Er
17 Mayıs 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: Samsun, İlkadım
Forum İmzası:
Siz hayal edin, gerisi Kolay.
Hakkımda:
Evim Kolay AVM temellerini 2005 yılında atan, Kale Mahallesi Bağdat Caddesi No:1 Kat:3 İLKADIM/SAMSUN adresinde bulunan merkezli bir perakende şirketidir.

Evim Kolay Alışveriş Merkezleri; Çarşamba, Bafra, Vezirköprü, Ünye, Fatsa, Ordu, Bulancak, Giresun, Çorum ve Erbaa olmak üzere 10 Alışveriş Merkezi, 12 Alışveriş Mağazası ile perakende sektöründe hizmet vermektedir.

10 Alışveriş Merkezi, 12 Alışveriş Mağazası, 10 Lojistik Depo, 20 Bin m² Satış Alanı, 80 Tedarikçi, 14 Bin Ürün, 275 Bin müşteri, 100 Marka ve 400 Personeli ile 16 yıldır bölgesinde lider olup büyük mağaza zincirleri arasına adını yazdırmıştır.

Müşterilerine en çok güven duyulan Uluslararası ve Yerli markaları; Mobilya, Züccaciye, Beyaz Eşya, Televizyon, Elektronik, Elektirikli Ev Aletleri, Halı, Tül-Perde, Isıtma-Soğutma ve Tekstil ana gruplarından oluşan 14.000 ürün gamı sunmaktadır.

KURUM VİZYONU

Sektöründe öncü, hizmetinde örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği Alış Veriş Noktası olarak; edindiği başarıyı kalıcı kılmak ve marka değerini en üst sıralara taşımak.

KURUM MİSYONU

İşinde uzman kadrosu, dürüst, güvenilir, etik değerlere uygun satış becerisi, geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve rekabetçi konumu, en önemlisi faizsiz satış sistemi ile Türkiye’nin saygın bir işletmesi olmak.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Mesaj Sayısı: 0
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 82 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.