Şimdi Ara

Expansion Pack Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1- Elemental Resist System
    2- Chip War


    1- Arkadaşlar bildiğiniz gibi elemental resist normalde çalışmayan bir sistemdi ama artık çalışıyor. Sistem hakkında biraz bilgi vereyim.


    Specialist vs Cora Mage

    Armor Rider özellikleri

    Def : 3067
    Def rate : 573

    Elemental resist çalışmıyor iken çıkan sonuçlar.

    Cora fire elite force skill ile 1140 hasarı veriyor. Lvl 7 Elemental burn (debuff) gönderiyor. Karakterde bütün elemantal rate -100 oluyor ve cora tekrar aynı skill ile saldırıyor. Sonuç olarak tekrar aynı hasarı veriyor.


    Specialist bu sefer +32 fire resist yapıyor. Cora fire elite force skill ile tekrar 1000 civarında bir hasar veriyor. Elemental burn gönderince fire -68 oluyor. Tekrar saldırdığında yine yaklaşık bir hasar veriyor.

    Specialist bu sefer +64 fire resist yapıyor. Cora fire elite force skill ile tekrar 1000 civarında bir hasar veriyor. Elemental burn gönderince fire -36 oluyor. Tekrar saldırdığında yine yaklaşık bir hasar veriyor.


    Karakter bu sefer +76 resist bulunan lvl 65 goliath kullanıyor. Cora 1400 vuruyor.
    Diğerinde ise full +49 resist bulunan lvl 65 catapult kullanıyor. Cora 3500 vuruyor.


    Şimdi elemantal resist çalışırken ortaya çıkan sonuca bakalım.

    Karakterimizde yine aynı def ve def rate bulunmaktadır.

    Elemental resist 0 iken cora yine 1000 e yaklaşık bir değerde hasar veriyor. Elemental burn gönderdiğinde bütün elem resist -100 oluyor. İkinci kez saldırdığında 1800 vuruyor.

    Specialist bu sefer +32 fire resist yapıyor. Cora fire elite force skill ile 800 civarında bir hasar veriyor. Elemental burn gönderince fire -68 oluyor. Tekrar saldırdığında 1700 hasar veriyor.

    Specialist bu sefer +64 fire resist yapıyor. Cora fire elite force skill ile 400 civarında bir hasar veriyor. Elemental burn gönderince fire -36 oluyor. Tekrar saldırdığında 1000 hasar veriyor.


    İşin en önemli kısmına geldik. Karakterimiz full +76 resist bulunan lvl 65 goliath kullanıyor. Cora sadece 200 vurabiliyor.
    Diğerinde ise full +49 resist bulunan lvl 65 catapult kullanıyor. Cora sadece 800 vurabiliyor.


    Sistemin oyuna getirdiği etki hakkında kendi görüşümü size açıklayayım.

    Sistemin çalışması elemental burn debuff ını doğal olarak aktif hale getirmiş oluyor. Artık mage karakterler saldırırken öncelikle bu debuff ı mutlaka atmaları gerekiyor. Buda bir yönden force attack yapan karakterleri warrior, ranger veya kendi classlarına karşı güçlü kılıyor.

    melee ve range skilller artık daha çok önem kazanıyor. Çünkü bu skiller ile elemental attack yapmyorsunuz. Sadece critical attack yapıyorsunuz. Warrior olan karakterler elemental attack yapmadıkları için bu sistemden etkilenmeyen tek karakter oluyor. Ancak elemental burn aldıkları zaman onlarda force attacklardan fazlasıyla etkilenecek gibi gözüküyor.

    Ranger karakterler ammo kullanmak zorundalar. Moblara saldırırken elemental ammo kullanmaları sorun yaratmaz ancak vs yaparken ammolarında elemantal effect mutlaka bulundurmamaları lazım. Bu class ta doğal olarak elemental burn den etkileniyor ve ranger karakterler defansları düşük olan bir sınıf olduğu için warrior olanlardan daha fazla etkilenecek gibi gözüküyor.

