Şimdi Ara

Evimkolayavm.com | Türkiye'nin En Kolay Online Alışveriş Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bizi tanımanızda yararlı olacak bazı bilgileri belirtmek istedik.


    Evim Kolay AVM temellerini 2005 yılında atan, Kale Mahallesi Bağdat Caddesi No:1 Kat:3 İLKADIM/SAMSUN adresinde bulunan, merkezli bir perakende şirketidir. Kesintisiz hizmetine 2005 yılından bu yana devam etmektedir.


    Evim Kolay Alışveriş Merkezleri; Çarşamba, Bafra, Vezirköprü, Ünye, Fatsa, Ordu, Çorum ve Erbaa olmak üzere 8 Alışveriş Merkezi, 9 Alışveriş Mağazası ile perakende sektöründe hizmet vermektedir.


    8 Alışveriş Merkezi, 9 Alışveriş Mağazası, 8 Lojistik Depo, 20 Bin m² Satış Alanı, 80 Tedarikçi, 14 Bin Ürün, 275 Bin müşteri, 100 Marka ve 400 Personeli ile 16 yıldır bölgesinde lider olup büyük mağaza zincirleri arasına adını yazdırmıştır. 


    Müşterilerine en çok güven duyulan Uluslararası ve Yerli markaları; Mobilya, Züccaciye, Beyaz Eşya, Televizyon, Elektronik, Elektirikli Ev Aletleri, Küçük Ev Aletleri, Halı, Tül-Perde, Isıtma-Soğutma, Hediyelik ve Tekstil ana gruplarından oluşan 14.000 ürün gamı sunmaktadır.


    E-Ticaret gönderilerine ise 8 aydır aralıksız devam etmekteyiz. Tüm Türkiye'ye kargo gönderim imkanı sunmaktayız. 3 farklı kargo firmasıyla çalışmaktayız ve kargo tercihlerini tamamen müşterilerimizin inisiyatifine bıraktık. Genelde siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir. Tüm ürünlerimiz orijinaldir.


    Kendi ürünlerimizi sattığımız için, tüm ürünlerde ücretsiz kargo seçeneğiyle gönderim sağlamaktayız.


    Eğer mağazalarımızın olduğu bölgelerde ikamet ediyorsanız, siparişinizi internet üzerinden tamamlayıp, mağazamızdan siparişinizi görerek de teslim alabilirsiniz. Beğenmediğiniz takdirde anlık olarak para iadenizi gerçekleştirmekteyiz.


    Müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firmayız. Bütün sorunlara titizlikle ve çözüm odaklı yaklaşmaktayız.


    Herhangi bir olumlu yada olumsuz durumda bu gönderi altından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Bunun yanı sıra WhatsApp canlı destek hattımız mevcut. Müşteri hizmetlerimizi arayarak da bizimle iletişim kurabilirsiniz (0850 255 20 05). Bizimle her yoldan kolaylıkla iletişim kurabilir ve işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.


    Site link:


    www.evimkolayavm.com
    KolayAVM | Türkiye'nin En Kolay Online Alışveriş Sitesi
    https://www.evimkolayavm.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.