Şimdi Ara

Fiber için Modem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığımız 16Mbps internet kontratımız bitmiş. Fiber internete geçmeye karar verdim. Türk Telekom fiber için modem dahil bir kampanya sundu lakin modemi kiralık olarak veriyormuş (fiyat farkını üstüne koyuyor), sözleşme bitince geri alacakmış. Bu nedenle modemi kendim alsam daha iyi olur diye düşündüm. Telefondaki danışman her modemin uyumlu olmayacağını söyledi. VDSL almamın gerektiğini biliyorum fakat uyum konusunda neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.




  • Asus ac55u, keenetic hero ( bu ikisinde kendin menüden hız ayarı yapabiilirsin). Zxel vmg8623-t50b, Tenda v12. Kiradan kurtuluş yok ödeme zorunlu.

  • Keenetic Hero DSL tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    Modem değil router ve ont veriliyor. Kiralık olarak kullanıyorsunuz ve fiber altyapılarda bundan kaçış yok. Eğer fiber dediginiz paket adında Fiber geçen VDSL paketleri değil ise. Dsl icinde modem sağlandığında bunu aylık faturanizda ödeyip, sonunda sahibbi oluyorsunuz.

    Keenetic Hopper önerim olur bu bağlamda. Yani öncelikle bağlantı tipinizi net bildirmenizde fayda var. Telefon hatti ile mi yoksa ethernet kablosu ile mi bağlantı gelecek.

    Tedarik için iletişime geçebilirsiniz.

    Keenetic Yetkili Çözüm Ortağı KYTECHNGAMING



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Şubat 2023; 10:1:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.