Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
126.466
Cevap
157
Favori
2.078.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27672768276927702771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akşam için başarılar.
  • beinsports iyi oldu bu



    bu bein aylık kaç para fener maçlarını da alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Beşiktaş-Sarpsborg: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1

    Akhisarspor-Krasnodar: beIN SPORTS 2

    Dinamo Zagreb-Fenerbahçe: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1

    3 maç da şifresiz olarak yayınlanacak.

    2 maç diyelim biz ona. Bein Sports kanallarından sadece Haber olan uyduda şifresiz. Diğerleri Digitürk de çıkıyor ve orada şifresiz'dir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rarels

    Akşam için başarılar.
    Size de, ülke puanı kasalım biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı şifresiz seyredebileceğiz oh be iyi oldu bu
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Ee peki bu durumda Akhisar maçını da yayınlayacaklar mı? 3 yıllığına aldıysalar bugün yayınlamaları gerek.
  • Şifresiz olması güzel oldu. Başarılar.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam o BeinSports2 de yayınlanacak. Digitürk üyelerine ücretsiz sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bjk bin maçı beinsports veriyor bizimkinin niye vermiyorlar ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRiSe*

    Bjk bin maçı beinsports veriyor bizimkinin niye vermiyorlar ya
    Saat 22 de bizim maçı da beinsport haber veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'ın çok rahat geçeceğini düşünüyorum.

    Akhisar'ın bence iyi bir kadrosu olsa da henüz ne oynadıkları hakkında çok bilgim yok ancak umarım galibiyetle başlarlar.

    3 takım arasından ise en çok Fenerbahçe'nin galibiyete ihtiyacı var. Şu an en moralsiz takım Fenerbahçe. Önümüzdeki 3-5 haftalık süreçte takımın alacağı herhangi bir mağlubiyet moral-motivasyonu dibe çekebilir. Bu arada umarım 11'de Slimani yerine Frey başlar zira çok merak ediyorum. İlk maçında mucize yaratacak diyemem ancak en azından 60 dakika kadar oynasa da nasıl bir oyuncu olduğunu, nerelere ve nasıl koşular yaptığını, ayak hakimiyetini, hava hakimiyetini felan görsek fena olmaz. Belli mi olur 1-2 tane de atarsa hem kendine hem de Slimani'ye faydası dokunmuş olur. Bu ikisi arasındaki rekabet forvet hattımıza kalite getirir.

    Ha bu arada unutmadan söylemek istiyorum. Beşiktaş'ın ve Akhisar'ın rakiplerini toplasanız bir Dinamo Zagreb etmez. Hem kalite olarak hem de deplasmanda olduğu için bu akşam en zorlu geçecek maç Fenerbahçe'nin maçı olacak. Allah yardımcımız olsun.




  • Diğer maçlar ücretsiz olur mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyes, barış dışında kimse değiştirilmemeli. Takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkdaşlar maçı rahat alacağız görün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

    Saat 22 de bizim maçı da beinsport haber veriyor

    Alıntıları Göster
    şifreli mi?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Değil herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    şifreli mi?

    Alıntıları Göster
    beinsports haber veriyorsa şifresizdir demek zaten

    kablotv 'de falan da var beinsports haber kanalı
  • proct kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sevilla kim ki şanlı zagrebin yanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Segefendi

    Vallaha bıktım artıkya sürekli Cocuya sebretmeliyiz vs vs ondan sonra Topal çıkıyor açıklama yapıyor yakındada bu kez Topal Jailsonmu diyenler çıkacak diyor vs vs


    Yav Beyler olay Cocu , Topal vs değil.Olay tamamen sistemle alakalı.Olmuyor kardeşim olmuyor çift ön libero sistemi.Dünyaya ters artık.Senelerdir deniyoruz olmuyor artık.Jailsonu geçen hafta izledik ama pas yeteneği çok düşük sürekli top kayıpları yaptı.