    Mauların elemental resist i çok olduğu için force attack yapan karakterler ve özellikle striker olanlar artık maular karşında dahada zorlanacaklar. lvl 65 golide +76 resist bulunuyor. lvl 70 ve lvl 80 maularda bu rakam 100 leri bulacak gibi gözüküyor ve mauların debuff geçirmeme özelliğide bu yönde büyük bir etki yapıyor. Çünkü mauların elemental rate i asla düşüremezsiniz. Bu yüzden maular artık daha sağlam.

    Sanırım bu konudan sonra mau kasmak isteyen arkadaşlar artabilir. Kendi adıma söylemek gerekirse en sevdiğim class olan armor rider ı elemental resist çalışmadığı için sevmiyordum ama artık rahatlıkla kasabilirim.

    Konu dışı bir bilgi daha var onuda buraya ekleyeyim. Artık 3. class seçeceğimiz için armor rider 3. classında Nega Pilot oluyor ve çok çok fazla bir güce sahip oluyor. Sanırım 2 tane class skilli var. Aldığım haber yanlışmı bilmiyorum ama sanıırım attack artıran bir class skilli bulunmakta.



    Artık oyunda aktif edilen elemental resist system hakkında önemli bir çok bilgiyi öğrenmiş olduk. Özellikle striker kasmak isteyenler için söylemek istiyorum. Bu sistem strikerlar için büyük dez avantaj oldu. Çünkü kullanılan ammoların hepsi elemental özelliğe sahip. Debuff atma gibi bir özelliği bulunmayan striker artık tek başına güçlü olmayacak.




    2- Chip War

    Chip savaşlarıda yeni versiyonla birlikte değişime uğramış. 2 Farklı sistem var. Birincisi bildiğimiz günde 3 kere yapılan normal chip savaşları. Diğeri ise level chip savaşları. Level chip savaşları günde 3 veya 4 defa yapılıyor. Savaş sadece 1 saat sürüyor. 10 dakika chaos time ve 10 dakika kazı yapma hakkı toplamda maksimum 20 dakika kazı yapma hakkınız var. Level chip savaşında herkes kendi seviyesi ile savaşıyor.

    10-14
    15-19
    20-14
    25-29
    30-34
    35-39
    40-44
    45-49
    50-54
    55-59
    60-64
    65-69
    70-74
    75-79

    levelınız hangi seviyeye uyuyorsa o kişilerle savaşıyorsunuz.





    Yeni bilgiler öğrendiğim zaman buraya tekrar yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 23 Nisan 2010; 19:56:19 >







  • Emeğine sağlık :) rf trde bu sistemle mi iş başı yapacak acaba? 3. class i de ilk defa duyuyorum kaç lvde seçilecek acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 18 Nisan 2010; 14:41:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    Emeğine sağlık :) rf trde bu sistemle mi iş başı yapacak acaba? 3. class i de ilk defa duyuyorum kaç lvde seçilecek acaba?


    rf tr de bu sistemle başlayacak. 3. classların kaç levelda seçildiğini bilmiyorum. ve büyük bir ihtimal master skiller açılıyor.
  • Güzel haberler ama artık strikerin pabucu dama atıldı gibiHerkes AR kasacak gibi gözüküyor...
    Ama şunu unutmamak lazımki strikerin 3. class skilli de az değil warzonede oynarken strikerin 3. class skilli siege kitteyken +%100 atk veriyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Güzel haberler ama artık strikerin pabucu dama atıldı gibiHerkes AR kasacak gibi gözüküyor...
    Ama şunu unutmamak lazımki strikerin 3. class skilli de az değil warzonede oynarken strikerin 3. class skilli siege kitteyken +%100 atk veriyordu


    Ama o editlenebiliyor. Normalde o kadar vermiyor o
  • Bu arada elemental olmayan ammolarda varAma onlar sadece launcherler için..

    flame throwerlerin işi yaş..
  • Master skillerin açılması oyunu çok değiştirir.Örneğin dark master açan bir summoner hem invis hem rezzer hem de dp gibi fp sini hp olarak kullanabiliyor 3 dark master skilli sayesinde.Def rune niteliğinde ranger master skilli de gayet işe yarar.En çok melee lightning trick i merak ediyorum silahın gücünü arttırdığı yazıyor acaba ne kadar bir artış olur yada melee masterdaki resist ne kadar veriyor.Master skillerin açılması demek çoğu classın özelliğini yitirmesine sebep olabilir ekstra class skill eklenmezse tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Bu arada elemental olmayan ammolarda varAma onlar sadece launcherler için..

    flame throwerlerin işi yaş..


