Şimdi Ara

Fitnessciler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 1.85 boyundayım fakat 55 kiloyum. Baya zayıfım kilo alma konusunda baya bi sıkıntım var yememezlikden değil, günde 2-3 kere tuvalete çıkmaktan. Tahlil falan yaptırdım bi hastalık yok sadece metabolizmam hızlı. Spora başlayacağım. (Daha önce kısa dönem gittim). (Karbonhidrat tozu kullandım ama pek bi işe yaramadı.) biri protein tozu kullanmamı söyledi. Spora başlayıp 3-4 ay protein tozu kullanırsam ne olur. Zaten çok zayıfım protein tozu kullandığımda etkisiz kalır mı, yoksa vücud geliştirirken kilo açısından etkisi de olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 yıldan önce protein tozu alan öğrencilerimi salondan atıyorum
  • Kilo almak istiyorsan protein tozunun neredeyse gram katkısı olmaz.

    Karbonhidrat tozunu kullanmışsın ve işe yaramaması senin beslenmen ile alakalı.

    Sen günlük ihtiyacın olan kalorini besinlerle değil de tozla almaya kalkıyorsan pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.

    Kalori ve makro hesabı yapman şart. Senin en önemli besinin şuan karbonhidrat içeren gıdalar olmalı.
  • bağırsağında iyi pişmemiş et ve et ürünlerinden bulaşan tenya paraziti(sığır tenyası da öyle aman aman etkilemez balık ve domuz tehlikeli) veya tiroid bezinde sorun yoksa kilo almamanın tek sebebi yeterli beslenmemedir. ben 10 ay önce spora başlamadan 53 kiloydum şuan 68 oldum. yeterli yemediğimi fark ettim.
  • Gelen yorumlara aynen katılıyorum. Kilo almıyorsanız yemiyorsunuz arkadaşlar bu kadar basit. Yok metabolizmam hızlı, fazla tuvalete çıkıyorum, yiyorum yiyorum kilo alamıyorum bunların hepsi kolaya kaçıp araştırmamaktan doğan bahaneler. Fazla yediğini zannediyor çoğu kişi fakat bi kalori hesabı yapmayı denediğinizde farkedeceksiniz olayı.
  • Yiyorum ama kilo alamiyorum içi boş bir bahane. Benim yedigimin yarisini yiyen adamlar yiyorum alamiyorum diye geziyor. Saglik sorunun da yoksa geriye tek cozum kaliyor daha fazla yemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.