Şimdi Ara

FIFA 17 tuş gecikmesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yusufevzi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Uzun zamandır anlatmaya çalıştığım hususların bir toparlaması olmuş mesajınız. Zaten bunu diyorum uzun süredir, oyunun kendisi sorunlu diye, oyundan kaynaklanıyor.

    Bu kadar sorunlu oyun mekaniklerine bir de oyuncunun teknik kabiliyeti farketmeksizin top kontrolünü yüz saat yapamama + topu bırakma da eklenince çileden çıkarıyor insanı. Dediğim gibi son keyif veren ve dengeli fifa serisi 15 idi. Güzel bir açı yakaladığım zaman L2 ile çok güzel sert şutlar vururdum fazla gerilmeden. Hani kalçadan şut çıkarmak vardır ya yere çok sağlam basıp fazla gerilmeden vurur oyuncular. İbra , Rvp , geçen sezon Gsde oynarken Bilal bunları çok yapardı.

    Fifada artık bunu yapmak şansa kalmış. Ben köşeye sert vurmak için komut verirken , bir de ne göreyim oyuncu kendi kendine animasyona girip yakın mesafeymiş gibi yavaşça plase vuruyor. Köşeye yön veriyorum ısrarla plase atacağım, kalecinin üzerine vuruyor.S açma sapan ters ayağın dışıyla olan vuruşlara hiç gelmeyelim zaten. Bazen de öyle oluyor ki çok net pozisyonda güçlü ayağıyla atamayan oyuncu, alakasız bir açıdan ters ayakla tavana asıyor. Tamam bunlar gerçekte de olan şeyler ama bu seride çok abartılmış durumda.

    Ben diyorum ki son olarak; komutlarım sorunsuz işlesin, oyun dengeli ve adil olsun. Gecikme olmasın , sunucular düzelsin. Oyun en az 15teki kadar seri tepki versin. Nadir karşılaşmamız gereken buglarla her Allahın günü karşılaşmayalım. 5-0 da yenilsem sesim çıkmaz. Hakeden gelsin yensin. Mesele hiçbir zaman yenmek-yenilmek olmadı ayrıca. Yensek de yenilsek de oyundan keyif alalım istiyorum.




  • https://www.youtube.com/watch?v=nfG8c5XmjNE

    Arkadaşlar adam konsolda oynuyor ve input lagla alakalı bir video çekmiş.Durum ciddi görünüyor.
  • Dostlarım hiç uğraşmayın,V-Sync'i açıp FPS'yi limitsiz yapın.Oyun oynadığımı hissettim vallahi.Oyuncularım her topa müdahale ediyor,önceden geçmesi imkansız olan paslarım yerini buluyor ve en önemlisi de tuş gecikmesi olmuyor.Hafif kırılmalar oluyor ama gözüm onları görmüyor bile bu lanet problemden sonra.
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Vsync i açıp fps yi militsiz yapmak derken. Bunu açar mısın dostum.

    Ekran kartından düşey senkronizasyonu açmayı diyorsan onu da denedim. Onun gibi birçok yöntem denedim ama nafile. Bence sana öyle geliyor, yanılıyorsun. 2 maç sonra bilemedin 2 gün sonra yine aynı sorunlarla boğuşacaksın. Oyunu oynadığın vakte göre de farkediyor. Umarım ben yanılıyorumdur da her gün sorunsuz oyun deneyimi yaşarsın.
  • Evet dostum düşey senkronizasyondan bahsediyorum.Dediğin gibi olabilir,oynadığın zaman da çok fark ediyor ama şunu söyleyebilirim ki son güncellemeden sonra 60FPS'de hiç böyle maçlar oynayamamıştım.Resmen keyif alıyorum oyundan.Pro olsun UT olsun.UT'de div1'de 5/5 gidiyorum şu anda.Dediğim gibi sadece tuş gecikmesi değil.Paslarım şutlarım ikili mücadelelerim hepsi düzeldi.He iki gün sonra bozulursa dediğin gibi,hiç şaşırmam.Bu oyuna güncelleme şart!
  • Topu kaleciye geri pas verince, kaleciye gelişine şut çektiriyorum (topu uzaklaştırsın diye). Fakat ilk basışta vurmuyor bazen. Kaleci sanki anlamsız bir şekilde takılıyor. Ama buna da şükür. Şükretmek iyidir. Şükür toplumuyuz biz.
  • lanet olsun böyle oyun mu olur ? fut championsta yarı finale çıkıyorum ama lanet olası tuş gecikmesi devreye giriyor. Bence bu oyundan kaynaklı değil. Offline modda hiç bir sıkıntı yok oyun yağ gibi akıyor. Bence online modda rakiplerin çalıştırdıkları bir programla yapıyorlar bunu. fut championsta oynarken , santra yapıyorum pas atmadığım halde pas atıyo deli gibi koşuyo falan. halbuki sadece yön tuşuna basıyorum. eğer böyle bir sıkıntı olsa oyunu kimse oynayamaz. fut championsta kimse şampiyon olamaz. bırkın fut championsu daha elemeleri kazanıp katılamadım bile. maç 1-0 rakip önde klavye nin bütün tuşlarına basıyorum hiç bir tepki yok. resmen sanki klavye takılı değil gibi . pili mi bitik diyorum şarj ediyorum o da yok. offline da hiç bişe yok , online da rakip ne yapıyosa hiç bir tuşum işlemiyo. pas vermek için falan abartısız 6-7 kere basıyorum. tabi ben verene kadarda rakip geliyo golünü atıyo bile. gittik bir de bir sürü para verdik . resmen soygunculuk. bi daha hayatta gidipte para vermem bu seriden başka bir oyun almam alanada bunları anlatır almasına da mani olurum.




  • Arkadaşlar,bugün gelen güncellemeden sonra gecikme konusunda bir değişim var mı sizce?Bana sorarsanız aynen devam ediyor.
  • Arkadaşlar gecikme yaşayanlari bu konuya bekliyorum



    https://forum.donanimhaber.com/fifa-17-tus-gecikmesine-son--123355233

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.