Şimdi Ara

Fabrika kusurlu sıfır araba (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
5
Favori
14.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt
    Rezerve yaptım, yerimi aldım konuyu takip ediyorum demek forum jargonunda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağolun bilmiyordum. İnternetten baktım ama bulamadım CSB gibi
    Cool story bro olduğunu bilmiyordum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt
    Herşeyden önce umarım tatlı bir yolla çözümü bulursunuz, sizi bu işten kurtarirlar.

    ...
    ...
    ...



    Ama
    Motor değişimi olacak ve sonrasında almam istemem derseniz aracı alırız , sizi bu dertten dost alışverişi ile kurtaririz.

    ( bu mesaj burada dursun )

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili donanım kullanıcıları, ve nihayetinde görüşmelerde olumlu bir sonuç elde edemediğimizden mahkemenin takdiri neyse o olacak. Süreç uzun , bu daha öncede yazılmıştı. Ben yine buraya yazarım. İkinci el araba bakıyoruz. Bütçemiz çok fazla yok belki en fazla 400 . Tekrar teşekkür ederim sizlere.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir ricam olacak başka konular altına yazmak beni tekrar üzüyor . Konuyu her anlattığımda daha çok üzülüyorum. Ben konumdaki gelişmeleri burdan bildireceğim teşekkür ederim sağolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Oda olacak evrakta olacak ama çok başka şeylerde var. Ben bilmiyorum aklım ermiyor. Hayatımda ilk kez böyle anormallikler görüyorum. Arayıp aranızı bulalım diyenler geri dönüş yapmıyor. Yasalar doğrultusunda hukuk izin verdiği kadar herşey netleşince herşeyi ama herşeyi yazma iznim doğunca yazacağım. Hem burda hem her mecrada yazacağım. Yazmak benim tek deşarj yontemim onuda elimden kimse alamaz hem mağdurum hem haklıyım sade sıradan bir vatandaşim. Elbet adalet tecelli edecek. Başındada dedim bu araba benim tüm yatırımım. Evlatlarımin garantisi, geleceği belkide zorda kalsam satabilecegim tek emtia. Teşekkür ederim sağolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi tuvturk işlem yapmam gerektiğini ruhsat sahibi ben olmam sebebiyle motor değişimini bildirmem , muayeneden geçer rapor almam ruhsata işletmem notere gitmem vs olan herşeyi yazdı. Bunlarda ekstra masraf, yapılmasa suç teşkil ediyor. Oysa yetkili servis bunlara hiç gerek yok o işler eskidendi demişti ki bunu yazmıştım. Forumda , ticaret bakanlığına cimere vede yetkili mercilere. Motor tadilat vb tadilat her işlem sonrası TÜVTÜRK gidilmesi gereken yermiş onuda öğrendim .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , gelişme olursa yazacağım demiştim. Bugün Aykan servis ten arabamı almaya gittim. Sukurler olsun bir buçuk ay sonra kavuşma olacaktı. Ama olmadı. Servis çalışanlari ve müşteri temsilcimiz çok güzel karşıladılar arabamizi teslim ettiler ve sanki tekliyor titriyor gibi hissettigim için expere gittim . Experde kontrol yapıldı. Ufak tefek kusurlar varmış birde yağ akıyordu bir yerinden yazdılar verdiler. Garantisi olduğu için tekrar servise götürdüm. Yine sagolsunlar bir saat geçmesine rağmen çok güzel karsiladilar . Sanziman tipasının ordan akan yağ ve sağ camurluk kirik tirnak ve sesler gibi şeyler tekrar bakilacak
    Yanlis bisey yazmak istemiyorum tam motor dili bilmiyorum. Arabayı aldım bir saat sonra geri serviste bakıma girdi. Birde balatadan yine koku geldi. Bu istenirse bir sn de kullanimla ilgili olurmuş. Ben expere 5 dk da gittim geldim bir sn gecti yani. Sanirim yine balatası yanacak bu arabanın. Aykan servis temsilcimiz ve ustalar çok iyi insanlar. Doğuş yada Aykan yetkilileri bu kusurlar neyse keske net bir aciklama yapsa. T cross kronik sorunsa bir tek benim arabadami bilmiyorum. Özetle arabayı servisten aldım Exper baktı geri servise bıraktım . Bu ara TÜVTÜRK vs gitmeme gerek yokmus yeni sistem böyleymiş. Teşekkür ederim saygılarımi sunarım .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kriyo K kullanıcısına yanıt
    Foruma daha önce üye olsaydınız tcross almanıza mani olurduk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Çok üzgünüm ben bilseydim böyle şeyler olacağını... Ne bileyim. Daha ekonomik olarakta tukendik. Exper parası yol parasi gece araba lazım olur taksi parası bir buçuk ay oldu ne diyeyim. Adalet ne derse o olsun. Huzur kalmadi sağolun .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evrak belge karar vs diyenler almak nasip olmadı araba servisten çıktığı gibi geri servise çekildi. Alırım inşallah yollarda böyle gezerim. Telefonum eski model olduğu için anca bu kadar yapabildim Fabrika kusurlu sıfır araba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugun aradılar dün aldığım gibi Exper sonrasi geri servise yağ akıtmasi /balata kokusu/ sağ boşluk / tekerin üstündeki sağ taraftaki tırnak kırılması tespiti ile bir saat sonra geri verdigim arabam tamir edilmiş. Yıkanmış teslim alabilirsiniz dediler . Balata konusu ise hala tarafımca muamma.https://aftermarket.zf.com/tr/tr/sachs/uygulanan-teknoloji/servisler-icin-faydali-ipuclari/debriyaj-sistemleri/debriyaj-kacirmalari/ bu yazıyı okudum ve üzülerek yine şüphelirimde haklı cikacagimi sanmaktayim. Tekrar balata yanarsa yine sil başa dönmek istemiyorum. Aynı metni doğusa ilettim aracımın gerekirse titizlikle başka bir yerde bakılmasını talep ettim. Şayet yarın gidip almak gerekirse yine expere gitmek farz oldu. Kısır döngü servisten al expere baktır servise geri bırak. Sıfır balata 2 sn de bile yanabilirmiş cabası oldu. Şimdi balata neden yanar linki okudum ne yapmalıyım konusunda kararsız kaldım . Balata yanarsa problemi ispatlamakla mükellef olmak zorundamiyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • belge fiş fatura Whatsapp konuşması yok mu

