Şimdi Ara

EVLİ OLANLAR..YORUM YAZSIN.. CİDDİ. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel konu;) Takipteyim. Düşüncelerini, deneyimlerini paylasanlara tesekkur ederim. Konuyu acan arkadasa da ayrica tesekkurler;)
  • selamlar herkeze bende 2003 yılında 24 yaşında evlendim en başta şunu söylim tamam severek evlendim genelde böyledir ama belli bi süre sonra

    cicim ayları bitiyor maddi sıkıntılar başlıyor belli bir süre sonra herşey monoton bir duruma dönüyor evlilik bile zenginler için yani..

    maddi durum kötüyse evlilik için acele etmemek lazım benim fikrim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazamsar


    quote:

    Orijinalden alıntı: sertac-73

    aklıma gelen ve aklımda kalan bir sözde şöyle der,,

    evlilik kafes gibidir.içindekiler,dışarı çıkmak ister, dışındakilerde içeri girmek ister..


    O söz, evlilik kale gibidir dışarıdakiler içeri girmek ister içeridekiler dışarı çıkmak ister. Gerçi verdiği anlam aynı. Buna istinaden şu da söylenebilir, sözlüyken kız konuşur erkek dinler nişanlıyken erkek konuşur kız dinler evliyken her ikisi konuşur komşular dinler.





  • 4 senelik evli ve 20 aylık bir bebeği olan biri olarak yazayım ben de...
    ilk sene çok zordu, çünkü ikimiz de bekarmış gibi davranmaya çalışıyorduk. yanlış anlamayın :) yani ikimizin de kişisel kararları vardı ve diğer tarafa kendi kararımızı kabul etttirmeye çalışıyorduk. çok kavga ettik tabi, eskinin herşeyi sineye çeken kadınları yok artık...

    sonra biraz törpülenince... ortak kararlar almaya başladık. bu sefer de maddi anlamda sıkıntılar yaşadık. ister istemez o da etkiliyor mutluluğu. en sıkıntılı dönemimizde oğlumuz oldu, Allah bağışlasın, resmen evliliğimizi değiştirdi. Çocuktan sonra gerçekten evlendik gibi oldu yani.. Çeşitli sıkıntılar halen devam ediyor ancak çoğunlukla mutluyuz.

    Bekarlar evlilikten korkmasın, güzel bir şey. Zor ama güzel. Sadece karşınızdaki kişinin makul birisi olmasına özen gösterin. Evlilikte çok ciddi sıkıntılar oluyor, bunları beraber göğüsleyebileceğiniz biri lazım... Hep bir taraf sıkıntı çekerse olmaz..

    Konu sahibi arkadaşın etrafımdaki herkesi mutsuz göüryorum demesi de, genellikle erkeklerin her zaman ah keşke bekar olsaydım, akşam takılırdım, gezeerdim tozardım, istediğim gibi para harcar herşeyin kralını yapardım diye düşünmesinden ileri geliyor. Doğrudur, evlilik erkek açısından aşırı kısıtlayıcı bir kurumdur. Böyle bir ksıtlanmaya gelemeyecekseniz, 30 yaştan önce evlenmemenizi tavsiye ederim. Tabi Sultan Sülüman gibi bir durumunuz var ise, size heryol Paris :)




  • yazılanlardan sonra yarın evlenme teklif edeceğim
  • Sonuçtan bizi haberdar edersin artık.. şimdiden mutluluklar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copyright05

    yazılanlardan sonra yarın evlenme teklif edeceğim


    Action arıyorsun yani Şaka bir yana şimdiden hayırlısı mutluluklar.
  • arkadaşlar herkes deneyimlerini paylaşmış çok teşekkürler... ben de evlilik arefesindeyim yada prosedürlerinin diyelim. yakında işe başlayacağım aynı şekilde kız arkadaşım da haliyle ben başlamadan kimse bilsin istemiyorum, birilerinin karşısına çıkarken insanın yüzü olmalı. mantıklı bir insan olduğum için ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden konu ilgimi çekti ömürlük bir şey olsun istiyoruz ve yeterince kafa yormadan karar alınmamalı. bence evliler paylaşmalılar deneyimlerini çünkü bekarlar sadece dışardan gördüklerini yazacaklar,nasrettin hoca misali bana damdan düşen adam getirin demiş ya... Allah hepinizi mutlu eder inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copyright05

    arkadaşlar herkes deneyimlerini paylaşmış çok teşekkürler... ben de evlilik arefesindeyim yada prosedürlerinin diyelim. yakında işe başlayacağım aynı şekilde kız arkadaşım da haliyle ben başlamadan kimse bilsin istemiyorum, birilerinin karşısına çıkarken insanın yüzü olmalı. mantıklı bir insan olduğum için ince eleyip sık dokuyorum, o yüzden konu ilgimi çekti ömürlük bir şey olsun istiyoruz ve yeterince kafa yormadan karar alınmamalı. bence evliler paylaşmalılar deneyimlerini çünkü bekarlar sadece dışardan gördüklerini yazacaklar,nasrettin hoca misali bana damdan düşen adam getirin demiş ya... Allah hepinizi mutlu eder inşallah


    ölünceye kadar sürecek evliliği yoruluncaya kadar aramak gerekir.. inşallah mutlu olursunuz.




  • 7 yıla giriyor, 6 yaşına giren 1 cocukla beraber gayet mutlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RippedHeart

    evli değilim,olmakta istemiyorum. bağlı kalamam birine,özgür biriyim

    Aynı düşünüyoruz..
  • evliyim ve mutluyum. düzensiz hayat belli bir yaştan sonra işkence olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.