Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cok ama cok agir konusasim var ama iste ugrasmak sorun cikar diye ugrasmak istemiyorum. Ama yapacaginiz isin icine edeyim.... bir zevkimiz var onu da bitirdiniz. Gercekten cok agir konusmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Yapılması gerekenleri yaptım. mustafa yiğit denen şahsiyet istenmeyen kişi ilan edilmelidir. Bunun için de ayrıca bir kampanya yapılmalı diye düşünüyorum.
  • Mail icin yaziya mustafa yigitin gorevden alinmasini da eklemeliydik ve neden bunu istedigimizi de yazmaliydik cok yanlis yaptik. Bu adama gire hicbir sorun yok kime gire neye gore pahali cunku. Bu adama uk sordugunda bu adam cok guzel hic sorun yok diyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu yayıncılarda ki para hırsı ,onları resmen , aşağılık insan sınıflarına soktu. Para için ,yapmayacakları iğrençlik, alçaklık kalmadı. Bakın gaga buluta , YouTubeda izlenmek için , 18 yaşından küçük 2 çocuğa , erkek erkeğe öpüşmesi için para veriyor , işte tanımadığın insana pandik atması için para veriyor .Bu nasıl bir kepazelik, nasıl bir şerefsizlik ve kendini kaybetmişliktir. Para dünyadaki her insana lazım olan , daha fazla kazanmak için motive eden bir şeydir , bunu anlıyoruz , ama bu demek değildir para kazanacağız diye , saçma sapan işler yapacağız. Şimdi gelelim oyun yayıncılarına, farkındaysanız oyun yayıncıları daha amatör ve yeni iken ,konuşmalarında , hareketlerinde bir samimiyet vardı ,inandığı şeyleri söyler ve sadece hobi için sevdiği için yayın yaparlardı. Ne zaman ki bu işten para kazanmaya başladılar , işte artık büyük firmaların kölesi olan , onların emir eri olan, ve onların bir nevi reklam ajansı olan insanlar oldular .Verdikleri tepkilere bakıyorsun , O kadar yapmacık, okadar yalan, o kadar ruhsuzki , resmen insanlara inanmadığı şeyleri söylüyorlar.Mesela yakın zamanda shifdelete, NBA2k19 u, güya beraber oynuyoruz diye video çekmişlerdi.Neyse açıp izliyeyim dedim, abi video boş, içi boş,ruhsuz , oyunu öyle övüyorlarki, sanki dersin oyunu kendi ürettiler .Bide emin Çıtak diye biri var ,o kadar kötü oynuyorlarki, hayatında belli ilk defa veya toplasan 5 defa NBA oynamış gibi biri.Dedim bu işte bir iş var , böyle video olmaz ,sonra bir baktım ,tüm yayıncılar NBA oynuyoruz videosu çekmiş , sonra anladım ki bu video tamamen sponsor videosu .İğrendim abi, hepsi NBA 2k19 övüyor, inanmadığı şeyleri söylüyor.Yani sponsor videosu olduğunu baştan söylede bizde buna göre izleyelim.Yani daha okadar çok şey varkı . İnsanın içi çok dolu valla. Gerçekten bizemi özgü, yoksa dünyadada böyle mi anlamıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooky61 -- 18 Ekim 2018; 7:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spooky61

