Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam 2 fotoğrafa bakıyor 2 maç oynuyor (daha eski FIFAları oynasa dahi) fark yok diyor. Bu gözle bakarsan tabi fark yok o da futbol o da futbol. Ona bakarsan PESle FIFA arasında da fark yok. Çünkü ikisi de futbol oyunu işte ikisinde de ronaldo var hasan ali var.
    Oyunun temeli olarak ana yapısı olarak farklılıklar baya var. Bunu çözebilen insanlar oyunu zaten beğeniyor. Çözemeyen fark yok der.
    Ha her sene 60 dolar bu oyuna verilir mi futbola düşkün değilsen verilmez
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Az emeğe saygı
  • cinematique kullanıcısına yanıt
  • Şutlar gerçekçi olmuş artık. Yerden sicim gibi giden şutlar gelmiş. Anlamadığım demo diye midir bilmiyorum futbolcular bazen vurabileceği topa vuramıyor abuk sabuk vuruyor bu iyi mi kötü mü gerçekçi mi olmuş karar veremedim. Şut çekerken futbolcuların yüzü kasıyor güzel bi detay da burda var. Juve nin ev sahibi olduğu statta Harika bir atmosfer var. Tribün delicesine bağırıyor. İşi fedaiiii!!😂😂😂 bu hiç unutmam zamanında pes 2006 zamanlarında vardı uzun yıllar sonra duymak güzel olmuş. Bir de Del Piero nun resmî gibi Ronaldo’yu da koymuşlar onu çekmeyi unuttum. Ama Del Piero beni mest etti. zaten Juve fanatiğiyim kutu kapağında ronaldo da var yüzde 99 araştırıp edip üç dört ay sonra kutulu alacağım. Zorluğu arttırdıkça rakip tek pas yapıyor ya bu hiç gerçekçi değil ve sıktı. Tık tık tık tık. Bu ne arkadaş bunhn neresi gerçekle örtüşüyor. İnsanı sıkıyor bu durum tak tak pas yapıyor rakip ve kırk yılda bir yap tek paslaşmayı tamam anlarız ama zorluk legend veya bi altı olunca sürekli böyle olmaz ki arkadaş. Orta açma Harika olmuş pes e benzetmişler sonunda bu hissiyat FIFA’ya da geldi. Şutlarda da güzel gelişme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence oyun aşırı hızlı. Paslar bazen füze gibi gidiyor. Yoruldum oynarken. Hız ayarını da kapatmışlar demo da ben nasıl karar vereceğim şimdi? Saçmalık cidden. Yavaşa alıp oynamak isterdim.




  • 18'de şöyle bir gol attığımı hatırlamıyorum.. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fifa18 deki pointslere zam geldiği söyleniyor,12k points fifa 18 de şu an kaç para acaba,evde ps4 başında olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe hilesi olur bu oyunun.
  • Yine bol bol maç yaptım bugünde bence bu kadar farklı yorum olması sanırım ea farklı demolar sürdü piyasaya diye düşünüyorum artık..

    18'e göre daha hızlı ve seri paslaşmalar var hala oyuncular pır pır hareket ediyor tiki taka azalsın derken çok daha hızlandı, hatasız seri pas çok rahat yapılıyor Alan savunması yaparak sonraki pas atacağı yerlerde savunma yapmak lazım seri oyun olduğundan defans yapmakta zorlaşıyor.. Fut modda bile tots oyuncularla 99 pace oyuncularla bir bu kadar seri bir oyun değildi. Az birazda top büyüseydi ,oyuncu kıvraklığına el atsalar pas hata oranını ve hızını arttırarak gerçek dışı tiki takayı engelleseydi tamamdı.

    Full sürüm izlediğim videolarda bu dediklerimi yapmışlar demo da eksiklikler var.

    Artılar animasyonlar, AI daha iyi yer tutuyor, grafikler elden geçirilmiş biraz daha, saha aydınlatması arttırılmış daha canlı renkler kullanılmış. Tezahuratlar güzel. Animasyonlar güzelleşmiş.Şutlar zorlaşmış.

    Top ayağına oturmadan fazla hızlı tepki veriyor bazen oyuncular hiç topa gerilmeden roket gibi pas yada şut çekiyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Arkadaslar pes oyununda x ve kareye basinca adama mudahale ediyoruz ya. Bunu fifada nasil sagliyoruz ? Pes tus kombinasyonunu nasil saglarim ?
    X ile pres yapıyorsun.Adama yaklaştığında O tuşu ile müdahale ediyorsun.Ayarlardan değiştirebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes in animasyonları gözüme hep çok hoş gelirdi fifa ya oranla. ea ilk defa bu kadar yaklaşmış pes animasyonlarının güzelliğine. havaya kalkıp destekli kafa vurma, ikili mücadeleler, kaymalar, top uzaklaştırmalar , kaleci animasyonları çok net pes ten esinlenilmiş. ve bu güzel bir olay. pes in iyi yanlarını alıp daha akıcı bir oynanışla birleştirmişler ve ortaya enfes bir oyun çıkmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 14 Eylül 2018; 15:7:10 >
  • Oyun çok değişecektir demoya göre.Her sene durum böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu nasıl indirebiliriz ( cevap verebilecek , özelden bilgi verebilecek varmı )
  • Merhaba önsiparişte olupta indirim oldu diye iade alan oldumu acaba. ben belgelerimi yolladım 2-3 bekleyin demişlerdi en son
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün 150 tl lik fiyat farkını iade almak için başvurdum. Bana da 2 3 hafta sürebilir dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 209 tl ye aldık dimi beyler bir sıkıntı olur mu sizce?
  • Herkes detaya girmiş, beğenen olmuş beğenmeyen olmuş. Açıkcası ben beğendim. Ufak tefek detaylar ile 18’in üstüne koymuş. Tabiki güncelleme ile iyi veya kötü bşraz daha değişecek oyun.
    Henüz yazanı görmedim ama r3 ile kontroller çok keyifli olmuş. Ama ultimate’te son dakikalarda geriye doğru top sektirerek gideni çok fazla görücez muhtemelen..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene en büyük problem iconların göbekten verkaç yaparak göbeği yarmasıydı bu sene bu durum daha fena çünkü paslaşmalar ve pas isabeti daha da artmış iconları öne çıkartmak için. Millet iconlara parayı döksün diye oyun yapıyorlar futbol falan umurlarında değil.
  • Katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pasları ve oyuncuların animasyonlarını çok beğendim. Pogba falan gerçek haliyle her hareketi aynı. Şutları pek beğenmedim ama alışırız ona da. Bir de şu oyunun ana menülerini, tasarımını artık değiştirin ya. Renkleri değiştirip çıkarıyorsunuz her sene. Genel olarak 360 lirayı hakettiğini söyleyemem her sene çıktığı gün alan biri olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.