Şimdi Ara

Fatih Portakal Tayyip Erdoğan hakkında ilk defa bu kadar sert konuştu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Ülen her seferinde rezil olup olup programları erkenden kapatıp, ortadan toz olan greyfurt konuşsa ne olur konusmasa ne olur.



    Uşaklar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie

    Erdoğan kolay kolay Amerikan sermayesine dokunmaz. Gezi Olayları sırasındaki tavrına rağmen Koç Grubu'na dokunamadığı gibi, Fatih Portakal'a da kolay kolay dokunmaz, dokunamaz...
    Brehhh senaryoyu yazdı mübarek, " amerikan sermayesi ", işlerine geldi mi dış güçler yok işlerine geldi mi amerikan sermayesi.. :) :) Süper senaryo bana da oyunculuk verdiği için teşekkürler webbie aday ol başkan yaptıracağız seni..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Aralık 2018; 3:15:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Ülen her seferinde rezil olup olup programları erkenden kapatıp, ortadan toz olan greyfurt konuşsa ne olur konusmasa ne olur.



    Uşaklar....
    Lütfen dostum hakaret etme, biz insan biriktiririz ve biriktireceğiz ama muhalefet insan biriktirmek istemiyor tam tersi akp ye oy atsınlar diye ellerinden geleni yapıyorlar ve başarıyorlar da ama biz öyle olmayacağız bizim farkımız olmalı onlardan o yüzden o bir greyfurt değil o bir insan ve bir gün o da akp ye oy verebilir bak burada birçok kardeşimizi akp ye oy atacağım diye ikna ettik onlardan en birincisi benim için özel bir yere sahip olan cemsinan ve cem bizim yanımızda oldu mu en az 100 kişi getirir için rahat olsun rindaman 'da oyum akp 'ye diyor kaldı geriye webbie onu da ikna ettik mi 500 kişi gelir akp ye buradan oy.. :) :)

    İsimlerini yazayım da arkalarından konuşmuş gibi olmayalım en sevmediğim şeydir..

    En azından bir kez daha teyit ederlerse oyumuz " " diye seviniriz.. :) :)

    Düzenleme = Üyelerimiz kusura bakmayın sizi eklediğim için arkanızdan konuşmuş gibi olmayım diye sizlere de en doğal hakkınız yazma hakkınızı kullanmanızı isterim.. Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Aralık 2018; 3:12:20 >




  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Aha gene hakaret etmiş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Bu mesaj silindi.
    Senin haddine değil, herkes işine baksın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cazoria

    Bir insan kendiyle ancak bu kadar güzel çelişebilir Benim partilerle işim yok. Hiçbir partinin üyesi veya sempatizanı da değilim. "6 ok, huhahuğa" diye kendi halinde dalga geçeceğine önce 6 okun ne anlama geldiğini öğren bence
    Doğru senin partilerle işin yok bayraklarla işin var anlaşılan sonra hangi ülkedensin diye sorulunca kızıyorsunuz.. Ülkenin insanına bakın kendi milletine hakaret edecek kadar kendini kaybediyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Kimin maşası olduğu malum. Devam etsin hakaretlerine. Bunun gibi medyadaki tiplere ben Erdoğan ın yerinde olsam teşvik edici şeyler gönderirim. Bunlar aşağıladıkça, küfrettikçe oylar inadına Erdoğan'a gidiyor.
    Öyle deme başkan, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..
  • Sayfanın özeti: "Bu kişi block listenizde. Mesajı Göster/Gizle |Blok nedeni: Bloğu kaldır"

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ben AKP'ye atacağım başka türlüsü yok.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    En büyük hakareti eden belli, işçi geçinemezken ejder smoothieler içmeler, uçan saraya binmeler, et fiyatları için refah seviyemiz arttı o yüzden yükseldi diyip halkla billur geçmeler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Ülen her seferinde rezil olup olup programları erkenden kapatıp, ortadan toz olan greyfurt konuşsa ne olur konusmasa ne olur.



    Uşaklar....
    Ver mehteri ile bitirmen lazımdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Eeeeeee onu da şöyle greyfurt yapsın.



    Belki tarzını değiştirmesinin zamanı gelmiştir:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Salla gitsin, ne yazdığını biliyor, ne de anlayabiliyor.