    Lvl 55 olduklarında isteselerde istemeselerde flame thrower kullanacaklar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedmonster

    Master skillerin açılması oyunu çok değiştirir.Örneğin dark master açan bir summoner hem invis hem rezzer hem de dp gibi fp sini hp olarak kullanabiliyor 3 dark master skilli sayesinde.Def rune niteliğinde ranger master skilli de gayet işe yarar.En çok melee lightning trick i merak ediyorum silahın gücünü arttırdığı yazıyor acaba ne kadar bir artış olur yada melee masterdaki resist ne kadar veriyor.Master skillerin açılması demek çoğu classın özelliğini yitirmesine sebep olabilir ekstra class skill eklenmezse tabi.


    Evet o konuyu bende merak ediyorum. Çünkü master skiller çok farklı özelliklere sahip ve çoğuda, oyundaki class skillere benzer özellikte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 18 Nisan 2010; 16:44:13 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler.Emeğine sağlık +rep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_ReosTa

    Bilgilendirme için teşekkürler.Emeğine sağlık +rep.


    Bro sen nerden çıktın
  • Emeğine.sağlık.
    En.sevdiğim.classı.kasamıcam.
    Efsane.striker.m3chladon.gitti.yerine.merc.m3chladon.gelecek.
    Yönetim.istifa
  • Chip war hakkında küçük bir bilgi eklendi.
  • Chip War sistemi güzel olmuş ama 10-14 level nasıl savaşıcak skilleri bile olmadan Her neyse gelsin göreceğiz CCR iyice batırdı offical i önceden sadece dc olurdu şu birkaç gündür lag da var.Üstelik herkeste var sadece Türklerde değil.
  • evet mantıklı bir değişiklik olacak :) sevdim chip war sistemini. bu arada eskiden bir yazı vardı galiba oyun alınındaki her yer kazı yeri olacak ; bi şekilde sahipleri olacak kazı yaptığında para ödeyip yapabileceksin falan o bu pack'e girmiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byalfa

    evet mantıklı bir değişiklik olacak :) sevdim chip war sistemini. bu arada eskiden bir yazı vardı galiba oyun alınındaki her yer kazı yeri olacak ; bi şekilde sahipleri olacak kazı yaptığında para ödeyip yapabileceksin falan o bu pack'e girmiyor mu?


    Zamanı gelince bahsettiğin şey hakkında bir yazı yazarım.
  • Oha 80lvl sistemi mi gelecek Exp rate artırılmazsa 80 olmak 2 yıldan aşağı sürmez :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

    Oha 80lvl sistemi mi gelecek Exp rate artırılmazsa 80 olmak 2 yıldan aşağı sürmez :S


    Yeni moblar mapler geliyor. 80 lvl olmak o kadarda zor olmayacak.
  • similasyonla yapılan testlere göre günde 12 saat gameplay olan bir oyuncu nefes bile almadan sadece yaratık keserse 2 yıldan biraz fazla sürede 80 level olabiliyor :D


    bide süriz bir bilgi veriyim 100 level icinde alt yapı var. :D ama 100 lv patch ne zaman gelir bilgi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    similasyonla yapılan testlere göre günde 12 saat gameplay olan bir oyuncu nefes bile almadan sadece yaratık keserse 2 yıldan biraz fazla sürede 80 level olabiliyor :D


    bide süriz bir bilgi veriyim 100 level icinde alt yapı var. :D ama 100 lv patch ne zaman gelir bilgi yok.


    Günde 12 saat diyorsun nefes bile almak yok diyorsun acaba bunun sonu ne olacak merak ediyorum

    100lvl olayına gelirsek heralde 3-4 yıl sürer

    Neyse yeni sistemle günde ortalama 6-8 saat oynayarak 2 ayda kaç lvl olunur




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.