve ben güvendeyim hissini psikolojik olarak yaşarsınız. O yüzden benim tavsiyem profesyonel bir ekipten yardım almanız yönünde. Benim size tavsiyem, Makrotek. Sitesinden ilgili güvenlik hizmetlerine bakabilir, iletişim kurup bilgi alabilirsiniz.
    Uzun zamandır araştırıyordum dolar birden uçunca çok pahalıya mal olmaya başladı bu sistemler keşke eskiden yaptırsaydım diye pişman oldum aslında ama yapacak bişey de yok, Pronet, Tepe ve Armut'tan teklifler aldım fakat içime sinmemişti.

    Yavuz hocamın mesajını gördükten sonra bende Makrotek ile iletişime geçmiştim. Sağolsun Volkan bey oldukça ilgilendi eve gelip ücretsiz keşif yaptılar. Evim giriş kat olduğu için biraz masraflı oldu ama çok temiz ve profesyonel çalıştılar. Burada ki genel yorumlarda olduğu gibi Makrotek ekibi de DSC marka tavsiye etti ve sıkı bir pazarlıkla iyi fiyata anlaştığımızı düşünüyorum Fiyat paylaşmam doğru olmaz bir ölücü olarak biraz fazla pazarlık yaptım Kendilerine Donanımhaber'den ulaştığımı anlattım uzun süre sohbet ettik foruma özel bir şeyler düşünüyorlar bakalım Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum umarım sorunsuz kullanırım




  • Ev guvenlik sistemlerinde DSC-Canada bende tavsiye ederim. Ayrica cep telefonu uygulamalarida ucretsiz. (Muadil markada yillik ucret isteniyor.)
  • Lernatius kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Güle güle kullanın
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba İstanbul Avrupa yakası nda bu bahsetmiş olduğunuz cihazları nerden temin edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grileo

    Merhaba İstanbul Avrupa yakası nda bu bahsetmiş olduğunuz cihazları nerden temin edebilirim.
    Merhaba,

    Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Sadece ürün alacaksanız Avrupa yakasında bu işin merkezi PERPA, ürünü alıp montajını kendiniz yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuss.10

    Merhaba,

    Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Sadece ürün alacaksanız Avrupa yakasında bu işin merkezi PERPA, ürünü alıp montajını kendiniz yapabilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler yunus bey..
  • evde alarm sistemi güvenlik açısından çok önemli. İnsanlar genelde hırsız girdikten sonra filan yaptırıyorlar. Fakat alarm diyince sadece hırsız gelmesin akla, yangın alarmı can kurtarır. Bu konuda hassas davranmak gerek.
  • serkanjan S kullanıcısına yanıt
    DESİ Alarm Sistemleri Nasıl Çalışır?
    Kapı ve pencere kontakları, bir kapı veya pencerenin açılıp kapanmasını gösteren anahtarlardır. Anahtar, bir kapıya veya pencereye monte edilir ve çerçeveye tutturulmuş bir mıknatıs ile kapalı tutulur. Kapı veya pencere mıknatıstan uzaklaştığında anahtar açılır ve alarm kontrol paneli tarafından algılanır.

    Hareket Sensörleri, büyük bir odada hareketi algılayabilir.

    Cam Kırılma Dedektörleri, cam kırma sesini sürekli dinlemek üzere tasarlanmıştır. Cam kırılma detektörü, kırılan camdan kaynaklanan ses düzenini duyduğunda, alarm kontrol paneline elektronik bir sinyal gönderir.

    Darbe Sensörleri, bir duvar, tavan veya yapının diğer bir alanından kırarak giriş yapmak için kuvvet kullanan bir saldırgan tespit edebilir.

    Karbon monoksit (CO) dedektörleri, karbon monoksit tespit etmek için kullanılır; Görünmez, kokusuz, renksiz bir gaz. CO saptandıktan sonra, sensör kontrol paneline bir sinyal gönderecek ve bu sesli bir alarm verecektir.

