Şimdi Ara

Evinize Klima Montajına Geleceklerse Mutlaka Okuyunuz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
50
Favori
121.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • klima5505 kullanıcısına yanıt

    .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Bunun için servis ile görüşmeniz gerekir. Çünkü her markanın kendine göre prosedürü bulunmaktadır. Çoğunlukla eski klimanızı aynı gün söküp yenisini takarlar ama eski klimanın sökümü için ücret talep edeceklerdir. Çünkü montaj kapsamının dışında bir iş çıkmış oluyor. Yani kendileri yaparlar ama ücret alırlar. Başkası yaparsa da ücret alır,aynı kapıya çıkar.


    Saygılarımla...

  • klima5505 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar.. evimde inşaat firmasının klima takılması için altyapısı mevcut. Sıva altında tesisat var.. bu tesisata 12 binlik klima uygun olur mu?



    Evinize Klima Montajına Geleceklerse Mutlaka Okuyunuz


    Evinize Klima Montajına Geleceklerse Mutlaka Okuyunuz


    Evinize Klima Montajına Geleceklerse Mutlaka Okuyunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün 12 bin btu Airfel klima montajı için servis elemanları geldi. Yukarıda atmış olduğum fotoğraftaki tesisat için “burada azot gazı yok, azot basacağız fiyatı 750 TL, yoksa klima montajı yapmam” dedi. Azotsuz montaj yapın, vakum yapın yeterli dedim. Azot basmazsam klima garanti dışı kalır bla bla diyince montaj yapmadan gönderdim onları.. Ne oluyor bu azot gazı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2 gün önce vestel flora 12.000 klima aldım klima eve geldi servis bir hafta sonra gelecek.

    şimdi klimayı oturma odasına taktırmak istiyorum dış üniteyi fransız balkona veya yan odanın balkonuna .

    vestelin bu modelinde iç ünitenin olduğu yere mi sigorta taktırmam gerekiyor dış ünitenin olduğu yere mi , bazı klimalarda iç ünitenin fişli olduğu yazıyor bu modelde de topraklı prize takıp sigortaya gerek kalmadan halledebilir miyiz ?


    Teşekkürler.

  • Sıfır yeni klima aldıysanız bildiğim kadarıyla dış ünitenin içinde zaten soğutucu gaz var. Azot gazı ne alaka anlamadım... Hazır boru altyapısı tesisatı kontrol etmek için vakum yapılsa yeter, kaçak varmı yokmu belli olur diye düşünüyorum.

  • arkadaşlar evime multi split klima bağlatıyorum vestel 18+12 binlik olarak. şimdi her iki klima içinde ben 2 adet drenaj pompası aldım. giderlerin yeri biraz sıkıntılı ve boruların gözükmesindense klima boruları ile birlikte götürerek uygun yerden gidere bağlamayı düşündüm bunlar için hortumu dahil aldım. sorum şu servis geldiğinde bu drenaj pompasını bağlamayı rica etsem bağlar mı? bağlamazsa tahliye hortumları var serum hortumu deniyor onları açtıkları delikten geçirirler mi? eğer yapmayıp geçiririz derlerse kendim halletmeyi düşnüüyorum. daha önce benzer durum başına gelen var mı ? servislerin drenaj pompaları cok pahalı malum 4 bin tl den faan bahsediliyor 2 pompayı 2 bine aldım ben.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.