  • Merhaba , bugün arabayı almaya gidemedim. Daha doğrusu içimden gitmek gelmedi. Uygun fiyatlı bir ikinci el araba alabilirsem aracı aldığımda üstündeki yazı ile kapıda bekletmeyi düşünüyorum. Satabilirsem satacağım . Yoksa mahkeme sürecinde onu kullanmayacagim. Bir insan arabadan ve trafikten nasıl soğur adlı çalışma yaşadıklarım. Sanki her araba böyle sorun çıkaracak gibi düşünmekten alamıyorum kendimi. Bu sebeple çok ucuz bir araba almam daha mantıklı geliyor. İlgilenen özelden yazan soran herkese teşekkür ederim sağolun. Birde bir arkadaş vardı yardımcı olacakti telefonla konuştuk. Ve bana dönüş yapacaktı ama yapmadı mesajımı okursa dönerse sevinirim .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayret arkadaş , tüketici mahkemesine falan gitmeyi düşünüyor musunuz ? Kaçırdım mı başvuru falan yaptınız mı ? Bu zaman zarfında arabayı kullanabilirsiniz , karar ne ise onu uygulayacaklar zaten , siz ilk başvuruda ne istediğinizi açık bir şekilde yazın sıfırı ile değişim ya da faizi ile ücret iadesi ya da misli ile değişim gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Başvuru tamam , bu esnada arabayı almaya niyetlendim nasip olmadı. Servisten çıktığım gibi geri bıraktım motor değişmiş ama yağ vs akıyor başka şeyler vs var derken geri bıraktım servise. Motor değişimi ben istemedim hatta onaylamadim . Başka şeylerde var aklımın almadığı . Hukuki boyutta tüm haklarimi arayacağım. Gelişmeleri yazacağım. Velevki anlaştık o zamanda teşekkürlerimi yazarım .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kriyo K kullanıcısına yanıt
    Ara ara bakıyorum konunuza takipteyim .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.