    Zaman israfı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Ejder smoothie falan diyerek kimse gaza gelmez üyem kimse gaza gelmez siz devlet sisteminin ne olduğunu bilmiyorsunuz saçma saçma şeylere takılıyorsunuz bir ülke her türlü menüyü hazırlar adam senin gibi bir evi nasıl yöneteceğim diye düşünmüyor bir ülkeyi nasıl yöneteceğim diye düşünüyor yüzde 26 kendine zam verildi diye laf ediyorsunuz tek bir varlığın zamı bu kalkmış 7 milyonda yüzde 26 alsınmış bırakın artık muhalefet olacağım diye nasıl saldırayım ayaklarını millet icraat yapıyor mu bu adam ona bakıyor hangi ülke başkanımız yani başbakanımız tarihte gitmediği ülkelere ziyarete gidip iş ihale anlaşma koparmış para yoktu ki ülke de bankalar batmaktan faizlere para ödemekten artı memur maaşları ödensin diye imf 'nin yardımlarından ülke yönetiliyordu şimdi ise ejder 'ler alınabiliyorsa sevin ülken gelişiyor ilerliyor 2 milyar dolara koşan savunma ihracatın var kalkmış ejder diyorsun işte bu muhalefetin iki yüzlülüğü ülkemde Atatürk Atam zamanında bu ülke için neler yapmış neler kalkıp onu da eleştirenler var yatlar da sefa diyorlar yemek masasında olmayan yok diyorlar olsun abi olsun adam ülke yönetmiş ülke kurtarmış, Erdoğan 'da 16 yıl da ne badireler atlatıyor fetö başarılı olsa idi sadece akp şu bu olmayacaktı ülkenin ne hale geleceğini o biçim görecektiniz o zaman arkadaşım chp li ve belediye de çalışıyor ve chp üyesiyim diyor darbe gerçekleşse idi ne chp ne mhp e de akp kalırdı ortaya ben işe gireli bir sene olmuş anında beni parti üyeliğimden içeri alacaklardı bir daha beni ne gören olur ne de duyan olurdu geçmiş darbelere bakarsanız sağ sol ayrım yapmadan yöneten kim varsa o gün hepsini yönetimden alıp askeri mahkemelerde neler yaptılar neler darbe başarılı olsa idi bunları görecektiniz sadece ben değil burada sen bile alınacaktın siyaset yazıları yazıyorsun diye ama işte Erdoğan smoothie imiş dert başka o yüzden millet bunlara bakmıyor millet icraate bakıyor..

    Ülke de döviz olayını gördünüz birileri girdi dolara girdi dolara 7,50 'lere dayadı sonra çıktı gitti Türkiye 'den olan aha dolar artıyor deyip 6 7 tl 'den girenlere oldu kar edende vardır 3 kuruş para kazandı diye seviniyordur adamlar milyon dolarlar götürdü sonra ne yaptılar şimdi de tl güçleniyor çatır çatır tl alıyorlar bu dolar niye düşüyor Brunson olayı sonuçlanınca anında döviz satıyorlar ülkedeki siyasete göre adamlar piyasayı yönlendiriyor.. Şimdi de dolar 10 tl olacak haberleri dolaşıyor bakalım hangimiz dolara zamanında girebilecek bekliyoruz adamlar yine hamle yapsınlar da biz de sebeplenelim ama geç kalacak yine kesim dolar 10 tl olacak tühhh beee keşke bilse idim alırdım adamların işi o zaten çok çıkınca milletin gözüne parlatıyorlar aha daha da artacak bu deyip küçük balıkları çekiyorlar yanına sonra gümmm büyük büyük boz dolarları çatır çatır sert düşüşler dolar niye 2 hafta da bu kadar sert düştü 6,5 5,5 arası sert düşüş yaşadı ama olan piyasaya etkisi oldu hala ürünler düşmüyor marketler düşmüyor millet herkes birbirine bakıyor o düşürsünde bende düşüreyim millet anca almayacak ki düşsün o da olmuyor ihtiyaç meselesi insan almadan hayatını idame ettiremez çünkü.. O yüzden gezi diyorsun birileri desteklemese idi dışardan ülke için belli miktarlarda para girişi olmasa idi bu gezi bu hale gelemezdi artı ilk günler mi tam bilmiyorum geziye İstanbul Emniyet Genel Müdürü de gitti insanları dinledi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Valisi de oraya gitti haberler de öyle gördüm Vali kim akp hükümet tarafından atanmış kişiler ama millet duvarlara grafiti yazmaya devam edeceğiz dediler artı kötüler örgütler de sizi çok iyi kullanmaya başladılar ilk üç gün üniversitemdeki memurlar eyleme gitti 3. gün sonunda yazı geldi yukarıdan bir adım atamadılar bir daha memurluktan atılma korkusu niye gitmiyorsun gitsene davan ya hak arıyorsun ya eylem yapıyorsun ya ama memur maaşı o zamanlar 2400 'lerde idi kıdemli memurların eeeee işini kaybetmek ister mi yusuf yusuf işte ülkenin profili bu anında seni satacak bir kesim var herkes cebini düşünüyor herkes kendini düşünüyor asgari ücretli 1603 tl alıyormuş umrunda değil millet açmış sefilmiş umrunda değil gebersin bile der.. Herkes aynı tarafta olamadığı sürece bu iş olmaz..

