Şimdi Ara

Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
12
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yama için o kadar çok yazılıp çizildi.Adama denmedik laf bırakılmadı.Üstüne yamayı bizim sitede yayınlıyor diye, birde para talebini benim ortaya attığıma kadar gittiler.Ne oldu, ne dedik.Yama için free verme yolunda mastertranslator arkadaşımızla konuştum.Yılbaşını bekleyin diye belirttik.Ve dün bunu yaptıkta.Şimdi biz üzerimize düşen görevi yaptık.Sıra sizde.Arkadaşınızın bu 3 yıla yakın çalışmasını göz ardı etmeyin.Bağışta bulunun.İyi eğlenceler...
  • Mesajım küfür içermediği halde birilerine batmış ki şikayet edilmiş neyse.

    Aynen yazıyorum yine.

    Mastertranslator helal olsun kardeşim diyorum adam yılmadı yıllarca uğraştı yamayı sundu. Ona her türlü lafı edip konusunu kapattıranlara veya yama çıkmaz ya kandırıyor diyenlere bu güzel bir kapak olmuştur alıp münasip bir yerlerine ....
  • Helal olsun şaka maka çıktı eline koluna sağlık yüklüyorum şu an
  • Arkadaşlar hepimiz gibi ben de bu yamayı sabırsızlıkla merakla bekliyordum nasıl sıkıntılı bir süreçten geçerek buralara kadar gelindiğini biliyorum (çevirmen ban'landı konusu kapandı gereksiz yere sataşıldı laf atıldı vb), şimdi eğri oturalım doğru konuşalım bakın demin yamanın kurulumuna geçmeden 'kurulum notlarını' okuyordum ki şu kısım beni biraz düşündürttü:

    -ALINTI-
    "Dikkat!: Türkce yama V.1'de test aşaması yapılmamıştır sadece çevirilip hazır hale getirilmiştir lütfen hataları göz önünde bulundurarak oynayın. V.1'de kontrolü ve yeniden çevirisi bitmemiş yerler: Wasteland Survival Guide bu görevi oynamayın V.2 yi bekleyin. Terminal giriş ekranları V.2'de daha iyi bir hale getirilecek. 70 küsür ilk zaman acemiligi ile çevrilmiş bu notlar V.2'de profesyonel bir şekilde baştan çevrilecek."
    ---

    Kusura bakmayın kimse bana darılmasın gücenmesin ama şimdi bu ne demek oluyor? @Ferex28 ve @Mastertranslator sizlerden bunun bir açıklamasını bekleriz. Neden mi? ee çünkü bu Fallout 3 yaması %100 tamamlandı denildikten sonra test/kontrol aşamasına geçildi denildi ve bugüne kadar kaç aydır Türkçe yamanın yolunu gözlüyoruz, benim bildiğim Eylül sonunda "yama %100 tamamlandı test/kontrol aşamasına geçildi" diye burada DH konusunda belirtildi, o zamandan bugüne kadar da hep beraber test/kontrolün tamamlanmasını beklemedik mi? Kendisi ne diyordu Eylül ayından itibaren test/kontrol aşaması sürerken; "merak etmeyin beklediğinize değecek fazla uzun sürmeyecek Kasım veya Aralık ayında her şeyiyle test kontrol şusu busu bitmiş eksiksiz yamayı çıkartacağım" şeklinde ifadeleri vardı aylarca hep böyle yazdı burada.

    Yine kendi DH konusunda @Mastertranslator hep yazar dururdu; "2 yıl önce çeviriye ilk başlarken yaptığım o acemiliğime gelen yerler düzeltiliyor eksikler gideriliyor, tüm yama %100 bittiğinde her şey çok güzel olacak bekleyin" vb ifadelerle her daim bilgi paylaşmıştı DH'de, ee peki arkadaşlar üste yama kurulum notlarında söylenen şeyler nasıl oldu da tamamlanmadı halledilmedi nasıl oldu da hala daha V.2 sürümünü bekleyin diye ileriye tarih verilir oldu?. Bakın Fallout 3'ün DLC'lerinden bahsetmiyorum anladık onlar sonraya bırakıldı, ben sadece Fallout 3 ana oyuna ait %100 anlamda bitmiş hataları eksiklikleri giderilmiş (ve bize bugüne kadar aylardır hep bunun sözü verilmiş) test/kontrolü tamamlanmış diye umduğumuz bir yamadan bahsediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 1 Ocak 2018; 22:47:45 >




  • Çok memnun olduk iyi insanlarsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, eline sağlık.Helal olsun. Kendisine inanmayan herkesi utandırdı.
  • dostlar oyun başlarken introdan sonra bebek ağlaması sesinden sonra donup kalıyor oyun. Bu problem neyden kaynaklanıyordur sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechazawa -- 1 Ocak 2018; 23:55:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechazawa

    dostlar oyun başlarken introdan sonra bebek ağlaması sesinden sonra donup kalıyor oyun. Bu problem neyden kaynaklanıyordur sizce ?

    oyunu launcherdan sağ tıklayın uyumluluk sorunu gider yapın düzelebilir.
  • Ben mi bir hata yaptım yoksa sadece bende mi yama yarı türkçe yarı inglizce?
    Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ]
  • Bir çok kötü eleştiriye rağmen çeviriyi bırakmayarak, 3 yılda azimle çeviriyi tamamladığın için özellikle @Mastertranslator'ü tebrik ediyorum.
  • Oyunu 10 kere bitirmişimdir, birde Türkçe bitirelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteye üye oluyorum aktivasyon gelmiyor, aktivasyon olmadığı için siteye giriş izni bile sağlanamıyor çile çektirdi site resmen. Birisi müdahale etsinde şu sitenin çilesinden kurtulsam ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lla -- 2 Ocak 2018; 14:40:3 >
  • Aktivitasyon otomatik gelmesi gerek.Arkadaşım onu ayarlayacaktı.Konuyla ilgileneyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek konu burası sanirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erd3ms

    Oyunu 10 kere bitirmişimdir, birde Türkçe bitirelim.

    O kadar iyi mi oyun bende baslayacagim ama bazilari new vegas daha iyi diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun zaten çevirisi yıllardır yokmuydu ?
  • Çeviri hakkinda iyi ve kötü elestiriler icin tesekkür ederim arkadaşlar kötü elestiriler bu çeviriyi daha iyi bir hale getirecek iyi çeviriler zaten çok acayip bir motivasyon veriyor sağolun varolun dostlar. Bu arada site yöneticilerinden çok özür diliyorum küfür konusunda insan kusursuz degil hata yapar birdaha böyle bir hatanın olmamasını garanti ederek iyi günler diliyorum.
  • Balthier kullanıcısına yanıt
    Iyi oyunlar dostum. V.2 yakında sizler ile :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.