    Arkadaşlar bu yayıncılarda ki para hırsı ,onları resmen , aşağılık insan sınıflarına soktu. Para için ,yapmayacakları iğrençlik, alçaklık kalmadı. Bakın gaga buluta , YouTubeda izlenmek için , 18 yaşından küçük 2 çocuğa , erkek erkeğe öpüşmesi için para veriyor , işte tanımadığın insana pandik atması için para veriyor .Bu nasıl bir kepazelik, nasıl bir şerefsizlik ve kendini kaybetmişliktir. Para dünyadaki her insana lazım olan , daha fazla kazanmak için motive eden bir şeydir , bunu anlıyoruz , ama bu demek değildir para kazanacağız diye , saçma sapan işler yapacağız. Şimdi gelelim oyun yayıncılarına, farkındaysanız oyun yayıncıları daha amatör ve yeni iken ,konuşmalarında , hareketlerinde bir samimiyet vardı ,inandığı şeyleri söyler ve sadece hobi için sevdiği için yayın yaparlardı. Ne zaman ki bu işten para kazanmaya başladılar , işte artık büyük firmaların kölesi olan , onların emir eri olan, ve onların bir nevi reklam ajansı olan insanlar oldular .Verdikleri tepkilere bakıyorsun , O kadar yapmacık, okadar yalan, o kadar ruhsuzki , resmen insanlara inanmadığı şeyleri söylüyorlar.Mesela yakın zamanda shifdelete, NBA2k19 u, güya beraber oynuyoruz diye video çekmişlerdi.Neyse açıp izliyeyim dedim, abi video boş, içi boş,ruhsuz , oyunu öyle övüyorlarki, sanki dersin oyunu kendi ürettiler .Bide emin Çıtak diye biri var ,o kadar kötü oynuyorlarki, hayatında belli ilk defa veya toplasan 5 defa NBA oynamış gibi biri.Dedim bu işte bir iş var , böyle video olmaz ,sonra bir baktım ,tüm yayıncılar NBA oynuyoruz videosu çekmiş , sonra anladım ki bu video tamamen sponsor videosu .İğrendim abi, hepsi NBA 2k19 övüyor, inanmadığı şeyleri söylüyor.Yani sponsor videosu olduğunu baştan söylede bizde buna göre izleyelim.Yani daha okadar çok şey varkı . İnsanın içi çok dolu valla. Gerçekten bizemi özgü, yoksa dünyadada böyle mi anlamıyorum .
    İnsanın fıtratı kötülüğe meyyaldir. Maddeci bir tutumla ilerlemeye çabalar hep . Ama kendisini dizginlemeye çalışırsa kendisini sorgulayıp bünyesindeki kötülüklerden kurtulmak için çaba sarfederse o zaman kemal yolunda ilerlemeye başlamış demektir. Demek istediğim sadece bize özgü bir durum değil .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Konsolüssü neden övülüyor demenden şu cevabı yazıyorum, diğerleri hiç konuşmuyor gündeme dahi getirmiyordu fakat bu adamlar iyi kötü tartışılır fakat konuyu gündemde tutmak adına video çekti. Keza Enis Kirazoğlu hem şahsi hem multiplayer kanalından gerekli katkıyı sağladı.



    Gelelim kampanya hakkında saçmalamalarına, konu kurların anlık girilmesi değil konu bu ülke şartlarını göz önünde bulundurarak fiyatlandırma yapılması fakat döviz düşünce insanlar bari fiyatlandırma konusu sallanmıyor en azından kur oranında fiyatlandırarak düşürsünler diyor. Anladın mı düşünceli kardeşim ? Yani öyle yada böyle fiyatlar düşsün deniliyor.



    Yok ben olsam kampanyayı sallamam yok komedi, iyi kötü bir şey yapılıyor bari yapana laf etmeyin sen ne halt ediyorsun ? Yaşları büyük küçük herkes bir şeyler yaptı, burada yorum yaptı Twitter’da destek oldu vs vs bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Herkese zorla imza atın diyemeyiz, meselede azınlık olmak haksız olunduğu anlamına gelmiyor.



    Her yazdığına burada cevap verirdim ama derdin boş yapmak olduğu İçin bir işe yaramaz. Mahallede eline çekirdek alıp iş yapanı eleştiren kadınlardan bir farkın kalmıyor keşke bu bilgiçliği kampanya İçin kullansaydın
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican456 -- 18 Ekim 2018; 8:35:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Foreign.

    İnsanın fıtratı kötülüğe meyyaldir. Maddeci bir tutumla ilerlemeye çabalar hep . Ama kendisini dizginlemeye çalışırsa kendisini sorgulayıp bünyesindeki kötülüklerden kurtulmak için çaba sarfederse o zaman kemal yolunda ilerlemeye başlamış demektir. Demek istediğim sadece bize özgü bir durum değil .

