Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wither kullanıcısına yanıt
    Sizce perakende satış yapan bir dijital mağaza sattığı ürünleri son kullanıcıya satılan fiyattan mı alıyordur? 70 euro + %18 den alıp aynı fiyattan satıyorlarsa bu adamlar nasıl para kazanıyorlar? Yorumu size bırakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Americas Worst Nightmare kullanıcısına yanıt
    Ben playstationun Türkiye'deki resmi müdürünün açıklamasını söyledim sadece.Bu pozisyondaki biri insanların gözünün içine baka baka alenen yalan mı söylüyor bilemem.Öyleyse zaten konuşacak bir şey yok.Bunun takipçisi ben olmamalıyım , çıkıp şeffaf bir şekilde kendileri net rakamı söylemeli oyun basınına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 17 Ekim 2018; 18:9:57 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Evet, benim cevabımın asıl muhatapları burada döviz üzerinden fiyatları savunanlara, ve kesinlikle Playstation tr doğru şekilde yönetilmiyor ve cevaplarında samimi değiller, ağızlarından çıkan 1 kelimeye inanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 1 euro 6.44 TL. 60 euro=386 TL ediyor.
  • gelişme var mı ? dolarda düşüyor aslında tabi 3 lere gerilemezde
  • Ps tarafından herangi resmi bi cevap gelmedimi kimseye ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Benim oynadığım basketbolu da benden çok farklı oynayan yok ama bazıları ünlü, maçları televizyonda yayınlanıyor. Aşırı sığ bir düşünce.
  • Usa PSN Rdr2 330 TL civarı TR PSN 470 Tl , bizden hangi kafayla Türkiye mağazasından oyun almamızı bekliyorsunuz Tr Psn?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro kuru her geçen gün düşüyor. Bakalım bu düşüş oyun fiyatlarına yansıyacak mı ? Eğer ki yansımaz ise art niyetlerini açıkça göstermiş olurlar benim gözümde.

    Kur yükselince fırsattan istifade güncel oyunlardan güncel olmayan oyunlara, indirim adı altında yapılan bindirimlere kadar fiyatları yükseltmeyi biliyorlar.

    Şimdi de bu anlamsız fiyatları düşürme zamanı hadi bakalım. Triple-A bir oyunun şuan Ps Store TR de 470 lira olmasının hiç bir izahı olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 17 Ekim 2018; 19:6:16 >
  • Biz iki indirim görünce yine almaya düşersek bu fiyatlar asla inmez. Bir iki sene önce 100 lira olan oyunu 200 liraya çıkardılar şimdi indirimle 100e satıyorlar ve millet buna kanıp alıyor. Euro dolar 1 lira düştü, en ufak yükselişte fiyatları arttıran psn fiyatları düşürmüyor. Keşke xbox adam akıllı birkaç exclusive çıkarsa da xboxa geçsem yeni nesilde.
  • 60!dolar 335 lira yapıyor, gidin us’den alın ne uğraşıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şu saatten sonra kura göre oranlayıp 379 yapsalar da almayın arkadaşlar. Tavrınızı koruyun. 2 ay kur artınca totosu tutuşup 500'e çıkardılar. Gidin US Store'dan alın işte, altyazı falan da geldiği yok çoğu oyuna zaten.
  • Atılan maillere cevap geldi mi? Us psn açıp alacaz gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur yukselirken elimizden gelen birsey yok diyip fiyati yukseltiyorlar kur duserkende mi ellerinden dusurmek gelmiyor hic ,madem kura baglisin haftalik degistir fiyatlari , 73 euro oduyoruz 60 euroluk oyuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 17 Ekim 2018; 19:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu madem her kur hareketi olumlu olumsuz yansıyor oraya doğrudan dolar yada Euro fiyatı yazılsın bizden ona göre para çıksın. O da olmuyorsa tr psn kapansın eskisi gibi kullanalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atmanın, baskı yapmanın hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum. Arkadaşlar bu iş arz/talep meselesidir, kısaca talep çoksa adamlar istediği gibi fiyat çeker çünkü arz, istek vardır. PS'den bir şey satın almayarak (plus dahil) bu eylemi başarıya dönüştürebiliriz yoksa mail'den tt'den bir şey çıkmaz. Şahsen ben ps4'ü artık çok nadir açıp oynuyorum. Fiyatlar ne zaman olması gereken seviyeye düşerse o zaman satın alır oynamaya devam ederim.
  • 60 dolar an itibari ile 330 tl. Amazondan komisyonsuz 60 dolar psn card alin us hesap acip alin istediginiz oyunu.



    Mesela rdr alacak adam neden fazladan 140 lira tr psn e versin. Tr dil denen birşey de yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 299 tl den rdr2 ön sipariş verip şimdi çakallık yapıp seci yüksek fiyattan satmıyorlarsa eğer birçok kişi 470 liraya rdr 2 almış tr psn den.Kardeşlik konusunda devamlı görüyorum.

    İnsan , tr altyazı olmadığı halde neden bu fiyata tr psn den alır.Ay sonuna kadar maaşım yetmiyor , geçinemiyoruz diye ağlarlar ama 500 liralık oyunu almaktan geri durmazlar. Birlik olup protestoyu bile beceremiyoruz.Alacaksan usa dan al kardeşim, çok mu zor bunu yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Us psn de cadilar bayrami ve black friday gelince saglam indirimler gelir.Dolar da iyi dustu.Black Fridaye kadar buralarda kur kalirsa ne alacaksaniz oradan alirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.