Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    13 teki hilelere çözüm bulsunlar yeter online modda adam bildiğin legacy defans sistemi kullanıyor ne yaparsam yapim her türlü bodoslama dalıyor tactical ile yaklaşıp dalma şeklinde değil direk bodoslama dalıyor her gideceğim yönü falanda tahmin ediyor hileden başka birşey değil

    Tactical defence iyi yapan biri senin tabirinle bodoslama dalarak topu alabilir,olası hamlelerini tahmin edebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    quote:

    Orijinalden alıntı: sawtestere

    tribünler saha çizgisinden 25 metre sonra olmaz umarım. fifa 12 de böyle çoğu stad.

    Oyun konsollara göre optimize ediliyor daha yüksek fps almak için geride yapıyorlar tribünleri vede taraftarlardada detay sıfır. Yeni nesil konsollar gelince olmayacak bunlar.

    +1

    Bazı stadyumlarda tribün sahaya oldukça yakın.Fps yüzünden olduğunu zannetmiyorum bu yüzden.Taraftar konusunda katılıyorum.Uzaktan iyi ama yakından oldukça kötü görünüyor.Tabi bunlarda önemli ama oynanış çok daha önemli benim için.

    Sahaya yakın olmasının sebebi o stadın diğer stadlara göre daha detaysız çizilmiş olmasındandır. Detay ne kadar az olursa gpuyu o kadar az zorlar.




  • Fenerbahçe'yi 14'e de mi koymayacaklar ? Artık avrupa ligi finaline gelmiş takımıda koymuyorlarsa bunların yapımcılığının taaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

    Fenerbahçe'yi 14'e de mi koymayacaklar ? Artık avrupa ligi finaline gelmiş takımıda koymuyorlarsa bunların yapımcılığının taaa



    Fifa nın elinde olan bişey değil,TFF toplu lisans vermekten vazgeçti sadece milli takım lisansını veriyor.Fifa istesede koyamaz.Kulüplere yazı gönderiliyor,ilgilenen kulüpler Fifa da yer alıyor.Fenerbahçe lisansını kendisi verirse Fifa 14 te yer alır.Galatasaray 13 te kendi anlaşmasını kendisi yaptı.

    Benim 14 teki en büyük beklentim şu 5 dakika olayına el atsınlar ilk 5 dakkada golü yiyen çıkıyor.5 dakka top çeviriyoruz adam çıkmasın diye.

    Ayrıca oyunda teknik olarak yapılabilecek fazla birşey kalmadı grafiklere ve detaylara yer verilmesi gerek saha çimi,şortlar vs bunların düzeltilmesi gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LopezCarte -- 27 Nisan 2013; 0:47:08 >




  • Hadi hayırlı olsun ligimiz FIFA 14 te
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lakers45

    Hadi hayırlı olsun ligimiz FIFA 14 te

    kaynak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanogo

    quote:

    Orijinalden alıntı: lakers45

    Hadi hayırlı olsun ligimiz FIFA 14 te

    kaynak?

    http://www.merlininkazani.com/Turkiye_Super_Ligi_FIFA_14te-oyun_haber-61279p1.html




  • İşte bu güzel haber
  • merakla bekliyorum bu oyunu sırf fifa oynamak için gittim staj parama kıyıp hdmı aldım
  • Umarım tr ligi tam olarak netleşir.Daha sonra üzücü bir haber almak istemeyiz.Ayrıca keşke oyunu Türkçe yapsalar yaaa :( Madem ligini koyuyon arkadaş neden o ligin ülkesinin dilini eklemiyorsun ki ?
  • Süper haber!



    @erdogan_cicik

    Abi çabaların sonuç verdi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    Süper haber!



    @erdogan_cicik

    Abi çabaların sonuç verdi

    dostum çok uğraştık ama inşallah olacak BİMER e başvurdum




  • ilk fifa oyunum 99'du,sonra 2000-01-02 world cup-05 ve 06 oynadım.oyun gittikçe hoşuma gitmeye başlamıştı ve ilk orjinal oyunum olan fifa 07'yi aldım.fifa 07'den aldığım hiçbir zevki başka oyunda alamamıştım.o zevkin bir benzerini fifa 11'de tattım.tabiiki fifa 07'den sonraki şuana kadar olan tüm oyunlarım orjinal,multiplayeri vesaire çok zevkli gelir bana.fakat nedense o fifa 07 ve fifa 11 zevkini yaşatamadılar bayadır bence...umarım fifa 14'te türkiye ligini koyarak bir nebze yeniden eğlenmemizi sağlarlar...şahsen fifa 11'de tüm ranked maçlarımı beşiktaş ile yapmıştım.sadece 2 maç real madrid almıştım çok iyi hatırlıyorum.asıl zevk kendi takımınızla oynayınca çıkıyor,bir de kariyer modunda lig açtık mı dadından yenmez
  • ohh bee
  • Türkiye Ligi gelirse ilk işim Fenerbahçe veya Sivasspor ile bir kariyer yapmak olacak. Ondan sonra da Ultimate Team'de bir Türkiye Ligi kadrosu kurarım herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Türkiye Ligi gelirse ilk işim Fenerbahçe veya Sivasspor ile bir kariyer yapmak olacak. Ondan sonra da Ultimate Team'de bir Türkiye Ligi kadrosu kurarım herhalde.

    Bir yanda drogba diğer yanda sow süper olucak hele yazın gs gerçekten ibra yada robbeni alırsa
  • Umarım ligimizdeki oyuncuların yüzlerini daha iyi yaparlar birkaç oyuncu hariç diğerlerinin yakından uzaktan alakası yok gerçeğiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    Umarım ligimizdeki oyuncuların yüzlerini daha iyi yaparlar birkaç oyuncu hariç diğerlerinin yakından uzaktan alakası yok gerçeğiyle.

    Drogba, Sneijder ve yeni çileklerimiz benzer ama diğerleri meçhul. Çeyrek final oynamış takım ve Uefa kupasında yarı finaldeki hatta kazanabilirler bile böyle takımların yüzlerini yapmalılar.
  • yeni konu hayırlı olsun arkadaşlar ... TR ligi kesin gelecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.