    Alıntıları Göster
    İnsanda biraz Allah korkusu ,kul hakkı korkusu olur, inançsız olsa bile , etik duygusu, dürüstlük duygusu olur.Ben apark halinde arabaya sürttüm diye ,numaramı bıraktım gittim ,niye , kul hakkı dedim, empati dedim ,benim başıma gelse ne hissederim dedim . Bu duygularımızı nasıl kaybettik biz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun fiyatları konusunda tek açık ve doğru konuşan bu arkadaş.


    https://www.youtube.com/watch?v=HOhMdX3Z7FA




  • Allahtan konsolda ilgimi çeken tek oyun RDR 2'de çok aramıyorum, PC'nin gözünü seveyim.
  • İnsanlri haksiz yere suclamayi birakin artik.Niye o adam fiyatlarin dusmesini istemesin acaba? Orjinal oyun sektorunun en onemli parcalari o kisiler. Siz onlar beles oyun oynuyor diye dusunurken onlar bu isten para kazanmaya calisiyorlar. Fiyatlar yukselirken sektor can cekisirken boykotlar havada ucusurken bu adamlar evine ekmek goturebilir mi saniyorsunuz ? Koca koca adamlar oturmussunuz burda ps store ile ilgili konunun altinda yok konsol ussu oyle dedi yok enis boyle dedi tartisiyorsunuz. İnsanlari aciklama yapmak zorunda birakiyorsunuz. Hepimiz burda elimizden geleni yapmaya calisiyoruz herkes burda bu isin duzelmesi icin cabaliyor ama artik insanlar icin linc kampanyasi filan baslatmayin. Cok yazik gercekten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Truvafili T kullanıcısına yanıt
    Adamlar zora ki açıklama yapıyor azar isitmemek için Kimin ne olduğu belli merak etme görüyoruz. Video çekince hemen oyuncu dostu ilan ediyorsunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylardan sonra benim hic birine bakis acim degismeyecek. Ben kimseyi oyuncu dostu yada dusmani ilan etmiyorum. Onlara o yuku yuklemek cok anlamsiz geliyor. O kisiler islerini yapan birer insan. Yaptigi isi elestirebilirsin ancak kampanyaya destek vermedi diye elestirmek bana garip geliyor. Oyuncular bunun farkina varmali bence ilk once objektif bakmayi ogrenmeliyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi aramızda gereksiz tartışmanın konuya faydası yok. Bu oyunları yapan firmalar var satan firma var kullanıcı var satılan pazarın gerçekleri var. Bir.de son kullanıcı var. Bu denklemden sonuç itibariyle herkes karlı çıkmalı ama gördüğümüz kadarıyla son kullanıcı dışında herkes karlı çıkıyor. Mevzu şu ki son kullanıcı oyun almayınca diğer tüm taraflar batıyor. Ps tr dünyanın yalanına bir de aşırı karı ekleyince sistem tıkanıyor adam avrupada raf fiyatına sattığını iddia ediyor ki o fiyata kesinlikle almıyor o halde bile tl ye çevirince yine 100 tl civarı pahalıya satıyor. İngilizin İŞSİZİ işsizlik maaşıyla ayda 24 tane yeni oyun alabiliyorken buranın asgari ücretli si 3 tane standart oyun alabiliyor. Adalet bunun neresinde? Biz oyun firmaları psn... Batsın mı dedik efendim adam karından kısıp bize niye uygun satacakmış. Lan bize aynı oyunu satan R* endonezya rusyaya domates mi satıyor. Ona gelince oluyor da bize gelince niye olmuyor biz kutulu oyuna indirim yapın mı dedik psn bu psn dijital yaptın oyunu bir müddet sonra zaten hep kar. Şimdi psn den gta5 aldın diyelim bu r* için kar mı zarar mı 5 seneyi geçmiş oyun çıkalı kaç milyar dolar para kazanmış 29tl ye gta5 satsa psn de zarar mı eder? Efendim satarsa aral gibi firmalar taş mı yesin? Yesin kardeşim yesin yıllarca bal kaymak yedi şimdi de taş yesin. 700tl den tomb raider satan adam herşeyi yer taşı da yesin. Birkaç yayıncı destek verdi konsolüssü geniş video yayınladı birkaç fiyat dengesiliği dışında anlattığı birşey yok kısaca bizim etimiz budumuz ne ki ne bekliyorsunuz diyor kısaca biz kendi çapımızda buradaki yönetimle de ters düşmeden yola devam ederiz diyor. Bunu şöyle düşünün ps4 e çıkan her oyunun adresinize gönderildiğini hayal edin hiç para vermeden sahip oluyorsunuz yeni cihaz çıkıyor bedava gönderiliyor. Kim bu imkanın gitmesini ister. Canlı yayın yaparken ekranın köşesinde msi asus logosu yanıp sönen adamdan fayda gelmez. Sonuç olarak bu devran elbet dönecek iyi veya kötü yönde ya fiyatlar bu ülkeye uygun olur biz de almaya devam ederiz ya da 1000tl den oyun satarlar tamamen terkederiz ya da insanlar sadece cihaza para verir. Bu fiyatlar böyle giderse 2 seneye oyun satacak müşteri bulamazlar. Şimdi son indirimler le millet plus xbox gold access gibi üyelikleri 2020 2022 gibi uzattı bunların verdiği oyunlar dışında bu fiyatlara oyun alacak adam çok azdır. Ama belki ps now gibi bir sistem çıkar psn+ ı aylık mesela 100tl ye alırız ve psn ye çıkacak her oyun plus üyelerine sınırsız olur. Yoksa her oyuna 500 tl gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dövizde çok bariz bir şekilde düşüş var. Merak ettiğim konu döviz yükselirken verilen fiyat arttırma hamlesi,tam tersi yönde nezaman işleyecek yahut işleyecek mi? Ayrıca destek vermeyenler konusunu fazla abartmamak lazım. Bahsi geçen yayıncıları ezelden sevmem takip etmem. Birkaç canlı yayınlarını merakıma yenik düşüp izlediğimde amaçlarının sadece para olduğunu anlamak veya görmek hiçte zor değil.Odak noktaları oyun oynamaktan çıkmış bu kişiler. Ne demek istediğimi yayınlarda bağış aldıklarında yüzlerinin aldığı şekle iyi bakın. Kafalarından neler geçtiğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

