Şimdi Ara

Facebook ve Instagram Avrupa’dan çekilebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Virinom V kullanıcısına yanıt

    hayırdır çalışanları mısın reyiz sanki kendi şirketin gibi savunmuşsun  

  • Kişisel verilerinin kimsenin eline geçmesini istemiyorsan. Cep telefonu kullanma, internete girme, mobeselerin orada dolaşma mağarada yaşa. Benim kişisel verilerimi ele geçirseler ne olacak geçirmeseler ne olacak. İnternette ne alışveriş yapıyorsam onun reklamını önüme getiriyor. Beğenilerime, ilgi alanlarıma göre reklam getiriyor önüme. Bazen faydası oluyor. Arayıp durmuyorum. Futbol topundan bahsediyorum. Hoop önüme futbol topu reklamı getiriyor. Bunun ne zararı var. Saklayacak bir şeyimiz yok sonuçta. Sıradan vatandaşız. Siyasetçiler kendileri için çıkarmıştır. Kişisel verileri koruma kanununu. Sonuçta açıkları, yamuk işleri çok oluyor. Metresleri ile kasetleri ortaya çıkmasın diye çıkarmışlardır :D Aldıkları komisyon, rüşvet kasetleri, mail trafikleri takip edilmesin diye bu kanunları çıkarmışlardır. Yoksa vatandaşı düşündüklerinden değil.

  • Bu konuya biraz açıklık getirelim madem. Sıradan bir vatandaş olarak olaya bakmaktansa genel düşünelim. A kişisi kırmızı don satın aldı, ayakkabısı Beyaz, video olarak tercihi şunlar, hastalık belirtileri araştırmaları, daha çok şu mevsim alışveriş yapıyor. Metropolde şurada yaşıyor. Bu kişiye benzer kişiler eşleştir. Düşünsenize sizin a uygulamasının elinde böyle tanımlanan bir kimliğiniz var + bana özel bildirimler geliyor diyorsunuz. Kendinizi düşünmeyin sadece( size burda kötü bir gönderme yapmıyorum karşılıklı sohbetteymişiz gibi yazdım). Böyle bazı büyük şirketlerin sizi bu tarz özelliklerinize göre aradıklarınız alışverişlerinize göre etiket koyup bu kişi şudur demesi kaç kişinin hoşuna gider söyler misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramuli -- 10 Şubat 2022; 0:12:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım çekilir ama maalesef ihtimal dahilinde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Ahhahahahahahahahahha naptın hocam, Facebook'tan instadan bir ürün görüp alan az insan var. Kişi başı yılda 5 liradan fazla kazanmiyorlardir. Evet doğru duydun 5 lira

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ramuli kullanıcısına yanıt

    İşte bundan kaçmanın yolu yok. Teknolojiden tamamen uzakta kalman lazım. Devlet bile mobese kameralarından bizi takip ediyor. Her dükkanın önünde kamera var. Kredi kartı ile alış veriş yaptığın anda banka nereden ne aldığımızı biliyor. O bilgileri haberimiz olmadan paylaşıyor mu paylaşmıyor mu bilmiyoruz? Sistemin dışına çıkman lazım, mağarada falan yaşaman lazım. O yüzden boşver gitsin. Bizim kontrolümüzün dışında. Bizim müdahale alanımızın dışında. Yapacak bir şey yok.

  • Symbianist S kullanıcısına yanıt

    en çok like alan şu mesaj like denen şeyin ne kadar anlamsız olduğunu göstermeye yetiyor.

  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Anlamsız olan tek şey senin yorumun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeş instagram çekilir Avrupa’dan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok ailenin parçalanmasına sebep oldu, aldatma isteğini körükledi, umarım bu ve Instagram da en kısa sürede batarlar. Allah aldatanları islah etsin, ömür boyu geçmeyecek pişmanlık versin,

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.