    Panik Düğmeleri, bir düğmeye basarak yardım için derhal, gizli bir çağrı gönderir.
    Çevresel Sensörler, suyun varlığına tepki verir veya oda sıcaklığında ani artış veya azalış gösterir.

    Duman Dedektörleri, yangını tespit etmek için tasarlanmıştır. İki çeşit dedektör vardır: iyonlaşma ve fotoelektrik. En yaygın duman dedektörü, iyonizasyon algılama, alev alevlerini çok fazla duman olmadan algılamak için en iyi kullanılır. Fotoelektrik algılama, büyük miktarda duman üreten yanan yangınlara tepki verir. Her iki teknolojinin aynı seviyede ateşte yapılması ve aynı miktarda uyarı vermesi gerekir.

    Tuş takımı, güvenlik sistemini kurmak ve devreden çıkarmak için kullanılan bir cihazdır. Tuş takımları genellikle bir binanın giriş veya çıkışının yakınında bulunur. Sistem etkinleştirildiğinde bir kapı veya pencere açılırsa, tuş takımı derhal bir alarm başlatacaktır.

    Uzaktan Kumanda, alarm sistemlerini belli bir mesafeden iptal edip, kurmak için kullanılır. Kullanımı basit ve kolaydır. Genelde 2 veya 4 tuş bulunur. Bu tuşlar, birisi alarm sistemini aktif etmek için kullanılır. Diğeri alarm sistemini pasif iptal etmek için kullanılır. Diğerleri ise sisteme göre değişiklik gösterilebilir genelde birisi sessiz kurulum diğeri sabotaj olarak kullanılmaktadır.

    Alarm haber verme modülü, bir telefon hattı üzerinden sinyal gönderen ve alan iletişim aygıtları içerir. Bu sinyaller, eğitimli dispatcherlerin alarm sistemi sinyallerini izlediği merkezi bir alarm izleme merkezine gönderilir. Alarm tetiklenmesi durumunda bir acil durum acil durumunu doğrulamak için bir irtibat görevlisi sizinle irtibata geçecek ve gerekirse sizin adınıza polis veya itfaiye ile temasa geçecektir.

    DESİ Alarm sistemi kontrol paneli, sistemin beynidir. Çeşitli sensörlerden aldığı bilgileri işleyerek karar işlevini yerine getirir ve buna göre yanıt verir. Örneğin, sistem devreden çıkarıldığında bir kapı veya pencere açıksa, kontrol paneli olayı yoksayar. Ancak, sistem kurulu durumdayken bir pencere açılırsa, alarm izleme merkezinize bir sinyal göndererek ve sesli bir alarm tetikleyerek hemen yanıt verecektir.
    https://www.desialarmi.com/alarm-sistemleri-nasil-calisir/ Ev alarm sistemleri tavsiyesi Ev alarm sistemleri tavsiyesi Ev alarm sistemleri tavsiyesi




  • Ben kendim yaptım bi tane. Odamda sakıncalı film izlerken kullanıyorum. :)

    Şurdakine bakarak yaptımhttps://www.youtube.com/watch?v=k88O1Nzn_w0

    Ama dışarı çıkarken kurulmuyor :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriye -- 24 Ekim 2019; 17:1:36 >
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    Alarm sistemleri Evlerimizi İşyerlerimizi bir de yaşam alanlarımızı korumaya çalısan Bütün insanlar bir arada oldukları alanları Elbette evimizin de güvenliğine özen gösteriyoruz; dışarıya çıkmadan önce doğalgaz ocağını, pencereyi iki kez kontrol ediyoruz; yatarken o özenle seçtiğimiz kapımızı 2-4 farklı kilit sistemi olan çelik kapılarımızı iyice kilitliyoruz; tatile çıkarken kimimiz aydınlatmaları açık bırakıyor hırsızı kandırmak için, kimimiz komşuları evi emanet ediyoruz. Tabi ki güvenlik güçleri var bir de polisler var, itfaiye var, belki oturduğumuz sitenin kendi görevlileri var. Ama herşeye rağmen hırsızlık, yangın veya su baskını yine olabiliyor.

