Şimdi Ara

Facebook’a Avrupa’dan rest: Sensiz de güzel! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi işte negüzel daha çok çöp oluruz Avrupadan çekilirlerse muhtemelen Türliyedende çekilirler bakıyorum forma destekleyen insanlar var hiç demesinler kendi Facebook platformumuzu kurucaz veya Kendi Twiter platformumuzu birileri birşey yapar küçük beyinler ise sadece yasaklar ortadan kaldırırır.Abd ninde işine gelir bu durum adamlar zeten Dünyanın en yetişmiş insanlarını toplama merkezi konumuda daha çok fazla toplar bu sayede Dünyanın yarısı Kuzey Amerikaya göç etmek istiyor Avrupa biz çöp olalım demekle olmaz o iş kendileri kaybeder.Avrupa ortadoğu olucam desin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Şubat 2022; 9:56:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız hatırlatmak isterim Facebook tek başına çekilemez İnstagram ve Whatsup da kendine bağlı bu ikisi birlikte çıkacaktır, bunu kaç kişi kabul eder merak ediyorum.

  • Güc zehirlenmesi yaşayan herkes birilerinin yumruğunu yemedikçe, kendi küçük tanrı imparatorluklarını kuruyor.

  • facebook kadar kansız bir firma yok. suriyeli afganlara toz kondurmuyorlar en ufak şeyde 1 ay banlıyorlar. eleştirmek bile yasak. ama aynısını türk siyasiye yazsan bir şey olmuyor. fb türkiyeyi bölmeye çalışanların ortağı ben tr yerinde olsam facebooku komple engellerim

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    Hüloğğğğğğ. Bir çok site ve uygulama facebook ile giriş desteği, üyelik sunuyor. Yani çekilirlerse ne olur bilemem ama sıkıntılar olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 10 Şubat 2022; 11:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeş bunları sen düşünebiliyorsun fakat bu kararları veren bakanlar düşünemiyor. Bence bu bakanlar gerizekalı, fb olmazsa avrupa falan kalmaz yani sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Hemende hüloya bağlamışsınız, Gözü kapalı, akıl ve bilimden uzak, eğitimsiz(kişisel gelişim), duygularıyla, içgüdüleri veya şahsi istekleri ile kararlar alan bilimum aşırı gruplardan nefret ederim bu arada. Ya bendensin ya ondan kafasıyla yaklaşanlar da dahil bu kitlelere.

    Birilerinin önünüze balık koymasını beklemeyle bir arpa boyu yol alamaz kimse, yeri gelecek kendi oltanıda yapacaksın, fırtınada denizede açılacaksın, kendi balığınıda tutacaksın.

    HP serisinden bir alıntı yapayım şimdi:

    "Yakında Doğru ile kolay arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağız."



    Hiçbir şey olmaz. Sanki bana kurumsal ticari faaliyetler yürüten, ihracat rekorları kıran dev platformlara FB ile login oluyorsun, en fazla forumlardır o.

    Bu arada blok.


    Bu platformların troll ordularına göz yumduğunuda(tabi gayri resmi yöntemlerle) geçenlerde fark etmiştim, şunu net söyleyeyim, platform kullanıcılarının(özellikle siyasi konularla ilgilenen) en az %30 u bot hesap.Adam her f5 e bastığında başka hesaptan mesaj atıyor birilerini gömüyor, birilerini övüyor. Birilerinin ekmeği kesileceğinden, bazılarının zırlamaları normal gerçi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Şubat 2022; 13:9:8 >




  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Kalmayabilir kalır die %100 net birşey söylemessin sana İngilere örneğini verebilirim adamlar ayrıldı Avrupa Birliğinden.Avrupanın bir Almanyası İtalayası Fransası kaldı onlarda ortaodoğu zihniyetiyle yönetmek istiyorlarsa kendileri bilir tabi.Faransa halkı niçin Macron hükümetine isyan ediyor ortadoğu olmamak için yapılamaz die birşey yok bunlar Dünya Ekonomisine yön veren global şirketler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Şubat 2022; 13:13:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    AB vatandaşlarının kişisel verilerini kucaktan kucağa uçurmamak için uğraşınca elin ortadoğulusu tarafından ortadoğulu ilan ediliyor. Dünya çok acayip bir şey.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Yasaklamaya karşıyım sadece Facebook die geçmeyin adamlar Dünyanın bir numaralı sosyel medya şirketlerinden biri Facebooktan para kazanan birsürü insan var Facebook kapanırsa nolur die birşey demeyin çok şey olur emin olun Ekonomiye doğrudan etkisi olur piyasalara.Kişisel verilerin korunması konusuda haklısın ama çözüm yolu yasak olmamalı he kendilerine bir Facebook yapabiliriz diyorlarsa yapsınlar buyursunlar onları tutan yok.Dünyada bu kafaya sahip çok sayıda insan var gerçi sizde haklısınız bu yüzdende zengin ile yoksul arasındaki makas açılıyor Yoksullar haram günah kafir işi diyip yok etmeye çalışırken zenginler ise bilimin bilginin öncülüğünde servetlerine servet katıyorlar Dünyadaki bu insanlar herzaman acı çekmeye mahkum ne yazıkki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "sosyel"den sonrasını okumasam iyiydi ama okudum. Keşke okumasaydım. Farklı yerlerden duyduğu şeyleri çorbaya çevirmişsin; senin kafan pek karışık kardeş.

  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Aynısını bundan 12-13 yıl önce bana da dayatma şeklinde talep etmişlerdi. Anlayamadığımız şey, Facebook üzerinde milyonlarca fake ad-soyad mevcut, bunu da kontrol ediyorlar mı? Hayır :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Şubat 2022; 19:8:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9gag'a dokunmasınlar tiktok başta hepsini kapatsınlar bakın umrumda mı =] facebook kullanmamın iki sebebi var biri elektronik sayfaları diğeri marketplace de ağzımı ayırıyorum. Kapansa çok kaybım yok =]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatılsın gitsin zaten çoğu gereksiz

  • Mark'ın girdiği her platform insanları potansiyel para olarak görüyor. nasıl daha fazla kazanırım, hani sadece reklamlardan kazansalar neyse her türlü yolu deniyor etinden yagından postundan herşeyinden nasıl para kazanırım diye bakıyor.


    özellikle facebookta sayfa akışından 2 tane abone olduğun takip ettiğin sayfalardan 2 tane gönderi, 1tane sponsorlu gönderi. yani her 3.Gönderi ücretli olarak sizin karşınıza çıkıyor.


    ve sırf ne var ne yok diye bakıp çıkıyorum günlük 15dk en fazla.

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hayır internette nickname denen bir kavram var, kendi ismimle hesap açmak zorunda mıyız bu nasıl dayatma böyle?

  • Şunu anlamıyorum: Avrupa Birliği, sosyal medyaya rest çekince "gücünücü göstermiş" oluyor; Türkiye, sosyal medyaya sert davranınca Türkiye haksız bulunuyor.


    Bunu biri açıklayabilir mi?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.