Şimdi Ara

Facebook’a Avrupa’dan rest: Sensiz de güzel! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışını bilmiyorum ama bizde facebook iğrenç bir alan oldu uzun zamandır kullanmadım.

  • stellantis'e emisyon davası açılınca masaya oturup anlaşırlar.

  • Beter olsun valla Meta.. kimse ses etmiyor diye iyice zıvanadan çıktılar. İnsanların gizlilik hakkı diye bir şey kalmadı. Bilgilerimiz heryerde dolanıp duruyor. Apple’dan ilk darbeyi yediler, uygulamalar gizlilik blokesi koyunca milyar dolar zarara zaten girdiler. Şimdi de avrupadan veto yediler. Akıllarınca kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar. Biri bu arkadaşlara çeviri yapsın dünyanın en çok topluluğu Avrupa ve Asya’da. Siz kime şekil yapıyorsunuz. Milyar dolar içeri girdin servetinden yara aldın şimdide koskoca Avrupa’ya muhtıra mı vermeye çalışıyorsunuz ?? Adamların umrunda olur mu acaba. Valla Facebook, Instagram ve Whatsapp olmadan öyle bir güzel yaşanır ki. İşletim sistemleri artık birbiri ile uyumlu hale geldi. Platformlar birbirlerini sesli veya görüntülü arayabiliyor, e fotoğrafta videoda paylaşabiliyorlar. Üstelik bunları NFC üzerinden temassızda yapıyorlar. Siz neyin kafasındasınız kime artistik yapıyorsunuz. Valla inşallah Avrupa vetoyu basar kapattırır. Bunlara artık birileri dur demeli.. Sizleri adam eden kullanıcıları tehdit edemeyecekleri öğrenme zamanı.





  • Çok daha öncesinde hayatımıza bu kadar girmesi engellenmesi gereken, hiçbir işe yaramayan; ama hayatın vazgeçilmeziymiş algısı yaratılan saçmalıklardı bu platformlar. Acilen tüm dünyanın bu saçmalıklardan kurtulması gerekiyor.

    WhatsApp dahil hepsini bırakalı yıllar oluyor. Hayat kalitem her geçen senede daha da arttı. Geriye bir YouTube kaldı, onu da inş birgün çıkarıcam hayatımdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan sepeblerle reklam hesabı banlayan hukuksuz ve beceriksiz meta umarım batarsın!

  • Tanrım dualarım kabul olsun nolur hepsi kapatılsın hepsi
    Hele instgram yeryüzünden silinsin
    Eski kız arkadaşım instgram hastasıydı orda burda fotoğraflar paylaşmaktan önünü göremiyordu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Genelde dükkanların telefon numarasını bulmak için ya da birini aramak için kullanıyorum Facebook'u. Yoksa ben de kapatacam hesabı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkangunes04

    Şunu anlamıyorum: Avrupa Birliği, sosyal medyaya rest çekince "gücünücü göstermiş" oluyor; Türkiye, sosyal medyaya sert davranınca Türkiye haksız bulunuyor.


    Bunu biri açıklayabilir mi?

    Bizim muhalif kitlenin aşağılık kompleksinden kaynaklaniyor bu durum. Kendilerini ve ulkelerini küçük görüyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    araplar avrupayı ele geçirmek üzere zaten, şaka gibi ama değil, tr de de yasaklansıncılar da gelmiş WhatsApp Twitter hepsi yasaklansınmış ahaber bize yeter hergün mehter eşliğinde şahlanırız, bunlar hep dış mihrak zaten bilgilerinizi elegeçiriyorlar terbiyesizler, twitalbayrak, çalıkbook gibi yerli milli sosyal platformlarımızla kimse bilgilerinize erişemeden acayip özgürce düşüncelerinizi yazarsınız, daha ne istiyoruz köftehorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dndd D kullanıcısına yanıt
    Yani işte hayır sanki zorla kullandırıyorlar insanlara kullanmasınlar ozama desin kardeşim komple neyim var neyim yok kapat.Herkes kendileri gibi olsun istiyorlar yok böyle birşey Dünyada böyle tip insanların sayısı çok fazla çoğaldı kendi mutsuzluklarını başkalarına yayma eğilimi içindeler.Benim dediğim olucak ya bendensin yada değilsin.Yani zaten ortadoğu çöplüğüyüz yeteri kadar Fakir halkın bir Bimi vardı ekmeği vardı bunlara ulaşabildimi herşey çok iyi çok mükemmel zannediyolardı şimdi artık onlarda gitti ellerinden.Sebepleride kendi cahillikleri başka birşey değil.Söyleyecek çok şey varda artık şaşırıyoruz yani nasıl bir sürüklemeyse artık bu bilmiyorum.Sosyel medya olmadan hayat daha güzel olucakmışmış buna inanıyorlar gerçekten şaka gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • facebook kullanan mı var... sildim gitti...

  • facebook u sadece fb dan ibaret sananlar var   bu adamlar yazılım sektörünün kralları oraları tekeline almış istersen banla yasakla her türlü iş yapıyorsun elinde sonunda bu adamlarla

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    ben şahsen Instagram face falan kullanmıyorum, twittera bakarım biraz, tamam düzenleme gelsin, vergi mi verecek temsilci mi koyacak zorlasın devlet ama yasakcı zihniyete karşıyım kardeşim, sırf siyasilerin siyasi endişeleri için neden vatandaşın internet yasaklarını destekleyeyim, avrupa da yapsa yanlış asya da yapsa yanlış, bugün twitter olmasa gündemi nerden takip edeceğiz çalık grubundan mı albayrak gurubundan mı yoksa tüpçü grubundan mı, bağımsız bir tane medya söyleyin bana tamam diyeyim, ne istediğinizi iyi düşünün, venezuella olmaya bir adımımız kalmış, son pişmanlık fayda etmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.