    Refah seviyesi arttı o 1603 tl alıyorum diyen insanları hiç göremiyorum etrafımda babam da 1603 tl alıyor görünüyor ama ek aldığı 1000 tl 'den kimsenin haberi yokk eee patronlar çakal asgari ücretten göster sigortayı ver el altından 1000 tl etrafımda herkes böyle.. Bakıyorum adama laa diyorum bu adam asgari ücretli ise bu her ay eti nasıl alıyor cebindeki telefon taksitle de olsa alıyor iyi güzel de nasıl ödeniyor o taksitler diye işin içinden çıkamıyorum diyorlar herkesin anası babası var emekli yardım ediyor herkesindemi be kardeş diyorlar tarla vardır ek geliri vardır herkesindemi tarlası var be kardeş herkesin cebinde iphone ler var herkesinde mi ek geliri var bu ülke de.. O yüzden herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor kimse kimseyi kandırmasın kimse kanmaz..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Ben AKP'ye atacağım başka türlüsü yok.
    Helal başkan kralsın.. :) :) Gönlünden ne geçiyorsa ona at benden tavsiye.. :) :)
  • Dolar 10 tl olması için akp destek verelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MağaraAdam

    Bir kere olsun onun bunun ne yaptığını boşverin de, ülkeyi yönetenleri sorgulayın, ilkokul mezunu olduğunuz belli, sorgulamayı bilmiyorsunuz, insan kendinden dahi şüphe etmeli lakin siz kendinizi öyle bir kaptırmışsınız ki, karşınızdaki insan ne dese onayliyorsunuz, körü körüne destekliyorsunuz, sonumuz hayrola.

    Alıntıları Göster
    bir kere olsun

    sadece bir kere olsun

    karşı görüşü aşşağılamak yerine empati duysan ne olurdu.

    ilkokul mezunu lise mezunu göbeğini kaşıyan adam arapsevici çomar dağdaki çoban

    demesen ne olurdu.

    ben sizede suç bulmuyorum . bunun suçu yanlış eğitim politikaları.(evet akp de)

    fetö senin allah cezanı versin sırf kursa gönderelim diye herkesi üniversiteden mezun vasıfsız yaparsan olacağıda buydu.




  • Sözcü ile fox yobazın teki. Ellerine alırlar nutuk atatürk kitabını ancak konuşur her işi kötülerler onlara sorsan 2001 öncesi mükemmel niye iktidarda kendileri vardı ne güzel bolca ballı ihale alıp elit yaşıyorlardı. O günleri bilen gerçekten bile kişiler bunlara gülüyor.



    Her seçimde hep aynısı öncesi gaz şöyle iyi böyle iyi ekmelettin kuantum muarrem seçim sonrası mor olarak önce küfür sonra hakaret sonra kimse dilinde ne ekmelettin ne quantum sonra seçim yaklaşınca aynı yalanlar.



    Zor iş vesselam. İcraat nutuk ve atatürk kitabı satıp parayı cukkalamak. Seçim vaadi bu.



    Sonra akp dini kullanıyor ühü ühü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

    bir kere olsun

    sadece bir kere olsun

    karşı görüşü aşşağılamak yerine empati duysan ne olurdu.

    ilkokul mezunu lise mezunu göbeğini kaşıyan adam arapsevici çomar dağdaki çoban

    demesen ne olurdu.

    ben sizede suç bulmuyorum . bunun suçu yanlış eğitim politikaları.(evet akp de)

    fetö senin allah cezanı versin sırf kursa gönderelim diye herkesi üniversiteden mezun vasıfsız yaparsan olacağıda buydu.

    Alıntıları Göster
    Kimseyi okumadığı için aşağılamadım, aşağılamam, aklını, iradesini kullanmadığı için aşağılarım, üniversitenin insana aşıladığı her şeyden şüphe et anlayışını vurguladım orada, okumayan insan şüphe etmez, çok şey bildiğini sanır ama aslında hiç bir şey bilmiyordur, üniversite okuyan adam aslında hiç bir şey bilmediginin farkındadır ve daima şüphe eder, sorgular. Tabi ideal bir üniversitenin bir öğrenciye kazandırması gereken şeyler bunlar, ama ülkedeki çoğu üniversite bunları öğrenciye aşılayamiyor, orasi ayrı konu. Bu arada lafı bana yöneltmişsiniz, türkiyenin en iyi 3 üniversitesinden birinde elektronik mühendisliği okuyorum, bunu sadece size yanıt olsun diye söylüyorum yoksa övünülecek bir yanı yok, okumayan insandan da bir üstünlüğüm yok, önemli olan insan olabilmek, akla başvurmak, iradeli yaşamak, omurgasizlik yapmamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.