    Dip Not : Yayıncılar hakkındaki düşüncem geneldir. Sadece Türk yayıncılar özelinde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzde 20 yuzde 30 indirim seklinde fiyat dusururler ancak. 3 4ay sonra. O da dolar boyle gitmeye devam ederse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav birader keriz olmayın sizde 460 liraya oyun mu alınır o paraya çocuğunu okutan var bu ülkede 5-6 ay satamadıklarında o fiyatlar paşa paşa dibi görecek biraz isteklerinizi bastırın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Truvafili

    İnsanlri haksiz yere suclamayi birakin artik.Niye o adam fiyatlarin dusmesini istemesin acaba? Orjinal oyun sektorunun en onemli parcalari o kisiler. Siz onlar beles oyun oynuyor diye dusunurken onlar bu isten para kazanmaya calisiyorlar. Fiyatlar yukselirken sektor can cekisirken boykotlar havada ucusurken bu adamlar evine ekmek goturebilir mi saniyorsunuz ? Koca koca adamlar oturmussunuz burda ps store ile ilgili konunun altinda yok konsol ussu oyle dedi yok enis boyle dedi tartisiyorsunuz. İnsanlari aciklama yapmak zorunda birakiyorsunuz. Hepimiz burda elimizden geleni yapmaya calisiyoruz herkes burda bu isin duzelmesi icin cabaliyor ama artik insanlar icin linc kampanyasi filan baslatmayin. Cok yazik gercekten.
    Biz yayıncıları sonuna kadar eleştiriyoruz,kampanyanın haber değeri yokmu? İşini geleni haber yap ,işine gelmeyeni yapma, eğer desteklemiyorsan gölge etme , takıl kafana göre .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Adamlar zora ki açıklama yapıyor azar isitmemek için Kimin ne olduğu belli merak etme görüyoruz. Video çekince hemen oyuncu dostu ilan ediyorsunuz :)
    İçinden geliyor yada sırf oyunculara yaranmak için yapıyor ne fark eder ? Bir şekilde oyuncuların istediği amaca yönelik hareket ediyor. Benim anlamadığım daha ne yapacaklar ? Oyun cd si mi kırsın ekranlarda ? Olum siz niye böylesiniz, her halta muhalefet olunca önemli bir şey mi yapmış oluyorsunuz ?

    Adam çıkmış fiyatlar hakkında konuşmuş, milyonlara yakın abonesi olan adam ağzına fiyat lafını bile almamış. Elbette o adam benim için farklı olacak...

    Boş yapma tamam ? Bende sabahlara kadar boş yaparım ama yapmıyorum. İlgi arsızlığı oluyor bu
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ya haydi git işine benim kendi görüşüm seni bağlar mı?



    Yayıncılar babanızın oğlu gibi birisi laf yapınca hemen saldırıyorsunuz. Blokla kardeş o zaman yalama olan insanları sevmiyorum. İki video atıyorlar insanlarda sizin gibi kanıyor bunlara çocuk yok çok sukur neyin ne olduğunu görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.