    Futbolda en önemli , kilit mevki orta sahadır.Orta sahan kadar güçlüsündür.Beşiktaş kaç senedir ligde avrupada başarılı Oğuzhan Talisca hatta bazen bu ikiliye Tolgayda eklendi.Galatasaray Emre Akbaba , Ndiaye oynuyor.

    Gelelim bizim Cocu'ya.Ligin ilk 2 maçı Topal Souza oynadı.Birisinde 1-0 geriden gelip yendik diğerinde ise yenildik sonra ise Souza gitti.Aha dedik tek ön libero oynayacak.Yav adam gitti tek ön libero oynarken,

    1 maç orta saha Ayew'i oynattıya yuhya.Diğer maç ise bu kez tek ön libero bile diyemiyeceğimiz şekilde Reyes oynadı oda yetmedi 3 forvetle oynadı orta saha denen birşey kalmadı ve tabikide sonuç 2 maçtada yenildik.

    Peki nemi oldu ihale yine orta sahaya yıkıldı ve tekrar pas özürlüsü orta sahalara döndük.Yav kardeşim sen adam gibi tek ön liberomu oynadında.Birinde Reyesi oynattın o maç 3 forvet vs denedin.Diğerindede tek ön liberonun önüne Ayewi koydun gerçekten şaka gibi

    Diyeceğim oki 4 senedir söylüyoruz bizim sorunumuz hoca.Futbol basitya cidden basit işte zor olan o basiti yapmak Cruyf'un dediği gibi.

    Bu dediğimizi kanıtlayan kim oldu.Biz 5 sene öncede bunları yazıyorduk herkes Aykutun ne suçu var diyordu.Sonra Ersun bi geldi dediğimiz tarz yaptı tek ön libero takım haftalar öncesinden şampiyon oldu.

    Bi kere şuda var kes abicim artık şu Ayewi adam oynayamıyor işte.Sen onu yedeğe çekmezsen adamda ben zaten her türlü oynuyom düşüncesi olur hepten salar.

    Neyse beyler biraz içimi döktüm
    Jailson'u geçen yıldan beri az çok bilen biri olarak -çok yakın arkadaşım Brezilya ve Arjantin ligi manyağıdır- söylediklerinize katılmıyorum. Jailson 6 numara olarak gözükse de ''dinamo'' diye tabir edilen ve aynı zamanda iki yönlü de oynayabilen bir oyuncu. İleriye ve geriye desteği yadsınamaz derecede fazla. Tek maç oynadı ve pas tekniği de çok, çok iyi.

    Bu dediklerimden Jailson ''çok iyi'' bir oyuncu imajı çıkartmayın sakın. Öyle bir şey demiyorum, izleyip göreceğiz. Sadece iki şeye vurgu yapmak istedim.

    Birincisi, Jailson defans ile forvet arasındaki bağlantıyı tamamlamak için alınmış ''iki yönlü'' bir ortasaha oyuncusudur. Ayrıca yaşı 23, ligimiz için çok genç. Bu bir artı benim açımdan.
    İkincisi, Konya maçında görüldü ki -ilk maçın verdiği stres yüzünden, takım arkadaşlarınını tanımaması yüzünden vs vs vs- hatalar yaptı ancak pas verirken topa dokunuşu bile ''top tekniğinin'' ne kadar iyi olduğunu kanıtlar nitelikte.

    Ayrıca TV programlarında 2-3 değil 10'larca yorumcu ''Jailson tipi oyuncu Türkiye'de çok'', ''Alt liglerde bile bulunur'' tarzı yorumlar yaptılar. Ne hikmetse o mevkiide çıkarabildiğimiz oyuncular ortada. Hepsi Fenerbahçe'yi, Ali Koç'u itibarsızlaştırmak ve yıpratmak için yapılmış haberler. Çoğu da paralı asker buna emin olun. Hepsi ama hepsi 7-8 hafta sonra yamulacaklar. Utanacak yüzleri yok o yüzden utanırlar demiyorum. Bence zamanla çok iyi olacak bu çocuk.




  • 
Sayfa: önceki 27672768276927702771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.