Şimdi Ara

fıkralarrrrr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • temelle fadime epey süre flört etmişler
    yaşları 30 a falan dayanmış yani anlayacağınız gibi
    fadime bir gün laf arasında demişki
    -yaw temel evlenelim artık
    temel de ne dese beğenirsiniz
    -yaw fadime bu yaştan sonra bizi kim alır ki
  • Bir adam son günlerini yasiyormus. Uzuvlari meleklerin huzuruna çikmislar.Göz saygiyla ayaga kalkmis, kibarca söze baslamis.-Efendim... Sizden bir ricam var.Emekliye ayrilmak istiyorum.Yetmis yildir görmekten yoruldum.Sirayla kulaklar,ayaklar söz alip emekliliklerini istemis.Derken arkadan çok kisik bir ses duyulmus:- Asil emeklilik benim hakkim!Melekler öfkeyle bagirmis.- Ayaga kalkip konussana saygisiz.- Ayaga kalkacak güçte olsam,emekliligimi ister miydim hiç?
  • temel bir gün karanlıkta yolda yürüyormuş. Yerde bi karartı görmüş. Önce anlamamış ne olduğunu? Eline almış elleşmiş biraz, sonra burnuna götürmüş koklamış, en son ağzına götürmüş tadına bakmış, sonra da ulan demiş az daha boka basacaktık :))
  • temel bi gün fadimeye demiş ki yavrum bu akşam bize gel evde kimse yok demiş. Fadime akşam temellere gitmiş zili çalmış. Bi bakmış evde kimse yok.
  • hoca kazanını bi komşusuna vermiş. Komşusu kazanı çok hırpalamış. Sonra hocaya ayıp olmasın diye içine ufak bi kazan daha koymuş. Hoca kazanını almaya geldiğinde hocam senin kazan doğurdu demiş komşusu. Hoca kazana bi bakmış;
    Ulen demiş kazanın ..mına koymuşsun tabi doğurur demiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.