    Alarm sistemleri güvenlik güçleri veya sigortalarımız olay sonrası kurtarma timleri değildir; evlerimizi, iş yerlerimizi, yani canlarımızı korumazlar. Fakat olası bir tehlikeyi çok kısa süre içinde fark edip gerekli tedbirleri alabilmemizi, büyük zararlar almadan sorunu atlatabilmemizi sağlarlar. Yollardaki ikaz tabelaları gibi, bünyemizin büyük bir hastalığın çok öncesinde ağrılarla, sızılarla bizi uyarması gibi… Mutfaktaki bir duman gaz sensörü bütün evi sarabilecek ciddi bir yangından kurtarır, kapıdaki dış alan sireni belki hırsızı caydırır belki bizi uyandırır veya alarm merkezleri ile alarm sisteminden gelen sinyalleri sürekli takip ederek evimizi gönül rahatlığıyla bırakıp tatile gidebilmemizi sağlar.https://www.crowalarm.net/


    Crow Alarm Set 1 - Crow Alarm - Hırsız Alarm Sistemi İstanbul Montaj İçin İrtibata Geçebilirsiniz
    CROW RUNNERPLUS BLUE SET
    CROW RUNNER 4/8 PANEL
    RUNNER LED KEYPAD
    CROW DEDEKTÖR SWAN QUAD (PET)
    VİDALI MANYETİK KONTAK
    SPECTRA EMS-001 HARİCİ SİREN MAVİ
    12V 7 AH AKÜ




  • Ev için xiaomi smart home güvenlik kitleri tamamen işinizi görecektir. Güvenlik firmaları aynı teknolojiye fahiş fiyatlar söylerler

    yurtdışından siparişle 500-600 TL'ye çok rahat hem güvenlik hem de evinizi akıllı şekilde yönetecek sistemler oluşturabilirsiniz. Biraz araştırın hak vereceksiniz
  • Merhaba arkadaşlar,

    Çekmeköy de bulunan E-spor Cafemizde Kale Alarm sistemi kullanıyorduk ve her ay bize göre yüksek ücret ödüyorduk. Araştırmalar sonucu forumdan Makrotek ile iletişime geçtik. Kendileri gelip keşif yaptılar, bize son aylarda en çok sattıkları Fiyat/Performans ürünümüz dedikleri Neutron marka akıllı hırsız alarm sistemini tavsiye ettiler, bizde kendilerinin uzmanlık alanı olduğundan dolayı karışmadık açıkçası. Ayrıca 5-6 yıllık olan Anolog kamera sistemimizi de Haikon marka 2 MP 1080P olarak yeniledik. 2 dükkan yanda Playstation Cafemiz var ve oranın Kale Alarm ile taahhüdü bitmedi biter bitmez orayı da aynı sisteme geçireceğiz.

    Neutron Alarm sistemi internet tabanlı çalışıyor ve sabit telefona gerek duymuyor. Ayrıca cep telefonu uygulaması ile kurup iptal etmesi de oldukça kolay ve başarılı. Yakınlarda olan varsa gelip görebilir isterse oyun oynayabilir

    [simage]
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi
    [/simage] [simage]
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi
    [/simage]




  • Arkadaşlar merhaba,

    Buradaki yorumlara bakarak ve güvenerek Makrotek firmasına alarm sistemi yaptırdım. Neutron marka akıllı hırsız alarm sistemi aldım. Kablosuz DSC için 4250 TL Neutron için 3250 TL fiyat verdiler fakat Neutron da ek olarak 1 adet de 1.3 MP IP kamera var. Geri kalan tüm dedektörler aynı sayıda. Panele eklenen 1 adet IP kamera ile evimi istediğim zaman izleyebileceğim. Hatta alarm devreye girdiğinde 60 saniyelik kayıt yapıp anında mobil uygulaması üzerinden gönderiyor, kamera ses kaydı yapıyor, uygulama üzerinden bas konuş yapılabiliyor. (kamera ses çıkarıyor)

     Ev alarm sistemleri tavsiyesi




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.